Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de 10 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on marți, 8 octombrie 2019 | 14:40


Horoscopul zilei de 10 Octombrie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astazi manifesti interes deosebit pentru investigatii si cunoastere, esti atras de secrete, mistere, si preferi sa te reculegi in intimitate, ferit de ochii curiosilor. Intuitia iti este vie, foarte prolifica, si prin intermediul ei poti gasi cai nebanuite de asumare si acceptare a responsabilitatii, in cadrul parteneriatelor. Dozeaza-zi cu intelepciune energia, caci consumul interior este sporit.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

In ceea ce te priveste, astazi ai putea purta negocieri cu un client important sau, in cazul parteneriatelor existente, se deschide o perioada de consolidare si implementare. Discutiile sunt foarte intense, avansarea este anevoioasa si vizeaza pe de o parte impartirea profitului, iar pe de alta parte gradul de implicare al fiecareia dintre parti. Pastreaza-ti rabdarea si fii diplomat.








Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Tu esti preocupat de ascensiunea sociala si de recunoasterea meritelor tale in plan profesional. La locul de munca depui mult efort, ai tendinta de a lua multe responsabilitati pe umerii tai sau de a actiona de unul singur. Invata sa delegi din atributiile de serviciu si sa imparti cu ceilalti membri ai echipei, atat sarcinile cat si recompensele, care vor veni negresit.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Studiul, calatoriile indepartate, atat fizic cat si prin intermediul lecturii, par sa te incite si sa constituie un interes sporit pentru tine, mai ales in a doua parte a zilei. Daca astepti un raspuns sau vesti din afara tarii, e posibil sa vina in scurt timp si sa fie bune. Ramai cat se poate de discret si fii atent cui ii impartasesti proiectele tale.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Interesul tau pentru ocultism, mistere, moarte, transformare sau regenerare este sporit de influentele astrale ale zilei. Esti inclinat spre a visa cu ochii deschisi si ai tendinta de a evada din realitate. Un barbat din familie iti este foarte aproape, te sustine conform nevoilor tale si te tine in contact cu realitatea concreta.







Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

In cazul tau, incercarile de astazi par sa vina din partea partenerilor oficiali, fie ca vorbim despre sot/sotie sau despre cei profesionali. Manifesti o latura idealista in relatii si ai tendinta de a fi subiectiv si de a te lasa dominat de emotii sau sentimente. Amana semnarea contractelor importante pana cand vei vedea mai limpede toate aspectele pe care le implica acestea.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Relatiile de la locul de munca iti solicita atentia in cursul zilei de astazi. Ai putea avea senzatia ca unii colegi sau subordonati te "baga in ceata" si nu iti sunt foarte clare intentiile lor. Castigurile financiare provenite din munca proprie intra intr-un proces de reconfigurare, este momentul sa faci o schimbare in modul tau de a face lucrurile si sa ai rabdare pentru a culege roadele.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Muzica, dansul, teatrul si orice manifestare artistica par sa iti mearga dept la inima. Creativitatea si talentele tale artistice sunt numeroase si iti recomand sa le pui in aplicare. Ai putea avea si tendinta de a te da in spectacol pentru a obtine atentie, dar bunul simt si masura par sa iti fie calauze. Revizuieste-ti atitudinea fata de copii sau fata de persoana iubita.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Emotiile si trairile interioare sunt extrem de intense astazi. Compasiunea si puterea de sacrificiu de care dispui te determina sa uiti de tine si sa te pui cu toata daruirea in sprijinul celorlalti, in special al familiei sau al celor aflati in situatii delicate. Ai putea descoperi ca nu toti oamenii sunt binevoitori, si nu sunt excluse deceptiile chiar din partea celor apropiati.








Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Imaginatia si fantezia ta nu cunosc limite, dar ai norocul sa fii incurajat si sustinut de oameni realisti, pragmatici si binevoitori care te tin cu picioarele pe pamant. Esti extrem de creative, dar ti-ar putea lipsi claritatea in comunicare. Nu este o zi favorabila negocierii sau semnarii de contracte importante. Drumurile cu masina ar fi bine sa fie in scopuri de agrement.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

In cazul tau, atentia este indreptata catre banii si resursele materiale de care dispui. Se pot arata noi surse de castig financiar, din domenii mai putin obisnuite si ale caror roade le-ai putea culege in timp, la finalul unei munci sustinute. Prestigiul tau social si profesional sunt in proces de consolidare si dispui de bune abilitati organizatorice sau manageriale.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Astazi esti extrem de emotiv, capricios, maleabil si ai tendinta de a te confunda cu ceilalti. Esti foarte atras de studiul religiei, filosofiei, de moralitate sau de calatorii indepartate, poate chiar cu scop initiatic. Te identifici cu usurinta, cu personajele din lecturile tale, si iti poti lua inspiratie de pret, dar cauti si partea practica, pe care doresti sa o implemenentezi in viata ta.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții