Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei din 10 Noiembrie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 10 noiembrie 2019 | 08:45


Horoscop pentru femei din 10 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Foloseste senzatia electrica de astazi pentru a iti alimenta pasiunea. O tensiune subtila se construieste de ceva timp. Ai ajuns la un moment de cotitura critic. Nu te indeparta de aventura, deoarece te temi de esec. Schimba-te si deschide-ti inima catre lume. Este posibil sa eziti sa faci o miscare pentru ca nu doresti sa faci valuri, dar cum altfel vei avansa in viata?




Horoscop pentru femeia din Taur

Nu lasa ca argumentele altor persoane sa intre in calea adevarului tau. Nu te indoi de tine. Nu te mai ingrijora. Nu te lasa nemultumit daca nu te potrivesti cu ceea ce se intampla in jurul tau. Acest lucru indica faptul ca este posibil sa ai nevoie de un alt traseu. Daca nu-ti place muzica redata, incepe-ti propria trupa. Totul iti sta la dispozitie pentru a face acest lucru.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este posibil sa lucrezi din greu astazi pentru a echilibra forte puternice. S-ar putea sa fii impartit intre pofta de aventura si nevoia de comunicare. Oricum, linia de jos este libertatea de a face si de a spune lucrurile pe care le doresti. Acesta este un moment important pentru a iti intinde aripile in ciuda oricarei opozitii. Nu poti gresi cu nimic.









Horoscop pentru femeia din Rac

Pasiunea extrema care te guverneaza, te poate face sa te confrunti cu o opozitie astazi, pe masura ce apar mai multe informatii. Comunicarea poate colora scena altfel decat iti imaginezi. Ai rabdare si astepta sa iti completezi toate spatiile inainte de a lua orice decizie despre cum sa procedezi. Ceea ce este de obicei maleabil si usor de afectat poate fi un pic incapatanat si rigid.




Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa te simti presat sa faci o miscare importanta si decisiva astazi. Optiunile extinse sunt in centrul atentiei. Poti experimenta opozitie in timp ce te lupti pentru ceea ce crezi. Dorinta ta de libertate iti ofera o perspectiva pozitiva pe care altii o considera inspirata. Nu-ti pierde spiritul aventuros crezand ca trebuie sa te atasezi de un angajament solid.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incearca sa nu abordezi totul negativ. Procedand astfel, te poti feri de oportunitati incredibile. Acesta este un moment pentru a fi expansiv. Intinde-ti aripile si nu ezita sa te ridici de la pamant. Mandreste-te mai mult de munca ta. Vei atinge obiectivele pentru care te straduiesti. Bucura-te de calea pe care mergi. Calatoria este rasplata.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Tendintele pe termen lung se aliniaza in favoarea ta. Te afli intr-un punct esential in care poti zabovi inainte sa decolezi. Lasa-ti visele sa se extinda. A spune oamenilor cum sa-si duca viata nu te va duce nicaieri. Lasa-te condus de exemplu. Urmareste-ti intuitia creativa si exploreaza mai multe lucruri care te fac cu adevarat fericit.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista o activare incredibila care te indeamna fii activ. Este posibil sa ai multe proiecte diferite in pregatire si nu esti sigur unde sa iti concentrezi energia. Nu simti ca trebuie sa iei o decizie acum. Mergi cu fluxul, dar nu pierde controlul. Este important sa mentii controlul in timp ce evenimentele se desfasoara in jurul tau. Fii flexibil si adaptabil.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi exista o tensiune puternica in aer. Aceasta este o forta grozava pe care o poti atinge si valorifica. Comunicarea poate ajuta la extinderea aspectelor cheie ale vietii tale. Intinde-te dincolo de limitele actuale si nu te vinde ieftin. Ciclurile si tendintele pe termen lung se aliniaza in favoarea ta. Depinde de tine sa le faci sa functioneze.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu vei avea idee cum sa lupti daca nu stii cine sunt dusmanii. Fii atent la persoanele care incearca sa te doboare. Energia lor poate fi subtila, asa ca s-ar putea sa nu observi niciodata influenta lor. Puternica energie planetara de astazi creeaza o lupta pentru putere care iti poate impiedica expansiunea si prosperitatea. Vei avea vointa de a depasi aceste provocari.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

O forta puternica de transformare te poate trage in directii opuse acum. Tendintele pe termen lung ajung la un punct culminant. Ceea ce nu ai rezolvat in ultimii ani poate reveni sa te bantuie. Formatia planetara de astazi adauga caldura in situatia ta actuala. O sa ai nevoie de costumul tau ignifug.








Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa fii afectat indirect de o lupta. O dezbatere apriga care are legatura cu comunicarea gresita si emotiile extreme ar putea sa iti distruga psihicul, decat daca iti mentii apararea. Energia planetara care actioneaza formeaza o arena pentru tulburarea emotionala. Indiferent daca doresti sau nu, probabil ca vei fi aspirat de ea.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții