Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 20 Octombrie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 20 octombrie 2019 | 05:32


Horoscop pentru femei din 20 Octombrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa astepti unii vizitatori astazi. Pe masura ce esti fericit, s-ar putea sa te simti coplesit de ceea ce ramane de facut. Linisteste-te. Acesti prieteni vin sa te vada si nu sa verifice iepurasii de sub pat. Este mai important sa te bucuri de compania lor decat stresul cu privire la minutiozitatea menajelor. Lasa-ti ceva timp pentru a te relaxa, astfel incat sa fii revigorat pentru vizita lor.


Horoscop pentru femeia din Taur

Nivelul tau de energie este la un nivel constant, astfel incat sa lucrezi mai mult decat de obicei. Ai putea fi inspirat sa lucrezi in jurul casei, sa cureti, sa repari si sa indrepti anumite lucruri. Vizitatorii pot veni in mod neasteptat in aceasta seara. Chiar daca nu intentionezi sa ai companie pentru cina, casa este intr-o forma buna si joci frumos rolul de gazda.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Acasa poate fi necesara o schimbare a responsabilitatilor. Este posibil ca tu sau partenerul tau sa ai nevoie de mai mult ajutor pentru sarcinile gospodaresti sau doresti sa renunti de responsabilitatea pentru toate actiunile zilnice. Treburile zilnice pot stresa chiar si cele mai fericite familii. Incearca sa lucrati impreuna pentru a concepe un plan care sa iti permita sa faci toate lucrurile si sa te bucurati in continuare de distractie impreuna cu cei dragi.








Horoscop pentru femeia din Rac

Un mesaj foarte iubitor ar putea veni la tine de la o femeie, eventual de la mama ta. Daca aceasta este o scrisoare, poate continua cu mai multe pagini. Daca este un apel telefonic, conversatia ar putea dura mult timp. Incearca sa iti programezi putin timp liber in timpul zilei. Oricine este aceasta persoana, acest contact va face o diferenta foarte pozitiva in relatia ta.





Horoscop pentru femeia din Leu

O suma mica de bani ar putea veni astazi, posibil prin eforturile unei femei. Poate ca ai asteptat de mult timp, asa ca astepta-te sa te simti usurat. Este posibil sa ai cateva planuri definite pentru bani. Poate ca este destinat unui scop anume, sau poate ii vei investi. Orice ar fi, vei dori sa sarbatoresti.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Energiile de astazi iti vor aduce noroc si succes. Noi oportunitati de crestere a statutului si a venitului ar putea veni in calea ta. Ai putea sa-ti faci niste prieteni noi in acelasi timp, inclusiv pe cineva mai in varsta decat tine, care ar putea fi un potential partener de dragoste. Aceasta ar trebui sa se dovedeasca a fi o zi norocoasa pentru tine, de la prietenie la romantism pana la educatie si afaceri.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Cu aspectele actuale, te poti astepta la schimbari pozitive. Ai muncit din greu in ultimele luni si ai contribuit la idei importante. Nu te mira daca primesti o recompensa, o recunoastere sau chiar si o promovare. Du-te afara si sarbatoreste cu prietenii in seara asta. Meriti o noapte in oras. Nimic nu ti-ar oferi mai multa placere decat sa ii tratezi pe cei dragi cu o cina.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

In aceasta zi ar fi bine sa ai grija sa nu te epuizezi. Ai putea face prea multe pentru altii chiar acum. Inima si natura ta generoasa te-au supus adesea sa spui ‘da’ anumitor cereri atunci cand ar trebui sa refuzi. Astazi s-ar putea sa doresti sa regandesti orice obligatii. Gandeste in acest fel!




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti fericit, energic si optimist in aceasta zi si simti dragoste pentru toata omenirea. Nu te mira daca asta aduce oameni noi in viata ta. Nu ii poti acuza ca vor sa fie in preajma ta. Arati la fel de bine precum te simti. Poti simti ochii care te urmaresc in timp ce mergi pe strada. Bucura-te de atentie!




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti un traditionalist la inima si esti fericit sa faci acelasi lucru an de an. Partenerul tau ar putea fi obosit de vechea rutina si azi poate dori sa faca lucrurile altfel. Nu este nevoie sa fii traumatizat de aceasta schimbare. S-ar putea sa descoperi cateva traditii noi pe care le poti adauga la vechime. Fii flexibil. Nu vei regreta pastrarea unei minti deschise.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Iubirea pe care o simti pentru toata lumea atrage astazi oameni noi pe orbita ta. Esti indragostit de toti, chiar si de oameni cu care nu ai putut sta ieri. Daca esti priceput in vanzari sau intr-un domeniu care te pune in contact cu multe persoane, te poti astepta la un succes extraordinar. Oamenii vor face tot ce trebuie si vor plati orice suma de bani pentru a te conecta. Acest lucru se aplica si in viata personala.








Horoscop pentru femeia din Pești

Ai un mod bland de a te exprima fata de persoana iubita. Nu este stilul tau de a face gesturi marete sau de a cumpara cadouri extravagante. Preferi sa petreci timp de calitate impreuna cu prietenii, vorbind si glumind. Astazi este posibil sa fii intr-o dispozitie neobisnuit de romantica si sa marturisesti profunzimea sentimentelor tale. Acest lucru va avea doar efectul la care speri!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții