Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de 16 Iunie 2019

Written By NIKE B. on sâmbătă, 15 iunie 2019 | 10:51


Horoscopul zilei de 16 Iunie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Weekend-ul este favorabil dialogurilor cu persoanele aflate departe de granițele tarii sau pentru demersuri legate de calatorii indepartate. Se recomanda prudenta vizavi de tot ce tine de strainatate, respectiv informatii, invitatii de a calatori sau excursii, indiferent din ce motiv. Pe de alta parte, te poti gandi la imbunatatirea pregatirii tale profesionale, planificandu-ti cursuri universitare sau de lungă durată.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Banii si bunurile altora sunt preocuparea ta la acest final de saptamana. Beneficiezi de favoruri sau castiguri substantiale de la altii, insa atentie ca va trebui si tu la randul tau sa fii generos. Tentatia împrumuturilor este mare, dar cu toate conditiile aparent bune pentru un credit, hiba este bine ascunsă ochilor tăi. Descurca-te doar cu ce castigi din munca proprie si fii precaut cand ti se ofera ceva prea usor.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Relatiile parteneriale sunt foarte răscolite la acest sfarsit de saptamana. Subiectivismul este la cote inalte, de aceea ai grija ce spui sau promiti. In aceasta perioada se construiesc alte tipuri de colaborari sau parteneriate, astfel incat nu te mai agăța de cele vechi. Este nevoie de o revigorare in sfera partenerială, însă mai mult este vorba despre felul în care te raportezi tu la ceilalți.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Chiar daca sunt zile libere, tu nu te poti dezlipi de treburile de la serviciu. E adevarat ca ai multe si mărunte de făcut, însă tendința este de a exagera. Ocupa-te strict de indatoririle tale si evita provocarile colegilor. Sanatatea este afectata de influxuri astrale greu de tinut in frau. Recomandabil este sa te alimentezi corect, sa faci exercitii fizice usoare si sa mergi la controale medicale dacă este cazul.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Relatiile sentimentale si cele cu copiii te vor solicita mult zilele acestea. Lucrurile nu stau pe roze, deoarece perioada predispune la disensiuni, neintelegeri si exagerari ale unor fapte mai mult sau mai putin fondate. Asculta doleantele celor dragi, insa fii prudent si ai grija si de ale tale. Cheful de aventuri si distractii este la cote inalte. Iubirea iti da tarcoale, dar atentie ca discordia iti pandeste fiecare miscare in acest segment de viata.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Treburile gospodaresti le poti face usor si cu spor la finalul acestei saptamani. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente si reamenjarile interioare si exterioare spatiului locativ. Fii prudent cu reparatiile, pentru ca exista riscul sa repari intr-un loc si sa se strice in altul. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, asa incat evita provocarile si tine cont si de parerile celorlalti.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Weekend-ul acesta este potrivit calatoriilor pe distante scurte si intalnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Relatiile cu cei dragi vor cunoaste suișuri si coborâșuri. De unele persoane te vei debarasa definitiv, insa atentie ca vor veni in preajma ta personaje interesante, alaturi de care vei petrece multi ani. Prudenta, discretia si rabdarea sunt atributele necesare pentru a traversa perioada cu bine.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Gândurile tale sunt indreptate la acest final de saptamana, doar spre capitolul financiar. Se anunta o perioada destul de lunga, in care temerile legate de castigurile obtinute la un loc de munca sau conditiile de desfasurare a activitatii de la serviciu vor fi exacerbate. Exista motive, insa depinde doar de tine ce atitudine alegi să abordezi in fata experiențelor in care te provoacă viața deocamdată.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Esti foarte schimbător zilele acestea. Dorinta de a te ocupa doar de tine si de treburile tale te va îndepărta de cei dragi. Bine ar fi sa-ți imparti timpul si grijile si cu ceilalti. Exista in sufletul tau un soi de teama care te face sa te izolezi de tot și toate. Provocarea perioadei consta in a-ti conștientiza si depăși nemultumirile interioare. Indreapta-ti privirea catre cineva apropiat si discuta tot ce te apasă pe suflet.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Sfarsitul acestei saptamani este propice izolarii, meditatiei in locuri sfinte si trasării unor directii noi de viata. Recomandabil este sa eviti compania celorlalti si sa te gandesti pe indelete la ale tale. Este nevoie sa fii prudent vizavi de tot ce se petrece in sfera muncii, pentru ca acolo domneste o forfota greu de patruns. Poti descoperi conflicte ascunse, daca vei avea rabdare sa pui cap la cap evenimentele din ultimele saptamani.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Prietenii sunt tema principala in aceste zile. Intalnirile si dialogurile cu acestia vor fi frecvente. Esti o companie placuta, te simti bine, insa ceilalti nu vad cu ochi buni starea sau situatia ta sociala. Bine este sa fii circumspect la tot ce vine din partea asa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece măștile lor sunt schimbătoare, în functie de interesul de moment. Final de capitol în aceste relații.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Vrei, nu vrei, esti in văzul lumii la finalul acestei saptamani. Este posibil sa primești invitații la evenimente cu multe persoane, care mai de care mai interesante. Esti admirat, intrebat si ți se vor solicita explicatii sau sfaturi. Avalanșa de conversații te poate pune într-o lumină nefavorabilă, de aceea fii prudent. Evita sa vorbesti prea mult despre tine si despre planurile tale viitoare. Răsturnăride situație în plan socio-profesional.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții