Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 23 Decembrie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 22 decembrie 2019 | 19:26


Horoscop pentru femei din 23 Decembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Este posibil sa experimentezi astazi o explozie de energie fizica care te indeamna sa dai viata in emotiile tale. Actioneaza-ti adevaratele sentimente in orice moment. Considera ca esti o forta care trebuie luata in calcul. Nu este nevoie sa fii amenintator sau agresiv. Stii ca daca cineva te pacaleste, ai puterea si curajul de a te apara.


Horoscop pentru femeia din Taur

Natura ta practica ar trebui apreciata sub aspectele predominante ale zilei. Exista o forta puternica care te ajuta in fiecare sarcina pe care o intreprinzi si ai puterea de a duce la bun sfarsit lucrurile. Simte-te liber sa abordezi sarcinile orientate spredetalii. Este timpul sa iti scoti aceste lucruri din cale.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cheia de astazi este sa mentii lucrurile practice. Incearca sa iti mentineti atentia. Oamenii nu vor fi preocupati de somnul fantezist, asa ca pastreaza-ti aceste sentimente. Fa tot posibilul pentru a regla energia grupului, ajutand o cauza mai mare in orice mod poti. Intra intr-o gradina si simte pamantul din mainile tale.






Horoscop pentru femeia din Rac

Vestea buna este ca astazi ar trebui sa poti gasi un loc stabil pentru emotiile tale intense. Exista agresivitate pentru natura ta care se poate manifesta. Atata timp cat poti mentine aceasta tendinta sub control, lucrurile ar trebui sa fie in regula. Astazi nu este nevoie sa provocati o lupta. Cheia este sa pastrezi baza si sa finalizezi lucrurile. Problemele practice vor fi de ingrijorare la primara.


Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi exista agresivitate in emotiile tale. Acest sentiment iti va comanda atentia si iti va cere sa fii stabil si rezonabil cu privire la toate sarcinile pe care le intreprinzi. Fii sincer si intelegator. Nimeni nu va intelege metaforele obscure decat daca au vreo utilizare practica. Uda plantele si curata-ti curtea. Cu cat poti fi mai aproape de Pamant astazi, cu atat mai bine.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Profita din plin de aceasta zi, pentru ca astfel de energie nu se intampla des. Simte agresivitatea din natura ta care te indeamna sa duci lucrurile la bun sfarsit. In loc sa te frustrezi de numarul de sarcini, simte motivatia inauntru. Ai grija de problemele practice si participa la probleme referitoare la obiectivele si cariera ta.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Ziua poate incepe abia daca te concentrezi si iti blochezi emotiile puternice. Starea de detasare obisnuita te poate ajuta sa abordezi probleme la nivel cerebral, dar astazi trebuie sa fii mai receptiv emotional. Fa tot ce poti pentru a aduce mai multa stabilitate vietii tale. Ia o pozitie agresiva pentru a finaliza toate problemele.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Este posibil sa fii nevoit sa faci o pauza astazi. Abordeaza probleme practice pe care le eviti in mod normal. Esti foarte puternic pentru emotiile tale, iar natura ta este mai agresiva decat de obicei. Utilizeaza aceasta combinatie de energie puternica in avantajul tau. Nu-i lasa pe altii sa te orienteze intr-o directie in care nu vrei sa mergi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Emotiile tale vor primi astazi o lovitura speciala, pe care esti capabil sa o iei foarte in serios. Exista un instinct puternic in interiorul tau care este gata sa-si apere sentimentele sensibile. Trucul de astazi este sa ramai impamantenit si concentrat. Planifica si organizeaza si vei putea obtine destul de multe. Nu actiona zgarcit daca cineva te traverseaza.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este o zi grozava pentru tine. Nu numai ca emotiile tale sunt la un varf ciclic, dar au si un plus de forta care te va ajuta sa ramai curajos in fata oricarei opozitii care iti vine in cale. Vestea buna este ca planificarea ta poate sa dea rezultate. Exista forte puternice care te ajuta sa progresezi in directia obiectivelor tale.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este important pentru altii sa-si spuna azi problemele. Nu ii intrerupe cand vorbesc si tine-ti gura inchisa si urechile deschise. Realitatea te va plati astazi pentru orice seminte ai semanat, favorabile sau nu. Acesta este un moment bun pentru a face o plimbare in parc si pentru a te reconecta cu Pamantul.






Horoscop pentru femeia din Pești

Fii activ astazi la tine acasa si ai grija de treburi. Fa liste si tine-te de ele. Este posibil sa observi ca exista o senzatie de impamantare puternica in ziua de azi, care te ajuta sa ramai activ. Eficienta este numele jocului. Probabil ca vei experimenta o crestere a progresului in munca ta care apare atunci cand emotiile sunt intemeiate.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții