Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania săptămâna 19–25 Octombrie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 19 octombrie 2019 | 12:15



Horoscop Urania săptămâna 19–25 Octombrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 19–25 Octombrie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 19 octombrie, dialoguri, schimburi de impresii, informații, scurte deplasări. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, preocupări domestice fără nimic spectaculos; relațiile de familie și trăirile legate de părinți pot fi mai intense, motivate de evenimentele care vor pune în prim-plan problemele, nevoile și suferințele acelora. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, motivații sentimentale, dorință de aventură; Berbecii, mai ales bărbații și mai ales cei tineri, vor dori să facă impresie, să fie cuceritori, să se bucure de ceea ce le oferă actuala etapă de viață când sunt sănătoși și fără griji. În seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până spre 22 noiembrie, îi va ajuta să fie mai supli în gândire și mai subtili în percepții, ceea ce le va fi de folos ori de câte ori se va pune problema unui câștig material sau a protejării unui bun patrimonial. Atenție la subtextul și la aluziile formulate de unii în privința posibilității de a rezolva o problemă de natură bănească; fiți rezervați cu privire la sinceritatea și bunele intenții ale celor care vor să vă sară în ajutor (necondiționat) și nu acceptați soluțiile “în marginea sau în afara legii”. Ce s-a întâmplat cu Iulia după 8 ani Între 23 octombrie după ora 22:30, și 25 octombrie, hărnicie și atenție concentrată pe chestiunile de muncă. Discrete clipe de plictiseală, de absență a motivației sau a satisfacției, chiar dacă, la serviciu, lucrurile evoluează corect. Marcaj activ, întreaga săptămână, pe sectoarele importante ale cerului astral al nativilor care pot privi, în funcție de vârstă, relațiile parteneriale (inclusiv conflictele) și cariera; tensiunea va spori din 25 octombrie, când cuadratura Marte/Saturn va pune mai radical niște probleme și, implicit, nevoia unor opțiuni ce nu vor suporta amânare.

Horoscop Taur pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Taur

n prima parte a zilei de 19 octombrie, nevoia de a primi un plus de lămuriri și informații privitoare la plățile și încasările ce trebuie onorate. Unii nativi ar putea iniția un dialog pe teme salariale. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, în cazul unor Tauri s-ar putea pune problema unei hotărâri cu privire la meseria sau la formația profesională ce urmează să o abordeze în viitor. Alteori, vor avea nevoie de o gândire matură asupra perspectivelor care li se vor deschide dacă vor apuca pe un drum sau pe altul; deocamdată, mai ales cei tineri vor simți povara responsabilității față de propriul lor drum în viață, dar și dificultatea de a decide pe cont propriu. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, cineva trebuie să-și asume rolul de șef în familie, cineva trebuie să se implice autoritar și în cunoștință de cauză în treburile de familie și acela trebuie să fie nativul Taur. În unele cazuri, acest context apare clar, pe fondul unor situații tulburi sau complicate pe relația socri/gineri/nurori dacă părinții intervin în căsnicia acestuia, mai ales că din seara zilei de 23 octombrie, după ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului. Ce s-a întâmplat cu Iulia după 8 ani El va tranzita sectorul relațiilor parteneriale până pe 22 noiembrie, introducând o notă neplăcută de secret, de manipulare, de influențare, de derută și/sau chiar de minciună, ceea ce va complica relația conjugală a câte unui nativ care, dacă va descoperi aceste manevre, nu se va lăsa până nu va pune lucrurile la punct. Începe un răstimp de o lună delicat și pentru negocierea unui contract, pentru desfășurarea unui proces sau pentru soluționarea unui litigiu. Între 23 octombrie după ora 22:30, și 25 octombrie, nevoie de ordine, de respectare a regulilor, de disciplină pe care părinții o vor introduce în relația lor cu copiii.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 19 octombrie, nativii vor fi într-o bună formă fizică și mentală, dând dovadă de inventivitate și creativitate. Unii Gemeni ar trebui să dea un răspuns unei oferte sau a unei propuneri. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, efort de păstrare a unui venit sau a unei rezerve bănești, de a administra parcimonios câștigurile, chiar și cele curente, mai modeste, dar și nașterea unei stări de spirit neplăcute provocate de constatarea unei nereguli în aplicarea legislației privitoare la veniturile lor salariale sau la drepturile ce li se cuvin pentru activitatea depusă constant sau ocazional. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, mesaje autoritare sau motivate de ambiții și de dorința de afirmare, dacă este vorba de un context public, ori de dorința de a pune punct unei situații ambigui între ei și frați, cunoscuți ocazionali, vecini, tovarăși de călătorie, de excursie ori participanți la activități publice. În seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, cât va dura acest tranzit, el va influența sectorul sănătății “de fiecare zi”. Nota generală va fi de aspecte ascunse, mocnite, care vor ieși la suprafață și care vor pune în prim-planul atenției acestor nativi nevoia de a se consulta cu un medic, de a urma un tratament medicamentos. În alte cazuri, poate fi vorba de o implicare a aparatului genital sau urinar care impune mai multă precauție. Atenție, nu toate terapiile curente vor fi în această perioadă la fel de eficiente ca în alte dăți, de unde și nevoia altor abordări și proceduri medicale. Între 23 octombrie după ora 22:30, și 25 octombrie, preocupările cotidiene domestice pot fi provocate de o chestiune juridică, administrativă, de natură legală, care să reglementeze un aspect patrimonial.

Horoscop Rac pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 19 octombrie, efort de a ajunge la sursa unei motivații care a generat probleme profesionale; efort de a se adapta la o situație legată de locul de muncă și care acționează în chip neplăcut asupra lor (introduce limite sau chiar interdicții). Discrete solicitări ale sistemului nervos periferic. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, Luna va traversa zodia Racului și le va da celor care aparțin acestui sector zodiacal un plus de abilități care se vor manifesta, acum, în largul lor prin susținerea Lunii, puternică, în tranzit prin domiciliul ei. Perioadă a multor antagonisme, mai vechi sau mai noi, care privesc persoana lor, familia, căsătoria, contractele, dușmanii și procesele, precum și cariera, de unde și ipoteza unor conflicte interioare născute din concluziile obiective, dar care nu au darul de a-i mulțumi sau liniști. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, (mică) criză de orgoliu, de vanitate sau pe deplin motivate, născută de felul în care se derulează plata unei activități profesionale și care va avea darul de a-i nemulțumi, de a-i pune în situații delicate sau de a lua o decizie cu privire la eventualele artificii prin intermediul cărora ei ar urma să fie remunerați și care nu corespund principiilor și conduitei lor. Ce s-a întâmplat cu Iulia după 8 ani În seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va începe, până pe 22 noiembrie, să “facă valuri” în sectorul sentimentelor și al relațiilor bazate pe emoții, trăiri interioare, atracție. Va urma un răstimp al tulburărilor afective, al pasiunilor intense, al percepțiilor subiective, deformate de entuziasm sau, dimpotrivă, de dezamăgire. Între 23 octombrie după ora 22:30, și 25 octombrie, chestiuni administrative, relații cu instituțiile statului, efort de a se informa cu privire la legislație.







Horoscop Leu pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 19 octombrie, vești de la prieteni, schimb de informații cu cei apropiați, consultări cu prietenii, întâlniri de scurtă durată care fac plăcere sau au darul de a menține unele relații sociale la nivelul comunicării curente. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, tendința de a se izola de forfota vieții de fiecare zi pentru a se odihni sau a elimina factorii de stres. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, Luna va traversa sectorul casei I a personalității și le va da Leilor forță și determinare, combativitate și angajare clară în proiectele personale. Motivații puternice în plan afectiv, dar și nevoia de a se întoarce la mentori, la profesori pentru a pune în practică cele învățate și, eventual, abandonate într-un moment de exaltare, de unde și pilda firească a unei lecții de viață necesare. În seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va marca sectorul preocupărilor casnice, al relațiilor de familie, al zestrei concrete, la nivel patrimonial ori, în plan simbolic, la nivelul mentalității și educației dobândite. Nu va fi un tranzit comod, pentru că va răscoli vechile nemulțumiri și va declanșa procese de reevaluare a trecutului care se pot asocia cu concluzii dezamăgitoare. În afara sectorului domestic și familial, acest tranzit îi va pune pe mulți dintre cei care au (oarecare) putere, demnități, funcții sau ranguri, timp de o lună, în situația de a face față încercărilor, deloc ușoare, care vor fi puse, la un moment dat, sub semnul contestării sau revizuirii. Între 23 octombrie după ora 22:30, și 25 octombrie, nevoia de a ieși din situațiile confuze, din “încurcăturile” financiare, indiferent de valoarea sumei în jurul căreia se învârt gândurile și deciziile ori nesiguranțele nativului.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 19 octombrie, postùri publice; interesul nativilor se va concentra pe impresia pe care o vor face în rândul colegilor, al subalternilor, al partenerilor sau al celor care le cântăresc parcursul socio-profesional. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, unele persoane născute în acest semn zodiacal vor simți nevoia să se distanțeze de acele cunoștințe, mai mult sau mai puțin apropiate lor, față de care nu mai au încredere sau care se manifestă în chip dezamăgitor. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, fel de a aborda lucrurile concrete cam prea dintr-o bucată, într-un fel de lipsit de profunzime și subtilitate, luând în calcul doar interesul evident. Această atitudine se va reflecta și în chipul în care vor găsi de cuviință să dea o explicație, să le ceară unora socoteală pentru ceea ce au făcut sau nu au făcut pe placul ori în interesul lor. Atenție, însă, și la minciunile care li se vor “servi”. În seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, timp de o lună de acum încolo, va marca sectorul comunicării într-un chip mai puțin favorabil pentru relațiile lor interumane. Astfel, ei vor avea deseori tendința de a fi (prea) critici în judecățile lor de valoare, pot aduce acuzații deplasate sau exagerate ori profund subiective sau pot menține o atmosferă de tensiune și încordare între ei și frații, vecinii, colegii, cunoscuții ocazionali, străinii cu care relaționează. Perioadă nefavorabilă deplasărilor de orice fel (interes de serviciu, scop precis, excursie, turism). Între 23 octombrie, după ora 22:30, și 25 octombrie, Luna va traversa sectorul casei I și le va da, în aceste momente nefavorabile pentru prezența lor în familie, societate sau la locul de muncă, un strop de calm necesar, de luciditate sau de pragmatism.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 19 octombrie, oscilații profesionale, privind modul de abordare a unei sarcini de serviciu sau a felului în care trebuie și pot să se implice într-o chestiune de interes public; moment de cumpănă în fața unei propuneri tentante, cu motivație ideologică sau politică. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, efort de a rezista unor presiuni socio-profesionale, de a “ține în frâu” oamenii sau grupurile de contestatari care pun la încercare răbdarea, competența ori capacitatea de a rezista la stres și la presiuni morale a câte unui nativ. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, dorința de a pune lucrurile la punct în relația cu un prieten sau ambiția de a se impune într-un grup de cunoștințe apropiate prin interese comune, simpatii, gusturi și plăceri asemănătoare; alteori, cel născut în Balanță își va dori să fie privit ca un lider, ca o vedetă sau ca o “voce” peste care nu se poate trece. În seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va introduce note speciale în sectorul banilor, înlesnind înșelătoriile, păcălelile și pagubele rezultate din evaluări greșite, din naivitate, din neatenție, din lipsa experienței care îi va face pe unii dintre cei născuți în Balanță să accepte în preajma lor oameni incorecți ori să dea curs propunerilor de câștig insuficient verificate. Posibile situații precare din punctul de vedere al plăților sau al derulării unui contract de muncă ori al sancțiunilor financiare ca urmare a unor neglijențe manifestate la locul de muncă. Între 23 octombrie după ora 22:30, și 25 octombrie, marcaj astral discret pe axa celor două case ale sănătății: oboseală, dezinteres față de activitățile curente, plictiseală, refuz al efortului, înclinație spre depresie sau spre o inutilă insistență în a despica firul în patru.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 19 octombrie, posibile discuții pe o temă de interes financiar, pe fondul unor vești care vor introduce interpretări, variante și nesiguranță. Pe 21 octombrie, cei care se află la „jumătatea vieții” vor face un efort pentru a-și limpezi drumul profesional, pentru a lua cea mai înțeleaptă decizie care să le permită o schimbare, o provocare, un progres, mai ales dacă, pentru unii, acesta ar putea fi ultimul tren în care s-ar mai putea „îmbarca” pentru a-și atinge un scop, un vis, un ideal. Nu vor avea prea multe persoane la dispoziție, alături de care să facă analizele cuvenite iar nevoia unei decizii pe cont propriu, uneori, îi va speria. Între 21 octombrie, după ora 19:29′, și seara zilei de 23 octombrie, situație specială în cazul celor care au funcție sau rang: se anunță contestări, lupte pentru putere, de unde și nevoia de a rezista atacurilor, criticilor, presiunilor morale sau publice la care vor fi supuși. Unii vor ceda. Surpriza va veni din partea colaboratorilor sau a aliaților: astfel, unii Scorpioni se pot trezi părăsiți de cei pe care se bazau, pe care aveau încredere iar, în alte cazuri, ajutorul (nesperat) le poate veni de la oamenii care, până acum, nu intrau în calculele lor. Oarecum asemănător se pot petrece lucrurile și în cazul unor anchete, litigii, procese în care este angrenat sau direct implicat un Scorpion. Ce s-a întâmplat cu Iulia după 8 ani În tot acest vârtej existențial, există și o mână de ajutor; ea va veni, începând cu seara zilei de 23 octombrie, după ora 20:20, când Soarele va intra în zodia Scorpionului și va reprezenta, până pe 22 noiembrie a. c., un aliat de nădejde al nativilor din toate punctele de vedere: organic, social, profesional. Între 23 octombrie după ora 22:30′, și 25 octombrie, Scorpionii vor cultiva relații de interes, de cooperare, de construcție a unui obiectiv de interes comun cu prietenii și apropiații lor.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 19 octombrie, întâlniri curente, dialoguri și conversații de politețe sau pe teme de interes secundar. Totuși, explicațiile cerute ori atenționările primite vor trebui tratate cu atenție și respect pentru interlocutori. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, se reeditează un context astral pe care l-au trăit de mai multe ori în acest an, așa încât Săgetătorii nu vor avea o surpriză, ci, cel mult, o confirmare a dificultăților materiale sau a piedicilor provenind de la oameni, relații cu instituțiile ori de la legislația în vigoare care pune numeroase piedici și întârzieri în rezolvarea intereselor lor financiare sau patrimoniale. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, dorință de a se remarca prin felul în care vorbesc, argumentează, gândesc sau rezolvă o problemă de interes general, mai ales dacă locul în care își etalează competențele este unul public. Dorința de a-și spori pregătirea profesională prin cursuri și specializări. În seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până spre 22 noiembrie a.c., el va marca sectorul lucrurilor “ascunse”, fiind într-o deplină armonie cu semnificația casei a XII-a a acestor native, care vor avea astfel posibilitatea să intre în posesia unor informații, să trăiască revelații, să ajungă, prin intuiție și raționament corect, la adevărurile de care au fost până acum străini, dar pot să afle, pe căi dintre cele mai puțin obișnuite, și explicațiile care vor schimba datele unei probleme. Între 23 octombrie după ora 22:30, și 25 octombrie, cumpătare și autocontrol, în ciuda elanului, a entuziasmului sau a dorinței Săgetătorilor de a se impune într-un colectiv, de a convinge, de a cuceri o poziție socială; raportare la familie ori de câte ori vor trebui să ia o decizie.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 19 octombrie, comentarii la locul de muncă mai intense sau mai interesante decât în alte dăți. Cei care au deja instalată o sensibilitate legată de fiziologia aparatului locomotor sau a circulației periferice este bine să se abțină de la eforturi și imprudențe. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, dispoziție limitată pentru dialogurile în care partenerii divaghează ori debitează inexactități, exagerări sau dezinformări. Radicalism, energie și intransigență în cazul celor care trebuie să-și exercite autoritatea cu care au fost învestiți prin funcție. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, posibilă criză de orgoliu ori de inflexibilitate în fața oricărui tip de discuție, sfat, propunere care le limitează accesul la un bun, întârzie sau complică obținerea unor bani și care constituie, în viziunea lor, dar și din perspectiva unor repere morale, legale sau financiare, un abuz. În seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului și își va desfășura potențialul astral în contextul relațiilor de prietenie; este de așteptat să se ajungă la un maximum al intensității ipostazelor care i-au nemulțumit până acum ori, dacă acestea nu s-au manifestat concret, adevărul privitor la niște contexte de viață să se reveleze suficient de limpede, încât să le permită Capricornilor să tragă concluziile necesare pe care nu le-au putut extrage în absența argumentelor convingătoare. Între 23 octombrie după ora 22:30, și 25 octombrie, posibil interes pentru latura concretă a pregătirii lor profesionale, asumarea pe cont propriu a unor chestiuni administrative (drumuri pe la registratura sau secretariatul unei instituții de resort). O călătorie plănuită poate fi amânată sau organizarea ei însăși întâmpină probleme organizatorice.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 19 octombrie, preocupări legate de înnoire, pe fondul unor activități de creație sau de interpretare, unde va fi nevoie de inspirație, imaginație, fantezie, spirit tânăr, gândire modernă, viziune curajoasă. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, concentrare pe o chestiune profesională solicitantă sau dificilă; sobrietate și interiorizare; discrete disfuncții organice mai ales în cazul celor care nu mai sunt tineri și care au probleme mai vechi osoase, reumatismale, digestive, teren alergic, boli dermatologice. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, negocieri dificile, blocare pe pozițiile relaționale adoptate cu un timp în urmă, indisponibilitatea de a asculta și analiza obiecțiile sau propunerile celeilalte părți. Cele mai incomode vor fi întrunirile și ședințele în care nu se va negocia nimic, ci se va analiza o situație (plan de muncă, încasări, un proiect, un conflict, o decizie) unde unii Vărsători se pot trezi în mijlocul unei adunări ostile, în care până și vechii colaboratori se vor dezice de ei. Posibil moment dificil în carieră, perceput ca o “lucrătură”, un complot, o campanie de discreditare. Ce s-a întâmplat cu Iulia după 8 ani Contextul se va consolida din seara zilei de 23 octombrie, după ora 20:20, când Soarele va intra în zodia Scorpionului și, timp de o lună, va acționa direct și intens asupra casei a X-a a ridicării în rang și a carierei, ceea ce va reprezenta o încercare importantă pentru actuala lor etapă de viață din perspectiva debutului, a afirmării, a succesului profesional, a ascensiunii, a obținerii puterii, a sporului de imagine și de simpatie din partea publicului. Între 23 octombrie, după ora 22:30, și 25 octombrie, preocupări ce privesc banii, moștenirile și avantajele obținute de la persoanele dispuse sau de la instituțiile în stare să-i ajute.





Horoscop Pești pentru săptămâna 19–25 Octombrie 2019

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 19 octombrie, discuții pe teme locative, expertize, evaluări, sfat cerut specialiștilor în domeniul imobiliar, funciar sau patrimonial, în sens larg. Între 19 octombrie, după ora 13:43, și după-amiaza zilei de 21 octombrie, nouă perioadă de exaltare a sentimentelor, de trăiri intense, uneori prea intense, din cauza influxurilor astrale la care contribuie planetele în tranzit prin zodia Scorpionului, de natură să le tulbure principiile, convingerile și să-i lase pradă îndoielilor, părerilor, impresiilor și viselor. Moment bun pentru creatori și interpreți, dar moment prost pentru a lua decizii ce privesc viitorul unei relații afective. Între 21 octombrie, după ora 19:29, și seara zilei de 23 octombrie, atitudine corectă, dar motivată de o ipostază care îi obligă să se apere din punct de vedere profesional și să dovedească că sunt buni, că sunt competenți, că sunt valoroși. Unele tensiuni relaționale se pot reflecta neplăcut asupra fiziologiei inimii. În seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va începe să tranziteze, până pe 22 noiembrie, sectorul conștiință, aspirație, perfecționare profesională prin învățătură și efort continuu. Doar că, în acest răstimp, cele mai importante se vor dovedi implicările lor sociale, politice, religioase, morale și culturale. Unele dintre acestea pot intra în contradicție cu viziunea sau idealul lor professional, doar că, de-acum încolo, nativii din Pești vor dori experiențe profunde, revelatoare, vor dori să atingă esența lucrurilor. Între 23 octombrie după ora 22:30, și 25 octombrie, efort de afirmare, de bună organizare a performanțelor lor publice pe fondul unui activism evident dublat, uneori, de entuziasm, alteori motivat din dorința de a rupe un șir de ipostaze în care nativii nu au fost mereu la înălțime.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții