Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscopul lunii ianuarie 2020

Written By NIKE B. on duminică, 22 decembrie 2019 | 10:22


Horoscop Urania luna ianuarie 2020

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii ianuarie 2020


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ianuarie va fi o lună fructuoasă pentru Berbec. Trebuie doar să îți împărți energia corect. Aspectele tale morale vor fi foarte puternice, ceea ce garantează un comportament cinstit în orice situație. Oamenii vor veni la tine pentru sfaturi. Nu îi respinge chiar și atunci când ești ocupat. Bunătatea îți va fi răsplătită înzecit. Nativii au în acest domeniu un interes deosebit, sunt atrași de responsabilitățile pe care le au în plan social. Atunci când toată lumea se odihnește, după zilele de sărbătoare, când colegii își povestesc la o cafeluță, cum au petrecut sărbătorile, nativul Berbec este deja angajat în treburi importante.

Ce poate face nativul Berbec la momentul de început de an 2020? Să se gândească care au fost problemele profesionale sau de poziție socială din ultimul timp, mai precis din ultimii 12 ani, și va avea o imagine asupra vieții profesionale pe care o va avea în perioada imediat următoare. Sensul este spre viața de familie, cămin, rădăcini, cuibărit. Energie în plan profesional există, vor fi zile ocupate, vor fi zile bune. Există sprijin de la o persoană influentă, plăcută.

Cu poziția lui Marte în Scorpion, este bine ca nativii Berbec să fie atenți la energiile psihice care sunt foarte intense și pe care trebuie să le canalizeze în scopuri înalte, benefice. Conștientizarea puterii psihice este foarte importantă. Și în același timp, nativul este în situația de a-și transforma radical propriile dorințe, propria voință. Poate fi o perioadă dificilă pentri nativi, dar în același timp, pentru aceia care reușesc să controleze aceste energii poate fi o perioadă foarte ofertantă. Și nimic la vedere, interiorizați, deoarece după 3 ianuarie veți avea ocazia să vă etalați ceea ce pregătiți acum! Pe data de 3 ianuarie, când Marte intră în zodia Săgetător, au loc schimbări importante.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

În ianuarie, TauruL nu ar trebui să investească energie în carieră. În schimb, îți poți îndrepta atenția într-o altă direcție. De exemplu, fă ceva pentru fizicul tău. După sărbători, pe care le-ai petrecut în pace, trupul tău chiar merită asta. În plus, te vei elibera și de stres. Este momentul unei transformări radicale. Continuă o perioadă în care tensiunile sunt atât de mari în tot ce ține de profesia acestor nativi, totul este atât de răscolit și de amestecat, încât se înțelege de la sine că nu se poate merge mai departe pe calea pe care s-a mers până acum. O persoană importantă oferă nativului Taur toate informațiile de care are nevoie, inclusiv promisiunea sprijinului în demersul pe care acesta îl face în vederea transformărilor pe care le parcurge.

În al doilea caz, nativul va avea o situație profesională destul de dificilă, cariera va intra într-o fază de transformări, dar care aduc obligații în plus, eforturi mari, transformări bruște pe care nativul le poate percepe ca fiind împotriva intereselor lui, declin.
În dragoste nu sunt multe de spus. Astrologului îi pare rău că îi dezamăgește pe acești nativi, (și partenerii lor!!!) dar chiar nativii Taur sunt total dezinteresați de viața în doi, de amor, de relații personale, cel puțin în această perioadă.

Sănătatea ține de problemele care apar în carieră și de stresul pe care acestea le produc asupra nativului. Orgoliile atinse pot cauza probleme la nivelul genunchilor. De asemenea, astrologul atrage atenția că niște probleme care țin de sistemul imunitar și de eliminarea toxinelor se pot croniciza. Acumularea de lichide poate produce această situație sau o poate agrava. În zilele de 15-16 ianuarie se pot accentua unele probleme de sănătate pe fondul inflamării unor organe și al retenției de apă.








Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Începutul noului an va fi oarecum mai lent pentru Gemeni. Prin urmare, nu te aștepta la schimbări sau realizări. Situația în carieră va fi stabilă. Dacă te gândești să avansezi în carieră, va trebui să așteptți puțin mai mult. În această perioadă, este, de asemenea, important să ai grijă de sănătatea ta și să previi eventualele probleme.
Nativul Gemeni, atât de comunicativ și sociabil, începe să savureze efectiv libertatea de a fi ceva mai singur, mai retras. Este un lucru extraordinar, mai ales pentru nativul Gemeni care tocmai din însingurare consideră că a făcut un lucru de-a dreptul excentric, unic, original! Are abilitatea chiar să își apere această solitudine alunecând efectiv printre cei care vor să îi invadeze spațiul, evitându-i în cel mai delicat mod posibil.

De sărbători nativii Gemeni sunt singuri sau ca și singuri. Ar dori ca lumea să nu mai petreacă atât de mult, să nu mai fie invitați și musafiri, dacă s-ar putea să rămână acasă sau, de ce nu, să se ducă la bibliotecă. Maximum de relaționare ar fi cu o persoană erudită cu care să discute lucruri înălțătoare! Dar lucrurile nu pot fi 100% așa cum ne dorim și uneri trebuie să salvăm aparențele, deoarece vin vremuri când horoscopul cere viața în doi și dacă atunci rămânem singuri e jale!
Problemele de sănătate țin de picioare, începând de la șolduri și terminând cu tălpile. Și aceste afecțiuni se pot datora lipsei de efort a nativului pentru evoluție, lipsei de interes pentru problemele celor din jur, un fel de aroganță intelectuală și mai ales orgoliului. Mai pot apărea probleme în zona organelor genitale în cazul în care armonia din jurul nativilor lipsește.


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

În această lună, fiecare Rac se poate aștepta la armonie atunci când vine vorba de relații. Dacă vor fi unele dispute minore între tine și partener, acestea vor fi rezolvate rapid. În ianuarie, te vei bucura de asemenea, de o sănătate bună, este suficient să nu subestimezi prevenția. O modalitate bună de relaxare pentru tine este să faci o baie caldă.
Uranus le dă curajul de a schimba ceva în tot ce înseamnă alianțe, inclusiv cea a căsătoriei. Curajul de a rupe ceva și de a reconstrui de la zero. Există și o altă variantă, aceea a Racilor care doresc un mariaj, dar fug singurei și petrec o ultimă aventură, o ultimă și frumoasă călătorie a lor și numai a lor.

Și, totodată, nativul are de adus propria-i contribuție, are să antreneze propriile-i calități în partenerite, în deslușirea secretelor, în transformările radicale, în toate, propria-i contribuție este esențială. Avem Luna Plină în Rac pe 10 ianuarie, cu Soarele în Capricorn, moment de mare emotivitate pentru acești nativi. Au de realizat niște lucruri, simt acest lucru și aceasta îi emoționează, motivează. Pe data de 24 ianuarie 2020 avem Luna Nouă pe domeniul transformărilor radicale! Un început al acestor transformări poate avea loc sau poate fi sesizat, mai bine zis, concret, după momentul Lună Nouă, atunci când Luna crește, când lucrurile se adună, se așează. Sănătatea poate fi afectată de toate aceste schimbări! Orice nativ, mai ales Racii care sunt atât de sentimentali, atât de protectori cu cei din jur, empatici, cu reacții emoționale puternice, au toate șansele să le fie afectată sănătatea în perioada analizată, respectiv luna ianuarie 2020.



Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Când vine vorba de comunicare, în ianuarie, vei simți o dorință puternică de a-ți susține punctul de vedere. Acest lucru poate fi considerat un avantaj pentru Lei, deoarece acum sunt capabili, în special în zona carierei, să obțină ceea ce doresc. Cu toate acestea, ar putea apărea o problemă atunci când se întâlnesc cu o persoană la fel de autoritară. O astfel de conversație nevinovată s-ar putea transforma cu ușurință într-o discuție urata.

Nativul Leu de obicei dorește, și poate, să conducă. De data aceasta se poziționează în planul doi, acela de asistent, secretară, adjunct, ajutor, om la toate, serviabil. Nu este nimic degradant în acest lucru.

Ei bine, acest lucru, tocmai acest lucru îl face să se simtă mai bine, mai liber. Pentru că, pe lângă acea calitate de lider, Leul mai are o mare calitate: este generos. Are grijă de toți aceia pe care îi consideră ca făcând parte din regatul său. Și tocmai acest lucru poate că l-a obosit. L-au obosit solicitările de sprijin, l-au obosit preocupările pentru ceilalți. El este „tatăl” zodiacului, și tată este cel care le asigură celor de acasă existența, cel puțin în viziunea clasică. El este creativ, dar momentan nu are inspirație. Și, repet, a obosit. Uranus îi dă și lui curajul de a face ceva mai puțin obișnuit și tocmai asta face. Dorește să facă lucruri mărunte, să fie atent la detalii, să muncească cu mâna și mai puțin cu simțul răspunderii. S-a eliberat de răspundere! Cine mai este ca el? Dar uneori este depășit, este extenuat, munca aceasta exagerată îl poate epuiza efectiv.









Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În domeniul relațiilor, Fecioara se va bucura de o perioadă pozitivă în ianuarie. Datorită poziției prielnice a astrelor, cei singuri, precum și cei care se află într-o relație, o vor duce bine. De asemenea, te poți baza pe familie și pe cei mai apropiați prieteni. Dacă ai nevoie de vreo mână de ajutor, aceștia ți-o vor oferi. Nu uita să întoarci această favoare la momentul potrivit.

Nu au răbdare să stea la vorbe, la povești, simt că trebuie să facă ceva, și chiar se apucă de lucru, dar nu să facă ceva banal, ci simt pasiunea, doresc să facă un lucru care le place enorm.
Și mai este posibil să fie și îndrăgostiți! Nebunește! Pasională ca niciodată, aceatsă zodie este efectiv într-o stare de agitație maximă. Este agitația creației. Cu cinci planete în domeniul creativității și pasiunii (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton) nativii noștri sunt numai foc și pară. În sensul bun!

Nu se poate mulțumi cu nimic care i se aduce pe tavă, trebuie să pună ceva de la el în toate situațiile posibile. Un stellium pe Casa a V-a, domeniul creativității nu este întotdeauna foarte bun pentru că deschide posibilitatea mai multor opțiuni. Nativul se poate simți dezorientat, simte ceva, dar nu știe exact spre ce trebuie să îndrepte această pasiune. Nativul, cum am mai spus, este crativ, realizeză lucruri, dar pentru propria lui bucurie. La un moment dat există un prea-plin, e prea mult. Acela este momentul în care nativul trebuie să se orienteze spre grupuri care să se adreseze, acei oameni pentru care au foat create operele.
Ziua de 12 ianuarie înseamnă ceva pentru toți nativii de pe Terra. Este un moment care influențează extrem de mult prin profunzimea schimbărilor, chiar ale transformărilor radicale pe care le anunță. Este vorba de conjuncția Saturn-Pluton. Aceasta are loc o dată la circa 40 de ani, ultima dată a avut loc în noiembrie 1982. Poate că aspectul a început deja să se simtă. Pentru fiecare zodie aspectul se petrece în alt domeniu al vieții materiale. Pentru nativii Fecioară această transformare are loc în domeniul creativității. Aici se pot spune multe, domeniul este vast. Poate ca transformarea să aibă loc în relația cu copiii. Poate ca nativul care și-a dorit profund să devină părinte, să aibă parte de această bucurie. Poate să apară o iubire plină de patos și de dăruire.


Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

În ceea ce privește relațiile, acestea vor fi pașnice în ianuarie. Relațiile pe termen lung vor avansa. Nu trebuie să te îngrijorezi să discutați despre lucruri serioase cu partenerul tău. Pe de altă parte, Balanțele singure nu vor avea noroc să întâlnească oameni noi. Prin urmare, horoscopul recomandă să-ți canalizezi energia într-o direcție diferită, cum ar fi sportul. Nativul trebuie să înțeleagă că cel puțin momentan, viața de familie este solidă și îi dă posibilitatea de a se arunca înspre o răspundere importantă, spre o funcție chiar, o funcție mai importantă, de a-și asuma mai multe responsabilități în plan social, de a se afirma la locul de muncă.

În casă este agitație, mișcare, domeniul personal este într-un proces de transformare profundă. Chiar dacă lucrurile nu se schimbă efectiv, percepția nativului asupra chestiunilor de familie suferă transformări. Nativii care se descurcă cel mai bine în această perioadă sunt cei care activează în domenii precum imobiliare, construcții, arheologie și antropologie, istorie, conservare istorică sau activități legate de trecut. Sunt favorizate, pentru acești nativi, activități legate de condițiile meteorologice și problemele de mediu. Este foarte util să ieșiți și să lucrați pe teren.

Nativii sunt romantici și este foarte posibil să se îndrăgostească. Pe data de 3 ianuarie vă deschideți sufletul și încercați să vă exprimați sentimentele. 5 și 6 ianuarie poate constatați că ați fost prea sentimentali și încă aveți niște chestiuni pe care le țineți ascunse, dar pe 8 ianuarie vă exprimați sentimentele cu tot curajul și bine faceți. Ziua de 12 ianuarie înseamnă ceva pentru toți nativii de pe Terra. Este un moment care influențează extrem de mult prin profunzimea schimbărilor, chiar ale transformărilor radicale pe care le anunță. Este vorba de conjuncția Saturn-Pluton.

Luna Plină în Rac, pe 10 ianuarie, cu Soarele în Capricorn, parcă este o dovadă în plus că în domeniul căminului se întâmplă ceva foarte profund și că această dată poate să fie momentul maxim emoțional. Nativul se simte poate copleșit de emoții dar în același timp Soarele în Capricorn îl ajută să își asume ceea ce are de făcut și să procedeze corect și într-un caz și în altul. În data de 24 ianuarie 2020 avem Luna Nouă, pe cuspida dintre două domenii, între casă și pasiune, între domeniul căminului și cel al creativității.







Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Să nu îți fie teamă să folosești beneficiile în carieră oferite de noul an. În ianuarie, Scorpionii trebuie să grăbească ritmul de lucru. Conform horoscopului, nu vei duce lipsă de motivație și vei ajunge la obiectivul tău dacă vei persevera. Să nu uiți de familia ta. Îi poți vizita cel puțin odata pe lună. Multe din problemele pe care le aduce luna ianuarie 2020 sunt probleme venite din trecut, fie mesaje care s-au încurcat pe drum și ajung abia acum, fie mesaje pe care trebuia să le trimită nativul Scorpion și nu le-a trimis și acum apar consecințele, fie sunt chestiuni minore care au scăpat atenției. Pe lângă acestea mai există și probleme karmice care vin de undeva din trecutul îndepărtat și care acum parcă îl înconjoară din toate părțile pe nativul Scorpion. Undeva în trecut ați vorbit ceva ce nu trebuia, ați spus ceva neadevărat, ați ținut ceva secret și acum vi se întoarce și vă sufocă.

Ca să înțelegeți prin ce trec acești nativi, au Luna în conjuncție cu Neptun în zodia Peștilor, în casa a V-a – domeniul pasiunii! Deci șimțire, intuiție, abandonare! Această zi de 1 ianuarie poate să îl copleșească pe nativul Scorpion și prin aceea că îi aduce aminte de o iubire trecută. Sentimentele sunt atât de profunde, încât este posibil să fie vorba și de o amintire a unei iubiri din altă viață. Trăirea este extrem de intensă.
Este o perioadă în care puteți avea sfătuitori buni în persoana unui frate sau a unui văr, aceste persoane fiind foarte importante pentru voi în această perioadă. Nativul Scorpion nu este afectat numai de proriile-i trăiri. Este atât de sensibil în aceaste zile, încât este ca un releu care primește mesaje din toate părțile, chiar de le persoane necunoscute și foarte de departe, a căror vibrații sunt pe aceeași lungime undă cu ale nativului Scorpion. Aceste „mesaje” îl epuizează emoțional, nu sunt numai emoțiile lui proprii, în sufletul lui este un iureș de vibrații din toate părțile. Este un lucru extraordinar, cel puțin incomod, dar odată avertizat, nativul Scorpion îl poate controla. Sigur, emoțiile sunt foarte greu de controlat și pentru acești nativi este și mai dificil în această perioadă, deoarece pe zona pasiunii se află și Luna Neagră care îi poate perverti sentimentele, le amplifică, le denaturează încât nativul nu mai știe ce să creadă.


Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ianuarie va aduce oamenilor născuți în această zodie o perioadă pașnică atunci când vine vorba de carieră. Atmosfera la locul de muncă va fi una plăcută, cu un ritm normal de lucru. Vei aștepta să te întorci la lucru. Săgetătorii pot folosi această lună, de exemplu, pentru a se educa. Veți petrece timpul liber cu partenerul și familia. Te vei simți cel mai bine când ești alături de ei. Nativul Săgetător este pur și simplu obsedat de bani, de bunuri și de valorile materiale pe care le deține. Până la urmă preocuparea nu este neapărat pentru bani în sine, ci pentru ceea ce aceștia pot oferi: bunuri, valori, plăceri. Nativii Săgetător devin foarte activi și plini de inițiativă, Marte le traversează zodia și le dă forță, dorință de noi începuturi și îi face mai ales bătăioși, capabili să își susțină ideile și faptele. Marte în Săgetător se simte foarte bine, este într-un semn de foc și spiritul marțian se poate desfășura la cote înalte. Numai înțelepciunea specifică acetor nativi mai poate pondera avântul de luptă!

Viața romantică a acestor nativi este destul de simplă în această perioadă a anului. Iubește și atât, nu are o țintă precisă, persoana vizată nu pune probleme deosebite, nu se complică. Aceia dintre nativi care nu și-au găsit încă iubirea, simt că Zburătorul le dă târcoale, dar încă nu prea știu ce vor, încă iubitul/iubita nu are chip. Este vorba mai mult de dor… De fapt, nativul este dispus să cunoască mai multă lume și de aceea este foarte posibil ca mulți dintre nativii Săgetător să intre pe tot felul de site-uri de matrimoniale și să-și planifice o mulțime de întâlniri. Curiozitatea poate fi și mai mare decât dorul! Pe de altă parte, cu Uranus în Casa a V-a, domeniul iubirii și pasiunii, nativul Săgetător este în situația de a-și dori să se îndrăgostească, dar nu de cineva obișnuit, dorește o pasiune ceva mai aparte.

În relația cu copiii săi, dacă până acum a ținut la genul de educație severă, acum consideră că este momentul să dea dovadă că este un părinte modern și le poate da copiilor libertate aproape totală sau măcar le crează această impresie. Și tinde să angajeze cu copiii lui o relație foarte specială, vorbește liber cu aceștia și îi uimește de cât de modern este părintele Săgetător. Dar tot timpul, în relația cu copiii, tinde să arunce un ochi spre viitor și nu uită nicio clipă de pregătirea acestora pentru viața pe care o au de trait. Profesional nu se întâmplă nimic deosebit în viața acestor nativi. Singura problemă pe care o au cu profesia ar fi banii: cât câștigă, cum câștigă, unde ar fi mai bine. Relația cu profesia este bună în sensul că merge pe o cale cunoscută, obișnuită.






Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ianuarie va fi plin de energie pentru Capricorni. Vei emite o aură pozitivă în mediul tău înconjurător și asta va atrage mulți oameni interesanți. Fie că e vorba de un potențial partener, un nou prieten sau o cunoștință de afaceri importantă, aceste cunoștințe noi îți vor aduce multe beneficii. Va fi suficient să ieși din zona de confort și să te deschizi lumii. În cazul nativilor Capricorn, horoscopul lunii ianuarie este destul de complicat, ca să nu zic dificil, pentru că energiile care vin de la planete sunt multe, diferite, se amplifică și se condiționează una pe cealaltă și „bombardează” efectiv nativul din toate părțile. Este vorba de Soare, Mercur, Jupiter, și Saturn în conjuncție cu Pluton. Toate aceste planete aduc deopotrivă multă energie nativului, dar poate un pic prea multă, astfel încât nativii au senzația de prea-plin, simt că explodează.

Sunt necesare pentru început, lecții de răbdare și de autocontrol și e foarte greu să lămurești un nativ Capricorn în această perioadă că îi trebuie autocontrol când este atât de sigur pe el și are atâta personalitate. Și este foarte greu să îl convingă cineva, să deschidă calea spre o comunicare cu acest nativ, pentru că nu ascultă. Egocentrismul poate deveni o problemă, inclusiv pentru cei din jur, mai ales că nativul tinde să fie extrem de autoritar. Pentru nativ problema este că efectiv nu mai vede nimic decât propria voință, propria persoană și, fiind vorba de zodia Capricornului, o asumare care depășește orice limită, o voință pe care vrea să și-o impună cu orice preț.

Nativul Capricorn, având o voință de fier, chiar de diamant după mitologie, pot să se gândească la interesele clientului mai mult decât la al său personal, la interesul partenerului de viață mai mult decât la al lui personal, la interesul beneficiarului lui mai mult decât la el personal să se gândească la interesul celui care la angajat mai mult decât la a lui personal. Este o relație pe care trebuie să o pună în balanță cu ceea ce își dorește pentru el. Dar atenție: nu la modul „lasă că știu eu mai bine ce îți trebuie ție! Lăsați partenerul să spună ce dorește. E greu, dar se poate! Totodată, este nevoie de foarte multă abilitate din partea celor din jur ca să explice nativului Capricorn toate lucrurile astea. La un moment dat, în cadrul uni contract commercial, de exemplu, pe nativ tinde să îl intereseze mai puțin beneficiul, profitul material, decât impunerea propriei voințe.




Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii nu trebuie să se aștepte la evenimente pozitive în januarie. Chiar invers. Datorită influenței planetelor, această perioadă va fi mai dificilă, care înseamnă că ambiția ta va scădea. Mai ales când vine vorba de carieră. Lunile de iarnă pot fi utilizate pentru relaxare, educare sau pentru a face curat în casă. Vei fi foarte sănătos.Vărsătorul are accesul între cele două lumi, își ia din lumea nevăzută o inspirație extraordinară care îl conduce spre lucruri foarte deosebite și de unde are inspirația de a inventa noi și noi lucruri. Și reușește să le materializeze. Vărsătorul, în luna ianuarie 2020, este într-o situație de a vedea dincolo de materie și de a se pregăti pentru noi și noi lucruri extraordinare pe care le va realiza. Casa a XII-a, unde se găsesc patru planete ale Vărsătorului în acest moment, este și o zonă a plăților karmice. Momentul de introspecție este unul potrivit pentru a se analiza și a vedea ce a făcut mai puțin bine în trecut. Poate este un sentiment pe care l-a mai trait. Această izolare i-a mai fost dată, poate in această viață, poate într-o viață anterioară și, în loc să profite de aceasta, s-a arătat nerăbdător să facă lucruri. Deci este momentul să savureze liniștea și să se apropie de Dumnezeu cu care acum are „fir direct”. Sunt treburi, însă, care trebuiesc rezolvate.

Nu este recomandat să începeți afaceri în această perioadă. Mergeți la ceea ce este acum în lucru. Multitudinea de planete în casa a XII-a fac ca acești nativi să fie și idealiști, lipsiți de simț practic, visători. Iubesc necondiționat pe toată lumea. Persoana iubită poate să se răsfețe în aceste sentimente altruiste ale nativului, dar poate fi și puțin geloasă costatând iubirea și înțelegerea lui îndreptată spre toată umanitatea. Și îl mai poate considera și un pic delăsător! Astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe aceia care-i sunt aproape nativului Vărsător să înțeleagă că este doar o stare trecătoare care este necesară tuturor atunci când planetele se aliniază într-un fel anume. Pentru aceia dintre nativi care doresc o relație nouă, le spun că nu este un moment pentru începuturi. Nici pentru a reanima o relație care este cumva trecută. Pentru astfel de lucruri va veni peste un timp momentul potrivit.
Viața romantică merge pe un trend linear, pe rutină. Aceia care doresc să „cucerească” un nativ, poate reușesc pe moment, dar dacă relația nu are substanță, va veni „trezirea” și nu va mai fi la fel de bine. Este o perioadă, pentru nativii Vărsător, în care strategiile, planurile, acțiunile nu sunt îndreptate spre lumea materială, nu au succes aici, ci în lumea intimă a emoțiilor, a minții, a imaginației. Un scriitor sau un artist poate să-și imagineze acum foarte multe lucruri.






Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Ianuarie va aduce o energie pozitivă în zona relațiilor. Peștii le vor depăși fără probleme și complet natural. Îți va fi foarte ușor să stabilești noi contacte. Aceștia vor părea foarte prietenoși și naturali în public, nu numai din cauza influenței astrelor. Elanul tău poate fi utilizat ăn special atunci când faci orice fel de sport, de asemenea.

Interesul pentru cei din jur este atât de mare, încât nativul riscă să se depersonalizeze pur și simplu. Gândește aproape cu mintea celorlalți, raționează strict în interesul celor din jur, trăiește prin și pentru ei. Astrologul avertizează însă asupra acestui aspect care poate să creeze un dezechilibru în natura acestor nativi pentru că ei sunt, într-adevăr, niște oameni dedicați celorlalți, dar în acest moment horoscopul arată că prezența a cinci planete în domeniul prietenilor (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton) devine o chestiune care să depersonalizeze efectiv nativul.

Creativitatea este foarte importantă. Orientarea energiei uriașe pe care nativul o are pe domeniul colegilor și prietenilor către casa pasiunii este benefică, o dată pentru nativi, care reușește să folosească această energie excedentară ca să se exprime, dar și pentru comunitatea la care se raportează aceasta câștigând un membru activ, care aduce o plus valoare. Nativul mai poate organiza o vacanță de grup în care să se practice sporturi de grup. Sau activitate într-un grup cu care practică un hobby și unde descarcă energia de grup pe care o deține. Pe de altă parte, o dată cu data de 12 ianuarie, în grupul de prieteni sau în grupurile din care face parte nativul se produc niște frământări extraordinar de importante și extraordinar de profunde. Nativul vede prietenii, lumea din jur, colegii de grup, cu alți ochi. Sau pur si simplu schimbă total anturajul în care trăiește și in care activează. Dar schimbarea vine cu o răscolire extremă. Mai este posibil ca nativul să fie parte a unei grupări fără să realizeze acest lucru și să înceapă, odată cu perioada primei jumătăți a lunii ianuarie, să vadă cu alți ochi apartenența, și tocmai acest lucru să declanșeze acel sentiment de contopire totală, de depersonalizare în favoarea grupului.

Recomandăm ca nativii să fie atenți la momentul de Lună Plină din data de 10 ianuarie, ca la un moment în care se poate întrevedea soluția. Atunci Soarele aflat în Capricorn luminează zodia Rac unde Luna, stăpâna intuiției, aflată în domiciliu, puternică deci, va indica directia de mers. Pentru aceia dintre nativi care nu reușesc să se identifice pe una dintre ipotezele prezentate, se poate pe Lună Plină să se clarifice unde și cum se încadrează. Nu exclude posibilitatea ca unii dintre nativi să se găseasca în situații similare, dar pe care nu le-am considerat întocmai în prezentarea de mai sus.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții