Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 12 Noiembrie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 10 noiembrie 2019 | 19:25


Horoscopul zilei de 12 Noiembrie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Persoana iubita te acuza de lipsa de romantism. Cu toate acestea, romantismul exista, insa pare ca se indreapta spre o alta persoana. In loc sa spui exact ceea ce gandesti, te ascunzi dupa deget. Sinceritatea ar putea rezolva multe din problemele tale.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Energiile zilei iti scot la iveala latura seducatoare. Ai o atitudine foarte senzuala, care, completata cu o tinuta provocatoare, iti vor garanta inima persoanei pe care vrei sa o cuceresti.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca relatia dintre tine si partener pare sa nu mai aduca nimic nou, e cazul sa faceti ceva care sa va aminteasca de ce sunteti impreuna.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

E posibil sa va dati seama ca exista unele lucruri pe care nu le puteti face de unul singur. Astazi veti realiza mai clar decat oricand ca un anume tel pe care doreati sa il atingeti s-ar putea concretiza mult mai usor daca ati avea pe cineva alaturi!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Astazi, simti nevoia sa intri in discutii ceva mai profunde. Nu te mai satisfac subiectele superficiale, vrei ceva cu greutate, care sa dea un inteles profund relatiilor tale. Partenerul tau va nu va rezona cu tine si vor aparea ceva tensiuni intre voi, cauzate de nevoile diferite pe care le aveti.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ziua de azi aduce in prim plan genul acela de conversatii care izvorasc mici miracole. Daca te tot intrebai cum poti sa dai de persoana care sa te faca sa traiesti intens, astazi descoperi metoda, fara prea mari eforturi.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

La cat de mult iti place sa detii controlul, persoana noua din viata ta, careia ii place sa fie in permanenta dominata, e ca o noua jucarie care te entuziasmeaza mult. De aici si pana la o relatie profunda nu mai e cale lunga.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astazi, pozitia planetelor va va oferi sansa de a invata ceva nou, iar acest lucru v-ar putea schimba considerabil viata pe plan sentimental. Insa, ceea ce conteaza este nu atat CE invatati cat UNDE. Este posibil ca unii dintre colegii dumneavoastra sa aiba idei si idealuri similare pe care, in baza unei simpatii profunde, ar dori sa vi le impartaseasca. Acceptati! Este modul lor de a incerca sa va cunoasca mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu te simti in apele tale astazi. Atmosfera zilei nu iti permite sa pastrezi atitudinea detasata si puternica pe care o ai de obicei. Iti scoti la iveala cateva laturi sensibile, care atrag atentia unui posibil admirator.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca tranzitul planetar de azi sa va aduca sansa unei intalniri surprinzatoare cu o persoana. Aceasta persoana s-ar putea sa va trezeasca amintiri legate de o alta persoana pe care ati cunoscut-o candva si de timpul petrecut impreuna. Insa actuala intalnire se va dovedi a fi diferita din multe puncte de vedere: va va oferi sansa de a va lansa in activitati noi si interesante si de a oameni pe masura. Pregatiti-va sa fiti luat prin surprindere!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astazi e posibil sa nu prea intelegeti ce se intampla intre dvs si partenerul dvs. Exact cand lucrurile incepeau sa mearga bine iar relatia sa intre pe un fagas normal, o situatie neprevazuta vine si da totul peste cap. In loc sa va enervati si sa va consumati din cauza a cele intamplate, ar fi mai indicat sa lasati sa se stinga totul de la sine! Veti realiza ca, in definitiv, a fost doar o situatie neplacuta, care nu a schimbat insa cu nimic relatia dintre persoana iubita si dvs.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Tranzitele planetare de astazi s-ar putea sa va aduca o surpriza socanta. Viata dvs. amoroasa este pe cale sa se schimbe radical in bine, insa este nevoie sa infruntati o situatie de care va este frica dintotdeauna. Fiti spontan/a, iesiti intr-un loc nou, si faceti ceva ce este total neplanificat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții