Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Citește Horoscopul zilei de 16 Decembrie 2019

Written By NIKE B. on sâmbătă, 14 decembrie 2019 | 21:57


Horoscopul zilei de 16 Decembrie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astazi recuperezi o parte din energia pe care ai consumat-o in ultima vreme. Ai o atitudine pasiva, care te impiedica sa te consumi. Ai grija, e o sabie cu doua taisuri!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Calatoriile vor merge mana in mana cu afacerile in aceasta perioada. Programul tau va fi mult mai flexibil, odata cu aceste schimbari in plan profesional.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ziua e dominata de un ritm alert, care te pune in lumina reflectoarelor, pentru felul in care reusesti sa le impaci pe toate. Nu e cazul totusi sa te dai in spectacol, lasa faptele sa vorbeasca pentru tine!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Astazi e o zi in care e foarte probabil sa reiei legaturile cu figuri masculine importante din trecutul tau. Fie ca e vorba de un fost iubit, prieten sau chiar de tatl tau, recladesti o legatura cu cineva de care nu ai auzit de ceva vreme.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Astazi, te simti ca in adolescenta: plina de viata, atragatoare si increzatoare in propriile forte. Motivul? Cupodon te inteapa cu sagetile lui. Incepi sa simti fluturi in stomac si nimic nu te energizeaza mai mult decat o noua dragoste.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Energia ta e la cote maxime, asa ca ai face bine sa profiti de aceasta zi, pentru a duce la bun sfarsit toate activitatile pe care ti le-ai programat. Se prevad si ceva proiecte noi, care te vor tine in priza. Ai grija totusi, nu trebuie sa te epuizezi!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Daca trebuie sa treci peste o situatie opresiva sau sa faci o schimbare intr-o relatie, va trebui sa o faci pe cai viclene. Putina lingusire te va scoate din situatia in care nu te simti in largul tau. Calca-ti pe mandrie si incearca mai mult!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai in gand o achizitie destuld e scumpa, dar aceasta se va definitiva mai tarziu. O masina sau o locuinta nu sunt chiar lucruri pe care sa le pui in cos si sa le iei apoi acasa!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Situatiile neprevazute va impiedica sa va aprofundati legaturile cu prietenii sau sa va implicati activ in orice comunitate. Munca pe care o faceti si responsabilitatile fata de copii va izoleaza de restul lumii.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ziua e dominata de sentimente destul de superficiale, lucru care iti cam pune bete in roate cand vine vorba de decizii serioase. Generozitatea te face sa uiti si sa ierti cu o usurinta neobisnuita, dar nu trece cu vederea situatiile care s-ar putea repeta!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iti este usor sa intaresti relatiile emotionale cu cei dragi. Natura ta empatica si plina de compasiune iese astazi la iveala. Cei din jur se simt in siguranta in preajma ta, datorita atitudinii tale protectoare.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ti se va cere sa indeplinesti un rol care ti se pare peste puterile tale. Avand in vedere ca nu ai de ales, va trebui sa face ce ti se cere. Cu ocazia asta, descoperi ca iti subestimezi limitele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții