Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 18 Noiembrie 2019

Written By NIKE B. on luni, 18 noiembrie 2019 | 06:42


Horoscop pentru femei din 18 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Dragostea cuiva de departe ar putea fi in mintea ta astazi, si poate dragostea pentru locul in care locuieste persoana. S-ar putea sa te plictisesti de rutina ta si sa fii nerabdator sa imbratisezi aventura. Acesta este un moment bun pentru a planifica o vacanta, in special daca esti insotit de un partener sau un prieten apropiat. Instinctele tale artistice ar putea fi inspirate si de genii din alte culturi.

Horoscop pentru femeia din Taur

Un numar de vizitatori interesanti ar putea aparea astazi. Poate ca dai o petrecere sau gazduiesti o activitate. Acesti apelanti ar putea include persoane care se ocupa de bani, precum bancheri, consilieri de investitii sau brokeri imobiliari. Asculta ce au de spus. Ai putea invata ceva care iti va imbunatati pozitia financiara.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Publicatiile ar putea aduce niste cunostinte fascinante pe calea ta. Vei dori sa discuti cu prietenii. Conversatiile despre orice subiect ar trebui sa fie informative si benefice, deoarece mintea ta este destul de perceptiva si de retentiva. Afectiunea pentru prieteni, rude si cineva special ar trebui sa-ti umple inima astazi. O seara intima cu partenerul tau va fi in plan.






Horoscop pentru femeia din Rac

Sfaturi valoroase pentru a-ti creste venitul ar putea sa iti vina astazi, eventual de la un prieten apropiat sau coleg. Ar trebui sa te simti bine si sa arati deosebit de atractiv. Abordarea ta fata de ceilalti poate fi mai iesita din comun decat de obicei. Animalele de companie ar putea fi o sursa de bucurie. Bucura-te de asta cat poti!


Horoscop pentru femeia din Leu

Romanta si arta sunt astazi cheile. Te-ai putea simti inspirat spiritual de muzica excelenta, tablouri, poezie sau drama. Poate doresti sa impartasesti aceste sentimente cu cineva special. De asemenea, copiii ar putea fi o sursa de placere. Inocenta lor te face sa te simti din nou tanar. Seara, scrie-ti impresiile zilei.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi nu vei fi indiferent la nimic. Vestile bune te pot ridica spre extaz. Vestile proaste te pot trimite in adancul disperarii. Vizitatorii ofera o distragere de bun venit, in timp ce chestiile spirituale pot fi subiectul preferat al conversatiei. Aceasta nu va fi o zi previzibila, dar va fi minunata.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Dorinta de a invata printr-o activitate de grup – poate o prelegere sau un atelier – te-ar putea pune in mijlocul unei multimi. O vei descoperi incantatoare. Daca intentionezi sa participi la un astfel de eveniment, nu te du singur. Bucuria ta va fi intensificata de prezenta unui prieten apropiat sau a partenerului de viata.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai avut succes recent in profesia ta. Ai muncit mult si ai invatat lucruri, iar acest lucru nu s-a pierdut pentru cei de deasupra ta in ierarhie. Ai castigat un nou respect pentru tine si pentru abilitatile tale. Poate doresti sa puni unul dintre cadourile tale la lucru. Acesta ar putea fi un talent artistic sau darul vindecarii. Profita din plin de el!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi ar trebui sa fii foarte norocos, in special in ceea ce priveste iubirea. Relatiile cu cineva special ar putea fi mai stranse ca niciodata. S-ar putea chiar sa te simti cald si iubitor fata de toata lumea, chiar si fata de straini. Credintele voastre spirituale ar putea avea la fel de mult cu asta ca orice altceva. Ar trebui sa te simti mai ales intuitiv.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi ar trebui sa te simti mai romantic si sexy. Seara asta ar trebui sa fie minunata daca o poti petrece in compania cuiva iubit. Unele vise vii ti-ar putea bantui somnul in aceasta seara, aproape pana la punctul in care nu doresti sa te trezesti. Scrie-le si incerca sa iti dai seama.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Evenimente sociale ti-ar putea ocupa mult timp in aceasta seara si este posibil sa te bucuri sa fii in contact cu prietenii pe care nu i-ai vazut de ceva vreme. Conversatiile ar trebui sa fie fascinante si s-ar putea sa descoperi chiar un nou interes. O intalnire cu partenerul tau s-ar putea dovedi mai pasionala decat de obicei. Aceasta ar trebui sa fie o zi extrem de placuta, atata timp cat iti pastrezi energia.






Horoscop pentru femeia din Pești

Problemele legate de munca si cariera iti pot aduce in cele din urma succesul si norocul pe care l-ai sperat. Acest lucru poate fi o recunoastere a unui efort si daruire, precum si munca asidua. Astepta-te la o crestere in randul prietenilor si colaboratorilor. Nu sarbatori atat de mult incat sa suferi efectele suprasolicitarii!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții