Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 7 Mai 2019

Written By NIKE B. on marți, 7 mai 2019 | 06:30


Horoscop pentru femei din 7 Mai 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ies la suprafata resursele dumneavoastra interne. Fiti foarte atent la lucrurile pozitive si aruncati si a doua privire pe cele negative. E bine sa va multumiti cu ceea ce sunteti si cu ceea ce simtiti. Va setati atentia pe o persoana feminina la care tineti mult.

Horoscop pentru femeia din Taur

Actiunile dumneavoastra sunt dirijate de impulsurile sexuale si emotionale. Faceti cu greu diferenta intre dorinta si iubire. O criza de identite va pericliteaza relatia.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca opiniile tale sunt puternice, iti vei satisface toate cererile astazi. Cei din jur vor reactiona pozitiv, numai daca esti in stare sa iti sustii punctul de vedere si sa nu cedezi in fata argumentelor.





Horoscop pentru femeia din Rac

Incearca sa tii cont si de parerile celor din jur astazi. Cei din jur incearca sa te calce pe nervi si e posiibil sa si reuseasca. Daca reusesti sa treci peste aceste disensiuni, vei descoperi insa ca aveti multe in comun.

Horoscop pentru femeia din Leu

Apar obstacole in calea auto-disciplinarii tale. Nu reusesti sa te organizezi eficient si scopurile tale nu vor fi duse la bun sfarsite astazi. Rabdare, lucrurile se vor aseza in curand.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca vrei sa beneficezi de ceva castiguri financiare, e timpul sa inchei intelegerea pe care ai tot amanat-o. Daca instinctul de indeamna sa impingi limitele un pic mai departe, nu ezita! Fa ce trebuie sa faci, pentru a obtine castigul atat de necesar!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu e o idee rea sa ramai in casa, pentru ca vei reusi sa gandesti profund asupra problemelor care necesita rezolvare imediata. Sfatul venit din partea unei femei poate suna ciudat, dar, daca te gandesti mai bine, solutiile mai neortodoxe pot da roade!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu sunteti capabil sa ganditi clar si sa separati realitatea de fictiune. E o perioada a reveriilor creative, dar fiti atent: contractele nu sunt avantajate de astfel de escapade.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu va incarcati cu mai mult decat puteti duce, dar nici nu treceti cu vederea ocaziile care va ies in cale. Primiti un cadou neasteptat de la cei dragi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai satisfactii mari de pe urma unui hobby pe care l-ai cam lasat la o parte in ultima vreme. Iti dai seama cat de mult ti-a lipsit aceasta activitate si te bucuri de fiecare clipa de placere pe care ti-o aduce.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Planetele va influenteaza lucrurile de valoare, banii si afacerile financiare. Sunteti un magnet pentru evenimente pozitive in viata dumneavoastra daca va eficientizati in manevrarea propriilor resurse. Pastrati-va lumina interioara care va ghideaza in acest moment.





Horoscop pentru femeia din Pești

E o atmosfera ciudata, care te face sa te simti putin in afara ritmului celor din jur. In loc sa te izolezi, cauta sa te aliniezi tendintei generale. Singuratatea nu va face decat sa accentueze starea de neliniste care te incearca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții