Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de 22 Iulie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 21 iulie 2019 | 07:03


Horoscopul zilei de 22 Iulie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Esti retras si pierdut in gandurile tale în zilele acestui weekend. De mare folos îți sunt singurătatea si meditațiile in locuri sfinte. Sănătatea este vulnerabilă. Alimenteaza-te corect, plimba-te in aer liber si dormi suficient. Vei simți clar că în plan profesional se petrec situații deosebite, ciudate, situații care îți dăunează. De aceea, selectează pe cineva de încredere din mediul apropiat și discută pe îndelete.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Finalul acestei saptamani iti aduce alaturi prietenii si protectorii. Se contureaza situatii tensionate cu acestia, de aceea fii prudent. Vor reveni in discutie teme ramase nefinalizate corect sau neintelegerile din trecut. Recomandabil este sa eviti provocarile si sa asculti atent ce iti spun ceilalti. Oricum vor veni in viata ta alte personaje, iar relatiile vechi se vor reconfigura. Sufletul tau are nevoie de odihnă.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Sfarsitul acestei saptamani este favorabil iesirilor in societate. Vrei, nu vrei, vei fi nevoit sa faci fata solicitarilor unui sef sau opiniei publice. Sunt posibile neplaceri, situatii conflictuale cu persoanele cu autoritate, de aceea fii prudent. Sunt zile potrivite pentru a-ți reevalua pozitia sociala si imaginea in ochii celorlalti. Întalniri si dialoguri cu prietenii sau participarea la diverse reuniuni cu grupuri de interes comun.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Zilele acestea se anunta vesti din strainatate. Unele pot fi neplacute, fiind vorba despre intarzieri sau amanari ale unor demersuri ce vizau calatoriile in scop profesional sau de agrement. Pentru alti nativi se anunta o perioada in care relatiile cu scoala, profesorii si procesul de invatare va cunoaste o reiterare a unor etape de studiu si instruire parcurse incorect. Posibile dificultăți din partea autoritatilor. Fii prudent si lasa emotivitatea deoparte.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Banii si bunurile altora sunt tema principala a acestui weekend. Gandeste-te sa faci economii si sa cheltuiesti strictul necesar, deoarece se anunta o perioada in care ori vei fi nevoit sa dai tu altora, ori cei care te ajutau pana acum te vor sustine din ce in ce mai putin. Achita-ti la timp facturile si datoriile de orice fel. Rezervă timp și pentru a participa la activitati culturale sau la seminarii si intalniri pe teme spirituale.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Relatiile parteneriale te vor solicita mult la sfarsitul acestei saptamani. Fii prudent, deoarece este o perioada in care se pun pe tapet nemultumirile acumulate pana acum.Tine-ti firea si asculta ce iti spun ceilalti, pentru ca esti prea emotiv si risti ca la primul impuls sa strici situatii bune. Referitor la bani, bugetul disponibil lasa mult de dorit fata de planurile tale, insa vei reusi sa te descurci cu bine.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Va trebui sa continui activitatea de la serviciu sau sa te ocupi de treburile de rutină de acasa. Relatiile colegiale sunt ostile, dar beneficiezi de sustinerea sefilor. Sunt zile solicitante la sfârșitul acestei săptămâni, asa incat fii prudent. Sănătatea este vulnerabilă, iar oboseala acumulată se va simți din plin. Alterneaza orele de munca cu cele de odihna si ai in vedere si consultatiile medicale. Controverse în relațiile cu ceilalți.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Finalul saptamanii anunta tensiuni in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. Vor reveni in atentie discutii si situatii mai vechi care nu au fost lămurite pe deplin. Pe de alta parte, te-ai putea gândi sa te ocupi de un hobby lasat deoparte mai demult. Activitățile socio-profesionale îți oferă sprijin emoțional și material, astfel că vei avea tendința să te refugiezi în muncă, lăsând deoparte nemulțumirile din planul sentimental.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Casa, familia si rudele iti vor solicita toate eforturile în acest weekend. Este nevoie sa te ocupi de treburile gospodaresti pe indelete. Vor reveni in prim-planul vietii cotidiene aspecte legate de patrimoniu familial, aspecte ramase nerezolvate. De asemenea, in spatiul locativ vei avea posibilitatea sa faci treburile amânate cu ceva timp în urmă. Exista tensiuni vizavi de membrii familiei, dar cu bunavointa vei depasi totul cu bine. Discuții ample.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Zilele acestea se prefigurează intalniri si dialoguri furtunoase cu neamurile sau cu un prieten apropiat. Se pot readuce in discutie teme mai vechi ce au ramas nerezolvate sau neintelese pe deplin. Emotivitatea este la cote inalte, de aceea fii prudent. Calatoriile pe distante scurte te-ar putea scoate din rutina. Procesele mentale vor cunoaste un soi de lentoare, asa incat evita eforturile intelectuale mari. De mare folos sunt liniștea casei și prezența celor dragi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Weekend-ul acesta iti aduce in atentie capitolul financiar. Este o perioada in care banii castigati din munca desfasurata la un loc de munca pot veni cu intarziere sau mai putini decat te asteptai. Însă, in acelasi timp exista si varianta sa primesti sume restante sau sa ti se înapoieze bunuri imprumutate unor apropiati. Atentie la alimentatie, pentru ca exista o tendinta de a manca prea mult, pe fondul stresului.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești in vervă si ai dori sa te ocupi de tot si toate. Recomandabil este sa-ti orientezi eforturile doar catre sufletul tau. Iti sunt favorizate tratamentele cosmetice, dietele, schimbarea garderobei si trasarea unor directii de actiune. Starile tale de spirit vor fi destul de fluctuante, de aceea fii prudent. Exista riscul sa intri in conflict cu ceilalti. De mare folos îți sunt odihna, lecturarea cărților sfinte și dialogurile cu cineva drag și de încredere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții