Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 30 Decembrie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 29 decembrie 2019 | 17:11


Horoscop pentru femei din 30 Decembrie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Zilele trecute, ai facut o promisiune pentru a lucra constant cautand o anumita stabilitate. Asadar, ziua de azi va veni ca o surpriza nepoliticoasa. Te poti astepta sa primesti stiri care contesta programul rigid pe care l-ai stabilit sau sa intalnesti persoane care sunt hotarate sa te descurajeze. Depaseste aceste obstacole sau te vor depasi.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi este posibil sa simti o anumita anxietate in privinta viitorului. S-ar putea sa simti o forta in fata, mai ales daca ai un termen limita. Ai nevoie de provocari pentru a te afirma. Acum este momentul sa incepi sa te formezi. Indoiala este extrem de contraproductiva. Esti complet echipat pentru succes!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ideea de a te exprima va parea o gluma astazi. Te-ai oprit vreodata sa te intrebi ce inseamna a te exprima cu adevarat? Acesta este momentul ideal pentru a te gandi, mai ales daca ai obiective artistice. Fa doar ceea ce vrei sa faci. Nu forta nimic. Cu alte cuvinte, exprima-te de dragul tau si nu de dragul altora.






Horoscop pentru femeia din Rac

O data ce nu mai visezi ca ai superputeri, te vei simti mult mai bine. Nu esti un supererou si nu ai fost niciodata. Nimeni nu este. Pe de alta parte, cu siguranta ai capacitati pe care le-ai exploatat in trecut, dar acum vei fi convins ca nu sunt de nici un interes. Este timpul sa regandesti aceasta problema.


Horoscop pentru femeia din Leu

Acesta nu este momentul pentru a adera la o anumita filozofie, oricare ar fi ea. S-ar putea sa te simti frustrat de incapacitatea ta de a afla care este calea de urmat, dar acest lucru este foarte bun pentru tine. Continua sa cauti lumina, oricat de slaba ar parea, pentru ca asa vei reveni din nou la credinta solida. Cel mai bun dintre toate, va fi o credinta adaptata pentru tine.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu poti lasa totul sa se destrame acum, nu dupa ce ai ajuns atat de departe. Acesta poate fi un moment dificil pentru tine, deoarece se pare ca a sosit momentul sa dovedesti o data pentru totdeauna din ce esti facut. Dormi, fa sport si manca sanatos. Ar trebui sa poti castiga aceasta batalie cu conditia sa-ti oferi oportunitatea de a face acest lucru.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai trac? Se intampla tuturor. Suna-ti un prieten sau mergi la un film. Iesi si fa lucruri care stii ca te pot ajuta sa depasesti aceasta stare. Nu este momentul in care sa te retragi. Ai de facut unele lucrari interioare, chiar daca pare sa nu conduca nicaieri. Poate ai impresia ca esti abandonat, dar stii perfect ca acest lucru nu este adevarat.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vei fi astazi in elementul tau. Stelele te provoaca sa incerci ceva diferit. Cand privesti lucrurile relativ, mai degraba decat sa te transformi intr-un generalist vag, de ce sa nu incerci sa vii cu o filozofie mai constructiva? La ce bun daca abilitatea de a vedea toate partile unei probleme daca nu iti poti orienta ideile si observatiile catre ceva specific?


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Se pare ca de cateva zile ai creat o tensiune interna fara iesire. Drept urmare, starea ta este oarecum ciudata. De fapt, daca cineva este suficient de nefericit pentru a-ti provoca furia criticandu-te pe tine sau pe munca ta, esti susceptibil sa explodezi. Incerca sa te controlezi cat mai bine.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

O anumita decizie inseamna ca ai ajuns la un moment de cotitura. Cea mai grea parte a luarii acestei decizii este sa-ti iei ramas bun de la vechile tale obiceiuri. Trecutul poate parea confortabil si linistitor, mai ales atunci cand necunoscutul ramane in spate. Este nevoie de forta si hotarare sa il lasi in urma. Dar indiferent ca este vorba de cariera ta sau de viata ta amoroasa, ai obiective personale care nu pot fi sacrificate sau negate.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Orizontul este innegrit de indoieli. Simti frustrarile aduse de deciziile recente din viata ta amoroasa. Astazi trebuie sa te bazezi pe puterea vointei si autocontrol pentru a te putea confrunta cu problemele in mod realist in timp ce iti invingi anxietatile.






Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi starea ta de spirit poate fi apasatoare si grea. Unele dezamagiri se vor produce pe alocuri, daca trebuie sa te dovedesti in vreun fel, fie in privat, fie profesional. Exista o probabilitate sa te simti suparat pe cineva important pentru tine. Nu ceda prea repede sentimentelor negative. Ar fi rau pentru moralul tau.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții