Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de 18 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on miercuri, 16 octombrie 2019 | 16:31


Horoscopul zilei de 18 Octombrie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este o zi in care recompensele, favorurile si banii obținutți de la locul de muncă alcatuiesc tema principală a priemi părți a zilei. Poti primi mici cadouri sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Bine ar fi sa iti faci un bilant al veniturilor si cheltuielilor. Tentatia cumparaturilor iti poate crea neplaceri. Atentie ca energia vitala este fluctuanta, astfel incat ocupa-te doar de activitati de rutina si ingrijeste-te mai mult de sufletul tau.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Astazi, stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici relaționezi mai greu cu ceilalți. Recomandabil este să te ocupi de treburi ușoare, de priorități și să eviți escaladarea conflictelor. După-amiază, rezervă momente pentru odihnă și pentru plimbări în aer liber. Cineva din anturajul profesional apropiat te poate ajuta cu sfaturi bune. Totul este să ai răbare și să asculți fără să judeci.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ziua este favorabila activitatilor de rutina. Incearca sa fii cat mai discret si stai mai mult de vorba cu tine insuti. Organismul este destul de obosit. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Plimba-te in aer liber, foloseste doar remedii naturiste sau dormi mai mult. Spre seara te vei simti mai bine, revenindu-ti pofta de viata si dorinta de a fi in mijlocul celorlalti. Acceptă sprijinul celorlalți!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Prietenii si protectorii iti sunt alaturi cu sfaturi si indemnuri bune în prima parte a zilei. Se pot ivi discutii contradictorii, dar cu prudenta si discernamant vei putea evita situatiile neplacute. Dupa pranz va interveni oboseala acumulata in timp. Recomandabil este sa te ocupi doar de treburi usoare si să-ți acorzi momente de răgaz. Odihneste-te mai mult si foloseste doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de spirit.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

In prima parte a zilei, astrele iti recomanda indreptarea atentiei si eforturilor catre domeniul profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii sau autoritatile. Ti se reproseaza faptul ca in ultimul timp esti foarte distrat si neatent vizavi de problemele de la serviciu. Chiar daca te necajesti, dreptatea este de partea celorlalti, asa incat este bine să depui eforturi pentru remedierea situației. Evită luarea deciziilor importante și semnarea documentelor!








Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Dorinta de rafinare sufleteasca este accentuată. Sunt momente favorabile pentru lecture interesante, însă ușoare. Este ceva mai dificil să te concentezi astăzi pe subiecte importante. Rezolvă-ți îndatoririle personale și profesionale, însă nu forța nota. Studiul, asimilarea informațiilor, comunicarea cu ceilalți lasă de dorit. Rezervă momente pentru relaxare conștientă și pentru dialoguri cu cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O zi în care chestiunile financiare îți pot oferi emoții. Rezolvă până în prânz tot ce ține de facturi, taxe, dialoguri cu instituții financiare, pentru că energia după-amiezei predispune la încurcături în tot ce ține de bani, acte, relații oficiale. Sunt momente bune pentru a privi dincolo de perdeaua fizică și a înțelege sensul situațiilor în care ești implicat. Evită să povestești altora opiniile și planurile tale personale.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pot apărea, din nou, suprize dinspre ceilalți. Mai ales în relațiile cu femeile sunt probabile dialoguri aprinse și reluarea unor teme vechi nelămurite. Dispui de toate mijloacele necesare pentru a gestiona favorabil orice situație ivită. După prânz este bine să te ocupi numai de activități de rutină. Evită să te angrenezi în treburi importante, să semnezi documente sau să participi la discuții ample cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Se anunta multe treburi la serviciu, însă este vorba despre cele de rutină. Relatiile colegiale sunt disonante, sefii nu te observă, asa incat fii prudent si bazeaza-te doar pe fortele tale. Ocupă-te numai de îndatoririle tale! Cum sănătatea este foarte vulnerabilă, la nevoie cere sprijinul unor colegi de încredere să te ajute. Ia în calcul odihna, plimbările în aer liber și dialogurile amicale cu cei dragi.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

O zi numai bună pentru hobby-uri. Pentru că relațiile cu cei dragi sunt umbrite, canalizează-ți energia spre activități ușoare, plăcute, eventual spre a ajuta pe cineva aflat în nevoie. Persoana iubită sau copiii îți pot face tot felul de reproșuri, însă cu diplomație, înțelegere și prudență poți depăși orice diferend. Evită implicarea emoțională în treburile celorlalți! Energia vitală este fluctuantă, astfel că ai nevoie să-ți conservi forțele.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Treburile gospodaresti iti acapareaza, în continuare, eforturile si atentia in prima parte a zilei. Însă, după orele prânzului, va predomina senzația de mers în gol. Selectează prioritățile și planifică pentru o altă perioadă treburile care suportă amânare. Sunt momente bune pentru a te odihni, pentru a vizita persoanele dragi și pentru a trasa planuri de viitor necesare în segmentul domestic și familial.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

In primele ore ale zilei s-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri. Pe de alta parte, rudele si prietenii apropiati iti pot solicita ajutorul. Recomandabil este sa iti vezi doar de treburile tale si sa eviti irosirea timpului si a energiilor in problemele altora. Dupa-amiaza este favorabila activitatilor ușoare, plimbărilor în aer liber și dialogurilor cu cei dragi. Mentalul este confuz, astfel că este bine să eviți luarea deciziilor importante.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții