Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania săptămâna 4–10 Mai 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on luni, 6 mai 2019 | 10:17



Horoscop Urania săptămâna 4–10 Mai 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 4–10 Mai 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, concentrare pe chestiunile bănești: demersuri, dialoguri, calculi, dar și evaluări ale situației financiare sau strict materiale în funcție de evenimentele care i-au luat prin surprindere. La începutul zilei de 5 mai (1.44, ora de vară a României sau 4 mai, ora 22.04, Timp Universal) se va produce faza de Lună Nouă în Taur, care va introduce un accent special în plan salarial sau financiar ce le va influența și proiectele personale. În seara zilei de 6 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și va traversa acest sector până pe 21 mai a.c., sporind șansa dialogurilor pe chestiuni concrete de câștig, investiții, vânzări, cumpărări, economii. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, schimburi de idei interesante, dar și conversații care pot aluneca în dispută. Context anevoios, presărat cu discrepanțe și neconcordanțe sau evenimente care pot modifica traseul, orarul, programul, scopul sau destinația deplasărilor în țară sau în străinătate. Participarea la concursuri și examene ar putea fi complicată din cauza condițiilor impuse de instituțiile care le organizează. Dispute în forul interior între ceea ce știu, ceea ce cred și ceea ce trebuie să facă: impas la nivelul conștiinței. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, nemulțumiri familiale și dificultăți domestice, presiuni socio-profesionale care îi rup de activitatea casnică curentă. Problemă esențială pentru nativii maturi sau între 57 și 60 de ai care se confruntă cu o ipostază de viață personală și/sau publică esențială, deloc ușor de rezolvat, care poate fi consecința unei greșeli vechi de 14/15 sau 28/30 de ani. Din 10 mai, după ora 16.14, energie de cheltuit, dispoziție bună, chef de distracții, de sport, de mișcare, de activități care să le permită să-și valorifice un talent sau să compenseze plictisul cotidian.

Horoscop Taur pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Taur

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, perioadă solicitantă. Nativii se vor simți plini de energie. Provocările actualei etape de viață se vor manifesta cu intensitate asupra Taurilor din cauza Soarelui, care tranzitează semnul zodiacal natal și care le dă un suflu existențal special, a planetei Uranus, care “face valuri”, dar și a fazei de Lună Nouă în Taur, care se va produce la începutul zilei de 5 mai (1.44, ora de vară a României sau 4 mai, ora 22.04 Timp Universal) și care le va permite să identifice chestiunile importante de viață de care trebuie să țină cont și pe care trebuie să le rezolve ori să le fructifice. În plus, în seara zilei de 6 mai, Mercur, care va intra în sectorul casei I, a personalității, în care va rămâne până pe 21 mai a.c., le va înlesni dialogurile lămuritoare, dar, mai ales, analizele menite să consolideze în sufletul sau în conștiința lor dorințele, proiectele, intențiile și demersurile necesare evoluției personale. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, dialoguri și gesturi utile, menite să rezolve chestiunile financiare și, mai ales, disputele cu instituțiile statului (chestiuni fiscale, administrative, juridice). Posibile tensiuni între nativi și cei cu care “se luptă” în cazul unor partaje sau succesiuni pe fondul unor chestiuni de principiu sau de legalitate care sunt invocate drept argumente în apărarea sau în demolarea unei revendicări. Nu sunt indicate exagerările, încălcarea principiilor morale, familiale sau de drept ori “artificiile” procedurale. De la sfârșitul săptămânii, aceste conflicte se pot atenua. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, nativii vor renunța cu greu la unele dintre convingerile lor, chiar dacă presiunea exercitată asupra lor de evenimente sau de mediul în care își desfășoară activitatea este mare. Din 10 mai, după ora 16.14, intervenții autoritare în casă și în familie.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, tendințe divergente: predispozițiile astrale exercitate de planeta Uranus tind să destabilizeze ordinea interioară, iar influența Soarelui, în tranzit prin casa a XII-a, tinde să consolideze sau să dezvolte laturile utile, necesare, temeinice pentru evoluția acestor nativi. Momentul este trăit sub forma unor “dezbateri” interioare cărora Luna Nouă în Taur din 5 mai (1.44, ora de vară a României sau 4 mai, ora 22:04, Timp Universal) le va da o greutate, o importanță și o semnificație aparte din cauza dificultăților perpetuate din trecut și care trebuie identificate și eliminate. La toate acestea își va aduce contribuția, până pe 21 mai, și planeta Mercur, care va intra pe 6 mai, la rândul ei, în zodia Taurului, permițându-le nativilor să intre în posesia informațiilor necesare stabilirii unor conexiuni mentale pentru a înțelege corect lecția trecutului și a se lămuri cu privire la un proiect, ca premisă de viitor. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, confruntarea dintre Marte și Jupiter, pe direcția Gemeni/Săgetător, va atinge apogeul, ridicând la cote de mare intensitate schimburile de opinii și confruntările de interese între Gemeni și partenerii lor de viață, de afaceri, de proiect, dușmanii, competitorii și părțile cu care se află în proces/litigiu. Nu este o perioadă care să le permită Gemenilor să aplaneze conflictele mai vechi, să restabilească ordinea și încrederea și nici să ajungă la vreo rezoluție cu privire la un acord, un contract, un proiect de colaborare. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, restricții materiale, reevaluare financiară, renunțări la unele inițiative considerate prea costisitoare pentru actuala lor disponibilitate bănească ori ca precauție în fața unui viitor nesigur. Din 10 mai, după ora 16.14, fel de a se exprima autoritar.

Horoscop Rac pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Rac

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, nativii vor simți nevoia să stabilizeze una sau mai multe relații de prietenie. Dacă este vorba de cei tineri, aceste relații reprezintă factori de stabilitate socială necesari, dacă este vorba de persoane între 41/42 de ani, atunci va fi vorba de o reevaluare, de o triere și, eventual, de o reorientare către noi cercuri de comunicare și cooperare. Posibilă acceptare sau cooptare a unui nativ într-o structură care să-i permită să desfășoare activități ce fac apel la vocațiile personale. Acest proces de consolidare, prin raportarea la alții, va fi intensificat de Luna Nouă în Taur, care va avea loc pe 5 mai. Din 6 mai, Mercur va tranzita acest sector până pe 21 mai, fiind un factor favorabil schimbului de idei și cunoașterii prin dialog. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, impact diferit ca intensitate, în funcție de vârstă și de tabloul clinic general, asupra celor două case ale sănătății, din cauza opoziției dintre Marte și Jupiter, care va atinge apogeul în această săptămână. Posibile probleme de natură juridică sau care nu-și vor găsi rezolvarea decât prin hotărârea unei instanțe în chestiuni ce privesc locul de muncă al unui Rac; este vorba, în principal, de latura contractuală și, secundar, de cea materială. Atenție la conflictele care s-au desfășurat departe de ochii și urechile nativului, care descoperă acum de cine a fost “lucrat” în secret. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, Luna va tranzita zodia Racului și va intensifica trăirile, dar și calitățile personale fără ca, prin asta, să-i facă pe nativi mai adaptați la provocările parteneriale care continuă să se manifeste ori care abia acum încep să prindă contur. Din 10 mai, după ora 16.14, impulsuri de afirmare prin bani (acumulați, câștigați, etalați prin cumpărături sau investiții semnificative).







Horoscop Leu pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Leu

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, chestiunile care privesc asumarea unei funcții, implicarea în activități noi, sunt în nota tranzitelor momentului, dar cu un plus de vigoare față de săptămâna anterioară, când, și atunci, se aflau în tranzit, prin casa a X-a, Soarele și Uranus. Acum, acestor tranzite li se adaugă Luna, mai ales în ipostaza de Lună Nouă în Taur, din 5 mai, care va scoate în evidență sectoarele asupra cărora nativii trebuie să se concentreze. Pe aceeași direcție de viață și preocupări, în ajutorul nativilor, va veni, din 6 mai, și Mercur, care va tranzita acest sector până pe 21 mai, timp în care va crea oportunități pentru consolidarea prin dialog sau schimb de idei a unui statut public ori a unui loc de muncă menit să-i propulseze. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, multă forfotă: relațiile de prietenie “vor da în clocot”, implicându-i și solicitându-i intens pe Lei. Și, cum aceștia nu se vor lăsa influențați sau intimidați ori prea lesne convinși, e de bănuit că nu vor pregeta să-i contrazică pe unii și pe alții, indiferent de vârsta sau de rangul acelora. Uneori, spre ei pot veni informații destabilizatoare care le vor băga îndoiala în suflet. Relațiile sentimentale vor trece printr-o criză de încredere. Între 8 mai, după ora 12:07′, și după-amiaza zilei de 10 mai, stare de spirit mai puțin expansivă, gânduri, amintiri sau blocarea pe o idee de care nu mai scapă: ceva îi preocupă, îi obsedează și, pentru moment, nu-i dau de cap pentru că, fie nu au starea de spirit necesară, fie sunt (încă) prea departe de adevăr. Din 10 mai, după ora 16.14, recuperare de forțe, schimbare de registru organic: energie, vigoare, ambiție și combativitate. Sfârșitul săptămânii aduce o foarte frumoasă șansă de succes ori, pentru cei tineri, de afirmare în plan artistic (cei doi Benefici vor alcătui cel mai bun aspect astral).






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, consum intens de energie în planul preocupărilor superioare venite dintr-un fond de nemulțumire față de ei înșiși: că nu fac tot ceea ce ar trebui pentru a progresa ori pentru a se lepăda de niște constrângeri care îi fac să “bată pasul pe loc” într-o direcție profesională, socială sau aspirațională. În preajma zilei de 5 mai, Luna Nouă în Taur va avea menirea de a pune punct unui drum, cu bune și rele, început anul trecut pe vremea aceasta și de a pune bazele unui circuit nou pentru următorul an. Mesajul acestei etape este destul de clar, nativii înțelegând, fără prea mult efort, unde și cum trebuie să intervină pentru a-și duce la bun sfârșit proiectul lor de viață. În acest demers, le va veni în ajutor, din 6 mai și Mercur, care va tranzita, la rândul lui, până pe 21 mai, sectorul casei a IX-a, a gândurilor și studiilor “înalte”, timp suficient să se informeze, să se consulte, să se edifice în opțiunile lor. Sfârșitul săptămânii aduce un aspect major bun între Soare, Saturn și Nodul Sud al Lunii, care va trasa limita până unde Fecioarele pot să acționeze fără să strice o relație de prietenie ori fără să lezeze relațiile lor cu copiii (mai ales dacă se va pune problema unei strămutări din țară). Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, posibile divergențe pe fondul exercitării puterii, a unei funcții de conducere, a unor atribuții speciale de serviciu ori doar a rezolvării sarcinilor curente pe fondul unor nemulțumiri generale în care se caută un “țap ispășitor” ori poate ca rezultat al limitelor de înțelegere și performanță ale nativilor înșiși. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, izolare sau nemulțumire nerostită față de prieteni ori față de situația care domnește într-un grup de apropiați care nu-i convine nativului. Din 10 mai, după ora 16:14′, efort de mobilizare interioară.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, interese materiale privind multiple ipostaze de viață (partaje, succesiuni, donații, favoruri, scutiri, împrumuturi, ajutoare, etc.). Nativii se vor gândi atât la micile, cât și la marile câștiguri sau avantaje cu aceeași intensitate și cu același interes. Atașamentele lor față de o premisă care să-i conducă la un beneficiu financiar sau material vor căpăta o dinamică specială în preajma zilei de 5 mai, când se va produce faza de Lună Nouă în Taur, care îi va motiva și îi va face să condiționeze niște ipostaze de viață și proiectele personale de siguranța financiară pe care rezolvarea acestor probleme le-ar oferi-o. Din 6 mai, în același sector, își va începe tranzitul, până pe 21 mai, Mercur. Felul de a gândi, de a vorbi, de a recepta informațiile utile, de a negocia, precum și conduita și deciziile lor vor fi marcate de pragmatism, de logică și de o înțelegere adecvată a situației. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, posibilă furtună interioară, născută ca urmare a unor divergențe de opinie, a unui sentiment de neputință în ceea ce privește rostul lui într-o activitate care acum se dovedește a fi fost o manipulare, o cauză falsă, iar rezultatul final atât de modest ca avantaj sau câștig, încât va ajunge la concluzia că nu merită speranța, investiția de încredere și pierderea de timp. Unele persoane născute în acest semn zodiacal se pot retrage din structuri la care au aderat, nemaidorind să-și amaneteze numele, imaginea și cariera de o postură care nu e corectă, legitimă sau utilă lor de-acum încolo. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, abordare rigidă a chestiunilor profesionale, imposibilitatea de a ceda în principiile, stilul de muncă și miza activității lor chiar dacă impulsul astral indică nevoia de suplețe. Din 10 mai, după ora 16.14, dorința de a se impune într-un cerc de prieteni.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, relațiile sunt puternic activate de tranzitele Soarelui și ale planetei Uranus de ceva vreme. Acum însă, lor li se va adăuga tranzitul Lunii, care va introduce o notă în plus de afectivitate, de implicare emoțională, iar Luna Nouă în Taur, care se va produce în ziua de 5 mai, va avea darul să închidă un circuit inaugurat anul trecut și să croiască altul nou, pentru viitorul an, în privința relațiilor parteneriale, contractuale, conflictuale sau procesuale. Mecanismul lor de desfășurare nu este unul simplu și nici ușor, dar pentru că din 6 mai, în aceeași casă a VII-a, își va începe tranzitul și planeta Mercur, este de așteptat ca, până spre 21 mai a.c., să funcționeze în beneficiul Scorpionilor un plus de logică, de luciditate, de spirit pratic, de temperanță, de chibzuială în toate demersurile menite să rezolve certuri, negocieri, litigii, etc. Nativii vor analiza atent relațiile care le conferă echilibru în viață și vor încerca să le elimine pe cele care-i destabilizează. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, dispute pe teme materiale, provocate de o neregulă, un abuz, o exagerare sau o complicație juridică ori administrativă care va pune în pericol un proiect prin neonorarea la timp a unei sume sau a unui bun ori efectuarea unui serviciu promis sau cuvenit. În fața acestei situații, care se poate complica prin depășirea termenului-limită al efectuării unor plăți, nativii se vor mobiliza, vor face demersuri pe cale oficială, vor apela la ajutor de specialitate pentru a găsi o soluție legală. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, rigiditate mentală, incapacitate de a se schimba niște cadre de gândire, dialoguri incomode sau blocate/amânate. Din 10 mai, după ora 16.14, chestiuni de autoritate, putere, demnitate, onoare, mândrie, orgoliu.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, sectorul muncii este solicitat din plin: muncă multă, evenimente care schimbă rutina, situații care îi obligă pe nativi să se adapteze noilor condiţii create de evenimentele care pot să nu aibă legătură cu performanța lor profesională, ci să fie un reflex al aplicării unor măsuri organizatorice ori un efect al aplicării actelor normative de ultimă oră. Totuși, ele nu sunt acceptate cu dragă inimă și limitele pe care le vor impune sau condițiile pe care le vor instaura vor stârni enervare, revoltă ori protest deschis, amplificat și de încărcătura afectivă generată de Luna Nouă din ziua de 5 mai, care imprimă o reacție conservatoare și tradițională. Din 6 mai, Mercur va tranzita casa a VII-a și, până pe 21 mai, va instaura un regim de răbdare și efort de adaptare la stres. Sfârșitul săptămânii va aduce, pe fondul unui tranzit bun, o posibilă ieșire din impas ori chiar o soluție, nu pe deplin mulțumitoare, dar onestă, în plan salarial. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, posibilă accentuare a unor conflicte mai vechi, stârnite și întreținute de opoziția Marte/Jupiter, care, în această săptămână, va ajunge la gradul perfect: se pot ivi dispute, divergențe de opinii și interese care vor pune la încercare toate tipurile de relații parteneriale (conjugale, contractuale, de afaceri) sau evoluția proceselor. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, cramponări de bani, bunuri, servicii și avantaje prezumptive care, deocamdată, nu se concretizează. Din 10 mai, după ora 16.14, efort de afirmare demnă și coerentă în planul ideilor, al concepțiilor despre viață și al preocupărilor profesionale superioare. La sfârșitul săptămânii va opera un aspect armonios între cei doi Benefici, care le va fi util Săgetătorilor în plan emoțional, afectiv sau în contextul performanțelor artistice.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, problemele afective par să-i copleșească pe unii nativi, mai ales dacă sunt încă tineri sau dacă au ajuns la vârsta marilor revolte și analize critice care îi pot determina, la un moment dat, “să-și ia lumea-n cap”. Impactul Lunii asupra acestor nemulțumiți de viața lor sentimentală va fi puternic și el se va aprofunda prin efectul fazei de Lună Nouă în Taur, din ziua de 5 mai, care îi va radicaliza, făcându-i să reducă totul la o chestiune simplă, dar dramatică: sunt fericit? Ce trebuie să fac? În plus, în același sector al casei a V-a, din 6 mai, își va face apariția planeta Mercur, care va tranzita sectorul “inimă” până pe 21 mai. Senzualitatea va fi trăită la cote maxime, în chip dramatic uneori, din cauza neîmplinirilor (singurătate, dragoste neîmpărtășită, despărțiri recente, etc.). Există și o dimensiune pozitivă, profitabilă, în acest carusel, care va pune la încercare sectorul creativității, grație relației armonice dintre Saturn și Soare (o vor mai avea doar o dată în următorii 28 de ani) pentru că le va da ambiție, temeinicie, profunzime, răbdare și metodă celor care se pregătesc pentru activități artistice (spectacole, premiere, filmări, înregistrări, expoziții, lansări, demonstrații publice, concerte, concursuri). Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, posibile dispute la locul de muncă, dar și oarecare volatilitate: nativii vor absenta, își vor lua zile libere, vor delega unele activități din rațiuni personale (problemele discrete de sănătate ar fi doar un exemplu). Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, indisponibilitate pentru artificii și eschive în planul relațiilor parteneriale ori conflictuale; pe fond, Capricornii vor rămâne fermi pe poziție, nu se știe însă cu ce rezultat. Din 10 mai, după ora 16.14, orgolii și vanități patrimoniale deținute sau râvnite.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, fie familia, fie averea, fie problemele personale care privesc regimul locativ și imobiliar le pot crea probleme acestor nativi care sunt răscoliți de ceva vreme de Uranus și Soare, care le tranzitează casa a IV-a; acum, însă, se adaugă și tranzitul Lunii, care, pe 5 mai, se va afla în ipostaza de Lună Nouă în Taur. În acest context astral, ea va arunca o umbră în plus peste trăirile Vărsătorilor, făcându-le mai intense, mai pătimașe. Și asta încă nu e totul: începând cu ziua de 6 mai, în acest sector își va face apariția planeta Mercur, care va tranzita zodia Taurului până pe 21 mai, contribuind la consolidarea, dacă nu cumva la “înrădăcinarea” acestor stări de revoltă și aspirații neîmplinite de care s-ar face vinovați, în viziunea lor, cei care i-au crescut și i-au educat sau mediul în care s-au maturizat ori tradițiile cu care au fost “îndoctrinați” și care acum li se pare că-i blochează și le șubrezesc încrederea în propriile puteri, slăbindu-le voința de emancipare. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, relații sentimentale cu o pronunțată tentă aventuristă, vag neserioasă (prin neimplicare), jocuri erotice, curiozități, disponibilitate spre divertismentul banal, chef de glumă și răspăr. Relațiile cu unii apropiați pot trece prin momente delicate. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, posibil disconfort organic, slabă putere de muncă, abandon al micilor plăceri cotidiene, capricii culinare, dureri osoase, sensibilități fiziologice provocate de un sistem neuro-vegetativ suprasolicitat. Din 10 mai, după ora 16.14, relațiile parteneriale se pot complica din cauza orgoliilor unora sau altora dintre participanții la un proiect sau la o activitate ori ale celor care trăiesc și muncesc împreună, dar care sunt, fiecare în parte, nemulțumiți de celălalt.





Horoscop Pești pentru săptămâna 4–10 Mai 2019

Horoscop Urania Pești

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, nevoia, resimțită de către unii în mod acut, de a afla, de a citi, de a învăța, de a acumula cunoștințe în domeniul pentru care se pregătesc în vederea unui examen sau pentru un progres profesional. Tendința a fost instaurată odată cu intrarea planetei Uranus în casa a III-a a comunicării, a problemelor școlare, pedagogice ori de formare pentru muncă și viață și este intensificată de tranzitul Soarelui prin acest sector în care, în aceste două zile și jumătate, se va afla și Luna, care, pe 5 mai, va introduce un accent special, din postura de Lună Nouă, devenind, astfel, un aliat puternic pentru toți nativii, indiferent de vârstă, care trebuie să învețe. În avantajul acestora va veni și Mercur, care, din 6 mai, își va începe tranzitul în același sector și le va da posibilitatea, până pe 2 mai, să afle lucruri interesante, să-și fixeze cunoștințele, să gândească profund ori să aibă dialoguri cu oameni serioși, responsabili, care ar putea exercita asupra lor o influență favorabilă (model, profesor, mentor). Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, discuții pe teme locative, comunicare cam “zbuciumată” cu unul sau mai mulți membri de familie, despărțiți de nativi prin viziuni diferite despre lume sau prin interese divergente. Conflict posibil între imaginea publică și viața de familie sau statutul patrimonial (comentarii, critici, cercetări, etc.). Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, detașare de problemele celor apropiați. Cunoscuții și prietenii nu vor juca un rol important, în această perioadă, în viața nativilor. Informații care au menirea să-i avertizeze la timp pe cei născuți în Pești de riscurile pe care le presupune continuarea unei prietenii cu persoane nedemne, suspecte ori chiar vinovate. Din 10 mai, după ora 16.14, posibil succes la locul de muncă sau afirmare meritorie.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții