Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de 17 Mai 2019

Written By NIKE B. on miercuri, 15 mai 2019 | 19:05


Horoscopul zilei de 17 Mai 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Se pare ca astazi trebuie sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile dialoguri aprinse, fapt pentru care se recomanda multa prudenta. Esti combativ si poti rani foarte usor cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalti, pune in balanta cu ceea ce iti doresti tu si apoi actioneaza in consecinta. Proiectele sau colaborarile in care esti implicat pot cunoaste reconfigurari, dar totul este spre binele tau suprem.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

O zi cu multa agiatie la serviciu. Ai vrea tu sa rezolvi cat mai multe, insa nu prea ai energie. Relatiile colegiale sunt disonante, iar șefii sunt de negăsit. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile tale si nu raspunde la provocarile celor din jur. Sanatatea este vulnerabila pe întregul organism. Foloseste remedii naturiste, stai mai mult in natura si programeaza-ti vacanțe.










Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Tu esti maestrul de ceremonii astazi pentru intregul Zodiac. Veselia si cheful de aventuri de care dai dovada iti pot crea neplaceri in relatia cu persoana iubita. Fii prudent, dozeaza-ti euforia si ține cont si de starile celorlalti. Pentru altii, copiii vor fi in prim plan. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Este vremea să-ți redefinești felul în care abordezi iubirea, implicațiile ei și propriile tale nevoi de singurătate.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Energia astrală de astăzi îți favorizează treburile gospodaresti. Este o zi buna pentru curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Se poate pune problema achizitionarii unui teren sau a unei locuinte noi. Însă ai tendinta ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional in detrimentul vietii personale. De aceea, relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu rabdare si discernamant vei rezolva totul asa cum vrei tu.





Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Se pare ca astazi trebuie să faci mai multe călătorii pentru a rezolva diverse. Intalnirile cu neamurile si cu prietenii apropiati pot fi frecvente. Apar vesti interesante, dar acorda-le atentie doar celor care iti sunt de folos. Pe de alta parte sunt momente bune de a te gandi la parcurgerea unor forme de scolarizare pe termen scurt ce te vor ajuta cat de curand sa obtii un loc de munca mai bun sau la cel actual sa promovezi.









Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Banii si beneficiile lor iti vor da batai de cap astazi. Ai vrea sa econimisesti ceva, insa s-ar putea sa fii nevoit sa cheltuiesti pentru nevoile altora. Selectează prioritatile si nu da frau liber tentatiei cumparaturilor. Poti primi cadouri sau recompense de la un loc de munca. Chiar daca situatia bugetului de venituri si cheltuieli te nemultumeste, cu rabdare si discernamant lucrurile se vor redresa. Evita eforturile prea mari.





Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Minunata zi pentru tine. Ai energie, chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te rezumi doar la treburile personale. Astrele te sfatuiesc sa mergi la un salon de intretinere corporala, sa-ti programezi cursuri de dezvoltare personala si relationala sau pur si simplu sa pui ordine in lucruri si activitati. Relatiile parteneriale sunt conflictuale. Exista tensiuni in acest sector, iar rasturnarile de situatie pot fi frecvente.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele te sfatuiesc sa fii cat mai discret astazi. Nu prea ai chef de nimeni si de nimic, pentru ca sufletul tau are nevoie de detasare de forfota vietii cotidiene. Evita eforturile prea mari si provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal si secundar pe segmentele capului. La serviciu este o perioada delicata, insa cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Odihneste-te mai mult!




Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Prietenii iti sunt alaturi. Intalniri, dialoguri, sfaturi de taina, toate apar in jurul tau ca intr-un carusel minunat. Vin catre tine multe informatii pretioase pe care ar trebui sa le retii sau sa le notezi. Totusi, unele persoane din anturajul tau nu sunt ceea ce par si ar trebui sa fii prudent. Vorbeste mai putin, asculta mai mult si nu iti divulga punctele slabe. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o reuniune amuzanta.








Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ar trebui sa-ti indrepti atentia spre relatiile cu sefii. Sunt posibile discutii contradictorii, reprosuri. Fii prudent si asculta pe indelete ce ti se spune. De retinut ca dreptatea este deocamdata de partea celorlalti. Manifestarea personalitatii tale lasa mult de dorit, asa incat ar fi binevenite unele corectii de relationare cu ceilalti. In dupa-amiaza zilei, astrele te sfatuiesc sa te ocupi de treburile gospodaresti si de problemele membrilor familiei.





Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Relatiile cu strainatatea revin in atentie. Ori vei sta de vorba cu cineva aflat departe de granitele tarii, ori te vei gandi la demersuri pentru o calatorie importanta. Pe de alta parte sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung. Daca esti nevoit sa sustii examene sau interviuri fii prudent, deoarece tendinta de a vorbi mai mult decat trebuie si pe langa subiect este la cote inalte.





Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Chestiunile financiare sunt bine sustinute de catre astre. Recomandabil este sa-ti verifici bugetul de venituri si cheltuieli. Achita taxele, impozitele sau în functie de caz, ocupa-te de relatiile cu insitutiile bancare. Evita speculatiile financiare si cheltuielile pe mofturi. In dupa-amaiza zilei detaseaza-te de cotidian si intoarceti privirea catre laturile spirituale ale vietii. Sunt moment bune pentru a delimita clar esențele și aparențe.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții