Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Zodiacul chinezesc săptămâna 18-24 Noiembrie 2019

Written By NIKE B. on luni, 18 noiembrie 2019 | 07:07

Horoscop chinezesc saptamanal: 


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Zodiacul chinezesc săptămâna 18-24 Noiembrie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Zodiacul chinezesc săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune Zodiacul chinezesc săptămânal pentru zodiile Sobolan, Bivol, Tigrul, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine, Porc. Zodiacul săptămânal vă spune cum va fi săptămâna pentru zodia ta. Citește si Zodiacul chinezesc 2018

Începe saptamana cu zodiacul chinezesc săptămânal, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Previziunile astrologice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Zodiacul chinezesc săptămânal este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Sobolan

Sobolan (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Saptamana aceasta ar putea fi pentru dv una a surprizelor. Parca iesiti in evidenta cu ceva neobisnuit, iar cei care nu va cunosc prea bine ar putea avea revelatii despre personalitatea dv. Va adresati interlocutorilor cu mult calm si cu stapanire de sine, dar debordati de energie si sunteti pusi pe fapte mari. Sunteti deschis si, prin urmare, ati putea face destainuriri unui coleg de serviciu. S-ar putea ca si el sa va spuna ce are pe suflet si, astfel, ati avea sansa de a invata fiecare din experientele celuilalt. Oricum, se pare ca dv aveti un ascendent asupra anturajului, fiind pus in pozitia de a da sfaturi. Familia se pare ca are de castigat de pe urma starii dv de bine. Va simtiti generos, iar cei dragi nu prea au cum sa fie dezamagiti de dv. Treburile casnice pot fi rezolvate foarte usor in aceasta perioada, in care puteti gasi solutii la orice problema. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri si sa depuneti mult efort, dar aveti grija sa nu depasiti niste termene fixe! Anumite acte trebuie reinnoite sau semnate, de aceea nu aveti timp de pierdut.








Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Bivol

Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Este o saptamana care va avantajeaza din punct de vedere profesional. La serviciu, un proiect incheiat la timp va poate aduce mari satisfactii, inclusiv de natura financiara. Sunteti oricum o fire responsabila si nici de data asta nu vi se poate reprosa nimic, pentru ca sunteti obisnuit sa duceti totul la bun sfarsit. Este o perioada propice pentru studiu, asa ca, daca autoperfectionarea este pe lista prioritatilor dv, aveti capacitatea de concentrare necesara pentru a depune efort intelectual. In viata personala va simtiti sigur pe fortele proprii, iar increderea pe care o emanati reuseste sa dea incredere si partenerului, care va putea experimenta o stare de siguranta. Nu e momentul sa dati inapoi de la nicio initiativa. Aveti puterea de a trece peste orice obstacol, deci ar fi indicat sa respectati indemnul: tot inainte! Va puteti bucura si de o stare buna de sanatate, cu o singura conditie: sa va odihniti suficient. Aveti nevoie sa alocati cat mai mult timp de relaxarii si somnului, pentru a va putea umple din nou rezervorul de energie, care nu este chiar inepuizabil.


Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Tigru

Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Este o perioada in care la serviciu puteti fi pe val. Ar fi greu de spus daca ar fi indicat sa cereti chiar acum o marire de salariu, dar va puteti bucura de laudele si de aprecierile colegilor. Mai mult, chiar si superiorii dv ar putea fi receptivi la o serie de propuneri si decizii pe care incercati sa le implementati. Daca aveti de incheiat un contract, ar fi bine sa va limitati la bugetul stabilit de compania dv. Situatia financiara pare deocamdata sub control, dar fiind faptul ca va folositi in aceste zile tactul si priceperea in materie. S-ar putea sa bateti palma pentru un proiect foarte avantajos, din care aveti numai de castigat. Daca legaturile sentimentale sunt la inceput de drum, ele au sansa sa se concretizeze. In aceasta perioada, cea mai mare afinitate pare ca o aveti cu nativii din zodia Cal. Intelegerea este reciproca, indiferent de starea in care va aflati in aceste zile. Pentru a va recupera din energia pierduta, faceti mai multa miscare si dormiti mai mult!







Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Iepure

Iepure (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Traversati o perioada in care buna dispozitie nu va lasa la greu. Oricine se poate simti acum bine prezenta dumneavoastra. Cei apropiati va pot cauta, ei simt ca le puteti ridica moralul. Zilele acestea s-ar putea sa aveti destul de multe idei bune. Unele dintre ele va pot imbunatati imaginea la locul de munca. In profesie ati putea avea parte de o serie de schimbari in avantajul dv. Dupa munca, e cazul sa sarbatoriti. De aceea, s-ar putea sa cautati diverse prilejuri de a va distra. Glumele dv au sansa de a fi gustate pe deplin si ati putea deveni chiar sufletul petrecerii. Schimbarile va pot tenta si in plan personal, unde ati putea fi acuzat de materialism. Simtiti nevoia de stabilitate si de confort, astfel ca riscati sa puneti capat unei relatii pentru a innoda o legatura cu cineva care dispune de resurse financiare mai consistente. Daca persoana respectiva ar putea sa va introduca in anumite cercuri sociale, cu atat mai bine. Asadar, saptamana aceasta ar putea fi pentru dv una a ispitelor. E bine sa analizati foarte bine relatia actuala si sa nu dati cu piciorul unei legaturi trainice doar pentru a va satisface un moft. Feriti-va sa pareti frivol, pentru ca riscati sa scadeti atat in ochii partenerilor de viata, cat si in ochii partenerilor de afaceri. Aveti mare grija sa nu va fie afectata credibilitatea !




Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Dragon

Dragon (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

Saptamana aceasta este pt dv o perioada activa. Nu aveti timp sa va plictisiti, iar daca aveti, il ocupati cu proiecte profesionale, insa in asa fel incat familia s-ar putea sa nu se bucure prea mult de prezenta dv. Totusi, oboseala de peste zi poate fi combatuta eficient numai in atmosfera de liniste si calm din sanul familiei. Asa ca ar fi bine sa acordati partenerului si copiilor macar o jumatate de ora pe zi, pentru a va incarca bateriile. Daca va tenteaza speculatiile financiare, ar fi de preferat ca, in acest domeniu, sa consultati o persoana nascuta in semnul Sarpelui sau al Cocosului, cele mai inspirate zodii la acest moment. Acestia ar putea fi parteneri de incredere pentru dv, iar sfaturile lor sunt cele mai potrivite in acest domeniu. Nu amestecati insa prietenia cu deciziile legate de viata sentimentala! Un prieten ar putea sa incerce sa va influenteze negativ. Verificati daca nu cumva e chiar el interesat de partida respectiva. Mai bine aveti incredere in propria judecata, incercand sa ramaneti, in acelasi timp, cat mai obiectiv. Pentru relaxare, va recomandam mersul la sala sau la bazin.






Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Sarpe

Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

Initial, s-ar putea sa vi se para ca nimic nu evolueaza in favoarea dv. Aveti rabdare! Lucrurile se vor intoarce la 180 de grade. Sunteti o fire puternica si tenace, dar in aceste zile parca aveti niste ezitari si resimtiti un sentiment de nesiguranta. Cauzele pot fi multiple, dar ati putea fi probabil afectat de un curs nedorit al evenimentelor la serviciu. In plan financiar, ati putea fi printre privilegiatii acestei saptamani. Ar fi bine sa contati pe intuitia dv, care reprezinta principalul aliat. Ati putea ajunge in situatia de a oferi consultanta financiara. Faptul ca sunteti in masura sa dati sfaturi va poate face sa va simtiti important si sa va binedispuna. Nu exagerati, pentru ca riscati sa fiti interpretat gresit. Oferiti numai sfaturi, nu incepeti sa dati lectii! Ca activitate de weekend, va sugeram o iesire in aer liber cu partenerul de viata sau o activitate culturala.


Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Cal

Cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

Sunteti o persoana cu picioarele pe pamant, de aceea aveti renumele unui bun sfatuitor pentru toti cei cu care veniti in contact. Aceste calitati va pot fi acum de mare folos in relatia cu sefii. Se pare ca pentru dv a inceput sezonul promovarii. Daca vi se propune un post de conducere, puteti fi sigur ca eforturile pe care le-ati depus pana in prezent nu au ramas fara ecou. Poate fi vorba, de exemplu, de o propunere de a conduce o filiala a firmei dintr-o alta localitate. Asadar, schimbarea domiciliului in interes de serviciu ar putea sa va puna in fata unei alegeri. Sunteti insa foarte rezistent si faceti fata provocarilor. Si, intr-adevar, s-ar putea sa aveti de infruntat o veche cunostinta care revine acum cu intentii nu tocmai pasnice. De asemenea, ati putea sa va implicati intr-un proiect caritabil. Gasiti repede resursele financiare si chiar determinati si alte persoane sa vi se alature in demersul dumneavoastra. In viata particulara, daca sunteti singur, aveti ocazia de a intalni o persoana compatibila care sa va echilibreze viata sentimentala.


-->

Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Capra

Capra (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

In aceasta perioada ati putea fi preocupat de succesul profesional. Daca acesta este obiectivul major, trebuie sa va inarmati cu multa putere de convingere si chiar cu agresivitate. Metodele dv sunt dintre cele mai diplomate, parca va feriti sa abordati direct subiectele, numai ca drumurile ocolite pe care o luati va duc drept la tinta. Oricat de plin de initiativa ati fi la serviciu, in viata personala dati dovada de prudenta. Daca o persoana de sex opus v-a atras atentia, s-ar putea sa va acuze in sinea ei de lipsa de curaj. Ea asteapta o abordare deschisa din partea dv, abordare care se lasa asteptata. Asa ca nu e cazul sa fiti timid! Uneori e bine sa amesteci afacerile cu placerea, sau macar sa imprumuti intitiativa din primul domeniu si s-o aplici in cel de-al doilea. Nu ratati nicio oportunitate, pasivitatea v-ar putea face sa pierdeti partida in favoarea altcuiva. Daca deja aveti o familie, atunci ea se pare ca va acapareaza tot timpul liber. Nu e rau daca ii luati pe dragi si mergeti impreuna la cumparaturi. Nu trebuie neaparat sa cumparati. Privitul vitrinelor e si el un mijloc de destindere.


Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Maimuta

Maimuta (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040)

Inspiratia parca nu prea e de partea dv, iar serviciul parca va plictiseste. In acest context, nu prea va implicati in activitati profesionale. Va multumiti cu mersul actual al lucrurilor, dupa zicala �timpul trece, leafa merge�. Daca nu veniti cu idei noi de afaceri, ar trebui macar sa va ingrijiti de proiectele incepute. Negativismul nu va face deloc bine in aceasta perioada, de aceea numai gandurile pozitive va pot scoate din impas. Poate ar fi mai bine sa iesiti la un pahar (maxim doua) cu prietenii, sa urmariti un film sau sa mergeti la un concert. Daca tot nu aveti chef de munca, macar sa va distrati. Banii nu au cum sa vina nici ei in cantitati mari, dat fiind ca nu prea faceti mare lucru sa-i atrageti. Aveti insa ceva economii care va sunt de ajuns pentru a trece peste aceste zile. Poate trebuie sa rezolvati o problema legata de domeniul legal, care o sa va ocupe o dupa-amiaza intreaga. Concentrati-va, ca sa o puteti rezolva repede.






Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Cocos

Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

In aceasta perioada sunteti de o sinceritate debordanta. La serviciu, nu ezitati sa va spuneti punctul de vedere si puteti ajuta multi colegi sa gasesasca iesirea dintr-un impas. Totusi, e posibil sa va ajunga din urma o problema nerezolvata, care va preseaza acum mai mut ca niciodata. Trebuie sa gasiti o solutie, altfel mai multe proiecte risca sa fie blocate. Dar, pentru dv, asta nu e o problema, pentru ca sunteti inventiv. Va ganditi tot acum ce investitii sa mai faceti pentru a va mari puterea financiara. Avand acest scop in minte, va puteti interesa de autoperfectionare. N-ar fi rau sa urmariti la televizor emisiuni de specialitate, sa va insrieti la niste seminarii sau sa treceti prin librarii. Avand reputatia unui bun gospodar, vecinii ar putea sa va solicite sprijinul in rezolvarea unor treburi administrative. Va bucurati de prestanta zilele acestea. Eleganta si tinuta va impun drept o persoana care merita aprecierea celor din jur, asa ca, daca participati la vreun eveniment monden, aveti toate sansele de a fi remarcat.



Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Caine

Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

Zilele acestea, parca faceti alergie la posturile de conducere. Daca deja detineti o functie, nu mai vreti responsabilitati, nu mai vreti sa se sparga toate oalele in capul dv si nu mai vreti sa auziti de bugete. Posturile de executie vi se par mai potrivite felului dumneavoastra de a fi din prezent. In consecinta, daca vi se face propunerea de a fi avansat, chiar daca v-ati dorit de mult asta, s-ar putea sa refuzati. Va puteti consacra insa relatiilor de prietenie. Un prieten foarte apropiat poate veni chiar de departe ca sa va ceara ajutorul. S-ar putea sa-l gazduiti cateva zile si e bine sa faceti asta negresit, pentru ca nu se stie cand veti fi nevoit sa-i cereti sa va intoarca favorul. Noile reelatii nu par a fi avantajate, deoarece aveti tendinta de a cauta nod in papura. Daca vreti sa legati o relatie cu o anumita persoana, inainte de toate o cantariti din ochi, cautandu-i orice mic cusur. E in regula, dar nu exagerati cu acest gen de aprecieri! Trebuie sa puneti in balanta sentimentele si ratiunea.






Zodiacul chinezesc săptămânal pentru Mistret

Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

In aceasta perioada e bine sa evitati orice fel de conflict care ar putea sa se iveasca la birou. Dv nu va place sa va certati, sunteti o fire intelegatoare si cautati oricui circumstante atenuante. E bine sa mergeti in continuare pe acelasi drum si acum. Daca la mijloc e vorba de o neintelegere, ar fi bine sa incercati sa destindeti atmosfera cu optimism. In aceasta saptamana ar fi bine sa luati lucrurile mai in gluma. Aspectul exterior pare ca va preocupa destul de putin. Nu puteti da vina pe lipsa banilor, dar, daca cineva va intreaba, ii veti raspunde nonsalant ca nu sunteti interesat de propria inaftisare. Totusi, daca va asteapta o intalnire de afaceri, ar fi bine sa va mobilizati, pentru a nu lasa o impresie de neglijenta. Mai bine ati cere sfatul unui prieten sau al partenerului de viata in aceasta privinta. Angajati-l pe postul de �consilier de imagine� si rugati-l sa va insoteasca la cumparaturi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții