Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei din 17 Mai 2019

Written By NIKE B. on joi, 16 mai 2019 | 18:57


Horoscop pentru femei din 17 Mai 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

E o perioada a activitatilor fizice intense. Cei din jur va solicita mult si deveniti nemultumit in legatura cu gradul de efort pe care il depuneti. Nu fiti prea exigenti cu propria persoana.

Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi norocoasa, asa ca puteti sa va urmati linistit planurile. Sunt posibile castiguri si daca le fructificati, beneficiile vor fi si mai mari.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Un plan pe termen scurt e pe cale sa fie dus la bun sfarsit. Eforturile dumnevoastra vor aduce rezultate nesperate.





Horoscop pentru femeia din Rac

Cineva nu e de acord cu felul in care actionati si nu se fereste sa va puna bete in roate. Capacitatea de a va dezvolta ideile de viata va este inhibata de atitudinea celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti prea multe optiuni in fata ochilor si va este dificil sa faceti o alegere. E timpul pentru o gandire sistematica, prin care sa puteti vedea totul in perspectiva. Ghidati-va dupa pasiunile dumneavoastra si nu veti da gres!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

O schimbare e la fel de buna ca o vacanta. E o zi buna pentru a-ti renova caminul sau biroul. Ideile vin fara niciun efort, pentru ca nu duci lipsa de creativitate.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Problemele financiare sunt in centrul atentiei. Relatia cu o persoana influenta va aduce beneficii in acest domeniu. Planurile noi sunt favorizate, mai ales ca cei din jur sunt alaturi de dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o periaoda de liniste generala in viata dumneavoastra. Evenimentele sociale nu sunt asa cum va asteptati sa fie, asa ca nu investiti in lucruri care se vor dovedi nesatisfacatoare.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi buna pentru munca intelectuala, nu lasati oportunitatile sa va scape printre degete. Daca discutati cu cei din jur, veti atrage simpatia fata de conceptiile dumneavoastra de viata.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi perfecta pentru a va deschide sufletul si a va intelege viata amoroasa. Daca gasiti echilibrul intre nevoile personale si cele ale partenerului, va veti exprima mai clar intentiile. Intelegerea va fi stimulata de o cina romantica, departe de agitatia cotidiana.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Impulsivitatea si lipsa de rabdare va acapareaza astazi. Nimic din ceea ce vi se intampla nu este planuit. Daca sunteti intr-o relatie, veti schimba felul in care se intampla lucrurile intre dumneavoastra si partener.





Horoscop pentru femeia din Pești

Schimbarea e la fel de binevenita ca o vacanta. Aveti nevoia de ceva care sa va impinga de la spate. S-ar putea sa va ajute redecorarea spatiului in care va desfasurati munca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții