Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 15 Iunie 2019

Written By NIKE B. on sâmbătă, 15 iunie 2019 | 10:45


Horoscop pentru femei din 15 Iunie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Problemele financiare se mai detensioneaza. Nu va fie frica sa va cereti drepturile in acest sens, in cazul in care v-au fost neglijate!

Horoscop pentru femeia din Taur

Disciplina personala e pusa la incercare de un obstacol neprevazut, peste care se pare ca nu puteti trece. E posibil sa fiti in preajma unei persoane mai in varsta, care va influenteaza negativ viziunile asupra vietii. Mai bine ii evitati compania.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Simtiti nevoia de adrenalina si aventura in viata sociala. Asigurati-va ca aveti destui bani inainte de a va angaja in evenimente sociale extravagante.





Horoscop pentru femeia din Rac

Chiar cand credeati ca ati batatorit cararile iubirii, noi gropi apar pe drumul dumneavoastra. Veti fi nevoit sa analizati indeaproape impedimentele din relatia dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Leu

Viata sociala este electrizanta astazi. Lasati o impresie puternica asupra celor cu care intrati in contact. Pregatiti-va pentru o avalansa de munca in plus si gestionati-va eficient timpul.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Monotonia va este sparta de socializare. Prietenii sunt atrasi de farmecul, entuziasmul si energia dumneavoastra. Bifati si timp pentru distractie in agenda dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Impingeti-va limitele la maxim daca asta va inspira astazi. Daca totusi nu acesta e rezultatul, prima care va avea de suferit va fi propria sanatate. Iesiti din situatiile care va solicita prea mult, daca nu va aduc beneficii emotionale.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cineva va pune la incercare spiritul combativ. Fiti atent la cum raspundeti provocarii, riscati sa va puneti in pericol reputatia.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ar fi cazul sa va largiti sfera activitatilor, ce faceati pana acum e destul de plat.Primiti o veste buna legata de un proiect aflat in derulare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti confuz: cineva va transmitea semnale de "lumina verde" pentru a trece pe strada lui, dar se retrage in ultima clipa. E o idee buna sa jucati cartea cu "greu de atins". Nu insistati cu mesaje si telefoane, disperarea nu atrage.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti confuz: cineva va transmitea semnale de "lumina verde" pentru a trece pe strada lui, dar se retrage in ultima clipa. E o idee buna sa jucati cartea cu "greu de atins". Nu insistati cu mesaje si telefoane, disperarea nu atrage.





Horoscop pentru femeia din Pești

Succesul in plan financiar va fi asigurat de o strategie bine pusa la punct in acest domeniu. Ati mai incercat sa puneti planuri in aplicare, dar ati fost distras. Ocupati-va acum de asta pentru a va putea bucura si de lucruri mai palpitante.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții