Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 13 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on vineri, 11 octombrie 2019 | 16:23


Horoscopul zilei de 13 Octombrie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astazi, evita sa te poticnesti in orele diminetii de un oarecare scepticism privind resursele de care dispui, fiindca iti vei recapata fortele si increderea de a incerca o noua strategie privind viitorul. Ai parte de multa energie mentala si ar fi indicat sa o valorifici in perioada urmatoare prin implicarea in activitati de grup sau demersuri umanitare.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu te lasa afectat de lipsa de incredere a partenerului tau si mergi cu incredere pe un nou drum, cu scopul de a te evidentia prin ceva inedit. Versatilitatea mentala iti este de ajutor atunci cand ai de-a face cu sectorul banesc insa un program bine stabilit este posibil sa ti se para monoton. Important este sa inveti sa directionezi in mod constructiv si realist resursele energetice dar si pe cele materiale.








Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna activeaza zona carierei si te infuzeaza cu multa creativitate, dar si o oarecare indecizie si sensibilitate. Profita de abundenta de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate si imbratiseaza cu curaj tot ce e nou si de la care ai ceva de invatat. Tine-ti aproape oameni cat mai originali, cu vederi ample, alaturi de care poti forma parteneriate avantajoase.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

O zi inspirata, pentru tine, in sensul ca primesti mesaje, accesezi informatii interesante din sfere inalte, iti vin idei si capeti o intelegere noua. Fie ca ai in vedere recapatarea controlului in relatia intima sau in afaceri, vei avea nevoie sa te increzi in puterea ta intuitiva dar si sa faci uz de multa originalitate.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Astazi este adusa in prim-plan importanta comunicarii in relatiile parteneriale pe care le vrei cu totul speciale, cu oameni cat mai stimulativi din punct de vedere intelectual. Ideile tale creative sunt expuse intr-o maniera inovativa dar si convingatoare, mai ales in cadrul cercurilor in care activezi insa incearca sa nu mentalizezi excesiv contactele ce au nevoie in primul rand de exprimarea sentimentelor.







Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Zona parteneriatelor este astazi puternic activata, avand posibilitatea de a iesi in evidenta prin abilitatile tale de comunicare. Vei fi stimulat sa apelezi la cele mai nonconformiste abordari, la lucrul in colaborare dar si la gestionarea tendintei de a actiona dezorganizat, fapt care iti poate afecta organismul.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Renunta la tendintele conservatoare care te pot incerca la inceputul zilei si bazeaza-te pe capacitatea ta de a invata din orice intalnire care presupune un schimb de idei. Totusi, tine cont de tendinta de a privi in mod subiectiv lucrurile. Tinzi sa cauti experiente iesite din comun in zona exprimarii creativitatii dar si in relatia cu persoana iubita sau cu copiii.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astazi esti provocat sa treci peste sentimentul de neincredere si peste o oarecare rigiditate afectiva, cu atat mai mult cu cat vei incerca sa treci prin filtrul mintii starile tale emotionale. Vei fi motivat sa investesti pe viitor mai multa energie pentru a fi alaturi de cei dragi, pentru o renovare a casei sau pentru modificarea in mod inedit a programului, astfel incat sa lucrezi de la domiciliu.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Originalitatea in exprimare si demersurile de natura intelectuala pot fi potentate de sclipirile tale de intuitie dar mai ales de abilitatile de comunicare si de negociere. Totusi, ai in vedere tendinta de a fi subiectiv precum si necesitatea de a pastra o constanta a actiunilor tale, fara a te opri doar la nivel declarativ. Directioneaza-ti constructiv energia si vei putea realiza multe.








Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Vei fi absorbit de programul de la locul de munca si de necesitatea de a schimba idei cu colegii tai pentru a gasi modalitati noi de a obtine pe viitor mai multi bani. Nu ignora mesajele intuitive si nici experientele celor din familie care pot sta la baza unor idei originale.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai energie din plin si entuziasm de a experimenta, de a te individualiza prin actiuni nonconformiste. Va trebui totusi sa nu actionezi in mod haotic. Mentalul alert si gandul la planurile tale de viitor te impiedica sa te relaxezi la propriu, insa vei gasi reconfortant orice schimb stimulant de idei si un program cat mai variat.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Astazi, ar fi indicat sa dedici mai mult timp pentru a discuta cu cei din familie dar si a reflecta in liniste asupra noilor tale strategii. Vei avea nevoie de o perioada in care sa-ti tii actiunile departe de ochii lumii, de a lucra mai mult pe cont propriu, sau poate pentru a te dedica unor demersuri cu caracter umanitar. Urmeaza-ti cu incredere intuitia si visele insa delimiteza clar realul de imaginar.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții