Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 17 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on miercuri, 16 octombrie 2019 | 16:26


Horoscop pentru femei din 17 Octombrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

O separare temporara intre tine si persoana iubita te-ar putea face sa experimentezi sentimente mixte. Este posibil sa ai nevoie de ceva timp pentru tine, dar iti va fi dor de prietenul tau! Ar putea aparea nesiguranta si poate incepi sa te intrebi daca exista altcineva cu partenerul tau. Concentreaza-te pe proiectele tale si bucura-te de liniste.

Horoscop pentru femeia din Taur

Aceasta poate fi una dintre acele zile in care nu ai chef sa faci nimic si nu te poti forta. In timp ce esti afara, vei avea suficient timp pentru a avea grija de lucrurile esentiale, iar acasa probabil vei sta doar in fata televizorului. Nu simti nici o vina pentru asta. Cu totii avem nevoie de zile de genul acesta. Ia-o usor, relaxeaza-te si vei fi din nou fresh maine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Conceptele spirituale pot parea astazi evazive si de neinteles. S-ar putea sa ai dificultati in a te concentra, iar mintea ta ar putea rataci in timpul prelegerilor sau meditatiei. Conversatia ar trebui sa arunce lumina asupra a ceea ce nu iti este clar. Intreaba-ti prietenii care urmeaza aceeasi cale. Daca nu este nimic altceva, te vei bucura de discutii.





Horoscop pentru femeia din Rac

Cineva a spus candva ca nu poti fi prea bogat, dar azi poti crede ca aceasta afirmatie este falsa, cel putin atunci cand vine vorba de un anumit prieten. Este posibil ca aceasta persoana sa fi venit doar sa ceara niste bani si sa fie debusolata de aceasta situatie. El sau ea poate solicita sfatul tau, dar probabil nu-l urmeaza! Nu te simti rau din cauza asta. Cel putin iti poti gestiona propriile fonduri.

Horoscop pentru femeia din Leu

Un partener romantic poate parea ca este mai preocupat mai mult de afaceri decat de tine acum. Unele decizii trebuie luate, iar prietenul tau ar putea fi preocupat de ele in cea mai mare parte a serii. Pasiunea pentru tine continua sa fie puternica, dar deocamdata a fost aruncata pe fundal. Incearca sa nu ai impresia ca pierdut apelul. Astepta pana maine si totul ar trebui sa fie din nou normal.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Probabil ca te simti puternic, sanatos si energic. S-ar putea sa fii inclinat sa te ocupi de sarcini uriase, unele dintre ele fiind mai potrivite pentru trei persoane decat una. Ai grija. Ai putea lua mai mult decat poti face fata. Forta si energia pe care o simti acum s-ar putea ofili sub o sarcina prea mare. Linisteste-te!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Probabil ca te simti puternic, sanatos si energic. S-ar putea sa fii inclinat sa te ocupi de sarcini uriase, unele dintre ele fiind mai potrivite pentru trei persoane decat una. Ai grija. Ai putea lua mai mult decat poti face fata. Forta si energia pe care o simti acum s-ar putea ofili sub o sarcina prea mare. Linisteste-te!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Gospodaria ta ar putea fi un loc fericit in aceasta zi. Mancarea buna si conversatia plina de viata intensifica atmosfera pe masura ce vizitatorii si membrii familiei se bucura reciproc de companie. Singurul dezavantaj este ca unul dintre prietenii tai se poate simti destul de nelinistit in aceasta seara. Totusi, toata lumea se distreaza, chiar daca este intr-un mod mai linistit.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Prea multe lucruri de făcut în jurul casei te-ar putea face să alergi innebunit. Este posibil să fie nevoie sa faci multe apeluri, sa vezi prea multe persoane sau sa te ocupi de niste documente destul de obositoare. Acest lucru ti-ar putea avea nervii la margine, asa ca ai grija la ceea ce spui.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai sarbatorit aseara? Fericirea si o transformare surprinzatoare a averii este indicata! Probabil ca ti-ai fi aratat latura sensibila mai mult daca trebuie. Ia-o usor azi daca poti . Daca ai o zi agitata, ramai centrat. Avand persoane care te incurajeaza iti poti agrava durerea.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E greu sa ramai centrat acum. Mintea ta aduce acel ceva minunat care se intampla pentru tine. Ieri a fost o fantezie si acum este real! S-ar putea sa te plimbi prin oras incercand sa intelegi totul. In cele din urma, trebuie sa cobori si sa infrunti din nou realitatea, dar nu este nevoie sa o faci acum. Lucruri de genul acesta nu se intampla foarte des.





Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi ar putea avea loc o adunare improvizata, care poate aduce in acelasi loc si unii vecini. Cineva ar putea incepe o runda de barfe, iar acest lucru te-ar putea dezactiva. S-ar putea sa te intrebi daca vor incepe sa vorbeasca cu tine macar atunci cand pleci! Nu te lasa. Ascultarea unei astfel de discutii iti poate da dureri de cap. Barfa este ultimul refugiu al oamenilor care nu au viata.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții