Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 18 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on joi, 17 octombrie 2019 | 16:25


Horoscop pentru femei din 18 Octombrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

De obicei esti romantic, dar astazi probabil ca esti mai interesat de senzualitate decat de trandafiri si sampanie. Chiar si ideea de a invita seductia pare prea insipida acum. Esti mai inclinat spre actiune. Totul este in regula pentru ca si partenerul tau este in acelasi cadru. Foloseste-ti intuitia pentru a judeca. Daca nu, s-ar putea sa fii nevoit sa mergi dupa sampanie si trandafiri.


Horoscop pentru femeia din Taur

Esti apt sa te simti destul de incordat astazi si sa te invinovatesti de plictiseala si de nemultumirea vietii tale actuale. Ai putea petrece o mare parte din timpul zilei, formuland planuri scandaloase pentru a scapa de ceea ce vezi ca o rutina. In timp ce faci acest lucru, poti descoperi o idee care nu este doar atragatoare, ci si functionala. Ia in considerare acest lucru in urmatoarele zile.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Simti ca ai de gand sa explodezi? Este posibil ca tensiunea sa se fi acumulat de-a lungul ultimelor zile si acum este posibil sa nu existe iesiri. Daca nu esti atent, s-ar putea sa ii deranjezi pe cei apropiati. Incearca sa mergi la un antrenament sau sa iti curati casa. Implica-te in orice fel de activitate fizica si fa ca endorfinele sa mearga, astfel incat sa te poti simti din nou bine. Viata este prea scurta pentru a pierde anumite oportunitati din cauza ca esti stresat si suparat.






Horoscop pentru femeia din Rac

A existat o sarcina pe care ai vrut sa o indeplinesti pana acum si a fost intarziata din motive asupra carora nu ai avut controlul? Nu deveni obsedat de asta. Nu este vina ta si nu poti face nimic in acest sens. Gaseste altceva de facut in asa fel incat gandurile despre aceasta corvoada sa nu se strecoare in mintea ta. Mai bine, pleaca cu un prieten intr-o scurta aventura.


Horoscop pentru femeia din Leu

In ultimii ani ai fost constient ca atat tu cat si calea de viata aleasa se schimba. Acest lucru nu ti-a fost intotdeauna usor, pentru ca, uneori, inseamna sa-ti iei ramas bun de la partile tale bune. Astazi, tensiunea din zilele trecute poate ajunge la tine. Dezamorseaza tensiunea. Mergi la un antrenament, fa cumparaturi sau curata-ti casa. Pastreaza emotiile sub control.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai de gand sa auzi astazi o predica, o prelegere sau un discurs? Nu te mira daca ceea ce spune vorbitorul se dovedeste a fi mai mult aer cald decat informatii utile. Probabil ca el sau ea sunt mai interesati de a testa sentimentele decat de a prezenta faptele. Opiniile pot fi valoroase asa ca asculta ceea ce se vorbeste in jurul tau. Ia totul retinere pana cand esti sigur ca ai verificat faptele.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Vise intunecate iti pot bantui somnul si te pot face sa te trezesti noaptea. Visele probabil nu reprezinta altceva decat mintea ta inconstienta care iti elibereaza cea mai intunecata parte formata din grijile, temerile si frustrarile prin care ai trecut in saptamana trecuta. Un studiu mai atent despre ceea ce inseamna simbolurile pentru tine ar putea fi edificator. Scrie-le!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Partenerul tau poate fi ingrijorat, deoarece un membru al familiei este bolnav. Acest lucru ar putea face ca el sa fie distras. Daca acesta este un partener de dragoste si chiar daca iti ofera simpatie, nu te astepta la recunostinta acum. Daca acesta este un partener de afaceri, poate ca va trebui sa te ocupi de o sarcina mai grea in urmatoarea saptamana.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

In ultima perioada ai incercat sa oferi casei tale o curatare minutioasa? Este posibil sa fi mers la magazin si sa fi cumparat ceva pentru a face asta. Esti hotarat sa nu renunti pana cand casa nu este impecabila. Utilizeaza produse de curatare naturale daca este posibil. Substantele chimice ar putea parea azi deosebit de dure. In al doilea rand, nu incerca sa faci totul acum. Ai grija de cele mai rele sarcini si apoi lasa restul pentru maine.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca ai chef de dragoste, nu uita sa fii sensibil la nevoile partenerului tau si sa oferi multa dragoste in schimb. Nu uita ca vechile trucuri cu sampanie si ciocolata inca functioneaza! O baie cu bule te va scuti sigur de orice tensiune.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

O femeie, poate mama ta, te-ar putea vizita astazi. Poate ca nu are o dispozitie grozava, asa ca poate ar fi bine sa o scoti in public, unde va trebui sa-si mentina stapanirea de sine. In caz contrar, ai putea sa te pregatesti pentru ceva care nu pare lipsit de importanta. Defineste situatia incurajand-o sa vorbeasca despre ceea ce o deranjeaza cu adevarat. Probabil nu esti tu.






Horoscop pentru femeia din Pești

Traficul in cartierul tau ar putea fi congestionat dincolo de orice ai vazut pana acum. Poate ca un accident sau o constructie blocheaza strada. Poate fi aproape imposibil sa ajungi undeva cu masina, chiar si la magazinul alimentar. Daca trebuie sa iesi, sa te plimbi sau sa mergi cu bicicleta , ar putea dura o ora pentru a face ceea ce ar dura in mod normal cateva minute. Mai bine ramai acasa!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții