Horoscop weekend pentru femei 29-31 martie 2024

Horoscop pentru femei weekend 29-31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de as...

Horoscop pentru femei din 19 Noiembrie 2019

Written By NIKE B. on luni, 18 noiembrie 2019 | 16:22


Horoscop pentru femei din 19 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti foarte sensibil, romantic si schimbator, dar fanteziile dumneavoastra sunt cu adevarat puternice astazi. Manifestati-va prin muzica, arta sau imbratisari, daca este cazul. Muzica se combina perfect cu apetitul romantic. Gasiti-va o melodie si bucurati-va de ea.


Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti foarte alert si puteti intelege concepte noi mult mai usor. De asemenea, puteti sa va expuneti ideile mult mai bine astazi in fata altor persoane. Si curiozitatea intelectuala este mare. Este o perioada buna sa va faceti planuri si strategii sau sa va apucati de cursuri intr-un anumit domeniu.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Incercati prea mult sa fiti acceptat din punct de vedere social si sa lasati o impresie buna. Stati si asteptati pentru a avea rezultate mai bune, fiindca ceilalti se vor intreba ce plusuri si minusuri aveti cu adevarat. Astfel va pastrati un as in maneca intr-o lume a competitiei si a valorilor materiale.







Horoscop pentru femeia din Rac

Lasati idealismul la o parte momentan, fiindca cineva la care tineti a fost pus pe un piedestal. Fiti mai obiectiv cand vine vorba de caracterul real al acestei persoane, in loc sa ii atribuiti calitati Dumnezeiesti.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti mai agresiv cand cereti ce doriti intr-o relatie. S_ar putea ca acest lucru sa socheze persoana cu care sunteti, dar cu siguranta veti capata ce doriti daca faceti ceva valuri.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi aveti parte de niste calatorii, asa ca rezervati-va mai mult timp pentru a ajunge la destinatie. S-ar putea sa aveti nsite intarzieri si niste neintelegeri legate de locul in care trebuie sa ajungeti si de scopul calatoriei dumneavoastra. Nu stiti cum sa faceti sa folositi timpul intr-un mod mai util astazi.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Situatiile care par promitatoare se pot transforma in esecuri fara portite de scapare, mai ales daca nu sunteti atenti pe unde pasiti. Tentatia e sa inlocuiti vechiul cu noul, diminuand posibilele recompense. Mare atentie la setarea limitelor pe drumul dumneavoastra: asigurati-va ca oricat de departe ati merge, puteti sa inaintati in continuare.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Discutiile legate de un cadou va pot induce in eroare. Daca este vorba de o nunta, o aniversare sau de oricare alta celebrare, s-ar putea sa va fie greu sa alegeti cadoul ideal. Sfatuiti-va cu cei care stiu totul despre gusturile persoanei respective, inainte de a lua ceva.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va dispera faptul ca nimeni nu va apreciaza munca. Este momentul sa reinventati ordinarul si sa il faceti sa para special. Nu va mai lasati calcat in picioare.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi, o relatie romantica sau platonica va suferi niste mici probleme. Cineva la care tineti va fi indiferent la incercarile dumneavoastra de a remedia problemele. S-ar putea sa apara conflicte de interese, de gusturi si de dorinte, care vor fi mult mai evidente in relatiile apropiate.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa apara multe incurcaturi astazi. Daca exista neintelegeri pe marginea unei anumite idei, este cazul sa o exprimati mai bine. Daca nu faceti acest lucru, nu rezolvati nimic.







Horoscop pentru femeia din Pești

Momentele de relaxare ale zilei va vor aduce cele mai bune sclipiri de inspiratie din partea muzelor. Luati lucrurile ca pe o joaca, nu le duceti in sfera prea serioasa. Daca le priviti in esenta, si nu in detaliu, veti avea mai multe sanse de reusita. Indiferent de cat de depasita ar putea parea pentru dumneavoastra, abordarea proprie si originala e mai eficienta decat oricare alta.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții