Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania săptămâna 15-21 Iunie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on duminică, 16 iunie 2019 | 06:59



Horoscop Urania săptămâna 15-21 Iunie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 15-21 Iunie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 15 iunie, discrete îngrijorări pe teme materiale. Între 15 iunie, după ora 12:03', și după-amiaza zilei de 17 iunie, preocupări legate de formarea profesională care îi privesc și pe cei maturi, care au un statut, dar care trebuie să-și completeze universul de cunoaștere ca să evolueze și să țină pasul cu schimbările și înnoirile în planul comunicării, al tehnologiei. Tranzitul indică un moment de conștientizare a acestei nevoi la nivelul mentalității și afirmării de sine. Contradicții între ceea ce au de învățat și realitatea cu care se confruntă; disponibilitate pentru deplasări și călătorii. În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, în sectorul evoluției prin cunoaștere, care poate să se asocieze cu un eveniment oficial (concurs, interviu). Dialogurile sunt (destul de) bine susținute doar că, în acest răstimp, există tendința de exagerare, de afirmare orgolioasă ori de neînțelegere subtilă a momentului și asta nu va fi de partea lor. Risc de erori în comunicare nativilor cu oamenii și instituțiile din afara granițelor țări ori de neconcordanțe pe fondul unor călătorii, excursii, deplasări ce presupun schimbarea mai multor mijoace de transport. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, rigiditate în abordările socio-profesionale, mai ales dacă, la mijloc, este vorba de funcția sau de statutul public al nativului. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, surprize de la prieteni, informații ori vești în legătură cu aceștia. În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va tranzita, până pe 23 iulie a. c., sectorul casei, al locuinței și al întregului cortegiu de fapte și semnificații ce decurg din educația, moștenirea, asimilarea tradiției și raportarea la trecutul familiei prin care se (re)definește. Frâne în calea unor decizii domestice ori patrimoniale.

Horoscop Taur pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 15 iunie, comunicare viciată de (re)sentiment față de partenerul de viață, un colaborator, una sau mai multe persoane cu care nativul se află în conflict. Între 15 iunie, după ora 12:03′, și după-amiaza zilei de 17 iunie, cei care sunt implicați în proceduri notariale sau judiciare legate de moșteniri și partaje pot trece printr-o perioadă confuză, contradictorie fiind, deopotrivă, expuși dezinformărilor intenționate, manipulării, înșelătoriilor frumos ambalate și, prin asta, pentru moment, credibile. În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, care va accentua diferența între corect, adevărat, normal, moral și speculație sau derapaje ori abuz. Tendința generală, a persoanelor concentrate pe ideea de câștig cu orice preț, de a survola niște norme și principii morale, juridice, economice, pe ideea că ”banii nu au miros”. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, sectorul comunicare se arată a fi crispat și blocat de neînțelegeri, din cauza lipsei informațiilor-cheie, a corespondenței mentale sau spirituale. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, situații cu valoare și semnificație modestă care pot tulbura echilibrul sau deciziile nativilor. Nu sacrificați niște principii sau proiecte majore de viață pentru o oportunitate modestă, de moment și fără viitor. E nevoie de mult calm și obiectivitate pentru a asimila corect informațiile care vin dinspre ei. Nu e cazul ca Taurii să devină placa de rezonanță a bârfelor, zvonurilor și comentariilor lipsite de temei, oricât de seducătoare ar fi. În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până în dimineața zilei de 23 iulie a. c. și va pune într-o lumină specială ideea sau nevoia susținerii unui examen; nota generală va fi cea a autoevaluării cu un accent special critic (se subevaluează, se descurajează).






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 15 iunie, posibile amărăciuni, enervări sau situații deranjante la locul de muncă. Între 15 iunie, după ora 12:03', și după-amiaza zilei de 17 iunie, relații parteneriale complicate de beneficii care se îndreaptă spre o opoziție la grad perfect care va avea loc săptămâna viitoare. Risc de a da o interpretare eronată faptelor sau cuvintelor din neatenția la detalii și din superficialitate. Tendinţa de a recurge la speculații și soluții facile pentru a rezolva o dispute, dar și posibilitate de a afla, în timp util, informații importante despre subiectul în discuție, care îi obligă să se adapteze din mers și să schimbe tactica, argumentele, discursul sau comportamentul în funcție de natura acelor revelații. Situație ”alunecoasă” la nivelul relațiilor interumane conjugale, asociative sau contractuale. În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, în acest sector care impune nevoia de a recurge la argumentele legii, ale justiției sau ale moralei într-un fapt de viață și care încheie etapa deschisă în iunie 2018, punând punct unei evoluții cu bune și rele, cu succese sau eșecuri, și deschizând un nou circuit existențial până în iunie 2020. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, dificultăți financiare sau materiale plecând de astă dată de la incapacitatea de a pune în aplicare o intenție (blocaj, interdicții, amânări, circumstanțe complicate etc.). Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, idei bune, destul de îndrăznețe, dar insuficient consolidate prin precizie, adecvare la realitate și oportunitate. E nevoie de o analiză atentă și lucidă a premiselor. În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până în dimineața zilei de 23 iulie a. c., influențând sectorul banilor câștigați din muncă proprie.

Horoscop Rac pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 15 iunie, după ora 12:03′, și după-amiaza zilei de 17 iunie, dialoguri pe teme medicale privitoare la aspectul legal, juridic sau instituțional care trebuie puse la punct în vederea unor proceduri (internare, analize, investigații, operații, terapii, tratamente, obținerea unei medicații speciale). Dificultățile momentului, sporite de Luna Plină în Săgetător din 17 iunie, vor veni de la variantele asupra cărora nativul nu se poate decide: opinii superficiale, informații perimate, inexacte, dialog ambiguu între pacient și medic sau cu un reprezentant al instituţiilor de resort. ADVERTISING Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, blocaje personale sau parteneriale, radicalizarea divergențelor parteneriale. Această predispoziție se va intensifica și se va consolida începând cu 21 iunie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Racului, pe care o va traversa până pe 23 iulie, ceea ce reprezintă o intervenție astrală majoră, redutabilă prin impactul pe care îl va avea asupra persoanei și personalității acestor nativi, care vor avea – este drept! – un plus de energie și vitalitate, dar care vor simți, totodată, și contradicțiile celor douăsprezece opoziții active pentru mai mult timp. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, surprize sau informații care pun pe gânduri, dar care nu trebuie să fie luate în serios. Atenție la ceea ce se ”aprinde” ca flacără a speranței, a dorinței sau a unui ideal în sufletul și în mintea persoanelor născute în această zodie și care, pentru două săptămâni de acum încolo, le vor indica gesturile necesare pentru a le pune în practică aceste inițiative necesare destinului lor.







Horoscop Leu pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 15 iunie, context astral nesemnificativ. Între 15 iunie, după ora 12:03', și după-amiaza zilei de 17 iunie, tendințe aventuriste în tot ce fac: petreceri, sport, divertisment, activități artistice și interpretative, relații între părinți și copii. În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, care va scoate la iveală dorința lor de a se mistui în plăceri. Din perspectiva relațiilor de prietenie, o (prea) mare diversitate de stări, senzații, opinii, stimuli, chemări și tentații care îi vor face pe cei născuți acest semn zodiacal să dea dovadă de exuberanță și disponibilitatea de a se lăsa duși de valul întâlnirilor și conversațiilor. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, se vor acutiza blocajele legate de activitatea profesională curentă. Nemulțumirile vor trebui ținute sub control mai ales că, din 21 iunie, în sectorul casei a XII-a, își va face intrarea Soarele care va traversa zodia Racului până pe 23 iulie. El va exercita o influență asupra psihismului, a bolilor lungi și cronice, reactivând stări organice mai vechi, care vor fi trăite la intensități diferite în funcție de vârstă și de tabloul clinic general. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, consultări cu prietenii, care le pot da soluții fanteziste, rupte de realitate. Șansa de a identifica soluțiile necesare pentru a-și pune în aplicare planul de viață. Realizarea lui nu se va petrece nici atât de repede și nici în aceste zile, dar acum se va pune problema lui în funcție și de evoluția evenimentelor care țin de avantajele materiale: donații, ajutoare, susținere financiare și, la limită, moșteniri, cote părți dintr-un patrimoniu partajat. Leii este bine să analizeze cu calm și luciditate, fără să se entuziasmeze prea ușor și fără să abandoneze proiectul zicând că rezolvarea lui e complicată și de lungă durată.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 15 iunie, dialoguri crispate, care scot din sărite, informaţii care nu liniştesc și nu aduc spor de cunoaștere. Tendințe distructive născute din dezamăgire și neîmplinire în plan școlar, pedagogic (renunțarea la studii, frondă față de școală, de profesori, de examene). Între 15 iunie, după ora 12:03′, și după-amiaza zilei de 17 iunie, probleme casnice, domestice, locative, legate de regimul lor juridic (vânzări, închirieri). În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, care va influența această casă a IV-a, precipitând evenimentele sau negocierile pe tema cumpărării unei case sau a unui teren mai ales sub aspectul împrumuturilor pentru a căror rezolvare nativii vor trebui să găsească o soluție inteligentă. Mici succese la public, preocupări legate de imagine, de felul în care le circulă numele și sunt percepuți de colectivul în care lucrează, de către colegi, de către un grup de specialiști sau de către publicul larg. Nevoia de compensare, dar și de împlinire în plan profesional ori, măcar, de ieșire din anonimat și de afirmare. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, Fecioarele nu vor avea disponibilitatea și nici puterea de a se preface sau de a depăși cu seninătate tensiunile dintre acești nativi și unii prieteni. În plus, în casa relațiilor de prietenie, din 21 iunie își va începe tranzitul Soarele, care va rămâne în zodia Racului până pe 23 iulie, ceea nu va constitui un factor astral eliberator, dimpotrivă, va consolida, prin experiențe și concluzii noi de viață, întreaga lor atitudine față de cei apropiați și de proiectele pe care le susțin. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, situații inedite la locul de muncă. Discrete și trecătoare stări organice care indică o tulburare de natură cardio-vasculară, nervoasă sau circulatorie.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 15 iunie, îngrijorări de ordin financiar. Între 15 iunie, după ora 12:03', și după-amiaza zilei de 17 iunie, momente bune pentru comunicare și pentru susținerea unor discursuri, conferințe, alocuțiuni, intervenții oficiale, declarații, interviuri, examene. În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător; care le va permite Balanțelor să se mobilizeze pentru a-și apăra un drept, a cere o aprobare, a solicita un înscris, doar că, planeta Venus din opoziție va genera disfuncții minore rezultate din exprimarea incorectă a uneia sau a alteia dintre părți, redactarea eronată, incorectă sau insuficient motivată a documentului solicitat, de unde și legitimele riposte ale nativilor: ceartă, reclamații, sesizări. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, pentru unii, problemele domestice sau locative par să nu se mai termine, apărând noi motive de nemulțumire: cheltuieli, reparații condiționate de alte intervenții prioritare. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, mare disponibilitate mentală, intelectuală. Nativii vor fi plini de imaginație, vor avea intuiție și vor găsi soluții ingenioase problemelor relaționale (mai ales pe direcția părinți/copii), sentimentale, culturale, artistice. Dialogul cu străinătatea poate fi, până la un punct, convingător, sincer, real, util și eficient, alteori, însă, abuzul de corespondență și de pretenții administrative pot întârzia și pune în pericol orice demers (pierderea unor termene-limită). În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului. El va influența până în dimineața zilei de 23 iulie a. c. casa a X-a a ridicării în rang fără ca, prin asta, să-și poată exprima întregul potențial benefic din cauza celor douăsprezece opoziții care se vor alcătui pe axa Rac/Capricorn și care vor ridica piedici serioase în calea afirmării lor.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 15 iunie, trăiri intense. Între 15 iunie, după ora 12:03', și după-amiaza zilei de 17 iunie, probleme de natură juridică legate de punerea în aplicare a unui contract, de revendicări salariale, litigii de muncă, drepturi bănești cuvenite în varii condiții prevăzute de lege care nu sunt onorate, sunt defectuos calculate, etc. Faza de Lună Plină în Săgetător, care va avea loc în ziua de 17 iunie, va intensifica disputele pe teme materiale și/sau patrimoniale introducând factori subiectivi inutili: afirmații hazardate, tendința de a dezinforma sau manipula. Pe fond, nu acum se vor găsi soluțiile necesare ci la toamnă, târziu. Ca sfat general, este indicat ca nativii să nu facă promisiuni ce nu pot fi onorate sau asupra cărora, după o lucidă analiză, să revină cu corecturi și retractări, după cum, nu este exclus ca acest moment astral puternic să facă dreptate, să aducă lumina într-un hățiș de tertipuri menite să ascundă adevărul și să servească doar uneia dintre părți. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, sectorul comunicare nu-i avantajează deloc pe cei născuți în Scorpion. Aici apar, se intensifică ori se consolidează atitudini și opinii susținute cu inflexibilitate. În plus, pe această axă a comunicării, controlată de Rac și Capricorn, va începe, din 21 iunie, să-și exercite influența și Soarele. Acesta va tranzita sectorul casei a IX-a, până pe 23 iulie, timp în care, va scoate în evidență aspectele fundamentale legate de crez, convingeri, atitudini, conștiință, interese socio-profesionale majore. Pentru cei tineri sau încă tineri se pune problema legitimării față de o idee majoră (apartenență politică, crez religios, motivație profesională) ce privește, de fapt, sensul vieții. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, surprize de mai mică importanță, legate de familie sau de regimul domestic.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 15 iunie, aspectul astral este mai puțin relevant. Între 15 iunie, după ora 12:03', și după-amiaza zilei de 17 iunie, Luna se va afla în tranzit prin Săgetător și le va fi de folos nativilor prin energia și vigoarea pe care le-o va insufla în viața de fiecare zi. În plus, ipostaza de Lună Plină în Săgetător, din 17 iunie, va avea darul de a marca un eveniment special pentru cei născuți în acest semn zodiacal care vor putea, astfel, să pună punct unor demersuri din ultimul an care ating acum apogeul, succesul sau limita. Ceste evenimente astrale privesc axa caselor I și a VII-a unde mai operează, din ce în ce mai strâns, opoziția Jupiter/Venus care e ușor de suportat de către aceste persoane care se vor afla în situația de a decide, de a nu mai amâna, de a lua act de cursul și natura unor evenimente ce privesc fie statutul personal, fie relațiile parteneriale. Fără a fi dificil sau periculos, totuși momentul este „alunecos” lăsând locul dubiilor, neîncrederii, îndoielii, răzgândirii sau manipulării prin jumătăți de măsură. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, regim fiscal, financiar, salarial, bănesc sau material, măcinat de griji, nereguli, cheltuieli, uneori mai mari decât puterea unor nativi de plată, blocaje generate de persoane sau instituții (bani care nu vin la timp, datorii care nu se înapoiază la timp). Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, informații interesante sau de-a mirare, vești contradictorii, schimburi de cuvinte în doi peri între soți sau între parteneri. În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului pe care o va tranzita până în dimineața zilei de 23 iulie a. c. și va alimenta o stare de ostilitate și de intoleranță născută din interesele materiale clar exprimate și, probabil, justificate, care îi motivează pe Săgetători să lupte în continuare și să nu cedeze.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 15 iunie, pot reveni sau se pot consolida tristețile, rezervele sau izolările unor nativii de unul sau mai mulți prieteni față de care au hotărât să se despartă discret. Între 15 iunie, după ora 12:03′, și după-amiaza zilei de 17 iunie, axa celor două case ale sănătății este solicitată intens pentru că opoziția celor doi Benefici, din ce în ce mai puternică, nu reprezintă un balsam sau vreun ajutor, ci un factor de derută și dezordine organică pe sectorul hepatic, biliar, sangvin, arterial, muscular, nervos, respirator, pulmonar. Și, cum în ziua de 17 iunie, se va forma faza de Lună Nouă în Săgetător, este de luat în calcul un gest neinspirat față de organism menit să-i altereze starea de funcționare: unii nu-și iau medicamentele, alții nu iau doza necesară, alții modifică schema de tratament. Atenție la ce scrie în prospectul unor medicamente, în afara recomandării generale, oferite de medic, care poate omite un aspect ce, pentru tabloul clinic al câte unui Capricorn, este esențial. Situații neclare la locul de muncă care ascund realitatea sau măcar o parte de adevăr: doar pe baza zvonurilor nu este indicat să reacționeze. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, Luna va tranzita Capricornul și va introduce factori subiectivi și emoționali într-o construcție partenerială: fie că țin la ceva sau la cineva, fie că resping relația și conflictul generat cu un timp în urmă, Capricornii se vor menține ferm pe poziție iar această atitudine se va consolida după 21 iunie, când Soarele va intra în zodia Racului, respectiv în casa a VII-a a relațiilor parteneriale, ceea ce va alimenta, până pe 23 iulie, orice dispută. Șansele de împăcare nu se conturează de acum, până la toamnă. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, mici surprize financiare, salariale sau legate de regimul muncii plătite în indiferent ce formă.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 15 iunie, relații tensionate în plan profesional, atacuri publice, dispute deschise. Între 15 iunie, după ora 12:03', și după-amiaza zilei de 17 iunie, Vărsătorii vor oscila între a îngădui prietenilor niște derapaje sau a-i pune pe aceia la punct. Nevoie de ordine și seriozitate, de normalitate și moralitate, de sinceritate și onestitate în relațiile cu prietenii mai vechi sau mai noi. În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător care, în afara unor accente justițiare, pe direcția relațiilor dintre nativi și apropiații lor, va mai induce și o stare de spirit resimțită în chip neplăcut de către Vărsători în plan afectiv. Aceștia vor avea impresia că cineva face cu ei un joc dublu, să nu sunt priviți cu neîncredere. De aici, și dorința lor firească de a afla adevărul care, însă, nu va ieși la iveală; dimpotrivă, eforturile lor de lămurire vor accentua nesiguranța relațională și emoțională. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată din plin, aici operând șase și, din 21 iunie, douăsprezece opoziții care vor suprasolicita organismul. Pe 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și, până pe 23 iulie, cât va ține acest tranzit, prin sectorul bolilor scurte și al afecțiunilor trecătoare, Vărsătorii vor putea avea tulburări gastrice, metabolice, pancreatice, abdominale, de lactație (în cazul mamelor care au născut de curând), osoase sau reumatismale, în general. De asemenea, Soarele va radicaliza și „va bate în cuie”, până la iarnă, niște situații la locul de muncă care îi dezavantajează în mod evident. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, momente agreabile, de revenire la o bună formă mentală și/sau intelectuală. Bună formă scenică pentru interpreți, capacitate de a se exprima convingător în cazul celor care lucrează în presă.





Horoscop Pești pentru săptămâna 15-21 Iunie 2019

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 15 iunie, ultimele raze ale unor gânduri de afirmare în plan creativ, profesional. Între 15 iunie, după ora 12:03', și după-amiaza zilei de 17 iunie, moment special, pe muchie de cuțit. Nativii pot avea succes dacă nu întotdeauna comentariile de după victorie le vor conveni; alteori, ascensiunea lor poate fi asociată cu contestări și aluzii ori exprimări ironice care tind parcă să minimalizeze succesul lor profesional, moral, social, de imagine, etc.În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, adică în sectorul casei a X-a de care tocmai vorbeam și poate atrag victoria în ciuda tuturor manevrelor opozanților, criticilor sau rivalilor. Moment important chiar dacă nu întotdeauna spectaculos în planul carierei, al debutului al confirmării valorii personale. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, se înmulțesc și se aprofundează contradicțiile dintre unii nativi și prietenii lor. Până la sfârșitul săptămânii viitoare, vor opera aici șase opoziții dar, din 21 iunie, vor funcționa nu mai puțin de douăsprezece opoziții alcătuite de planetele în tranzit pe axa Rac/Capricorn care vor marca starea de spirit a Peștilor; aceștia vor deveni prudenți, tăcuți, rezervați, dezamăgiți, plini de neîncredere chiar dacă, „pe față”, nu-și vor „retrage ambasadele”. Contextul acesta astral va dura, în linii mari, în această notă, până spre 23 iulie, când Soarele va părăsi zodia Racului cea care va suferi din plin influența acestei etape (sentimente, relații afective, corespondență sufletească, relații cu copii, creativitate). Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, tendința de se elibera de povara unor gânduri și a se dedica unor preocupări noi, incitante, provocatoare. Atenție la tot ceea ce privește un ideal, o proiecție personală de viață importantă care se poate cristaliza pe fondul unor reașezări și limpeziri (intuiții?).





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții