Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop Urania săptămâna 9–15 Noiembrie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 9 noiembrie 2019 | 14:46



Horoscop Urania săptămâna 9–15 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 9–15 Noiembrie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, energie, bună capacitate de mobilizare, combativitate în relațiile parteneriale manifestată prin tendința de a controla o activitate, de a da soluții, de a face observații, ceea ce, uneori, poate stârni nemulțumirea sau revolta celor vizați de atitudine lor de „șefi” . Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, nevoia de a găsi o rezolvare a acelor aspecte materiale care privesc bunurile sau avantajele rezultate din relațiile juridice sau contractuale. Un accent special îl poate aduce, pe 12 noiembrie, Luna Plină în Taur care va scoate în evidență natura necunoscută, poate, până acum a unor riscuri și obligații materiale, precum și erorile ori chiar viciile de abordare a unei teme financiare cât și a unor metode incorecte ori a unor înșelătorii cărora, din varii motive (lipsă de experiență, încredere în străini, entuziasm necorelat cu realitatea), nativii le-au căzut victimă. Acum, unii dintre aceștia pot avea revelația adevărului sau pot avea presimțiri pe care nu trebuie să le ignore pentru că, urmând calea sugerată de aceste flash-uri de gândire, ei pot ajunge la sursa răului. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, Berbecii pot avea o frumoasă și utilă comunicare cu persoanele întâlnite ocazional (vecini, tovarăși de drum, participanții la o activitate comună de tipul ședință, sesiune de comunicări, dezbateri). Dorința de afirmare îi va împinge să fie combativi și radicali în opinii. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, preocupări legate de bunul mers al casei și al gospodăriei doar că, dorința lor de a fi eficienți, va fi contracarată de obligațiile profesionale care le vor limita timpul necesar punerii lor la punct ori, chiar, îi vor face pe cei născuți în Berbec „să lase totul baltă” și să se dedice, de dimineață până seara, acelor postùri publice .

Horoscop Taur pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, posibile stări organice complicate de gândurile și agitația de peste zi, de ecoul evenimentelor neplăcute de la locul de muncă care îi împiedică să-și găsească liniștea necesară somnului și relaxarea. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un plus de stabilitate dar și atașamente puternic resimțite și manifestate vizibil ori de câte ori se va pune o problemă partenerială. Reacții surprinzătoare motivate de Luna Plină în Taur din 12 noiembrie. Nativii nu vor ceda ușor în fața pretențiilor partenerului de viață sau nu se vor lăsa impresionați de observațiile și revendicările formulate de persoanele cu care se plasează într-un raport de cooperare, cu sau fără contract. Taurii vor avea impresia că sunt păcăliți și poate că, unul dintre efectele pozitive ale acestei configurații astrale, va fi tocmai cel de a le indica omul, subiectul sau contextul prin care se încearcă a fi păcăliți sau chiar mințiți, fără nici un fel de jenă, „pe față”. Moment delicat pentru un conflict care se desfășoară în justiție doar că, în această perioadă, va funcționa posibilitatea de a demonta un plan ascuns, de a descoperi o manevră incorectă, un abuz; luptă cu „hățișurile” unei strategii periculoase croite de o persoană apropiată lor din categoria celor dovediți deja a nu fi de încredere. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, discuții curente pe teme financiare sau abordări ale celor în drept să acționeze și să decidă cu privire la felul în care sunt plătiți. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, prudență în replici, răspunsuri, prezentări, explicații, dialoguri mai ales dacă acestea privesc sfera activităților legate de un proiect, o asociere ori un conflict.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, dinamică a relațiilor cu prietenii și cunoscuții alături de care petrec mult timp, dar nu neapărat în ideea de relaxare ci de cooperare; uneori, însă, în contextul desfășurării acestor scopuri comune, Gemenii se pot simți ofensați sau deranjați de stilul sau conținutul unor decizii luate de aceia pe care se grăbesc să le comenteze ori chiar să le conteste, asumându-și, prin asta, și riscul creării unor animozități. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, suprasolicitare a axei endocrine care s-ar putea reflecta în starea lor curentă de sănătate. Cele două case ale sănătății vor sta, în acest răstimp, sub influența puternică a Lunii Pline din 12 noiembrie care le va modifica starea de spirit, dând o tentă negativă percepțiilor și reacțiilor, influențându-le felul de a vorbi și gândi într-un chip subiectiv și crispat. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal și va șterge impresia mai puțin plăcută a ultimelor două-trei zile, transformându-i în niște persoane detașate de factorii de stres, relaxate și vesele ori imaginative și intuitive ceea ce le va fi de folos celor care desfășoară activități publice, artistice și interpretative. În alte cazuri, ar putea fi vorba de succes la public și de plăcerea de a vorbi în fața unei adunări. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, preocupări bănești născute din apropierea unor termene limită, confruntarea cu restricții, nevoia de a face economie. Gemenii vor beneficia, întreaga săptămână de mecanismele de susținere, apărare, progres și șansă grație celor doi Benefici plasați, în tranzit, în casa relațiilor parteneriale. Momentul trebuie speculat dacă se pune problema unei discuții (negocieri, împăcări, explicații lămuritoare), semnarea unor contracte, evoluția unor procese.

Horoscop Rac pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, dorință de a progresa sau, mai corect, ca nuanță, de a răzbi în plan profesional. Pentru asta, Racii vor trebui să ia în calcul șansa sau oportunitatea de a „arde etapele” pentru a accede într-un post, pentru a primi o misiune importantă pentru că, o dată deveniți „vizibili”, din punct de vedere public, ei vor trebui să-și asuma și greul unor lupte pentru păstrarea încrederii și conservarea imaginii lor, ceea ce nu va fi tocmai ușor, mai ales în cazul celor tineri. Așa încât, nerăbdarea și ambițiile sociale nu vor fi argumente suficiente. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, în sectorul prietenilor apele s-ar putea tulbura mai ales din cauza efectelor pe care Luna Plină în Taur din 12 noiembrie le-ar putea produce asupra relațiilor de prietenie ale nativilor. Nota generală este de relații puse la încercare sau amenințate cu încetarea lor pe fondul unor dezvăluiri și constatări care îi pun într-o lumină defavorabilă pe cei cu care, până nu demult, nativul alcătuia o echipă solidă în desfășurarea activităților recreative sau punerea în practică a scopurilor comune. Stres afectiv și în cazul celor implicați într-o relație sentimentală. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, discrete tulburări de circulație sau de fiziologie a aparatului loco-motor pe fondul unei activități fizice în exces sau a unor imprudențe în conduită, excese alimentare ori lipsa medicației necesare. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, Luna va începe să tranziteze semnul lor zodiacal natal; va fi vorba de o Lună puternică, în domiciliu, care le va prii pentru că va consolida tendințele pozitive al naturii lor fundamentale, făcându-i să se simtă în largul lor chiar dacă asta nu va însemna, automat, și o relaxare a relațiilor parteneriale.







Horoscop Leu pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Leu

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, energie și inițiativă în planul ideilor, mai ales ale celor care îl motivează pe un nativ să-și mobilizeze resursele pentru a învăța, progresa, evolua social, afirma profesional ori pentru a trăi în concordanța cu principiile sale generale de viață. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, premizele vieții sociale capătă contur ori, chiar, vigoare, grație unor evenimente mai puțin luate în calcul de către nativi, care se pot „trezi pe val”, devenind eroii unor secvențe de viață neobișnuite dar explicabile prin forța astrală cu care va opera Luna Plină în Taur din 12 noiembrie. Asta nu înseamnă însă că viața și activitatea celor născuți în Leu se va consuma din succes în succes ci, mai degrabă, din luptă-n luptă, de unde și nevoia concentrării forțelor în acele momente, a adaptării la stres și a convingerii că nu trebuie să lase nimic la întâmplare ci să țină totul sub control. În aceste momente, în general, sau în acele situați, în particular, familia nu va fi un sprijin real pentru ei, nici nu le va da vreun ajutor ori chiar le va putea complica viața, printr-un amestec de ipostaze și atitudini contradictorii cu principalele motivații ale nativului. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, schimb de impresii cu cei apropiați, întâlniri, vizite, conversații cu prieteni. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, accent mai puțin confortabil în plan organic, nativii resimțind oboseală, plictiseală, dezinteres pentru acele aspecte de viață care, altădată, îi entuziasmau, concentrare pe felul în care ar putea să-și amelioreze atât starea de spirit cât și cea organică. Viață sentimentală frumoasă, spumoasă, incitantă, entuziasmantă. Orientare spre activități culturale, artistice, spre sport și/sau divertisment activ.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, dezbateri și confruntări legate de bani și bunuri, în continuarea unor evenimente care durează de mai multe săptămâni. Din păcate, agitația lor nu va fi suficientă ca să rezolve respectivele secvențe. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, ideile, convingerile și impresiile bazate pe o experiență de viață vor fi zgâlțâite de de forța Lunii Pline în Taur din 12 noiembrie care va privi, în mod special, casa a IX-a a cerului lor astral. Cei născuți în Fecioară vor fi puși în fața unor evidențe care îi vor obliga să țină cont de rolul acestora în deciziile lor majore, acum și în viitor. Poate va fi nevoie să elimine niște păreri subiective, să renunțe la niște prejudecăți, să abandoneze niște atașamente care, în acest stadiu de viață, nu mai sunt justificate. S-ar putea ca impactul acestei faze să dezvăluie erorile conținute de una sau mai multe surse de informații ori, poate, chiar, le vor dovedi că și ei au greșit în ultima vreme răstălmăcind ori, din naivitate, lăsându-se păcăliți. Moment al trezirii la realitate. Deplasări asociate cu nereguli, conflicte cu un reprezentant al autorității publice, indiferent dacă este vorba de călătorii în țară sau în străinătate. Risc de a fi informați incorect cu privire la programul unor activități pentru care se deplasează ori care pot fi afectate (amânate, contramandate, regândite) din motive organizatorice, meteorologice sau de indisponibilitate a participanților. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, unii se vor afla în prim-planul atenției publice iar alții se vor lupta ca să se facă remarcați. Mesaje delicate dinspre familie. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, reticență față de unele persoane, chiar și față de prietenii apropiați, atunci când vor trebui să vorbească despre ei sau să dezvăluie un plan de viață.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, efort de a tempera excesele de personalitate ale partenerilor de viață, de proiect sau de afaceri. Mici confruntări de opinii, divergențe trecătoare dar enervante, pentru că Balanțele vor constata că respectivele tendințe sunt născute din impresii subiective și nu se bazează pe evidențe iar disputele propriu-zise nu vor duce la nici un rezultat tocmai pentru că va fi vorba de o atitudine mai greu de combătut, în această etapă, cu argumente logice și raționale. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, regimul banilor și bunurilor va fi pus într-o ecuație astrală dificilă din cauza Lunii Pline în Taur din 12 noiembrie care privește mai ales casa a VIII-a, cea care implică participarea, atitudinea și voința terților în evoluția unei teme ce-i interesează pe cei născuți în Balanță. Nu sunt excluse nici surprizele, sub forma întorsăturilor de situație sau a descoperirilor (demascărilor) care vor schimba datele problemei și, implicit, strategia sau punctul de vedere al nativilor. În preajma datei de 12 noiembrie, nu sunt indicate abordările pe teme salariale ale celor responsabili să le rezolve cererile, pretențiile sau reclamațiile. Momentul este extrem de șubred și, în ciuda unei evidente justificări, demersul nativilor va fi răstălmăcit. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, consultări; Balanțelor vor simți nevoia să se confrunte cu opinia altcuiva pentru a se calibra corect față de o chestiune ce privește un fond de idei și atitudini care stau la baza inițiativelor pe care nativul ar fi dispus să le susțină printr-o activitate explicită. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, perioadă mai dificilă din cauza numeroaselor opoziții și cuadraturi care operează pe cele patru brațe ale Crucii Cardinale din care face parte și semnul lor zodiacal.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, cele două case ale sănătății vor fi discret influențate de tranzitul Lunii care le va da stări organice și/sau psihice trecătoare, deranjante dar controlabile prin efort de voință. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, puternice motivații astrale pentru regimul relațiilor parteneriale care vor trece prin încercări. Pentru unii nativi, ele pot fi semnificative, pentru alții, ele s-ar putea manifesta sub forma îndoielii, a reacțiilor subiective și a dorinței de a verifica totul și a nu (mai) avea încredere în nimeni. Cea care îi va împinge pe Scorpioni să intre în acest tip de criză relațională va fi Luna Plină în Taur, din 12 noiembrie, care va influența, în principal, relațiile parteneriale și, secundar, casa I a personalității lor. Scorpionii se vor simți nesiguri, amenințați, mânați de stări de spirit speciale (neliniște, bănuieli, îndoieli, spaimă de semnificația ascunsă a unor afirmații sau evenimente care nu li se par motivate altfel decât prin „lucrătura” a cuiva). În afara acestui moment de subiectivism exacerbat, va exista, de multe ori, și un sâmbure de adevăr sau un motiv real care să justificate starea lor de spirit, nu însă și deciziile importante în plan personal și partenerial. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, se va menține contextul astral favorabil câștigurilor și soluțiilor financiare corecte ori îndreptarea unor nereguli pe direcția relației nativilor cu instituțiile de resort care au provocat, prin documentele eliberate de ei, respectivele încurcături. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, gândurile și mecanismele Scorpionilor de a se raporta la oameni, idei și inițiative vor avea o coloratură emoțională, spirituală sau o argumentație morală și/sau religioasă.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, stare de bine interioară care le va spori cheful de a fi activi, de a face mișcare (dans, sport, excursii, distracții) sau de a se cufunda în plăcerile unei povești de dragoste. Relații bune sau vizibil îmbunătățite între părinți și copii. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, axa celor două case ale sănătății va fi marcată de Luna Plină în Taur din 12 noiembrie care va influența casa a VI-a a bolilor curente și a sănătății de fiecare zi. Nota generală este de presiune astrală pusă pe sectorul endocrin (cu un accent pe fiziologia glandei tiroide și a glandelor paratiroide) dar și riscul de a se dezvolta infecții ascunse, greu de identificat prin probele curente de laborator. Evitați, în măsura în care nu este vorba de o urgență medicală, orice intervenție chirurgicală, fie ea și exploratorie sau la nivelul, aparent, fără riscuri, al danturii și al maxilarului inferior. Evitați anesteziile și medicamentele cu efect puternic sedativ. Nu abuzați de alcool. Din perspectiva relațiilor de muncă acest eveniment astral poate să ridice problema unei decizii pe fondul unor evenimente neprevăzute care nu convin nativului și pe care Scorpionul nu le mai poate schimba sau controla. Totuși, răbdarea este mai profitabilă: după niște zile, mai ales, după 6 decembrie, o motivație ascunsă, o manevră incorectă (presiune morală, constrângere, deformare a adevărului) care a funcționat în acest context va ieși la iveală și, atunci, apărarea nativului va fi mai simplă. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, dialoguri abil conduse de către Săgetători care vor avea atât idei cât și soluții corecte sau chiar bine venite și bine primite de către partenerii cărora le vor fi adresate. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, probleme bănești, în nota obișnuită a vieții de fiecare zi.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, confruntări și divergențe cu părinții sau rudele, disfuncții în gospodărie. Unul dintre pericole vine de la foc. Opozițiile și cuadraturile care angajează cele mai importante patru sectoare ale cerului lor astral pot intensifica sau declanșa câte o (altă) problemă în plan personal, familial, matrimonial, partenerial, procesual sau public și profesional. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, relațiile afective s-ar putea destabiliza din cauze subiective (impresii greșite, exprimare a sentimentelor în chip neinspirat) dar și din cauza unor evidențe (constatări supărătoare) care nu mai pot fi contestate. Acest proces de revelare a unor realități tăinuite (adevăr nerostit sau ascuns, minciuni, exagerări, manipulări emoționale, invocarea unor false vinovății) va fi posibil sau grăbit și intensificat de Luna Plină în Taur din 12 noiembrie. Nici casa relațiilor de prietenie și a atașamentelor pe baza unor gusturi, plăceri și aspirații comune nu va rămâne neîncercată. Trezirea la realitate îi va obliga pe cei născuți în Capricorn să ia decizii, ei nemaiputându-se preface că nu au văzut, nu au înțeles nimic ori că respectivele constatări și adevăruri nu-i deranjează. Și, chiar dacă ar încerca un astfel de compromis, tot nu le-ar fi de nici un ajutor. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, axa celor două case ale sănătății va sta sub un semn plăcut sau liniștitor de revenire, mai rapidă ori treptată, la normalitate. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, disponibilitate restrânsă pentru dialoguri pe o temă ce privește o colaborare: principiile și opiniile susținute de către un Capricorn nu vor face respectiva întâlnire constructivă ba poate că, uneori, în funcție de statutul celui cu care se angajează în dialog, propunerea care le-a fost adresată să fie retrasă.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, nevoia de a întreține dialoguri, de a participa la dezbateri, de a lua cuvântul la întruniri sau ședințe, de a face scurte deplasări. În unele cazuri, pot apărea divergențe de opinie sau, poate că, stilul Vărsătorilor de a se exprima, mai vehement, va stârni replici pe măsură. În afara excesului de zel, care li s-ar putea Vărsătorilor, ar mai fi de luat aminte la doza de adevăr, de dreptate și de justificare a argumentelor celor cu care se confruntă. Posibile neconcordanțe în relațiile instituționale ale Vărsătorilor, mai ales dacă aceștia se vor adresa unor autorități care funcționează pe teritoriul altui stat. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, accent pe relația cu unul sau cu ambii părinți ori pe nevoia de securizare a unui bun patrimonial. În preajma datei de 12 noiembrie, când se va produce Luna Plină în Taur, este posibilă descoperirea unei nereguli în acte pe baza căreia s-a stabilit o înțelegere, a unui viciu juridic care s-a strecurat într-un document de vânzare/cumpărare ori jocul incorect al unui membru de familie. Risc de a fi acuzat pe nedrept sau de a se încerca discreditarea unui nativ. Dacă acest lucru se va întâmpla, Vărsătorii trebuie să facă efortul să nu ia nici o decizie până pe 6 decembrie. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, imaginație, inspirație, fantezie, formă bună mentală și spirituală care le vor permite nativilor să-și pună în valoare talentele și abilitățile, mai ales cele scenice și vocale. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, Vărsătorii se vor simți obosiți și vor munci fără tragere de inimă din cauza unei stări organice care, fără a fi legată de o suferință reală sau de o afecțiune anume, diagnosticabilă, nu le va oferi energie, vitalitate și buna dispoziție necesară.





Horoscop Pești pentru săptămâna 9–15 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, griji curente materiale, efort de înfrânge rezistența cuiva care se opune unui demersului corect și legitim al unui Pește; ostilități și ambiții nemotivate. Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, axa celor două case ale comunicării va sta sub semnul unor tulburări pe multiple planuri: mai întâi, este vorba de riscul unor evaluări greșite, de o abordare subiectivă în față nevoii de a schimba ceva în felul lor de a percepe lumea, de a vorbi, de a învăța, de a vorbi; în al doilea rând, va fi vorba de riscul de a se lăsa fascinați de false adevăruri sau idealuri din cauza Lunii Pline în Taur, din 12 noiembrie, care va arunca asupra felului lor de a înțelege lucrurile un entuziasm neselectiv și imprudent; în al treilea rând, poate fi vorba de dezamăgiri în plan profesional sau ideologic, mai ales dacă va fi vorba de persoane mature care vor avea sentimentul că au pierdut timpul degeaba și că s-au risipit în activități inutile; în al patrulea rând, există riscul unei apropieri afective, mentale sau intelectuale de false modele umane, de profesori sau mentori care nu sunt ceea ce par, sau se recomandă, a fi. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, discuții banale în sânul familie. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, spor de creativitate, stare de inspirație artistică utilă celor care activează în domenii specifice, intensitate emoțională, griji (uneori excesiv manifestate) față de copii (tendința de control sufocant) dar și mare disponibilitate pentru lărgirea orizonturilor de cunoaștere prin lecturi, experimente, activități menite să le rafineze mijloacele de cunoaștere și comunicare. Se va menține activă, întreaga săptămână, protecția celor doi Benefici pe casa funcției, a puterii, a succesului, a notorietății și a simpatiei publicului sau a colaboratorilor.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții