Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 16 Decembrie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 15 decembrie 2019 | 12:20


Horoscop pentru femei din 16 Decembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Planurile de calatorie sau de promovare a educatiei tale ar putea fi active in mintea ta. Entuziasmul te poate impiedica sa te concentrezi asupra oricarei sarcini pe care trebuie sa o faci. Nu-ti face griji. Stabilitatea ta iti va permite sa iti finalizezi sarcinile, in ciuda a orice lucru care te pot distrage. Fie asta, fie oamenii din jurul tau iti vor reaminti de responsabilitatile tale!

Horoscop pentru femeia din Taur

Ganduri de romantism si visuri la o seara minunata cu acel cineva special sunt zadarnicite de o munca care trebuie facuta imediat. Acest lucru ar putea viza finantele si poate implica o gandire profunda asupra unor subiecte care nu te intereseaza in mod deosebit. Nu lasa asta sa te doboare. Treci peste treburile pe care le ai si apoi planifica-ti seara. Nu va fi prea tarziu sa te distrezi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa planuiesti sa participi astazi la un eveniment social si Il astepti cu nerabdare. Lucrarile ar putea dura atat de mult in ziua de azi incat te poti intreba daca poti face acest lucru. Documentele nu par a fi atat de urgente. Fa cat poti, apoi relaxeaza-te si mergi la petrecerea ta. O meriti.





Horoscop pentru femeia din Rac

Comunicarile frenetice care implica un proiect sau afacerea familiei te-ar putea face sa te simti imprastiat si nefocalizat. Prea multe preocupari importante te-au lovit deodata. Poate fi confuz, dar ia-le pe rand si nu fi tentat sa incerci sa realizezi totul simultan. Mintea ta este constanta si analitica astazi.

Horoscop pentru femeia din Leu

Vesti bune despre bani te-ar putea umple cu anumite idei despre cum sa-i cheltuiesti, in special in casa ta. Poate ai nevoie de mobilier nou sau te-ai gandit la o noua vopsea sau alt tip de redecorare. Acesta este un moment minunat pentru a face acest lucru atat timp cat esti atent si sa nu lasi exuberanta sa te invinga. Nu doresti sa refaci sau sa duci mobilierul nedorit inapoi la magazin.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Mintea ta este ascutita si esti gata sa-ti asumi orice iti arunca in cale soarta. Membrii familiei sau prietenii ar putea lua acest lucru destul de ciudat, asa ca nu te mira daca vin la tine pentru ajutor si sfaturi. Probabil ca vei da o multime de explicatii azi, asa ca fii pregatit. Documentele ar putea fi un pic coplesitoare. Atata timp cat parcurgi totul cu grija, vei face totul.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cartile si revistele pe probleme psihice, spirituale sau metafizice ar putea sa iti atraga atentia astazi. Inclinatia ta ar putea fi sa lasi deoparte toate sarcinile de rutina sa favorizezi continuarea lecturii, chemand toti prietenii sa le spui ce ai invatat. Pastreaza totul pentru seara asta. Esti prea constient pentru a-ti lasa munca sa alunece si te-ai simti abandonat in sarcina ta daca ai face-o.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Un obiectiv destul de recent pe care ti l-ai stabilit poate parea un pic coplesitor. S-ar putea sa te intrebi daca vei reusi. Desi ti-ai putea distrage cu usurinta, te poti concentra atunci cand incerci, iar acest lucru ar trebui sa faci acum. Este posibil ca finantele sa aiba nevoie de atentie dar aceasta este doar o rutina.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi ar trebui sa te simti deosebit de optimist si entuziasmat. Vei avea o multime de idei grozave despre ce sa faci cu ziua ta, dar, din pacate, capacitatea ta de a pune in miscare aceste planuri va fi probabil redusa de alte responsabilitati. Asta te-ar putea face sa stai degeaba toata ziua, dar nu este o problema? In aceasta seara poti face orice vrei!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

In timpul zilei ar putea aparea discutii despre religie. Un val recent de revelatii intuitive te poate determina sa doresti sa te expui, dar acest lucru s-ar putea intoarce. Nu este ziua in care sa incerci sa ii convingi pe ceilalti de orice. Aceasta nu este nici o zi buna pentru a te gandi sa te indepartezi o vreme. Discuta cateva idei, dar realizeaza planurile mai tarziu.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Prietenii sau un grup cu care esti afiliat s-ar putea confrunta cu dificultati financiare si iti pot cere sfatul. Nu ar fi o idee buna sa iti spui parerea, cel putin astazi. Gandurile tale nu sunt atat de concentrate pe cat ar trebui sa fie. S-ar putea sa folosesti intuitia pentru a te ghida. Capacitatea ta de a vedea sub suprafata este buna acum.





Horoscop pentru femeia din Pești

Prietenii sau un grup cu care esti afiliat s-ar putea confrunta cu dificultati financiare si iti pot cere sfatul. Nu ar fi o idee buna sa iti spui parerea, cel putin astazi. Gandurile tale nu sunt atat de concentrate pe cat ar trebui sa fie. S-ar putea sa folosesti intuitia pentru a te ghida. Capacitatea ta de a vedea sub suprafata este buna acum.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții