Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania săptămâna 16–22 Noiembrie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on duminică, 17 noiembrie 2019 | 09:41



Horoscop Urania săptămâna 16–22 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 16–22 Noiembrie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Berbec

Pe 16 și 17 noiembrie, preocupări domestice desfășurate cu mici dificultăți, blocaje, întârzieri sau complicații, cele mai multe provenind de la obligațiile socio-profesionale care le vor mobiliza energiile fizice. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, mare forță emoțională: Berbecii vor fi tentați de una, de mai multe sau chiar de toate provocările care le promit plăceri, satisfacții, bucurii ale simțurilor, ale trupului și ale sufletului; excelentă formă fizică, putându-i conduce la victorie sau la performanță pe cei care practică sporturi de întreținere, de agrement sau în mod profesionist. Dorință de afirmare, aspirații înalte pentru cei care desfășoară activități în care cultura, pregătirea superioară, cultivarea unui talent se află în centrul atenției lor. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, semn care va intensifica interesul pentru un bun material sau un avantaj, dar le va da și o mai puțin indicată disponibilitate spre a accepta ori chiar de a pune în practică strategii care nu au legătură cu legea sau cu morala; patronaj astral, până pe 3 ianuarie 2020, cât va dura acest tranzit, al unor răsturnări de situație rezultate din păcăliri și înșelătorii. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, activități curente la locul de muncă, mai solicitante ori mai obositoare și plicticoase decât în alte zile. Discrete tulburări organice generate de stresul și îngrijorările cu care se asociază activitățile și evenimentele cu ecou profund în conștiința lor. Din 21 noiembrie, Mercur va reveni la mersul direct, dar, prin asta, nu va limpezi regimul unor bunuri, cel mult va pune în evidență, până pe 9 decembrie, o neregulă. Între 21-25/26 noiembrie, surprize în plan financiar, bănesc sau strict material. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, nevoia ca nativii să-și tempereze reacțiile în relațiile parteneriale.

Horoscop Taur pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Taur

Pe 16 și 17 noiembrie, dorința de a asculta, de a observa, de a memora, de a analiza și mai puțin de a răspunde unor întrebări, de a conversa sau de a se confesa; moment al discreției. Deplasările se vor desfășura fără chef, împotriva dorinței lor ori cu dificultăți, întârzieri și nepotriviri de orar. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, efort de a acționa energic și autoritar în chestiunile de familie ori în treburile domestice. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, semn în care va rămâne în tranzit până pe 3 ianuarie 2020, timp în care va introduce argumente vicioase (incorecte, imorale, tendențioase, provocatoare) în planul relațiilor parteneriale. Dialogurile, negocierile, consultările, tentativele de împăcare vor fi îngreunate de presiunile care se vor exercita asupra nativilor mai direct, mai agresiv sau mai subtil și mai greu de sesizat. Primele tulburări se pot manifesta în perioada 21-25/26 noiembrie, provocate, poate, de dezvăluirile sau de descoperirile care vizează un partener de viață, de afaceri sau chiar un dușman. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, echilibru interior mai ușor de obținut prin recursul la răbdare și concentrare pe activitățile utile, la logică, la rațiune. Distanță sau indiferență față de derapajele unor prieteni. Din 21 noiembrie, Mercur va reveni la mersul direct, dar va înlesni riscul unor manipulări prin insinuări, minciună, ascundere a adevărului ori “tertipuri” îndreptate împotriva lor. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, efort de a menține echilibrul organic, de a nu se lăsa pradă enervărilor și de a trece cu vederea ori de a amâna luarea unei decizii care ridică multe probleme de crez și conștiință cu impact asupra desfășurării unor activități socio-profesionale. Se va menține întreaga săptămână șansa de a obține un câștig bănesc, un bun material ori un ajutor din partea cuiva.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Pe 16 și 17 noiembrie, abordări prudente ale unor chestiuni de ordin bănesc, deși mai presante și mai greu de rezolvat se arată a fi “încurcăturile” bănești rezultate din relația câte unui nativ cu instituțiile. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, nevoia de a se concentra pe un subiect, de a aborda responsabil și cu maturitate o chestiune în dezbatere, șansa de a se afirma într-o ședință/întrunire prin felul autoritar și profesionist de a pune problema și a susține un interes, un punct de vedere, un proiect, o cauză. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, semn în care va rămâne în tranzit până pe 3 ianuarie 2020, și, din această postură, va introduce factori de stres la locul de muncă privind relațiile interumane, care vor fi marcate de animozități, șicane, rivalitate, invidie, ipostaze; acestea vor fi resimțite mai intens ori se vor asocia cu un pericol și din cauza influenței planetei Mercur, mai puternice din 21 noiembrie, când va reveni la mersul direct. Mecanismul astral poate ridica la cote de alarmă statutul salarial al Gemenilor, poate nu neapărat în aceste câteva zile, ci în perspectiva care se conturează pentru anul viitor. Acest tranzit va pune la încercare și casa sănătății, patronând posibile tulburări endocrine și infecții. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, amestec incomod între datoriile față de familia din care provine, casă și gospodărie, căsnicie, relații parteneriale și imaginea publică sau responsabilitățile pe care nativul ar dori să și le asume, dar pe care nu le poate onora ori pe care le va amâna sau le va sacrifica din incapacitatea de a face față tuturor solicitărilor. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, etapă mai destinsă, marcată de disponibilitatea nativilor de a se relaxa, de a se distra, de a se bucura, de a se cultiva, dar toate acestea cu măsură.

Horoscop Rac pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Rac

Pe 16 și 17 noiembrie, Luna va tranzita zodia Racului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal influxuri armonice cu structura lor umană, permițându-le să se manifeste în concordanță cu ceea ce vor, ce pot să demonstreze sau cu modul propriu de a acționa, de unde și o mai bună relație cu cei din jur și o mai firească rezonanță la tot ceea ce se întâmplă și îi solicită: oferte, provocări, oportunități. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, abordare energică a oricărei probleme bănești. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Prezența lui în sectorul relațiilor sentimentale va intensifica dorințele și reacțiile multor nativi. Până pe 3 ianuarie 2020, cât va dura acest tranzit, Marte va introduce accente și “acute” la nivelul percepțiilor și al emoțiilor, transformând unele trăiri în adevărate frământări interioare. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, efort de a observa, de a percepe corect semnificația unor evenimente sau informații și de a le analiza cu obiectivitate. La rândul lui, Mercur va patrona sentimentele negative, apărute din dialogurile care nasc suspiciuni, din aflarea/descoperirea unor minciuni sau înșelătorii și afirmații abuzive. Atenție la tot ceea ce se petrece în preajma unui nativ (informații, evenimente, întâlniri, dialoguri), care îl pot pune pe câte un nativ în fața unei evidențe greu de contestat, care schimbă datele unei relații sentimentale și care îi pot “da viața peste cap” pentru câteva zile sau pentru mai multe săptămâni de-acum încolo. Intensitatea trăirilor interioare poate fi profitabilă în cazul celor care desfășoară activități de creație sau de interpretare și care pot specula aceste momente în beneficiul performanței artistice. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, nevoia de calm, ordine și confort în spațiul domestic sau în relațiile cu părinții și cu rudele.







Horoscop Leu pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Leu

Pe 16 și 17 noiembrie, discrete stări organice: oboseală, muncă fără tragere de inimă, mobilizare greoaie, poftă de mâncare redusă, tulburări legate de mobilitatea articulațiilor, dureri osoase. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, stare generală ameliorată, mobilizare exemplară a nativilor și disponibilitate de a se “înhăma la greu”, de a face efort, de a rezista la stres sau chiar de a manifesta entuziasm față de ipostazele de viață care altădată îi lăsau indiferenți. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Plasat în sectorul casei, al familiei și al legăturilor cu trecutul, acest tranzit nu va fi la fel de activ ca în alte sectoare ale cerului lor astral, dar va fi destul de puternic ori de câte ori va răscoli și va scoate la suprafață amintiri neplăcute, resentimente, neîncredere, bănuială, obligându-i pe nativi să aibă reacții dure, aparent disproporționate față de situația care le stârnește, dar motivate din perspectiva experiențelor anterioare. Nativii ar fi mai înțelept să nu vândă sau să cumpere bunuri importante, de valoare, până după 3 ianuarie 2020, când Marte va părăsi acest sector, decât dacă este absolut necesar și atunci, după o temeinică verificare atât a oamenilor cu care intră într-o tranzacție, cât și a statutului imobilului însuși. Nu vă lăsați fermecați de promisiuni, de prezentări încântătoare, care pot ascunde vicii juridice sau financiare. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, efort de a drămui, distribui sau administra cât mai avantajos banii, economiile, câștigurile sau, evident, salariul. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, capacitate de a acționa cu diplomație sau cu indiferență la provocările verbale care nu privesc o latură importantă a existenței lor (statut public, responsabilitate profesională, imagine, credibilitate).






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Pe 16 și 17 noiembrie, preocupări legate de studii, dacă este vorba de cei tineri, care nu vor fi deloc mulțumiți de ceea ce le oferă forma de învățământ aleasă ori de atașamente și implicări în activități de largă respirație (morală, religioasă, juridică, națională, culturală, spirituală) și cu miză publică, în cazul celor maturi. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, radicalizarea statutului public, mai ales în cazul celor care au un rang și care trebuie să se apere sau să ducă la bun sfârșit o misiune ori pentru a nu se lăsa înfrânți de jocurile și speculațiile care se fac în contul lor; bătălie de câștigat în plan practic, moral, social sau poate chiar juridic, dacă deja s-a pus problema unui litigiu. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, ceea ce pentru acești nativi, în mod special, reprezintă un mare avantaj: ei vor câștiga astfel un important aliat din astral, care le va da energie, tenacitate, capacitatea de a rezista la stres, de a rămâne fermi pe poziție, fără să-și piardă cumpătul sau luciditatea și, mai ales, pentru a elabora cea mai adecvată strategie pentru interesul lor. Până pe 3 ianuarie 2020, cât va dura acest tranzit, Scorpionii vor fi rivali de temut și personaje redutabile în orice confruntare. Pe termen scurt, din 21 noiembrie, când Mercur va reveni la mersul direct, și până pe 9 decembrie, ei vor avea o a doua susținere din partea acestei planete a comunicării, care le va da subtilitate, abilitate și intuiția cuvântului potrivit sau a inițiativei necesare. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, nativii vor cultiva relațiile utile sau se vor implica în activitățile de pe urma cărora vor avea un profit ori respectivul proiect va contribui la mai buna punere în valoare a calităților lor. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, Luna le va oferi un respiro trupesc și sufletesc.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Balanta

Pe 16 și 17 noiembrie, crispare față de acele evenimente care i-ar putea destabiliza sau pune în dificultate în fața colaboratorilor, a opiniei publice. Dorință de menținere în funcție sau în statutul deja câștigat pentru care vor sacrifica tot ceea ce-i abate de la prioritățile socio-profesionale. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, fel de a fi autoritar sau de a reacționa mai puțin tolerant în relațiile cu prietenii, mai ales dacă este vorba de desfășurarea unor activități de interes comun. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va tranzita, până pe 3 ianuarie 2020, casa banilor câștigați din muncă proprie. Nu se va pune problema unei pagube, ci doar a unei frustrări sau a unei revolte, mai ales dacă nativii vor constata că, la o pregătire și la o responsabilitate egală, alții sunt favorizați. Această nemulțumire cu privire la felul în care li s-a aplicat – sau nu – un criteriu de încadrare salarială va fi rostită în chip vehement din 21 noiembrie, când Mercur, planeta comunicării, va reveni la mersul direct și, prin urmare, va fi mai radicală și mai greu de stăpânit. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, discrete – dar nu obligatorii! – tulburări digestive, ca un ecou în plan organic al unor stări de spirit dizarmonice (supărare, stres) ori al unei perioade marcate de efort la locul de muncă. Psihic afectat de indiferență, dezamăgire, lipsa motivației în viața de fiecare zi, fără să fie vorba de consecința unei afecțiuni. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, Luna va traversa zodia Balanței și le va da celor care aparțin acestui semn zodiacal mai multă detașare față de factorii de stres, mai mult echilibru organic, mai multă toleranță sau mai multă diplomație, ceea ce îi va ajuta să depășească, mai simplu și mai ușor decât în alte dăți, provocările vieții de fiecare zi ori evenimentele solicitante.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Pe 16 și 17 noiembrie, preocupări legate de studii, dacă este vorba de cei tineri, care nu vor fi deloc mulțumiți de ceea ce le oferă forma de învățământ aleasă ori de atașamente și implicări în activități de largă respirație (morală, religioasă, juridică, națională, culturală, spirituală) și cu miză publică, în cazul celor maturi. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, radicalizarea statutului public, mai ales în cazul celor care au un rang și care trebuie să se apere sau să ducă la bun sfârșit o misiune ori pentru a nu se lăsa înfrânți de jocurile și speculațiile care se fac în contul lor; bătălie de câștigat în plan practic, moral, social sau poate chiar juridic, dacă deja s-a pus problema unui litigiu. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, ceea ce pentru acești nativi, în mod special, reprezintă un mare avantaj: ei vor câștiga astfel un important aliat din astral, care le va da energie, tenacitate, capacitatea de a rezista la stres, de a rămâne fermi pe poziție, fără să-și piardă cumpătul sau luciditatea și, mai ales, pentru a elabora cea mai adecvată strategie pentru interesul lor. Până pe 3 ianuarie 2020, cât va dura acest tranzit, Scorpionii vor fi rivali de temut și personaje redutabile în orice confruntare. Pe termen scurt, din 21 noiembrie, când Mercur va reveni la mersul direct, și până pe 9 decembrie, ei vor avea o a doua susținere din partea acestei planete a comunicării, care le va da subtilitate, abilitate și intuiția cuvântului potrivit sau a inițiativei necesare. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, nativii vor cultiva relațiile utile sau se vor implica în activitățile de pe urma cărora vor avea un profit ori respectivul proiect va contribui la mai buna punere în valoare a calităților lor. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, Luna le va oferi un respiro trupesc și sufletesc.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Pe 16 și 17 noiembrie, limitări bănești pe termen scurt sau incapacitate de a spori statutul financiar din cauza blocării unor proiecte. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, moment de entuziasm față de o provocare sau o ofertă care le-ar permite succes și afirmare. Mobilizare interioară pentru a face față unor evenimente în cadrul cărora Săgetătorii vor să facă o impresie bună. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va începe să tranziteze, până pe 3 ianuarie 2020, sectorul bolilor lungi și cronice, al psihismului, al subconștientului, dar și al sectoarelor marcate de umbră și penumbră, de taină, de mister din existența lor. În plus, acest tranzit își va pune amprenta pe axa sănătății, influențând fiziologia sistemului endocrin. Un moment special poate fi trăit între 21-25/26 noiembrie, pe fondul primei întâlniri, după 84 de ani, într-o opoziție la grad perfect, a perechii dinamice Marte/Uranus care patronează evenimentele neobișnuite, accidentele, schimbările bruște, încercările trupești, dar și destabilizările interioare. La toate acestea se va adăuga influența planetei Mercur, care din 21 noiembrie, când va reveni la mersul direct, va fi mai puternică și își va revărsa potențialul astral asupra universului interior, împingându-i la reevaluarea trecutului, la decizii bazate pe un fond sufletesc apăsat de nemulțumire, de amărăciune sau de regret ori născute din stări de spirit necunoscute lor, ținând cont că acest aspect, în această așezare pe harta cerului lor de naștere, nu l-au mai trăit, de unde și ineditul unor ipostaze. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, efort de administrare inteligentă a numelui, a încrederii generale în potențialul lor, al autorității profesionale sau al experienței de viață. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, relații prudente și circumspecte față de prieteni.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Pe 16 și 17 noiembrie, rigiditate în relațiile parteneriale, în viața de cuplu, în afaceri, în negocieri sau în atitudinea adoptată față de persoane ostile (dușmani) lor ori într-un litigiu. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, intervenții autoritare cu privire la un demers ce privește banii și bunurile pe care le au ori pe care ar trebui să le primească. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și se va plasa în tranzit, până pe 3 ianuarie 2020, în sectorul relațiilor de prietenie. De mai mult timp încoace, din cauza multor tranzite șubrede, acest sector probabil că nu le-a dat satisfacții. Acum, prima problemă care se pune este devoalarea unor intenții, manevre sau acțiuni care s-au petrecut pe fondul acelor tranzite și de care nu au avut cunoștință. Evident, revelarea lor va avea darul să-i irite, să-i revolte ori să stârnească dorințe care, de la caz la caz, în funcție de vârstă și de educație ori de miza pusă în joc, vor fi exprimate mai drastic sau mai subtil, fără ca prin asta să se înțeleagă o renunțare sau un abandon al premisei puse în joc. De aceea, dacă nu vor reacționa imediat și “pe față”, unii vor întocmi un adevărat plan de răzbunare, mai ales că din 21 noiembrie, când Mercur va reveni la mersul direct, ei vor fi susținuți, în planul lor ascuns, de argumentația pe care le-o va sugera această planetă. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, unii vor adera la programe de perfecționare profesională, mai ales pe direcția unor discipline practice (administrative) sau economice. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, încercări de mai mare sau mai mică intensitate, în funcție și de harta cerului lor de naștere care vor ridica importante chestiuni personale (imagine, echilibru interior, percepție, reacție, profesie, funcție, statut public sau alianțe). Se menține șansa unui “noroc ascuns”.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Pe 16 și 17 noiembrie, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată pe direcția sistemului digestiv; dacă este vorba de boli cornice, atunci, în peisajul cu care unii deja s-au obișnuit, poate interveni oboseala, plictiseala, epuizarea fizică, lipsa poftei de mâncare, Vărsătorii preferând un mod de viață protectiv față de stres și solicitările fizice intense. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, reacții intempestive, marcate, mai ales în cazul celor tineri, de vanitate și/sau mânie ori de câte ori li se vor cere explicații ori vor participa la întâlniri în care nu vor fi ei “vioara întâi” (criză de orgoliu); vor fi parteneri dificili de dialog, dar și co-echipieri care vor ridica tot felul de (false) probleme. Cei răutăcioși din fire nu se vor da în lături în a obstrucționa o activitate sau a șicana un coleg. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va tranzita, până pe 3 ianuarie 2020, importantul sector al carierei, aducând un mesaj astral dificil și riscant dacă nu este gestionat cum se cuvine. Marte va intensifica ostilitățile, invidia, rivalitatea și îi va împinge pe Vărsători la cele mai surprinzătoare inițiative din dorința de a se apăra sau de a respinge ipostazele neplăcute în care se vor afla. Moment al implicării în lupte pentru putere în cazul celor care visează la o funcție. Din păcate, din fericire?! – ei vor primi un plus de ajutor și de la Mercur, care, din 21 noiembrie, va reveni la mersul direct. De aceea, nativii trebuie să se gândească de două ori înainte să rostească o acuzație sau să formuleze o judecată. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, iluzii cu privire la posibile câștiguri și avantaje materiale. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, interes pentru activități intelectuale, dorința de a afla lucruri noi prin simple consultări, dialoguri, participarea la conferințe, demonstrații publice.





Horoscop Pești pentru săptămâna 16–22 Noiembrie 2019

Horoscop Urania Pești

Pe 16 și 17 noiembrie, emoții provocate de o relație sentimentală. Moment intens din punct de vedere afectiv, care le va fi util celor care au nevoie de acest surplus de trăire interioară transfigurată artistic. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, efort de a face față sarcinilor de serviciu, dar și capacitate de afirmare a unor calități. Bucurie a muncii, succes profesional. Discretă solicitare cardiacă în planul sănătății. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va tranzita sectorului aspirațiilor înalte, al studiilor de specialitate, al progresului prin cunoaștere până pe 3 ianuarie 2020. Va urma o perioadă interesantă, subtilă, profitabilă pentru acumularea de informații, de experiență, dar și pentru o descoperire de sine (în cazul celor tineri), care vor ști mai precis ce vor și ce pot să facă în viață. Dedicare activităților menite să le permită o rafinare a gustului și o îmbogățire a experienței culturale și artistice, religioase sau spirituale. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, Peștii pot susține un dialog onest, aducând argumente logice, de bun-simț, practice sau necesare atunci când vor fi consultați sau când vor susține un punct de vedere ori vor propune o soluție în activitatea desfășurată alături de parteneri. Din 21 noiembrie, Mercur va reveni la mersul direct și prin asta va fi un bun mentor în tot ceea ce înseamnă subtilitate în gândire și finețe a spiritului. Vor fi buni observatori și vor emite judecăți de valoare pertinente și profunde. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, nevoie de echilibru în privința banilor; probabil că unii vor reevalua un proiect de viață în funcție de realitatea financiară cu care se confruntă. Se va menține întreaga săptămână viitoare patronajul excelent al celor doi Benefici activi pe casa funcției, a puterii, a imaginii publice și a succesului.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții