Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania săptămâna 6-12 Aprilie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 6 aprilie 2019 | 08:40



Horoscop Urania săptămâna 6-12 Aprilie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 6-12 Aprilie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 6 aprilie, Berbecii continuă să aibă energie și determinare, să se simtă bine, să fie într-o bună formă fizică, concentrându-se pe problemele curente cu destul entuziasm.Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, nevoia de stabilitate materială poate fi (mai) acut resimțită. Unele secvențe îi pot determina să facă economie sau să găsească noi căi de a obține venituri. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, capacitate de a vorbi expresiv și convingător ori de a susține luări de cuvânt într-un context public care să fie apreciate. Uneori, Berbecii pot deveni combative, dar, pe fond, contextul astral îi va susține prin flexibilitate și adaptabilitate la situația dată. Obligația de a face scurte deplasări ori șansa de a călători.Din 11 aprilie, după ora 5.32, chestiuni curente privitoare la viața de familie, dar nu întotdeauna sentimentul datoriei față de părinți ori dorința de a-i ajuta pe aceștia se va desfășura așa cum și-ar dori ei, pentru că vor apărea situații care le vor răpi timpul și le vor limita capacitatea de a se pune la dispoziția lor. Alteori, chiar dacă vor avea timpul necesar, capacitatea lor de a-i ajuta va fi limitată de împrejurări.Pe această direcție, ziua de 12 aprilie poate fi una specială prin impactul pe care l-ar putea avea asupra nativilor Careul în T la grad perfect (22°), care va funcționa pe direcția caselor IV/X și respectiv I și care va angaja persoana lor, cariera și obligațiile sociale ori relațiile de familie. Impact semnificativ al evenimentelor exterioare asupra patrimoniului personal.Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 12 august, când își va relua traseul în Săgetător de la 14°, introducând necesare reașezări de crezuri și atașamente importante pentru viața și cariera nativilor.

Horoscop Taur pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 6 aprilie, posibile enervări și stări de agitație aparent nemotivate de evenimentele concrete de peste zi. Totuși, elementele existențiale, tulburate de ceva vreme, nu le dau pace, Taurii simțind nevoia să intervină pentru a reglementa o ipostază de viață. De aceea, ei ar putea să se confrunte și cu insomnii, nervozitate sau migrene provocate de aceste nemulțumiri.Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, în viața unor persoane născute în acest semn zodiacal încep să se producă transformări. Observând atent condiția lor de viață, starea de sănătate, evoluția profesională, problemele economice cu care se confruntă, ei ar putea ajunge la concluzii alarmante, având sentimentul că se îndreaptă spre o perioadă care îi va solicita din plin, pentru care nu au resursele necesare ca să le facă față.Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, discuții sau demersuri pentru lămurirea unei chestiuni financiare. Drumuri, dialoguri incomode, efort de informare cu privire la o chestiune financiară.Din 11 aprilie, după ora 5.32, incapacitate de a renunța la unele idei, impresii sau convingeri bazate pe informații mai vechi pe care nu doresc să le actualizeze sau chiar atitudine ostilă față de orice tentativă de adaptare la nou, de acomodare la sensul și semnificația evenimentelor care se derulează. Conservatorism? Încăpățânare? Spaimă de viitor? Informații care țin pe loc un demers legat de oamenii și instituțiile din străinătate: incapacitatea acelora de a comunica, corespondență defectuoasă sau întârziată, amânări cu sau fără explicație ori motiv coerent. Intrat în mișcare aparent retrogradă, din 11 aprilie, Jupiter va reformula, în următoarele patru luni, multe premise materiale (susținere financiară, succesiuni, partaje, beneficii de orice fel).






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 6 aprilie, relații intense cu și/sau alături de prieteni. Comunicare verbală impetuoasă, activism, agitație, uneori nervozitate, dorință de afirmare sau emancipare ori impulsul de a acționa pe cont propriu, neținând cont de ceea ce se cheamă spirit de echipă, lucru care îi va deranja pe respectivii cunoscuți, care vor formula observații și nemulțumiri.Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, destabilizări organice pe fond de stres sau ca ecou al evenimentelor solicitante de dată recentă. Gemenii vor simți nevoia de repaus pentru a se ”reașeza în albia lor” ori pentru a înțelege corect sensul unor ipostaze de viață.Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, etapă mult mai bună pentru Gemeni, care vor avea energie, entuziasm, chef de viață, dinamism, spirit tânăr, inițiativă, curaj și fantezie. Gemenii vor încerca să rezolve cea mai mare parte a problemelor lor curente pe calea dialogului, a corespondenței, ei fiind, întotdeauna, cei care vor oferi soluții destul de inspirate și de pragmatice.Din 11 aprilie, după ora 5.32, abordare rigidă a chestiunilor financiare; mai precis, ei se vor crampona de bani și bunuri ori de prezumptivele câștiguri, demonstrând o surprinzătoare – și necaracteristică lor – lipsă de suplețe mentală și indisponibilitate spre negociere.Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni de acum încolo, îi va obliga pe Gemeni să-și revizuiască proiectele majore de viață (inclusiv raportarea lor la căsnicie), la parteneriatele de afaceri, la colaborări, contracte, negocieri, conflicte și procese. Deja, din această săptămână, ei vor începe să se disocieze de oamenii, ideile, proiectele sau premisele la care, până acum, rezonau favorabil. Se menține șansa de a avea succes, ”presă bună” și de a se bucura de simpatia publicului.
Horoscop Rac pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 6 aprilie, preocupări profesionale, situații speciale, de la caz la caz, importante, relevante, asociate, nu o dată, cu un (oarecare) grad de risc pe care nativii îl vor identifica și asuma. Moment favorabil pentru cei tineri, pentru debut în carieră, pentru o afirmare viguroasă, pentru o intervenție energică în spațiul public, care să-i scoată din anonimat.Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, posibile destabilizări în planul concret al relațiilor cu unele persoane, dezvăluiri uimitoare ale personalității acelora și concluzii dezamăgitoare care nu le convin nativilor.Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, univers interior plin de interogații, nedumeriri și ”dezbateri”. Uneori, Racii se vor lupta cu propriile lor gânduri care nu li se par adecvate realității ori potrivite ipostazelor prin care ei trec în acest moment: li se pare că nu sunt suficient de categorici, de implicați, de curajoși, de eficienți sau de expliciți în afirmarea dorințelor și punctelor lor de vedere.Din 11 aprilie, după ora 5.32, univers afectiv încărcat de sensibilitate; în plan partenerial, se poate vorbi de hipersensibilitate, subiectivism și reacții pătimașe. Evoluție nemulțumitoare pentru cei implicați în procese, litigii, anchete, expertize din cauza blocării, limitării câmpului lor de acțiune, a respingerii unor cereri, a amânărilor excesive, a delegării unor atribuții care impun revizuirea dosarelor, a administrării complicate a probelor.Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va încetini ritmul dorit pentru reglementarea unor nereguli la locul de muncă ori chiar pentru ocuparea unui post (complicații birocratice, competiții cu ”probleme”, bariere și condiționări juridico-administrative etc.).







Horoscop Leu pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 6 aprilie, revoltă interioară provocată de evoluția neconvingătoare, conflictuală, riscantă ori total dezordonată a activităților în care nativii s-au implicat trup și suflet și de care acum ei sunt dezamăgiți. Caruselul evenimentelor nu le va permite să aibă la dispoziție prea mult timp pentru a medita și a decide cu obiectivitate și calm; dimpotrivă, ei vor fi obligați să dea o replică imediată, ”la cald”, acestor provocări și să ia decizii care s-ar putea dovedi, în timp, mai puțin inspirate. E nevoie de multă ordine în gânduri, de stăpânire de sine și effort, de obiectivitate.Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, tendințe divergente: dorința celor născuți în Leu este să-și consolideze statutul socio-profesional și imaginea publică ori să-și netezească drumul spre succes, motive pentru care sunt dispuși să facă salturi existențiale și să-și asume posturi inedite, și destabilizările la care sunt supuși (evenimente publice, relații personale care evoluează defectuos, fluctuații de încredere, vanități, rivalități, competiții nedrepte).Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, dinamică specială a relațiilor cu prietenii sau persoanele apropiate lor conjunctural. Schimburi de impresii, de idei, de soluții, dar și controverse ori dispute menținute într-un cadru firesc și politicos, în funcție de vârsta, educația și experiența fiecărui nativ.Din 11 aprilie, după ora 5.32, afecțiuni care se intensifică pentru moment ori care revin după o perioadă de remisiune. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va exercita un efect special de temperare a efluviilor sentimentale, de recurs la rațiune, de acceptare a măsurii și autocontrolului în direcțiile de viață menite să le ofere plăceri și satisfacții sentimentale, senzoriale, sexuale.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Fecioara


Horoscop Fecioara
În prima parte a zilei de 6 aprilie, dezbateri aprinse cu una sau mai multe persoane interesate de același venit, bun material sau avantaj pe care îl pretinde și Fecioara. Situație încărcată de tensiune și ostilitate chiar și între nativi și străinii cu care se confruntă, dacă Fecioarele se simt amenințate direct ori sunt lezate în interesele lor. Posibile accidente, mai ales în zona anatomică a capului. Nu vă asumați riscuri în caz de antrenamente sportive, competiții, accidente, conflicte violente (inclusiv demonstrații de stradă), intemperii majore, traseu accidentat parcurs pe jos sau cu un mijloc de transport improvizat.Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, salturi la nivelul conștiinței: unele persoane pot ajunge la concluzii surprinzătoare, plecând de la un detaliu aparent nesemnificativ.Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, provocări publice: Fecioarele vor fi puse în situația să vorbească în fața unei asistențe, să facă declarații oficiale, să se exprime în presă, în online sau în întrunirile importante. Nativii vor susține corect sau vor onora cu brio provocarea în funcție de vârstă, educație, pregătire profesională sau experiență de viață ori valoare personală și vor face o impresie puternică în rândul celor care îi ascultă/citesc/urmăresc. Uneori, ar putea fi vorba de un succes sau de o afirmare viguroasă a personalității și convingerilor lor.Din 11 aprilie, după ora 5.32, reticențe față de acei apropiați ale căror argumentele vehiculate și soluțiile prizate ridică semne de întrebare și stârnesc dezacordul afișat sau reprimat al nativilor. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va opera asupra sectorului familiei, al casei, al averii, al construcției personale bazate pe moștenire, educație, tradiție.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 6 aprilie, chiar dacă Balanțele nu se vor întâlni față în față cu niște persoane pentru a discuta chestiuni legate de un contract, o colaborare, un proces, etc., și își vor consuma prea-plinul argumentelor în sinea lor, tot nu vor fi liniștiți. Unii vor „fierbe” de revoltă și întreaga lor atenție se va concentra pe chestiuni de care, altă-dată, se puteau distanța.Între 6 aprilie, după ora 15:07′, și noaptea de 8 aprilie, situații interesante la propriu și la figurat privitoare la o chestiune materială generată de evenimente mai puțin obișnuite care îi obligă nu doar să ia act de respectiva modificare de statut ci și să ia atitudine, ceea ce va fi mai solicitant pentru ei.Între 8 aprilie, după ora 23:15′, și dimineața zilei de 11 aprilie, sectorul gândurilor înalte, al conștiinței, al proiectelor majore de viață le va pune nativilor probleme de exprimare, de comunicare, de învățare, de relaționare adecvată. Tranzitul este pozitiv ceea ce le poate da siguranță de sine ori de validare rapidă a ideilor care le trec prin minte.Perioadă bună pentru a face schimb de impresii, opinii și viziuni diferite de cele existențe în sfera de interes și putere de interpretare a nativilor. Apropiindu-se de oameni, idei, instituții și cărți, Balanțele vor putea să se îmbogățească, să-și diversifice experiențele și, prin asta, să se maturizeze, să capete experiență ori o viziune superioară asupra realității.Din 11 aprilie, după ora 05:32′, prudență și reticență în spațiul public, concentrare pe chestiunile legate de profesie. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, va crea numeroase oportunități în rezolvarea oficială a aspectelor legate de școală, a deprinderilor și a abordării unui stil nou de comunicare. Călătoriile de studiu vor fi nu doar indicate ci și posibile.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 6 aprilie, situații speciale la locul de muncă: măsuri organizatorice care le complică existența, activitate curentă „dată peste cap” de evenimente neplăcute, de exemplu, stricarea aparaturii cu care lucrează. Tensiuni între nativi și un șef sau un coleg. Stare organică influențată de încordarea nervoasă de la serviciu, de micile sau marile conflicte. Vor fi afectate funcțiile cerebrale obișnuite (atenție, putere de concentrare, capacitate de decizie rapidă, înțelegerea corectă a informațiilor). Posibile tulburări de echilibru, de văz, de auz; insomnie și agitație, intensificarea suferințelor mai vechi.Între 6 aprilie, după ora 15:07′, și noaptea de 8 aprilie, situații-limită în planul relațiilor cu partenerii de viață sau de afaceri. Evenimente care aruncă o lumină nouă asupra unui contract, unui proces, unei anchete, unei negocieri. În general, va fi vorba de o descoperire sau de constatări pe baza unor „probe materiale”. Între 8 aprilie, după ora 23:15′, și dimineața zilei de 11 aprilie, discuții, cu risc mai mic sau mai mare să degenereze într-un conflict deschis, născute din interese materiale contradictorii, din dezinformări, din tactici de păcălire datând din mai – iunie 2018, care acum sunt intuite sau demascate.Din 11 aprilie, după ora 05:32′, univers interior influențat de tranzitele mai multor planete prin semnele de Apă care intră în rezonanță și în armonie cu Soarele nativilor, generând disponibilități spre trăiri speciale (armonie, intuiție, telepatie, hipersensibilitate mentală, viziuni).Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va sublinia nevoia unei revizuiri necesare a întregului program de viață, pe termen lung și pe termen scurt, care va impune decizii în consecință dintre care, unele, vor privi locul de muncă, salarizarea, exercitarea meseriei.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 6 aprilie, stare de exaltare, de entuziasm. Chef de viață care îi mână spre activități de divertisment ce necesită consum de energie (sport, antrenamente, dans, spectacole). Disponibilitate spre aventură. Toate acestea vor fi trăite și mai intens spre sfârșitul acestei săptămâni, pe fondul unei relații incendiare între Jupiter, Guvernatorul lor, aflat în tranzit prin chiar zodia lor, și Soare care traversează sectorul afectivității și al plăcerilor vieții. Dar, din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va pune mai multă temperanță în felul în care nativii vor înțelege să se bucure de viață.Între 6 aprilie, după ora 15:07′, și noaptea de 8 aprilie, destabilizări ale procesului muncii provenind de la evenimentele care se derulează în plan personal, mai ales în planul sănătății, care le poate „oferi surprize”: disfuncții endocrine, afecțiuni stomatologice, accidente minore care îi scot din ritmul firesc al activității cotidiene. Situații mai puțin previzibile la locul de muncă.Între 8 aprilie, după ora 23:15′, și dimineața zilei de 11 aprilie, evoluție specială a relațiilor parteneriale. Nota comună va fi dată de formularea în contradictoriu a intereselor și de gradul de combativitate și vehemență la care se va ajunge în funcție de natura acestor premize și de educația ori vârsta fiecărui nativ. Nu va fi o perioadă confortabilă pentru a se realiza o împăcare sau pentru a se demonstra dreptatea și adevărul unui nativ în contextul unor reclamații, anchete, depoziții, procese.Din 11 aprilie, după ora 05:32′, în ciuda generozității structurale și a unei atitudini corecte față de bani și/sau bunuri, personale ori ale altcuiva, Săgetătorii pot da, acum, dovadă de o ciudată fixitate ori de câte ori va fi vorba de un beneficiu cuvenit lor, indiferent de valoarea lui materială.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 6 aprilie, continuă să se exprime grijile cu privire la administrarea și conservarea unor bunuri de importanță materială sporită. Contextul se reiterează, cu nuanțe în plus, pe 11 și 12 aprilie, când, o cuadratură Saturn/Soare, la grad perfect, va introduce o notă aparte de rezistență, de incapacitate de a înțelege, de a trece cu vederea, făcându-i pe unii nativi persoane dificile în la ei nici un ecou.Între 6 aprilie, după ora 15:07′, și noaptea de 8 aprilie, prin mintea și sufletul unora vor trece tot felul de disponibilități spre desfătare, plăcere, distracție ori preocupări relaxante dar nu toți și nu tuturor le vor da curs. Nota generală va fi dată de dorința de a face „ceva ieșit din comun”, de a-și petrece timpul într-un chip original. Provocări mai mult sau mai puțin convenabile de la copii, mai ales dacă acești au depășit 14 ani.Între 8 aprilie, după ora 23:15′, și dimineața zilei de 11 aprilie, situații noi, evenimente în derulare, ipostaze care antrenează unul sau mai multe gesturi ca răspuns la ceea ce au declanșat în planul activității depuse la locul de muncă. Discuții pe teme organizatorice, contractuale sau salariale. Un sâmbure de nemulțumire îi va obliga pe Capricorni să nu cedeze prea ușor, să nu accepte ceea ce li se oferă ori ceea ce li se propune în chip de compensare a unui prejudiciu, abuz, neregulă sau eroare.Din 11 aprilie, după ora 05:32′, slabe speranțe să se ajungă la vreo rezoluție cu un nativ născut în Capricorn, cu atât mai mult dacă va fi vorba de o persoană matură, cu prestigiu și autoritate. De fapt, discuția în sine va fi restrânsă la câteva propoziții rostite pe ton sec, ultimativ. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va lucra discret, dar pozitiv, asupra universului de gânduri, tendințe şi dorințe păstrate de către nativi „la secret”.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 6 aprilie, nativii vor fi combativi mai ales dacă punctul lor de vedere va fi pus sub semnul întrebării sau al contestării. Deși, contextul astral le va da posibilitatea să se apere foarte bine din punct de vedere verbal, tonul lor poate că-i va supăra pe unii iar afirmațiile prea tranșante pot stârni antipatii și replici pe măsură. Atenție la situațiile stupide care se pot naște în timpul unor deplasări, excursii și călătorii, provocate de persoanele necunoscute cu care se vor afla în același loc, pentru scurt timp.Între 6 aprilie, după ora 15:07‘, și noaptea de 8 aprilie, efort de a menține stabilitatea în relațiile de familie care vor fi puse la încercare de evenimentele curente care „îi vor scoate din ritm”. Nu este indicat să inițieze operațiuni de vânzare/cumpărare, închiriere sau alte forme de despărțământ de proprietate cu privire la terenuri (indiferent de statutul lor) și de construcții (indiferent de destinația lor).Între 8 aprilie, după ora 23:15‘, și zorii zilei de 11 aprilie, noian de tentații și provocări cărora cei mai mulți dintre nativi nu vor avea puterea să le reziste. Vărsătorii se vor lăsa ademeniți de petreceri, de veselie, de aventuri, de exuberanță. Cei maturi vor dori să petreacă „ca-n tinerețea lor”. Alții vor dori să se afirme, dând frâu liber calităților native de dansator, de povestitor, de actor, de improvizator. Moment excelent pentru toți cei care desfășoară o activitate în domeniul spectacolelor (teatru, muzică, televiziune), pentru cei care se prezintă „în direct” în fața publicului pe care trebuie să-l cucerească prin inventivitate și originalitate.Între 11 aprilie, după ora 05:32‘, și 12 aprilie, mici disfuncții organice și incapacitate de a face efort la locul de muncă. Din 11 aprilie, Jupiter va intra, pentru patru luni, în mișcare aparent retrogradă, și le va permite să-și reevalueze toate relațiile de prietenie.





Horoscop Pești pentru săptămâna 6-12 Aprilie 2019

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 6 aprilie, preocupări bănești, motive de enervare. Peștii ar putea fi puși în situația de a lua una sau mai multe decizii cu privire la banii câștigați din muncă; ideea generală este de diversificare a surselor de câștig ori de schimbare a atitudinii lor într-o viitoare negociere care să le permită să-și valorifice mai bine capacitatea, forța și calitatea muncii lor.Între 6 aprilie, după ora 15:07‘, și noaptea de 8 aprilie, informații care pot oferi temeiul unor noi viziuni, idei, convingeri, impresii sau decizii. Nu este ultima predispoziție astrală care le va permite să evolueze, să renunțe la concepțiile revolute dar etapa aceasta are rolul de a-i trezi la realitate și de a le atrage atenția asupra unor perspective noi pe care ar fi indicat să le adopte în viitor; în general, acestea pot priviri orientarea lor profesională.Între 8 aprilie, după ora 23:15‘, și zorii zilei de 11 aprilie, discuții, negocieri, consultări cu privire la valoarea și rostul unui teren a unei case și, implicit, a unei tranzacții. Informații utile venite de la specialiști (sfaturi, avertismente, expertize) care le pot modifica intențiile de moment cu privire la destinația și viitorul unui bun patrimonial.Între 11 aprilie, după ora 05:32‘, și 12 aprilie, stare specială, încărcată de emotivitate, dublată de sensibilitate care le va permite să se regăsească pe sine mai repede și să fie intuitivi. Radicalism în relațiile cu acele cunoștințe de care, în sufletul lor, s-au despărțit de mult. Incapacitate de a face concesii deși, rațional, ei recunosc că ar trebui să fie îngăduitori.Din 11 aprilie, Jupiter va intra, pentru patru luni, în mișcare aparent retrogradă, și le va permite să corecteze exagerările și disonanțele în percepțiile sau în viziunea lor despre meserie, succes, afirmare de sine, destin.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții