Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania săptămâna 14–20 Decembrie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 14 decembrie 2019 | 22:08



Horoscop Urania săptămâna 14–20 Decembrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 14–20 Decembrie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 14 și 15 decembrie dimineața, preocupări domestice. Presiuni care provin de la rigorile funcției, de la responsabilitățile profesionale care le mobilizează nativilor toate resursele, de unde și dificultatea de a fi alături de o rudă sau de familie. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, cei tineri vor fi tentați de provocările momentului care prefigurează distracția de sărbători și nu se vor da în lături să “exerseze”, ba chiar, fără nici o undă de ironie, vor testa mai multe locații pentru a vedea care dintre ele merită un loc în programul lor de vacanță. Efort creativ sau interpretativ dacă este vorba de spectacole și manifestări publice la care vor participa în calitate de realizatori, vedete, invitați sau în postură de spectatori. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, muncă, efort organizatoric la locul de muncă, dar și discrete disfuncții (sensibilități) digestive. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, întâlniri politicoase, dialoguri în timpul cărora se vor risipi amabilități, dar care nu vor permite progrese reale pe calea unei soluții sau a unei împăcări. Efort de a ignora atitudinea refractară a unor colaboratori, ipostază care va funcționa tot mai intens în raport direct cu importanța funcției pe care o deține un nativ. Totuși, într-un context astral mai larg, numeroasele cuadraturi care se vor forma vor angaja casa I a personalității lor și sectorul carierei (ascensiune, succes), punându-le piedici și oferindu-le Berbecilor, prin concluzia la care vor ajunge, adevărate lecții de viață. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului, semn pe care îl va tranzita până pe 13 ianuarie 2020, dând, astfel, nativilor posibilitatea să aibă surprize plăcute de la prieteni, să treacă, alături de cei apropiați, prin momente neprevăzute, cele mai multe plăcute, confortabile sau profitabile.

Horoscop Taur pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 14 și 15 decembrie dimineața, Taurii vor fi mai puțin vorbăreți, tendința lor spre meditație, observație și analiză îi va împiedica să se grăbească și să greșească ori de câte ori vor fi provocați la dialog. Nevoie interioară de verificare a unor informații care au devenit imprecise odată cu trecerea timpului ori de a se întoarce la sursa unor cunoștințe pentru a le consolida și aduce la zi într-un proces de învățare sau de pregătire profesională. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, intervenții energice în chestiunile de familie, chiar dacă asta nu le va conveni unora, dar cineva trebuie să preia frâiele gospodăriei sau ale intereselor de familie. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, reacții afective temperate, în schimb, în cazul celor care desfășoară activități de creație sau de interpretare se va pune problema construcției unui proiect important, a unei abordări serioase și responsabile a unor activități care impun rigoare, metodă, răbdare și efort de șlefuire (finisare) a prestației artistice. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort de a menține relații confortabile la locul de muncă, chiar dacă, sau tocmai pentru că, motivele unor riposte și reacții subiective se vor ivi la tot pasul. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului, semn pe care îl va tranzita până pe 13 ianuarie 2020, timp în care le va da nativilor un binevenit sprijin în carieră: Taurii vor avea (mai mult) succes, se vor bucura de simpatia publicului sau vor debuta, dacă sunt tineri. Se va menține activă, întreaga săptămână, povara influxurilor planetare care marchează sectorul conștiinței, al idealurilor și al crezurilor. Pe fond, nativii nu vor dori să riște, dar, în același timp, vor simți nevoia să se dezbare de trecut și să ia decizii care să le permită să progreseze.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 14 și 15 decembrie dimineața, chestiuni materiale care nu pot fi rezolvate nici ușor, nici repede și care privesc mai degrabă un statut sau un drept patrimonial care trebuie reglementat. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, posibilitate de a vorbi convingător ori chiar de a se exprima autoritar în ipostaze publice (dialoguri, interviuri, ședințe, examene). Gemenii vor putea convinge auditoriul de valoarea lor, de nivelul pregătirii sau de legitimitatea argumentelor lor. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, chestiuni domestice, familiale obișnuite. Uneori, însă, pot apărea și aspecte litigioase, fără ca prin asta să fie vorba de un conflict, ci doar de nevoia de a se obține acte, aprobări, documente, avize referitoare la statutul unei unități locative. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, perioadă mai relaxată: nativii vor simți nevoia să se distreze, să petreacă mai mult timp cu copiii, să meargă la spectacole. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului, punându-și, astfel, amprenta pe evenimentele legate de specificul casei a IX-a, care se vor petrece până spre 13 ianuarie 2020; informații esențiale pentru evoluția lor profesională, documentări necesare desfășurării în bune condiții a unei excursii sau a unei deplasări în interes de serviciu, evenimente în care nativul se va implica și care fie îi vor da satisfacția împlinirii profesionale, fie îl vor stimula să progreseze prin efort de cunoaștere, învățare, practică, îndrumări competente. Vor fi active, întreaga săptămână viitoare, influențele pozitive ale Soarelui și ale planetei Mercur prin sectorul relațiilor parteneriale care vor permite sau vor susține dialogurile menite să pună o colaborare, un contract, o afacere pe baze corecte ori să rezolve un conflict sau un litigiu cu instituțiile statului.

Horoscop Rac pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 14 și 15 decembrie dimineața, Luna va tranzita semnul Racului, fiindu-le de folos celor care s-au născut în acest semn printr-un influx pozitiv intens, care le va permite și să-și folosească resursele organice cât mai bine. Asta nu înseamnă că relațiile parteneriale se vor rezolva, la rândul lor, repede și bine din cauza celor cinci opoziții venite dinspre Lună; aici se poate vorbi despre rigiditate în abordările conjugale, contractuale, procesuale; relații complicate cu persoanele particulare sau cu reprezentanții unor instituții pe care Racii îi vor aborda cu dificultate și, uneori, cu lipsă de suplețe. Unele întâlniri, dacă suportă amânare, ar trebui programate după jumătatea lunii februarie 2020. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, atitudine categorică într-o chestiune salarială; moment în care nativii pot pune piciorul în prag cu privire la neregulile care s-au instalat în sistemul de retribuire a muncii lor. Dialoguri utile, mai ales dacă ele sunt susținute de acte, documente, texte de lege, hotărâri judecătorești, litigii câștigate în instanță, memorii formulate cu un timp în urmă. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, moment bun pentru studiu, cercetare, învățare, acumulare de cunoștințe, actualizare a informației, lecții practice, demersuri administrative. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, abordări corecte sau abile ale chestiunilor familiale nu tocmai comode. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului. În felul acesta, până pe 13 ianuarie 2020, se conturează o perioadă favorabilă de câștiguri financiare modeste prin găsirea unor soluții ingenioase care, chiar dacă nu rezolvă definitiv și în totalitate o problemă, o îndreaptă spre o direcție avantajoasă, profitabilă ori rezonabilă. Energie fizică și capacitate de recuperare după o afecțiune solicitantă.







Horoscop Leu pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Leu

Între 14 și 15 decembrie dimineața, suferințe mai vechi sau mai noi care pot scădea vitalitatea (chiar și a celor tineri); astfel, nativii se vor simți obosiți, fără chef de muncă, se vor mobiliza cu greu pentru activitățile practice, preferând să se odihnească, sau, neavând altă soluție, dacă durerile ori disfuncțiile îi împiedică să fie activi, le vor amâna pe cele curente. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, Luna va traversa semnul zodiacal de care aparțin și în felul acesta se vor simți mai în formă decât în ultimele două-trei zile. Plus de energie, bună capacitate de mobilizare a resurselor fizice sau psihice, determinare. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, preocupări bănești sau chestiuni de administrare a unor bunuri prin demersuri curente. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, Leii vor face efortul să-și păstreze calmul, mai ales în situațiile în care, la locul de muncă, în afaceri, în dialoguri, în exercitarea prerogativelor unei funcții sau în realizarea sarcinilor de serviciu, vor fi obligați să acționeze corect sau dacă nativii se vor confrunta cu contestări, opoziții, rezistențe, șicane din partea colaboratorilor. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului. Micul Benefic va traversa casa relațiilor parteneriale și le va da acestor nativi, până pe 13 ianuarie 2020, posibilitatea de a aborda niște persoane ori de a acționa în niște situații complicate ori neobișnuite în chip inteligent și inspirat. Uneori, ar putea fi vorba și de oportunități care apar în contextul unor afaceri sau negocieri și care vor schimba datele problemei în favoarea lor. Totuși, este de reținut și latura provocatoare a acestui tranzit care îi poate împinge la atașamente bruște față de oameni mai puțin cunoscuți ori la acceptarea unor propuneri tentante în urma unei analize superficiale și a impresiei de moment.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 14 și 15 decembrie dimineața, Luna va influența în chip neplăcut și deranjant relațiile sentimentale: răceală afectivă, indiferență, rigiditate în reacții, înclinația de a impune reguli exagerate ori mai puțin justificate, conform cărora ar trebui să se desfășoare o relație afectivă. Același mecanism va funcționa și în cazul relațiilor între părinții născuți în Fecioară și copiii acestora. În cazul celor care desfășoară activități artistice sau interpretative nu inspirația și spontaneitatea vor caracteriza prestațiile lor, ci profunzimea ideilor, motivația opțiunilor artistice, estetice și maturitatea abordărilor culturale. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, univers interior modelat de tendințele pătimașe sau vanitoase; unii nativi își vor face curaj și vor aborda laturile mai puțin plăcute ale existenței lor. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, răbdare, metodă, hărnicie, rezistență la stres, spirit practic, luciditate și măsură. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort de a menține echilibrul între venituri și cheltuieli. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 13 ianuarie 2020, în sectorul muncii și sănătății. În ambele ipostaze, traseul ei va fi unul binevenit: va intra în vigoare o modificare salarială convenabilă, o neregulă mai veche va fi corectată. În planul sănătății, influența acestui nou tranzit este bogată, subtilă și profund individuală: ceea ce funcționează pentru unii nativi nu va fi valabil sau posibil pentru alții; vindecări rapide sau evoluție surprinzător de bună a organismului în urma unor operații, tratamente, proceduri, medicații, mecanisme de recuperare. Ecou bun și intens al soluțiilor medicale care intră la capitolul medicină alternativă, naturistă, energetică, vibrațională, integrativă, ș.a.m.d.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 14 și 15 decembrie dimineața, impact al contextului astral asupra sectorului familie, casă, domiciliu, avere, relații cu părinții. Factori de stres, de îngrijorare, de constrângere, de nemulțumire; dificultăți în rezolvarea chestiunilor importante care se lovesc nu de o piedică, ci de mai multe, provenind din surse diferite. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, tendința de a manifesta o atitudine de superioritate față de o persoană apropiată, de a se impune ca lider într-un grup de apropiați sau de a da glas orgoliului. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, prilej bun pentru organism pentru a-și regăsi stabilitatea funcțională și echilibrul psihic. Efort de luciditate și măsură în abordările interioare: gânduri, amintiri, analize, concluzii, decizii. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal și le va da Balanțelor o binevenită posibilitate de a se detașa de aspectele apăsătoare ale vieții de fiecare zi și de a-și regăsi calmul și seninătatea. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului. Micul Benefic va tranzita, până pe 13 ianuarie 2020, casa sentimentelor, a relațiilor cu copiii și a creativității, introducând, în funcție de accentul existențial propriu fiecărei persoane, de vârstă și de logică biografică, o binevenită notă de spontaneitate, o stare de bine interior și exterior, un chef de viață. Balanțele vor fi exuberante, dornice de petrecere, de surprize, de noutate, de aventură, de inedit. Cei tineri vor dori să aibă experiențe care să le provoace impresii puternice și să le dea senzația că trăiesc intens, de aici și riscul unor exagerări. Perioadă bună pentru cei care desfășoară activități artistice și interpretative, mai ales în ipostaze scenice “în direct”: spectacole cu public, teatru, concursuri.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 14 și 15 decembrie dimineața, evenimente, situații speciale care creează dezorientare interioară, criză a principiilor de viață sau demobilizare față de un proiect profesional ori îndoială față de o decizie, neîncredere față de viitorul unui demers pe care se gândesc, foarte serios, să-l abandoneze. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, ambiții profesionale, dorința de succes, moment al unei satisfacții personale (succes, premiu, notorietate). Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, abordare pragmatică a relațiilor de prietenie; cei născuți în Scorpion vor menține dialogul, colaborarea sau implicarea în activități comune cu unele personae, în ciuda faptului că acelea nu se ridică la nivelul așteptării lor sau care au dat deja semne că relația lor este una de moment, de conjunctură, de interes. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort personal, în plan interior, menit să le permită obținerea unei stări de calm, de detașare de forfotă exterioară, de cumpătare și de satisfacție personală obținute prin cultivarea unor forme de viață protective: somn, tihnă, siestă, odihnă, relaxare. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 13 ianuarie 2020, în sectorul casei, al familiei, al părinților, al averii. Venus va proteja aceste sectoare de viață și preocupări zilnice, poate atenua conflictele, poate elimina stresul, poate provoca momente plăcute sau destinse, poate înlesni ipostaze favorabile unor decizii fericite sau inspirate. Atenție, la caracterul viclean, ascuns, versatil sau plin de neprevăzut al evenimentelor care se vor produce, între 20-23 decembrie, în plan personal, partenerial sau familial. Context special, între 14-16 decembrie, generat de informațiile salvatoare, esențiale care schimbă datele unei afaceri, asocieri, ale unui proces, ale unei anchete.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 14 și 15 decembrie dimineața, amalgam de situații, reacții sau evaluări ale premiselor materiale (financiare) pe fondul unor ipostaze de viață, fie ele și de scurtă durată sau de curând survenite, care conturează niște limite de care trebuie să se țină cont. Toate acestea au darul de a contura o altă atitudine față de cheltuieli, asumarea unor riscuri financiare și nevoia de a se alinia urgențelor bănești, de a onora datorii și plăți curente. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, dorință de afirmare, mai ales în cazul celor tineri (și nerăbdători!) sau a celor maturi care doresc să-și pună în aplicare un plan profesional ambițios. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, prudență și măsură în stilul de a coopera, de a-și exercita funcția, spirit meticulos, exigent, pretențios, exercitat mai ales în relația cu colaboratorii. Între 19 decembrie, după ora 12.05, și 20 decembrie, posibile momente plăcute petrecute alături de prieteni. Efort de a activa alături de cunoscuți, chiar dacă de aceia nu-i leagă vreo mare simpatie sau încredere, ci doar onestitatea de a duce la bun sfârșit un proiect, responsabilitatea față de o inițiativă comună la care s-au angajat. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 13 ianuarie 2020, în sectorul comunicării, ceea ce va da posibilitatea acestor nativi ca, pentru aproximativ trei săptămâni de-acum încolo, să afle lucruri interesante, să aibă parte de știri, observații sau sfaturi esențiale care îi pot feri de greșeli. Săgetătorii vor avea noroc la concursuri, evaluări, testare a cunoștințelor, verificare a competențelor, valorificare a unui talent. Va rămâne activă și favorabilă lor complicitatea Soare/Mercur, în tranzit prin casa I a personalității, care le va spori energia și mobilitatea fizică, dar și cea psihică.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 14 și 15 decembrie dimineața, moment special, trăit în plan organic și psihic de către nativi care vor reacționa în chip diferit, ca intensitate și percepție, în funcție de vârstă, de context biografic ori de rezistență fizică. În general, va fi vorba de presiunile existențiale care li se vor părea mai greu de suportat ca înainte ori de-a dreptul insuportabile prin multitudinea și suprapunerea lor, ca și cum neșansele momentului s-au coalizat împotriva lor. Nativii trebuie să țină cont de perspectiva subiectivă care va amplifica artificial acest moment și să nu dea curs unor decizii pe acest fond personal iritat și intolerant. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, aspect mai puțin semnificativ; fiecare nativ va reacționa la specificul acestui moment care privește banii și chestiunile materiale în funcție de harta personală cu privire la această problematică. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, evaluare atentă, obiectivă, fără concesii și slăbiciuni a unor persoane, evenimente sau a evoluției unei situații care ocupă un loc important pentru convingerile lor. Relații cu instituțiile aflate dincolo de granițele țării în vederea unei deplasări în străinătate, indiferent de scopul și durata ei. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort de temperare a trăirilor personale sau a ecoului evenimentelor curente asupra activităților profesionale sau a responsabilităților publice. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și va marca, până pe 13 ianuarie 2020, în chip pozitiv, fie și numai la nivelul micilor evenimente și ipostaze, relația lor cu banii și salarizarea sau (răs)plata muncii depuse de ei. Atenție la ceea ce se va întâmpla concret sau va apărea doar ca o sugestie, o impresie sau un mesaj, între 20 și 23 decembrie, privitor la o relație sentimentală sau la relația părinților cu copiii lor.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Vărsător

ntre 14 și 15 decembrie, dimineața, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată de tranzitele dificile ale momentului, dar impactul principal va privi universul interior; fără să fie vorba de o suferință reală, de o afecțiune concretă, unii nativi vor trăi un sentiment acut de plictiseală, exasperare, dezamăgire, dezinteres sau refuz al multor stimuli externi: nu doar munca nu-i va entuziasma nici chiar plăcerile vieții. Vărsătorii vor prefera să se izoleze, să mediteze, să se detașeze de tot și toate, privite, la un loc, ca factori de stres. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, posibile întâlniri și dialoguri cu persoane autoritare care au o funcție, un statut, notorietate și cu care dialogul nu va fi ușor de purtat, cu atât mai puțin atitudinea neglijentă sau neserioasă. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, atitudine chibzuită, îndreptată spre buna administrare a banilor și de valorificare sau conservare a bunurilor de valoare. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, mental detașat de aspectele mărunte ale vieții de fiecare zi, ceea ce la va permite să privească “spectacolul vieții” mai degajat, ba, chiar, cu umor, ceea ce reprezintă o adevărată compensare a stării de spirit din primele zile ale răstimpului studiat de noi acum, aici, în care nu au fost deloc în formă; suplețe mentală, mobilitate intelectuală. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și va traversa casa I a personalității celor care aparțin acestui semn, până pe 13 ianuarie 2020. Pe fond, este vorba de un tranzit bun, profitabil, protectiv. Planeta le va insufla o accentuată stare de bine, o disponibilitate spre viața activă, desfășurată pe multiple planuri, precum și ipostaze norocoase. Atenție, între 20 – 23 decembrie, la evenimentele sau la situațiile discrete, care pot trece neobservate și care se vor revela, mai târziu, în chip determinant.





Horoscop Pești pentru săptămâna 14–20 Decembrie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 14 și 15 decembrie dimineața, afectivitate sporită, momente delicate (dor, melancolie, regrete, neliniște). Cadru astral favorabil activităților de creație, caz în care focul interior sau un proiect îndelung pregătit se poate materializa; motivațiile interioare de ordin spiritual, moral, cultural, artistic îi pot face pe unii Pești să adopte, pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, un mod de viață modificat în reperele principale (tip de alimentație, raport muncă/repaus, preocupări extraprofesionale, studiu individual, plăceri, satisfacții personale). Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, afirmare la locul de muncă, dar și posibilă criză de orgoliu pe fondul unei divergențe de opinii sau de convingeri care intră în contradicție cu sarcinile de serviciu ori cu interesele unor șefi și colegi. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, efort de cooperare și de găsire a unor soluții la chestiunile parteneriale, deși contextul nu este entuziasm, ci, dimpotrivă, marcat de obstrucții (dacă este vorba de afaceri, atunci va interveni factorul legal, juridic sau instituțional, oficial). Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, interese de moment care privesc menținerea unui echilibru bănesc. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita, până pe 13 ianuarie 2020, zona obscură a personalității Peștilor. Aceștia vor avea parte de treziri la realitate, de revelații, iluminări, descoperiri înlesnite de dialogurile mai puțin convenționale cu persoane speciale prin calități, studii, experiență sau domeniu de activitate. Unele dintre ele vor viza ideile și idealurile, alteori, va fi vorba de incapacitatea acestor persoane de a accepta premisele unei vieți personale, parteneriale, publice, marcate de strategii, de ascunzișuri, de neclarități sau de egoism.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții