Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 16 Iunie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 16 iunie 2019 | 07:10


Horoscop pentru femei din 16 Iunie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Norocul va surade in cele mai neaasteptate domenii. Un prieten va aduce vesti care va entuziasmeaza. Veti constata ca lucrurile bine facute necesita timp si angajament.


Horoscop pentru femeia din Taur

Fiti amabil cu prietenii si colegii de munca. Astfel nu veti rata ocazia de a da peste o relatie care va sporeste increderea in propria persoana.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti nevoit sa renuntati le ceva drag, din nevoia de a obtine ceva important in viata dumneavoastra. Incepeti un plan de schimbari majore pe viitor.





Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi e o zi a redecorarii spatiului in care locuiti. Simtiti nevoia ca lucrurile sa fie mai aerisite si, chiar daca asta cere bani, nu va e teama sa reorganizati totul. Folositi-va imaginatia, pentru a nu fi nevoit sa apelati prea mult la cartea de credit.

Horoscop pentru femeia din Leu

Ziua se anunta foarte aglomerata. Incercati sa fiti cu un pas inainte, pentru a nu fi luat prin surprindere. Sunteti frustrat ca cei din jur nu fac la fel si sunteti nevoit sa impartiti atributii in stanga si in dreapta.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Un entuziasm pe care rar l-ati avut va inunda astazi. E o zi buna pentru impacari. Profitati de ocaziile care va apar azi in cale, se vor dovedi fructuoase.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ar fi bine sa va planificati mai bine viata. Puneti-va banii si lucrurile de valoare in locuri sigure. Un jurnal nu e o idee rea!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi sunteti orgolios si nu va pasa cine are dreptate si cine nu. Viata e prea scurta pentru incapatanari copilaresti, mai bine evitati conflictele.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti deprimat si recurgeti la consolarea prin excesele culinare. Mai bine faceti o plimbare in parc. O persoana apropiata va cere ajutorul intr-o problema legata de sanatate.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi sunteti captivat de problemele legate de mediu. Va implicati activ in actiunile de protejare a naturii. Si intuitia va functioneaza la cote maxime.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Traiti o perioada de incredere in sine in ce priveste viata amoroasa. Unul dintre noii prieteni care va intra in anturaj va atrage atentia intr-un mod...special.






Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti nevoit sa colaborati cu cineva intr-un proiect si asta va agaseaza. E greu sa impingi mereu pe cineva de la spate, dar stresul poate fi alungat cu o iesire in oras.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții