Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 12 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on vineri, 11 octombrie 2019 | 16:17


Horoscop pentru femei din 12 Octombrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Lasa-ti inima sa straluceasca. Dragostea te inconjoara ca un nor roz frumos si nu te poti abtine sa atragi oamenii spre tine. Du romantismul la un nivel superior cu cineva cu adevarat special in aceasta seara. Vei descoperi ca orice vei da iti va reveni de zece ori. Aura ta straluceste puternic de emotie, asa ca lasa-o sa iti lumineze drumul.


Horoscop pentru femeia din Taur

Exista o multime de transformari de energie in aer pe care ar trebui sa le analizezi si sa le valorifici. S-ar putea sa fii un fan al dietei pe care o sa incepi de „maine”. Cand vine ziua de maine si vine o masa uriasa, plina de pizza, sucuri si cartofi prajiti, deodata dieta incepe din nou „maine”. Foloseste energia puternica de astazi pentru a iesi din acest obicei si a face o schimbare reala in viata ta.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este posibil sa experimentezi sindromul scriitorului in fiecare sens al expresiei. Chiar daca nu te consideri un scriitor, dintr-un anumit motiv poate fi dificil sa pui chiar si cele mai simple cuvinte pe hartie. Nu te supara. Foloseste acest timp pentru a citi lucrarile altor persoane si pentru a vizita muzeele in cautare de inspiratie.






Horoscop pentru femeia din Rac

Actiunea ar trebui sa fie principala ta prioritate, mai ales cand vine vorba de dragoste si romantism. S-ar putea sa nu te preocupi prea mult de ce fel de actiuni intreprinzi. Singura ta preocupare este ca nu poti sa stai nemiscat in niciun moment. Dupa ce iti dai seama ce doresti, este putin probabil sa te poti opri pana cand nu il vei obtine. Puterea ta este puternica si extrema.


Horoscop pentru femeia din Leu

O surpriza in dragoste si romantism este in drum spre tine. Lucrurile vin in cerc, iar investitia pe care ai facut-o pe acest taram este in sfarsit platitoare. Ceva nou creste, dar, in realitate, acesta este rezultatul lucrurilor pe care le-ai pus in miscare cu mult timp in urma. Fii deschis sa imbratisezi fluxul imens de iubire si frumusete care iti iese in cale.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Fii mai constient de aspectul personal si de cum esti perceput. Asigura-te ca tinuta ta este potrivita pentru persoanele cu care esti si pentru situatia in care te afli. Moda este o consideratie, asa ca nu arata ca un snob. Este posibil sa fii indemnat sa intri intr-un magazin fantezist, de unde ai putea cumpara unele articole noi pentru a iti schimba garderoba.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Stii in ce te bagi in aceasta zi, mai ales daca are legatura cu dragostea si romantismul. Poti fi ca o musca pe o ramura de copac, inspectand cu atentie frumoasa panza de paianjen ce se afla la picioarele tale. Esti tentat sa calci pe suvitele matasoase, insa, odata ce ai asezat un picior pe panza lipicioasa, vei fi incurcat acolo mult timp – poate pentru totdeauna.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Inima ta poate fi ranita de nenorocirile care ti s-au intamplat in ultima vreme. Sa te gandesti la vremurile trecute inseamna doar sa scoti galeti de lacrimi dintr-un put. Nu continua sa faci asta singur. Este timpul sa inaintezi. Inima ta este dornica sa inceapa ceva nou si sa aduca aventura in viata ta. Foloseste-ti emotiile ca si combustibil pentru viitor, in loc de restrictii din trecut.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti plin de bucurie! Exista un val extraordinar de iubire. Tot ceea ce implica romantism ar putea fi dus la extreme. O extrema in directia iubirii si a creativitatii nelimitate inseamna ca, la un moment dat va exista un balans dramatic spre directia opusa. Astazi nu trebuie decat sa te preocupi cu amploarea a ceea ce se va intampla.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

In loc sa te folosesti de ceva vechi, obosit si uzat, de ce sa nu incepi ceva nou? Daca refuzi sa renunti la un proiect care este sortit sa esueze, vei ajunge pe un drum lung si frustrant. Vei descoperi ca acest lucru este valabil mai ales in ceea ce priveste muzica, frumusetea, creativitatea si artele. Redirectioneaza-ti energia catre ceva mai promitator.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Angajamentele sociale vor fi harul tau mantuitor. Fara ele, s-ar putea sa fii confuz si trist in privinta problemelor care ating un punct culminant. Intr-o forma sau alta, ti se cere sa faci transformari majore. Aceste schimbari sunt lente si poate subtile, dar sunt importante si trebuie abordate. Aici poti conta pe ajutorul prietenilor.






Horoscop pentru femeia din Pești

Intensitatea ar trebui sa creasca in jurul unei probleme referitoare la dragoste si romantism. Frictiunea se construieste. Din pacate, aceasta tensiune poate fi inevitabila. Este probabil ca un fel de lupta pentru putere sa fie aruncata in amestec si s-ar putea sa lupti pentru controlul emotiilor tale. Incearca sa nu fii aspirat intr-o groapa fara fund.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții