Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 9 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on marți, 8 octombrie 2019 | 14:36


Horoscop pentru femei din 9 Octombrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Emotiile tale primesc un impuls de sustinere din partea celor din jur. Ai grija sa nu lasi aceasta energie sa treaca neobservata. Aceasta este o zi buna pentru a te aseza si a vedea perspectiva asupra anumitor lucruri in loc sa presupui ca ai toate raspunsurile. Oportunitatile vor veni in momentul in care te alaturi unei echipe de ganditori progresivi, care nu se tem sa depaseasca limitele actuale.


Horoscop pentru femeia din Taur

Adaugi un pic de condiment in viata ta prin implicarea in activitati spontane. Este timpul sa iesi si sa te bucuri mai mult de lume. Explorezi acele lucruri care sunt diferite de cele pe care ai dori sa le gasesti. Alege usa inchisa in locul celei deschise prin care poti vedea in cealalta parte.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este posibil sa existe o incordare emotionala si tensiune in lumea ta, dar acest lucru poate fi remediat atunci cand privesti lucrurile intr-o anumita perspectiva. Nu te impotmoli prin trecerea starilor de spirit care iti strica productivitatea. Concentreaza-te asupra lucrurilor care functioneaza bine in viata ta si concentreaza-ti energia pe acestea. Abilitatile tale de comunicare te vor scoate din rutina de azi.






Horoscop pentru femeia din Rac

Este posibil ca oamenii sa te impiedice foarte mult in aceasta zi. Vor avea anumite fapte pentru a se sprijini. Creierul tau este ca un computer care stocheaza biti de informatii pe care sa le folosesti in astfel de momente. Nimeni nu este in siguranta impotriva unui arsenal mental si emotional ca al tau. Daca ti-ai facut temele si te-ai pregatit bine, provocarile ar trebui sa se dovedeasca a nu fi o problema pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Leu

Este o zi minunata pentru tine. Poate simti ca poti exercita mai mult libertatea. Rupe orice fel de catuse care par sa te tina inapoi. Nu exista nici un motiv sa te simti impiedicat. Atitudinea ta aventuroasa este curajoasa si exista un teritoriu de cucerit. Fii concentrat si pleaca. Ai lumina verde sa faci ceea ce ti-ai propus in aceasta zi.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Te afli intr-o lupta emotionala lipicioasa in care cineva incearca sa-ti rasuceasca cuvintele pentru a te face sa pari a fi cel rau. De indata ce incerci sa incepi un proiect, cineva se opune scopurilor tale. Poate ca asta se datoreaza unei neintelegeri. Fa-ti timp pentru a curata aerul in toate relatiile tale.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Prieteniile sunt surprinzator de bune pentru tine acum, asa ca uita-te la ele pentru sprijinul pe care il cauti. Planurile de viitor pot fi incerte, asa ca nu iti fa griji acum. Este important sa obtii ceea ce iti doresti in fiecare moment si sa multumesti pentru orice. Ar trebui sa te simti bine, asa ca ia masuri agresive.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Lectiile pot veni in forme si dimensiuni ciudate astazi, asa ca nu simti ca trebuie sa gasesti un sens imediat oricarui lucru mic. In loc de a supraalimenta totul si de a deveni paralizat de emotiile pe care le simti, intreprinde actiuni decisive. Aici vin lectiile. Lasa-i pe ceilalti sa te invete ce trebuie sa stii.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi ar fi bine sa fii pregatit pentru niste surprize, dar nu iti fa griji, pentru ca majoritatea vor fi captivante si binevenite. Pregateste-te prin faptul ca esti deschis si accepta alte persoane si noile situatii pe care le aduc. Calea cu cea mai mica rezistenta te va duce exact acolo unde trebuie sa mergi. Deplaseaza-te catre oameni care radiaza energie iubitoare, pozitiva.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa simti ca conduci pe o autostrada si dintr-o data toate benzile se imbina. Acest blocaj ar trebui sa iti provoace tensiune si dificultati. Prima ta reactie poate fi sa le lasi deoparte pe toate celelalte persoane. Retine ca intr-o zi ca asta, nu vei ajunge niciodata acolo unde trebuie sa fii, decat daca esti mai agresiv.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vei fi in avantaj daca poti invata sa te distantezi de punctul crucial al problemei. Mentine-ti un punct de vedere neutru. Va fi important ca tu sa conduci in modul in care ai nevoie pentru a avea succes. Vor rezulta sclipiri mari de inspiratie atata timp cat iti poti mentine procesele mentale sa functioneze fara probleme.







Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa te simti ca un soarece care incearca sa obtina branza in mijlocul podelei bucatariei. Din coltul tau, poti vedea branza in departare. Stii totusi ca o pisica pandeste in apropiere. De indata ce pasesti in deschidere si in afara locului tau protejat, pisica va reactiona rapid si cu mare forta. Poate doresti doar sa astepti o alta zi.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții