Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei din 11 Noiembrie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 10 noiembrie 2019 | 19:19


Horoscop pentru femei din 11 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Rezistenta fizica, vitalitatea si starea dumneavoastra generala de sanatate sunt foarte scazute. In urmatoarele zile, este bine sa detineti controlul tuturor relatiilor in care sunteti implicat, pentru a evita disputele si confruntarile. Nu este momentul sa insistati in aproape niciun domeniu. S-ar putea ca unele obstacole sa va incetineasca progresul.

Horoscop pentru femeia din Taur

Se pare ca un plan este aproape de realizare, chiar daca cei la care tineti nu va sprijina. Puteti, chiar, sa il faceti sa functioneze in favoarea, si nu impotriva dumneavoastra. Ideea este urmatoarea: daca il aplicati singur si daca are succes, dumneavoastra luati toti laurii. Pare a fi un plan perfect.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Concentrati-va la subiectele in care opiniile dumneavoastra si ale unei persoane dragi dumneavoastra difera. Daca scormoniti trecutul, va faceti numai rau. Acest subiect se refera la o alta persoana, probabil o fosta iubire a dumneavoastra sau a partenerului. Uitati-va inainte, nu inapoi!





Horoscop pentru femeia din Rac

Este o perioada foarte buna pentru a va face planuri, idei, pentru a va rearanja abordarea generala. Tiparele pe care le stabiliti nu necesita o urmare minutioasa pana mai incolo, asa ca puteti sa va mentineti la generalitati pana cand lamuriti toata situatia.

Horoscop pentru femeia din Leu

Starile dumneavoastra variaza foarte usor. Veti avea multe contacte cu publicul general (in special cu femeile), iar acest lucru ar putea influenta multe situatii din viata dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va doriti foarte mult sa fiti apreciat si avansat. Va concentrati, in primul rand, la tot ce implica locul de munca. Nu uitati ca veti fi respectat pentru efortul si concentrarea depusa, doar ca rezultatele vor fi pe termen lung. S-ar putea ca o persoana influenta sa va dea o mana de ajutor.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa mentineti stacheta, chiar daca altii aleg sa arda unele etape. Nu capatati prieteni, dar stiti macar ca duceti treaba la bun sfarsit si ca puteti fi mandru. Nu faceti compromisuri.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Este apogeul unui ciclu de munca foarte important: apar noi locuri de munca, noi pozitii, noi proiecte si noi scopuri. Desi apar luna aceasta, ele vor dura cam doi ani. Insa aveti grija ce alegeti, fiindca nu mai puteti schimba dupa aceea. Luati o decizie, dupa care urmati-o cu energie si curaj.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu incercati sa fiti �la moda� din punct de vedere psihic. Aproape toata lumea este experta in ziua de astazi. Nu va luati dupa turma, fiindca va sabotati capacitatile spirituale. Aveti incredere in vocea din dumneavoastra pentru a primi raspunsurile de care aveti nevoie acum.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-a spus ca dragostea de bani este radacina tuturor relelor. Banii nu reprezinta o problema in sine, dar s-ar putea sa puneti prea mult accent pe ei. Stiti cumva cum percep cei la care tineti acest lucru? Uitati-va un pic la dumneavoastra, dar din perspectiva lor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti tendinta de a atrage banii, si de indata ce ii primiti, ii pastrati. Membrii familiei dumneavoastra va vor influenta deciziile financiare. Nu va este usor sa va urmati propriile inclinatii, de indata ce intra in scena sentimentele.





Horoscop pentru femeia din Pești

Munca dumneavoastra nu pare a fi apreciata, iar acest lucru va dispera. Este momentul sa faceti ca tot ce este banal sa fie special pentru cei din jur, astfel incat acestia sa fie recunoscatori pentru tot ce realizati. Scopul scuza mijloacele!




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții