Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 15 Decembrie 2019

Written By NIKE B. on sâmbătă, 14 decembrie 2019 | 21:53


Horoscop pentru femei din 15 Decembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Farmecul iti va fi cel mai mare atu astazi, asa ca afiseaza-ti zambetul cel mai stralucitor oricand poti. Incearca sa continui sa zambesti chiar daca lucrurile devin mai putin placute. Fa tot posibilul sa nu te lasi frustrat de aceleasi probleme vechi ce continua sa apara. Obtinerea anumitor lucruri o data pentru totdeauna necesita un efort continuu. Trebuie doar sa continui sa te conectezi si apoi supararea va disparea.

Horoscop pentru femeia din Taur

Incepi sa te simti coplesit? Este timpul sa lasi mandria si sa ceri ajutorul de care stii ca ai nevoie! Majoritatea oamenilor sunt flatati atunci cand li se cere sa intervina si sa dea o mana de ajutor, iar oamenii din jurul tau sunt gata de orice si asteapta sa fie intrebati. Nu te gandi la asta ca la incarcarea cuiva cu problemele tale – gandeste-te la lingusirea cuiva, solicitand cunostintele sale valoroase.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Comentariile ambigue ale unor persoane vor incepe sa-ti intinda nervii astazi. Daca doresti sa ajungi la adevar despre ceea ce cred ei, atunci trebuie sa iesi in centru si sa ceri explicatiile necesare. S-ar putea sa fie surprinsi de indrazneala ta, dar nu pot nega ca iti pierzi timpul. S-ar putea sa fie momentul sa mergi mai departe.





Horoscop pentru femeia din Rac

Incearca sa depui un efort suplimentar in cariera ta astazi si pregateste-te sa faci munca pe care ai dat-o deoparte. Este o idee buna sa iti evaluezi situatia actuala si sa te gandesti daca ar putea fi sau nu timpul sa te implici mai mult. Aminteste-ti ca seful tau este o fiinta umana si, uneori, o simpla conversatie poate pune bazele viitorului tau. Dar inainte de a initia orice tip de dialog, formuleaza-ti planurile. Incepe prin organizarea unei liste cu realizarile recente.

Horoscop pentru femeia din Leu

Secretele sunt impartasite astazi, desi ceea ce auzi s-ar putea sa nu te surprinda prea mult. Incearca sa ramai in rolul de ascultator in loc de cel de vorbitor. Nu ai vrea sa obtii o reputatie nedorita din divulgarea unor lucruri pe care nimeni nu voia sa le divulgi – oricat de picante ar fi acestea! Nu uita sa presari o doza sanatoasa de scepticism peste orice auzi.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Abilitatile tale de analiza sunt bune pentru relatiile de afaceri si probleme financiare, dar, cu siguranta, nu le poti angaja in niciuna dintre iubirile sau relatiile tale sociale chiar acum. Daca vezi lucrurile in alb si negru, te vei lipsi de nuantele importante de gri care te ajuta sa definesti cine sunt cu adevarat oamenii din viata ta. Oamenii sunt complicati si nu poti face niciun fel de presupuneri, mai ales astazi.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca in viata ta exista o persoana de care esti atras, sau cineva care pur si simplu isi asteapta intampinarea, astazi este timpul sa ii spui ce simti. Lasa compasiunea sa te ghideze prin aceasta conversatie potential complicata. Asculta ce spune. In momentul de fata, trebuie sa observi tot ce te retine in viata astfel incat sa faci schimbarile necesare.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca viata ta ar fi fost un meci de box iar adversarul tau era plin de complimente, vei castiga cu siguranta aceasta runda! Felicitari – acum, revin-o in coltul tau si regrupeaza-te pentru urmatoarea runda. Va fi o lupta continua pentru a nu te lasa plictisit sau distras acum. Aceasta lipsa de stimulare va continua un timp si, desi s-ar putea sa incerci cel mai indraznet mod pentru a gasi o provocare potrivita pentru intelectul tau fara noroc. Incearca doar sa ramai concentrat!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Mintea ta va fi concentrata la maxim si astazi vei putea gasi o solutie rapida care creeaza o cale mult mai usoara pentru tine de a inainta in viitor. De obicei, este intelept sa faci noi calatorii incet, dar daca ai chef de o adevarata aventura, atunci mergi spre ea! Poti avea intotdeauna incredere in propria ta judecata. Asadar, daca esti pregatit pentru consecintele unei iesiri usoare, nu este nimic rau in a o face.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca ai de gand sa fii aproape sau printre copii in ziua de azi, vei putea sa iti hranesti energia nelimitata si sa descoperi o latura noua si mai draguta a ta. Insa, daca a petrece ceva timp cu copiii nu este in intregime fezabil acum, nu trebuie sa lasi ideia in urma. Alege un pachet din guma ta preferata, poarta perechea cea mai confortabila de adidasi, urmareste cateva desene animate si abordeaza un comportament copilaresc in aceasta zi destul de serioasa.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca te simti plictisit astazi, este un semn ca trebuie sa faci cateva schimbari in viata ta. Acestea ar putea fi schimbari simple in rutina ta, dar este probabil mai eficient sa efectuezi unele schimbari complexe in una dintre relatiile tale cele mai apropiate. Se poate intampla sa ai o discutie ciudata si s-ar putea sa fie timpul sa te intrebi ce vrei sa faci in viata.





Horoscop pentru femeia din Pești

Cineva cu care ai de-a face zilnic a cautat interesul tau cel mai bun si iti va spune despre ceva ce ar trebui sa stii in aceasta zi. Aceste informatii privilegiate te vor ajuta sa alegi calea cea mai rezistenta si iti vor permite sa mergi inainte. Vei fi inarmat cu unele fapte, desi ceea ce trebuie sa le spui oamenilor s-ar putea sa nu fie bine primit. Daca nu se pot confrunta cu consecintele actiunilor lor, aceasta este problema lor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții