Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopu lunii aprilie 2019

Written By NIKE B. on sâmbătă, 6 aprilie 2019 | 09:14


Horoscop Urania luna aprilie 2019

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii aprilie 2019


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mintea îți câștigă în agilitate, ești înclinat să îți examinezi logic orice întorsătură a destinulului, dar ești prea concentrat asupra detaliilor, riscând, uneori, să pierzi imaginea de ansamblu a demersurilor tale principale. Comunici cu ușurință cu cei din preajma ta, ești înclinat să le dai sfaturi bune altora, iar aceștia, la rândul lor, te pot surprinde cu niște îndrumări inspirate ieșite din comun. Receptivitatea de care dai dovadă, tendința de a fi agreabil și cooperativ îți înlesnesc oportunități în plan social și profesional.
Spre finalul lunii, începe o perioadă în care ești îmboldit să faci eforturi sporite pentru a-ți crește reputația, popularitatea, a -ți trasa planuri ambițioase pe termen lung, pentru cel puțin doi ani.

Luna nouă răsărită pe 5 aprilie 2019 în Berbec te dinamizează să-ți duci la bun sfârșit niște planuri înalte, inclusiv în carieră. Ești (prea) grăbit să te afirmi, fiind gata să te agăți de orice șansă de a-ți dărui peste noapte împlinirea năzuințelor, dar este necesar să fii mai selectiv, mai grijuliu în această privință, astfel încât să nu dai chix chiar atunci când ți se pare că ai ajuns pe val!

Nivelul scăzut de energie și impresia că obstacolele ce-ți stau în cale sunt mai mari decât în realitate te pot demobiliza în data de 10 aprilie 2019, când Soarele se amplasează în cuadrat cu Neptun. Ești predispus să îți ocolești niște obligații, să evadezi din temnița responsabilităților într-o lume cumva iluzorie, de visare cu ochii deschiși!

Cuadratul din 13 aprilie 2019 dintre Soare și Pluton te determină să te lupți cu încrâncenare pentru interesele tale, însă, este de așteptat ca cei care ți se opun să fie și ei extrem de combativi. În acest context astral, este bine să îți alegi cu maximă luciditate bătăliile în care te implici, să nu-ți risipești forțele în unele lipsite de importanță.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Te simți mobilizat să-ți analizezi la sânge legăturile de parteneriat din toate dimensiunile vieții tale, fie că e vorba de cele personale, fie de cele sociale, profesionale și financiare. Nu mai ești dispus să te lași angrenat în conexiuni false, fără valoare! Imaginația ți se înalță până la ceruri pe 5 aprilie 2019, când Luna nouă poposește în Berbec. Nu-ți crea castele de nisip, planuri desprinse cu totul de realitate. Mai curând, încearcă să întrevezi cu obiectivitate care îți sunt cele mai sustenabile năzuințe, și revarsă-ți către ele bogatul aflux creativ. În același timp, țintești să îți incorporezi o perspectivă cât mai spirituală asupra ta și a lumii.

În a doua jumătate a lunii, pari să fii pus sub presiunea unei timidități exagerate, să ții prea mult cont de opiniile altora și să-ți subevaluezi potențialul propriilor opinii, idei. Străduiește-te să îți regăsești punctele forte, să îți reclădești astfel încrederea în tine însuți! Nu te lasă, totodată, momit de intrigi ascunse, jocuri de culise, ce sunt în stare să-ți știrbească credibilitatea, prestigiul, să te conducă spre împrejurări neplăcute, jenante, periculoase, nu peste multă vreme!

Dragostea tinde inițial să respingă jumătățile de măsură, ambiguitățile, și, apoi, să înflorească într-o cât mai mare intimitate. În a doua decadă din lună, unele evenimente dramatice ori determinarea ta de a juca cu toate cărțile pe masa iubirii te pot convinge să pui capăt unei relații de cuplu sau, din contra, să ți-o înalți la un alt nivel de încredere și împărtășire afectivă. Dacă eșți solo, nu mai ești predispus să te de dai unor flirturi sau aventuri superficiale.

În a treia decadă, tinzi să te dedici, împreună cu tovarășul tău de viață, unei relative secluziuni, având darul de a vă bucura din plin de intimitatea, romantismul conexiunii voastre sentimentale. În caz că ești solitar, uneori, se impune să-ți infrangi o jenă excesivă în apropierea de cineva de care ești amorezat, sau să ai mare grijă cu cine te implici într-o idilă tainică, ținută în secret chiar față de persoanele tale cele mai apropiate!






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ești inspirat să-ți armonizezi conexiunea dintre trup și minte, să adopți un stil de a trăi în stare să-ți optimizeze starea de sănătate.

Te simți extraordinar de bine într-o colectivitate socială animată de aceleași idealuri ca și ale tale. Ai, de altfel, cele mai importante realizări prin lucrul în echipă, iar gândirea îți este stimulată spre idei inovatoare, ingenioase, în cadrul convorbirilor cu cei din jurul tău. Îți îmbunătățești comunicarea cu amicii și ai posibilitatea să formezi noi prietenii, calde, afectuoase, și pline de făgăduințe pe termen lung.
Pe de altă parte, ești străbătut de o intuiție ieșită din comun, ce-ți aduce beneficii notabile în traiul de zi cu zi. Ai prilejul să-ți dezvălui cei mai întunecați demoni interiori, aspecte negative subconștiente ale sinelui, care își cer o înlăturare grabnică. Cunoașterea temerilor tale refulate se împletește cu scoaterea la lumină a unor înzestrări personale neglijate.

Dragostea oscilează la extreme, între erotism și amiciție...În acest context astral, se impune să-ți ții sub control o eventuală ispită de a te avânta într-o aventură amoroasă secretă, cu cineva care are deja un partener sau care mimează că ține la tine, și îți poate rezerva o decepție extrem de amară!

Mai cu seamă dacă ești singur, ai grijă să nu pui semnul egalității între iubirea veritabilă și o patimă exacerbată. Totodată, ai șansa să te dedici unei idile guvernate de sinceritate și loialitate, cu o persoană ce-ți împărtășește aspirațiile și ți se alătură în urmărirea lor. Senzualitatea sporită din cuplurile închegate contribuie la împrospătarea conexiunii afective dintre cei doi tovarăși de viață cu condiția înăbușirii din fașă a simțămintelor impulsive de gelozie și posesivitate. Oricum, aceștia au prilejul să-și echilibreze erotismul ardent cu o camaraderie autentică, capabilă să-i coalizeze în acțiuni comune ambițioase, cu bătaie lungă în viitor!


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Te simți încurajat să te îndepărtezi de tiparele existenței, să ieși din inerție, dintr-o rutină cenușie, să te lansezi în acțiuni noi, inedite. Tinzi să porți discuții constructive cu oameni sincer interesați de tine, despre destinul tău, despre felul cum îți poți materializa năzuințele de căpătai.
Îți recunoșți cu ușurință adevărații prieteni și petreci alături de ei clipe unice, memorabile. Totodată, ai ocazia să cunoști persoane influente și să inchegi împreună cu ele alianțe de nădejde. Socializarea intensă din această perioadă reprezintă principala ta sursă de extindere a rețelei tale de cunoștiințe utile.

Încă de la debutul lunii, dragostea nu mai suportă să fie încorsetată, sufocată de obișnuințe, tabieturi, prejudecăți.Indiferent dacă ești de mai mult timp într-o relație de cuplu, ori abia infiripi una, se impune să ți-o vitalizezi printr-un surplus de dezinvoltură, amuzament, spontaneitate.

Acest lucru nu presupune însă deșărtăciune, frivolitate ci, din contra, întărirea fundamentului conexiunii amoroase, regăsirea surselor sale cele mai adânci. Dacă ești solo, poți întâlni un tovarăș de viață promițător în mediul tău profesional, ocupațional. Iubirea este din nou cutremurată în ultima săptămână din aprilie, când se insistă pe dezideratul de a recunoaște eventuale disfuncțiuni din legătura în doi și eliminarea grabnică a acestora.

Vrând-nevrând, o posibilă pânză a iluziilor este pe punctul să-ți cadă de pe ochi. Pari să fii înclinat să-ți privești cu realism viața sentimentală, și să îți readuci în minte responsabilitățile asociate cu ea.

Este o vreme de punere la încercare a trăiniciei și stabilității dragostei, ce poate determina destrămarea unor cupluri și armonizarea altora!


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

O chestiune de familie complicată, neplăcută și/sau sensibilă nu mai poate fi trecută cu vederea. Este cazul să-i găsești o rezolvare, chiar dacă acest lucru implică să pui cuțitul pe rană și să te desprinzi de niște metehne asociate cu munca. Dacă reușești să faci acest lucru, te simți mai degajat și în societate, îți scoți la iveală cu plăcere gânduri și simțăminte ascunse până acum, nu te mai ferești să ți le expui celor din preajma. Deși ești înclinat să te concentrezi spre planuri mărețe, neastâmpărul ce te stăpânește te poate împiedica să te apleci asupra detaliilor lor.

Este vorba despre un neastâmpăr izvorât din inapetența pentru împrejurările plictisitoare, față de rutina ta de zi cu zi. Ești impulsionat să faci ceva deosebit, să treci prin experiențe de viață incitante, insolite, în stare să-ți crească adrenalina și să-ți satisfacă pofta de a-ți lărgi cunoașterea. Din acest motiv, poți fie să faci un pas extraordinar ținând de studii, fie să profiți de o oportunitate de a pleca peste hotare. De asemeni, există posibilitatea să primești niște vești bune de la cineva din străinătate!

Graba de a te desfată cu deliciile lumii pare să-ți fie înfrânată în ultima săptămână a lunii, când poți fi îndrumat să îți revezi stilul de viață, să iei măsuri ferme de a-ți îmbunătăți tonusul fizic și psihic. Poți fi motivat să te lași (în sfârșit) de fumat ori să te apuci de jogging. Sper că această pornire nu-ți va fi determinată de vreo (mică) afecțiune a stării de sănătate!

Este vremea să investești, emoțional și material, în viitorul relației tale de cuplu, dar și să ți-o transformi, să îi dai noi șanse de a se dezvolta...

Așadar, dacă ai un partener, ești predispus să te încrezi în el fără vreo ezitare, și, totodată, să-l călăuzești spre noi căi de împărtășire a sentimentelor voastre reciproce, prin circumstanțe neobișnuite ale existenței, eventual prin vizitarea unui loc romantic, îndepărtat de casă. Nu este exclus să vă mutați într-o altă țară!

În eventualitatea că ești singur, ai prilejul să te angrenezi într-o poveste de dragoste de-a lungul unei călătorii ori împreună cu o persoană exotică, imprevizibilă, venită sau provenită de pe alte meridiane ale lumii.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ești mobilizat să îți treci în revistă interacțiunea cu lumea, să îți analizezi relațiile cu oamenii cu care te găsești aproape zilnic, și să îți relevi care dintre acestea sunt cu adevărat importante pentru tine, sau, din contra, îți risipesc timpul și energia.

În plus, ai avantajul de a întrezări cu claritate ce anume se ascunde sub aparențe, ce persoane și împrejurări ale existenței se aliniază valorilor tale esențiale. Respingi impulsiv superficialitatea din discuțiile cu alții, îți doreșți să extragi sensuri, idei profunde din relaționarea cu ceilalți. Poate că unele cunoștiințe de ale tale vor fi supărate că nu le mai acorzi atenție, dar, în pofida lor, este necesar să te concentrezi pe acele aspecte ale existenței care îți pot potența dezvoltarea.

Tocmai de aceea, ești înclinat să te concentrezi spre studii, filosofia, credința ta de căpătâi în viață. Din acest motiv, poți profita de o oportunitate rară de a vizită locuri îndepărtate de casă, în stare să îți furnizeze noi idei despre destinul tău viitor. În ultima decadă a lunii, dacă năzuiești să te înalți deasupra preocupărilor de zi cu zi, și să realizezi ceva notabil, este nevoie să te înarmezi cu răbdare. Se pot ivi niște piedici în drumul spre țelurile tale, și se impune să faci eforturi sporite, să îți pui la treabă perseverența, pentru a ți le materializa.

Luna plină poposită în data de 19 aprilie în Balanță te poate șoca printr-o cheltuială necesară, o factură extrem de mare! Universul te atenționează să-ți îmbunătățești situația financiară! Ești îndrumat să-ți afli noi surse bani, de care nu ai ținut cont, ori să ți le eficientizezi pe cele mai vechi.

Din fericire, începând cu ziua următoare Venus îți înlesnește câștiguri financiare, îndeosebi prin intermediul unui asociat, partener din plan profesional ori afaceri. Nu neglija această oportunitate!

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ești impulsionat să îți revezi traseul existenței, astfel încât să se alinieze sistemului tău de valori, credințelor tale veritabile.

Relațiile în doi din toate planurile vieții tale capătă întâietate, întrucât îți sunt mai împlinitoare, mai confortabile decât cele dintr-un grup ori o colectivitate. Ai nevoie mai mereu de cineva apropiat, în care ai încredere, împreună cu care să-ți verifici ideile, opțiunile, năzuințele. Te bucuri, așadar, să-ți armonizezi parteneriatele, și ai la îndemână o forță de persuasiune deosebită în acest sens. Înzestrat cu simț diplomatic, te remarci prin capacitatea de a negocia, media, cu iscusință, a pune capăt unor certuri, dispute dintre oameni.

În ultima săptămână a lunii, pari să fii inspirat ori constrâns de împrejurări să-ți echilibrezi setea de libertate individuală cu integrarea în viața de familie. Nu mai poți ignora importanță persoanelor îndrăgite în destinul tău!
Confruntat cu o schimbare de mari proporții acasă sau în legătură cu locuința, poate fi necesar să-ți asumi noi responsabilități ori să-ți ajustezi unele mai vechi. Poate fi nevoie să le acorzi un sprijin sporit unor rude.

Dragostea se bazează pe reperele statornice ale dialogului, sincerității, atașamentului reciproc, fără să piardă însă din pasiune.

Traversezi o vreme prielnică îndepărtării de orice tip de neînțelegere, contradicție cu tovarășul tău de cuplu, grație disponibilității amandorura de a fi întru totul deschiși unul față de celălalt.

Dacă ești singur, speri din tot sufletul și ai prilejul să infiripi o idilă cu cineva a cărui onestitate și bizuință în tine îți făgăduiesc o poveste de iubire stabilă, îndelungată. Împărtășirea afectivă din cupluri este, totodată, potențată, de un erotism fierbinte!






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Simți nevoia să-ți mărești impactul asupra celor din preajma ta regândindu-ți imaginea exterioară și modul cum abordezi lumea. Concentrează-te, în acest sens, pe ceea ce-ți place cu adevărat și nu pe trenduri și stiluri actuale, dar efemere, pentru a nu obține rezultate contrarii celor pe care ți le dorești.

Poți fi preocupat mai mult decât de obicei de sănătatea ta, însă nu ți se recomandă să te avânți năvalnic, cu capul înainte, în noi diete și programe de întreținere fizică. Adoptă, mai degrabă, tactica pașilor mărunți, dar fermi, în optimizarea modului tău de a trăi.

Pe 5 aprilie 2019, Luna nouă din Berbec te pune și ea în gardă să ai mai multă grijă de tine însuți, de trupul tău. Întărește-ți perseverența în eliminarea unor obiceiuri rele, dăunătoare, și înlocuirea lor cu altele, bune, sănătoase!

Dragostea este, în general, favorabilă nativilor din această zodie, cu condiția să nu-și pună singuri roate în bețe, încercând să o treacă prin filtrul unei raționalizări excesive...

Dacă faci parte dintr-un cuplu statornic, ești căsătorit, ești gata să alungi orice umbră din conexiunea cu partenerul tău, și faci tot ce-ți stă în putință pentru a ți-o armoniza. Este posibil să te focalizezi împreună cu persoana iubită spre țeluri comune, cât se poate de practice, realiste.

În caz că ești solo și nu vrei să rămâi așa, câteodată este necesar să-ți înfrânezi predispoziția de a nu te îndrăgosti cu una cu două, a socoti la rece cât de avantajos este să-ți îngădui să se petreacă acest lucru.






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Tentat să acorzi o atenție precumpănitoare zonei spirituale a ființei tale, tinzi să te îndepărtezi de lumea exterioară, și să-ți explorezi universul interior, să te lași în voia visării și a unor dorințe adânc înrădăcinate în tine. Este o vreme prielnică vindecării unor vechi răni sufletești.

Nu te izolezi însă cu totul de viața publică. Mai sociabil și mai prietenos decât de obicei, înzestrat cu simțul umorului, te cufunzi în desfătările existenței și îi atragi pe cei din jur să facă același lucru. Dacă ai copii, pari să te înțelegi tot mai bine cu ei. Totodată, poți fi mobilizat să adopți un nou hobby sau să te concentrezi asupra unuia pe care l-ai neglijat în ultimul timp.

Știi intuitiv cum să te pui în cea mai favorabilă lumină, să ieși în evidență în societate, să-i convingi pe alții să ți se alăture în demersurile tale principale. Cuadratul dintre Mercur și Jupiter din 12 aprilie 2019 te determină să-ți risipești eforturile în prea multe direcții ori să fii obligat să selectezi dintr-o grămadă de informații ce îți parvin. Se impune să discerni cu acuitate ce îți este de folos și ce-ți este inutil.

Amplasarea Lunii noi, pe 5 aprilie 2019, în Berbec, îți poate infuza înclinația de a visa cu ochii deschiși, a fi cu capul în nori, provocându-te să-ți ocolești responsabilitățile din muncă. În această zi, ori te mobilizezi din răsputeri să-ți duci la bun sfârșit treburile neterminate, ori îți iei liber de la serviciu.

Oricum, în general, în sfera profesională, deși ieși în evidență printr-o creativitate efervescentă, îți este cumva greu să te focalizezi pe proiectele în curs cu minuțiozitate, atenție față de detalii.

În cea din urmă decadă a lunii, pot să apară niște probleme în plan financiar, ce te îndrumă să-ți reconsideri bugetul personal ori familial, să renunți la cheltuieli nu tocmai necesare, să iei în calcul noi surse de venituri. Poți fi inspirat să reiei o afacere, să inițiezi una, să iei întru totul controlul asupra finanțelor tale, astfel încât să-ți deschizi noi porți către viitor!





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Împrejurări nu tocmai fericite ale vieții sunt în stare să te facă să te întrebi în ce măsură anumiți prieteni, colegi, te mai stimulează ori nu să evoluezi, să te aliniezi țelurilor tale și sistemul tău de valori. Este posibil să reinchegi alianțe cu oameni de care te-ai deconectat o vreme.

Comunicarea cu persoanele îndrăgite, cu rudele, ți se îmbunătățește vizibil, dar pari să fii foarte emotiv în relaționarea cu cei pe care nu îi cunoști foarte bine. Ai gândirea mai limpede atunci când ești într-un mediu familiar ori printre oameni îndrăgiți, cunoscuți foarte bine. Tinzi să știi instinctiv cum să atingi corzile sufletești cele mai sensibile ale oamenilor la care ții, să le împlinești nevoile, dorințele cele mai profunde. Aceștia, la rândul lor, au tendința să te ajute să îți materializezi cele mai râvnuite vise!

În cea din urmă decadă a lunii, ți se pot deschide în față, pe neașteptate, porți către trecut ce îți imaginai că sunt închise pentru totdeauna. Amici de care nu ai auzit de mult își încrucișează pașii cu ai tăi, și sunt pe punctul să-ți ofere oportunități nemaipomenite.

Pe de altă parte, poți să te confrunți cu adevăruri cam inconfortabile despre tine, să faci diferența între cine ți-ai dori să fii și cine ești în realitate. De fapt, această conjuctură astrală te călăuzește spre cunoașterea autentică a sinelui, asupra unor împrejurări ale existenței ignorate și care te-au tras întrucâtva înapoi.

Sub vibrațiile Lunii noi ivite pe 5 aprilie 2019 în Berbec, o tensiune existentă deja în viața de familie tinde să se acutizeze. Este necesar să îi dai cuiva apropiat șansa să-și elibereze frustrările ori să introduci mai multă voioșie, cordialitate, în relația cu oamenii dragi.

Pe 15 aprilie, grație sextilului lui Venus cu Pluton, ai prilejul să te ocupi de lucruri care-ți plac cu adevărat, să te bucuri de viață din plin. Știi foarte bine ce-ți dorești și, din acest motiv, ai parte de satisfacții deosebite.




Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pe 5 aprilie 2019, Luna nouă din Berbec îți atrage atenția să nu îi treci cu vederea pe oamenii care cred în tine, te susțin necondiționat. Nu ezita să îi ceri ajutorul unui amic într-un demers nou de-al tău, să apelezi la persoane mereu gata să te sprijine!

Mintea îți este tot mai alertă, sare cu repeziciunea de la o idee la alta, așa că nu este o vreme favorabilă concentrării pe proiecte ce-ți cer perseverență, continuitate. Mai toată lumea are să-ți spună ceva și, tu, la rândul tău, pari să le ai multe să le transmiți.Totodată, tinzi să fii mai mereu pe drumuri, să alergi de colo-colo, ca să-ți îndeplinești niște obligații, să intri în contact cu oameni importanți pentru tine.
Te simți nemaipomenit de bine printre oameni, iar aceștia îți prețuiesc și îți caută tovărășia, mai ales că ai abilitatea să le lămurești niște dileme, să îi îndrumi cum să pună capăt unor conflicte cu persoanele apropiate.

Dragostea strălucește prin expresivitatea cu care se pune în evidență, își dovedește potențialul...

Vărsătorii solitari au șanse nemaipomenite să se implice într-o idilă cu cineva la care visează demult, mai mult sau mai puțin în secret, grație forței de persuasiune, inspirației, cu care își mărturisesc sentimentele față de această persoană. Cei angajați deja într-o legătură de cuplu sunt în stare să o smulgă din inerție, obișnuințe, să își intensifice conexiunea afectivă cu partenerul lor datorită sensibilității, receptivității cu care îi percep dorințele, aspirațiile cele mai adânci.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu treci printr-o perioadă favorabilă unei călătorii, însă îți poți planifica, organiza una, în care vei pleca nu peste mult timp, probabil la vară.

Oricum, multitudinea de informații la care ai acces, te determină să iei cu greu, deocamdată, o decizie importantă, inclusiv ținând de o deplasare în străinătate.

Pe 2 aprilie 2019, Mercur în conjuncție cu Neptun te determină să fii mai ușor influențat de vorbele și părerile altora. Nu ta lasă cotropit de impresii false despre ei și readu-ți în minte atuurile tale personale. Asigură-te că orice începi azi îți este cât se poate de clar, și nu iluzoriu!

Luna nouă ivită în data de 5 aprilie 2019 te impulsionează să te dedici din tot sufletul țelurilor tale cele mai înalte și să ți împărtășești altora. Verifică-ți viabilitatea lor înainte să le povestești unora despre ele.

Sub influența sextilului lui Mercur cu Pluton și a cuadratului Soarelui cu Neptun de pe 10 aprilie 2019, te confrunți cu un oarecare haos în viață, căruia nu trebuie să i te împotrivești, astfel încât să eviți să distorsionezi ce se petrece în imediata ta apropiere. Dacă reușești să faci asta, îți poți pune la treabă intuiția și puterea de convingere pentru a-i aduce pe oameni de partea credințelor, obiectivelor tale.

Ziua de 12 aprilie 2019 este marcată de cuadratul dintre Mercur și Jupiter, și sextilul lui Venus cu Uranus. Ești înclinat să-ți trasezi planuri de mare anvergură, care-ți sunt cu atât mai inspirate cu cât nu nesocotești detaliile lor semnificative. Te implici în conversații pe teme majore cu persoane apropiate, dar se impune să îți înfrânezi impulsul de a fi prea atașat de opiniile tale și chiar prea orgolios!

Sextilul dintre Venus și Pluton din 15 aprilie 2019 injectează mai multă pasiune și intensitate în relaționarea cu cei din preajmă, îți prilejuiește discuții serioase cu aceștia. Onestitatea și stilul tău direct pot deranja niște persoane închistate în prejudecăți.

Pari să ai șansa se te bucuri din plin de viață în data de 16 aprilie 2019, când Venus se poziționează în cuadrat cu Jupiter. Ești extrem de generos cu cei care te înconjoară, dar ai mare grijă ca unii dintre ei să nu profite de timpul și banii tăi!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții