Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei din 22 Iulie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 21 iulie 2019 | 22:00


Horoscop pentru femei din 22 Iulie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Contextul astral iti pregateste o atmosfera romantica, in care totul pare sa se lipeasca! Cunosti o persoana interesanta care iti provoaca emotii destul de puternice. Discutiile sunt pline de surprize si va veti da seama ca usor, deveniti dependent unul de altul.


Horoscop pentru femeia din Taur

Azi iti dai seama ca o persoana la care tineai mult nu e chiar asa de perfecta precum o vedeai tu. Vei simti o profunda dezamagire, dar te va si ajuta sa te maturizezi si sa nu iti mai pui atat de multe sperante pe viitor. Fruntea ssus si barbia inainte! Viata mai are multe sa te invete!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pentru tine nimic nu omoara mai repede pasiunea decit excesul de pasiune. Configuratia astrelor arata ca azi s-ar putea intampla asa ceva daca nu esti atent sa pastrezi distanta intre tine si persoana pe care o admiri. Nu vrei sa se termine dintr-o pornire necontrolata-asa ca rerage-te si las-o pe alta data.






Horoscop pentru femeia din Rac

Vei descoperi o informatie care va avea un efect profund asupra vietii tale. Atmosfera celesta arata ca s-ar putea sa nu ai dreptate in ceea ce priveste atitudinea fata de partener si in consecinta sa il judeci gresit. Azi insa ai toate sansele sa aranjezi lucrurile si poate sa-ti ceri iertare pentru greseala ta, care se poate sa-l/o fi suparat. Asculta-ti inima!


Horoscop pentru femeia din Leu

Ai apucat sa dezvolti o relatie foarte stransa cu cineva, dar astrele te forteaza sa pui un punct. Realizezi ca, in ciuda afectiunii dintre voi, lucrurile nu merg chiar cum trebuie si pe alte planuri.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca o anumita problema a stat ferm in calea legaturii tale cu o persoana extrem de savuroasa, atunci poate ca pozitia astrala te va ajuta in rezolvarea acestei dileme. Trebuie doar sa-ti schimbi perspectiva, ceea ce inseamna ca trebuie sa o intorci pe toate fetele si sa gasesti solutia care pare sa resolve toate aspectele ce te pun in dificultate. Tot ce trebuie sa faci este sa crezi ca o vei gasi.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi corpurile celeste iti recomanda sa iesi afara din casa si sa ai o distractie pe cinste si sa incerci sa innoti in ape diferite de cele cu care erai obisnuita. In legatura cu viata romantica, daca porti acea rochie excentrica si acei cercei ce par din alta galaxie, vei intalni exact persoana pe care meriti sa o intalnesti!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Prezenta configuratie a astrelor te face nerabdator fata de felul in care o anumita relatie se dezvolta. Se poate sa simti ca te vrei incatusat intr-o definitiva imbratisare la pieptul persoanei iubite iar momentul nu apare destul de repede. Cand vei inceta sa-ti mai faci ganduri, se va intampla.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Alinierea planetelor va face ca astazi un mesaj catre o persoana speciala sa fie receptionat la fix, fiind vorba de o persoana cu care va doreati sa interactionati de multa vreme. Astazi veti putea realiza o punte de legatura, chiar si fara a folosi cuvinte, deoarece prin gesturi si miscari va puteti face inteles/easa mult mai bine.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai ajuns la un stadiu in relatie in care simti ca e cazul sa mergeti mai departe. Si nu stii cum sa ii spui asta si lui, fara a-l intimida. Nu iti fa griji, astrele spun ca partenerul e pe aceeasi lungime de unda!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu esti sigur daca sa actionezi azi sau nu, avand in vedere ce ne arata planetele astazi. Esti convins de faptul ca respectiva persoana are ceva special pentru tine iar gandul ca ai putea fi in apropierea ei te face sa te topesti de dorinta. Totusi, un detaliu nesemnificativ te tine inapoi. Trebuie sa te decizi cum sa actionezi.






Horoscop pentru femeia din Pești

Miscarea corpurilor ceresti te incurajeaza sa vorbesti despre tot ceea ce te-a deranjat in ultima vreme, ca de exemplu orice parte dificila dintre tine si partenerul tau. Aceasta este o sansa pozitiva, deoarece exista posibilitatea ca amandoi sa vedeti lucrurile dintr-o perspectiva care va aduce o senzatie de vindecare, nu care te indeparteaza si mai mult. Va fi un dialog foarte benefic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții