Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei din 16 Mai 2019

Written By NIKE B. on miercuri, 15 mai 2019 | 19:02


Horoscop pentru femei din 16 Mai 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Incercati sa fiti clar atunci cand le oferiti indicatii celor din jur. Daca sunteti ambiguu, toti cei din jur va vor invinui pentru insuccesele lor.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi, poti fugi, dar nu te poti ascunde. Cei din jur sunt in urma ta, pentru cele mai triviale lucruri. Nu reusesti sa ai o clipa de liniste, chiar daca asta e unicul lucru pe care ti-l doresti.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi trebuie sa alegeti intre a face bani si a va distra. Ambele nu sunt posibile. Nu trebuie sa va pretati la munca umilitoare, chiar daca asta promite castiguri in plus. Concentrati-va pe spiritul dumneavoastra si veti avea parte si de succes profesional.






Horoscop pentru femeia din Rac

TI se cere sa tii locul cuiva si misiunea pare sa te depaseasca. Din pacate, nu ai de ales. Trebuie sa te conformezi si sa dai tot ce ai mai bun, chiar daca pasesti pe "terenuri virgine".



Horoscop pentru femeia din Leu

TI se cere sa tii locul cuiva si misiunea pare sa te depaseasca. Din pacate, nu ai de ales. Trebuie sa te conformezi si sa dai tot ce ai mai bun, chiar daca pasesti pe "terenuri virgine".








Horoscop pentru femeia din Fecioară

O persoana din anturaj face un gest sau o remarca nepotrivita si va simtiti jenat de aceasta situatie. E recomandat sa fiti subtil in re-educarea prietenului dumneavoastra. Cu asemenea amici, cine are nevoie de dusmani...?



Horoscop pentru femeia din Balanță

Orice pretentii financiare ai avea, chiar si cele mai neinsemnate, vor cere o atitudine agresiva, pentru a primi raspunsuri pozitive. Dorintele tale sexuale sunt cam accentuate in aceasta perioada si te distrag de la probleme serioase.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trebuie sa aveti incredere in propria intuitie in ce priveste noile relatii care apar la orizont. Daca aplecati urechea la sfaturile celor din jur, nu mai ajungeti nicaieri. In ce priveste viata amoroasa, ascultati-va instinctele.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada in care trebuie sa va retrageti si sa capatati o imagine de ansamblu asupra situatiei personale. Puteti sa stabiliti noi linii de ghidare in viata dumneavoastra. Planurile si strategiile va sunt la indemana si sunt si cea mai sigura metoda de succes.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trecutul va ajunge din urma si asta va inhiba interactiunile cu cei din jur. Veti spori esecul relatiilor daca va prelungiti efectele trecutului in prezent. Nu ii judecati pe cei din jur pe baza experientelor anterioare.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi sunteti deosebit de cheltuitor si va atrag tot soiul de lucruri extravagante, dar inutile. Riscati sa fiti inselat cu usurinta de oamenii de vanzari care va ies in cale.







Horoscop pentru femeia din Pești

Nu lasa confuzia in ce priveste problemele financiare sa te impiedice din incheierea unei tranzactii! Daca e ceva ce nu intelegi, cauta lamuriri la persoane avizate. Va trebui sa actionezi cu rapiditate dar vei vedea ca efortul va merita!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții