Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 decembrie 2019 | 17:33



Horoscop Urania săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 28 decembrie, posibile griji legate de activitățile publice sau profesionale. Între 28 decembrie, după ora 07:21, și 30 decembrie, după-amiaza, surprize plăcute de la prieteni sau trăite alături de cei apropiați. Întâlniri neașteptate, ipostaze amuzante sau inedite. În ziua de 28 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 16 ianuarie, punându-i deseori pe cei născuți în Berbec în situația de a-și evalua și reevalua activitatea profesională sau un plan major de viață. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, răstimp în care unii vor simți nevoia să se odihnească, să recupereze somnul sacrificat în ultimele zile de dragul distracțiilor sau din cauza activităților în cascadă, aglomerate pe ultima sută de metri a acestui an. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, Luna va străbate zodia natală a Berbecilor și le va da energie sau chef de viață și entuziasm. Cei tineri vor fi plini de inițiativă și vor simți nevoia să facă lucrurile ieșite din tiparul monotoniei vieții de fiecare zi. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 16 februarie 2020, influențând, în acest răstimp, sectorul studiilor înalte, al proiectelor majore de viață, al speranțelor, dar și al conștiinței. Contextul va fi unul profitabil pentru cei tineri, care vor simți nevoia să opereze schimbări în viața lor sau nevoia să se pregătească în mod special pentru a progresa sau pentru a-și pune un plan în aplicare. Atenție la ceea ce se va rosti sau se va întâmpla, fie și numai ca o anticipare, în plan profesional, în preajma zilelor de 2 și 3 ianuarie, care le vor impune, în ciuda relaxării specifice acestor zile de sărbătoare și vacanță, o meditație responsabilă pentru ipostazele publice sau oficiale și deciziile pe care le vor lua în viitorul apropiat.

Horoscop Taur pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 28 decembrie, aspect astral puțin semnificativ. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, motive de bucurie sau de satisfacție profesională. Momente plăcute, flatante sau întorsături fericite ale unei stări de lucruri în plan profesional, care îi vor obliga pe nativi să-și reevalueze niște principii, niște implicații sau niște atitudini, cu atât mai justificate, cu cât, din 28 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 16 ianuarie, ceea ce le va da seriozitate şi maturitate în gândire ori abilitatea de a evalua corect o împrejurare. Perioadă care va sta sub semnul identificării unor limite personale sau conjuncturale cu privire la un plan major de viață. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, dorința de a fi alături de prieteni, plăcerea de a împărtăși satisfacții și gusturi comune cu cei apropiați; uneori, revederi plăcute, pline de drag și nostalgie. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, stare organică marcată de oboseală, stres sau enervări trecătoare, care nu le fac plăcere, pentru că le complică viața și îi obligă să-și întrerupă preocupările relaxante pentru a rezolva chestiuni curente, dar urgente sau strict necesare. Din 3 ianuarie, Marte va începe să tranziteze zodia Săgetătorului, influențându-le, în chip energic, până pe 16 februarie 2020, sectorul beneficiilor materiale, care pot fi realizate cu ajutorul sau prin intermediul altor persoane și instituții, de unde și o dinamică specială a preocupărilor și activităților pe care nativii le vor desfășura. Nota generală va fi dată de contextul juridic, de nota imperativă, de corectitudine, de onorabilitate sau de legalitate, dar trebuie ținut cont și de latura dinamică, combativă sau uneori chiar conflictuală a discuțiilor premergătoare rezoluțiilor finale.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 28 decembrie, aspect puțin semnificativ în acest răstimp. Din perspectiva intrării planetei Mercur în zodia Capricornului, în ziua de 29 decembrie, se conturează o perioadă de preocupări legate de bunurile sau de avantajele materiale ce trebuie conservate, primite sau atribuite, care va dura până pe 16 ianuarie și care nu se va asocia cu realizări rapide și simple, ci, dimpotrivă, cu piedici, întârzieri sau condiții greu de acceptat. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, idei interesante, soluții ingenioase, inspirație sau mobilitate mentală, care pe unii îi poate face simpatici și interesanți, dar care poate juca un rol important dacă, în afara relaxării firești acestor momente de sărbătoare, cei născuți în Gemeni vor fi preocupați de chestiunile majore ale construcției lor personale (studii, progres profesional, afirmare socială). Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, discrete motive de satisfacție, născute din felul în care sunt judecați și apreciați de cei apropiați ori de către public, mai ales dacă nativii desfășoară activități artistice și interpretative de natură să facă o impresie frumoasă în rândul spectatorilor. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, relații dinamice cu prietenii; nu sunt excluse discuțiile aprinse, contradicțiile și confruntările de opinii ori abordările rigide ale chestiunilor curente de viață și activitate desfășurate în comun cu aceia. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 16 februarie 2020, și va da o dinamică specială relațiilor parteneriale: întâlniri cu premise legale, juridice (inclusiv procese), dezbateri pe marginea unui proiect sau a unui contract. Tranzitul își va pune amprenta și pe relațiile conjugale și, acolo unde există nemulțumiri mai vechi, va reaprinde conflictele.

Horoscop Rac pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 28 decembrie, “gânduri de noapte” provocate de o stare de lucruri în plan partenerial care îi vor obliga să analizeze, să cântărească și să ia o decizie în conformitate. Poate că amânarea unei astfel de hotărâri ar fi binevenită dacă ținem cont că, din 28 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului și, în felul acesta, va introduce, până pe 16 ianuarie, o notă aparte de responsabilitate și de luciditate indicate în abordarea unei strategii sau a conturării unei atitudini în plan partenerial. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, surprize, în general plăcute, de ordin material (dar, cadou, atenție, ajutor nesperat). Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, nevoia de evadare într-o lume calmă, superioară, mulțumitoare pentru suflet și binefăcătoare pentru psihic prin cultivarea unor preocupări și/sau activități artistice, culturale, religioase, spirituale, filosofice. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, mobilizare pentru activitățile ce par a demara în forță la început de an. Conturare a unor ambiții sau dorințe de afirmare ori de intervenție autoritară în domeniul socio-profesional. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 16 februarie 2020, va acționa asupra sectorului muncă, salarizare, relații cu superiorii și colegii în chip dinamic. Pe fond, el se poate manifesta fie intensificând niște conflicte și nemulțumiri mai vechi, fie îi poate împinge pe nativi să facă demersuri pe cale legală pentru corectarea unor erori sau abuzuri. Tranzitul va fi unul costisitor pentru funcțiile organice pe care le va intensifica, obligând organismul să-și consume rezervele de energie. Risc de accidente legate de aparatul locomotor (mai ales musculatură), de sistemul arterial, de sistemul hepato- biliar sau de cel sangvin.







Horoscop Leu pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 28 decembrie, posibile stări organice neplăcute (dureri osoase, disfuncții gastrice, oboseală accentuată, tristețe). Din 28 decembrie, când Mercur va intra în zodia Capricornului, până pe 16 ianuarie, problemele de sănătate vor fi o preocupare constantă: stare psihică apăsătoare, îngrijorări, analiză obsesivă, uneori, a simptomelor difuze, greu de precizat, pe care organismul le va transmite nativilor. Alteori, ar putea fi vorba de un refuz sau de o neîncredere în tratamentul pe care îl urmează de ceva vreme, pe fondul constatării că, în actuala schemă, acesta nu dă rezultate sau efectele lui sunt mult sub așteptări. În planul muncii, tranzitul nu va facilita acordurile și dialogurile simple, sincere și eficiente. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, surprize de la partenerul de viață, de afaceri sau de la colaboratorii apropiați; unele ar putea fi plăcute, altele, în ipostaza de zvonuri sau de vești, pot naște premisa unei schimbări care s-ar putea concretiza în ianuarie-februarie 2020. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, motive de atenuare a unor trăiri stridente ori de câte ori mintea lor va aborda o chestiune de ordin material, care, deși nu s-a rezolvat, nu-i va mai stresa ca altădată. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, idei interesante, entuziasm față de o variantă de soluționare a unei chestiuni socio-profesionale. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 16 februarie 2020, va tranzita sectorul sentimentelor, al creativității și al relațiilor dintre părinți și copii. Este vorba de un context activ, dinamic, solicitant, care îi va obliga pe cei născuți în zodia Leului să aibă inițiativă, să se implice ori să trăiască din plin “oferta” momentului în plan emoțional, afectiv, senzual, sexual sau, pur și simplu, relaxant (loisir).







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 28 decembrie, idei și sentimente apăsătoare care nu creează premisele unei nopți liniștite. Din 28 decembrie, când Mercur va intra în zodia Capricornului, și până pe 16 ianuarie, sectorul sentimentelor, al relațiilor afective și al relațiilor dintre părinți și copii va sta sub semnul blocajelor emoționale, al incapacității de a identifica și recunoaște motivația reală a unor întâmplări, declarații și ipostaze de viață, nativii făcând un efort real pentru a depăși stările de spirit, care le vor tăia elanul și le vor atenua speranțele, încrederea ori capacitatea de a se bucura de viață. Moment al nașterii unor mari și/sau ambițioase proiecte în planul creației și al afirmării în plan artistic ori interpretativ. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, veste interesantă privitoare la o schimbare preconizată la locul de muncă. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, dorința de a păstra o stare de normalitate, de amabilitate sau chiar de tandrețe (acolo unde e cazul și se justifică ipostaza) în relațiile parteneriale; posibil joc diplomatic al aparențelor. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, reacții care trădează iritarea ori de câte ori va fi abordată, fie și sub forma unei aluzii, tema enervantă a unei chestiuni materiale care îi deranjează pe cei născuți în zodia Fecioarei. În ziua 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 16 februarie 2020, va tranzita sectorul familiei, al problemelor legate de casă, gospodărie, patrimoniu, introducând o pronunțată nevoie de ordine, de intrare în legalitate ori generând dispute pe teme patrimoniale și de administrare sau valorificare a unor bunuri aflate într-un regim neclar din punct de vedere juridic. Unele inadvertențe sau abordări abuzive se pot manifesta chiar din primele zile ale acestui tranzit, respectiv între 3 și 7 ianuarie 2020.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 28 decembrie, moment astral puţin semnificativ. În schimb, sectorul casei a IV-a va deveni și mai activ din perspectiva contribuției pe care o va aduce planeta Mercur, care, din 28 decembrie, când va intra în zodia Capricornului, și până pe 16 ianuarie, va accentua influența celorlalte patru planete care deja se află acolo, în tranzit. Nota generală introdusă de specificul planetei Mercur va fi nevoia de consultare, de informație coerentă, reală, corectă, de sfat competent ori de abordare lucidă a unei premise familiale, domestice ori patrimoniale. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, momente plăcute de relaxare, de destindere, de implicare în activități mai puțin obișnuite, care să le dea nativilor posibilitatea să se manifeste în public, să dea frâu liber unei pasiuni sau înclinații personale, altele decât sportul. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, stare organică bună, normală sau “împăcată” din punct de vedere sufletesc, ceea ce le va oferi nu doar confort interior, ci și calm organic. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, abordare energică, stârnită de revolta față de comportamentul ori față de inițiativele unui partener de viață. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 16 februarie 2020, va impulsiona sectorul comunicării, de multe ori, în chip fericit. Nativii vor avea energia necesară să-și mobilizeze resursele, să facă față stresului, să-și depășească emoțiile sau trăirile interioare stârnite de dispute, dar îi va face combativi, iar reacțiile lor vehemente nu vor fi întotdeauna tolerate de cei din jur; context conflictual în relațiile celor născuți în Balanță cu reprezentanții unor instituții. Șansa de a face călătorii neprogramate la ora actuală. Excelentă susținere astrală pentru interpreții care evoluează “în direct” (teatru, recital, concert).





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 28 decembrie, impresie neplăcută a unor ipostaze relaționale, a unor afirmații sau a turnurii pe care a luat-o, în ajun, o întâlnire, o petrecere sau o conversație telefonică. Sectorul comunicării va rămâne la fel de solicitant și de stresant, cu atât mai mult, cu cât, din 28 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului și până pe 16 ianuarie va evolua alături de celelalte patru planete care tranzitează casa a III-a a comunicării, instaurând un climat greoi și anost pentru orice tip de dialog cu frații, vecinii, cunoscuții ocazionali, tovarășii de călătorie (excursie) sau cu participanții la ședințe și întruniri oficiale. Nota generală va fi de dificultate în a accepta niște condiții propuse/impuse, dar și de incapacitatea sau reticența de a spune ceea ce știu și ceea ce cred, în mod public. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, evenimente plăcute care se desfășoară în familie, surprize agreabile făcute de un părinte sau o rudă apropiată, în vârstă. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, stare de bine, nostalgii și dor care îi vor împinge pe unii nativi ca, în măsura posibilităților și a logicii unui context biografic, să le găsească o împlinire. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, stare organică oarecum surescitată, motive de enervare, migrene, tulburări de gândire (neatenție, incapacitatea de a se concentra pe o temă, la locul de muncă), discrete tulburări de scurtă durată legate de funcțiile cerebrale și ale organelor de simț localizate la nivelul capului. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și va tranzita casa banilor câștigați din muncă proprie, punând în orice clipă, până pe 16 februarie 2020, nevoia unei reevaluări corecte, pe baze legale, întemeiate juridic, a oricărei abordări profesionale, salariale sau contractuale.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 28 decembrie, moment astral puțin semnificativ. Sectorul banilor câștigați din muncă proprie va fi unul important, poate chiar determinant, în ansamblul existenței de fiecare zi a Săgetătorilor, pentru că, din 28 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului și se va alătura influenței masive a celor patru planete care tranzitează deja acest sector. În acest fel, până pe 16 ianuarie, nota generală va fi de efort de lămurire cu privire la legitimitatea unor modificări operate în regimul de plată a muncii lor ori de temei al unor viitoare revendicări cărora nu se vor grăbi să le dea curs, tocmai pentru a justifica și argumenta cât mai întemeiat respectiva pretenție. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, informații care îi vor surprinde, știri care îi vor nedumeri, dialoguri care vor avea darul să le facă plăcere sau, de la caz la caz, să-i determine să-și schimbe impresia despre un om, un eveniment, o situație. Posibilitatea de a face deplasări de scurtă durată (excursii, plimbări) care să-i destindă. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, nevoie de confort domestic, de calm, de pace interioară, de izolare în mediul familial protectiv. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, reacții pătimașe sau subiective în fața unor provocări sentimentale. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și va fi un aliat de nădejde al acestor nativi care vor avea, până pe 16 februarie 2020, energie, determinare, curaj, dorință de a fi activi, combativitate, dar se vor confrunta și cu riscul de a deveni imprudenți ori de a exagera. Bine valorificat, acest tranzit le va permite unora să ducă la bun sfârșit ceea ce au pornit în februarie-martie 2018 și altora să se implice într-o activitate profund motivantă și solicitantă până în decembrie 2021-ianuarie 2022.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 28 decembrie, frământări interioare generate de noianul de preocupări cotidiene. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, surpriză plăcută sau doar element de noutate apărut într-un demers bănesc, financiar, salarial. În ziua de 28 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului și se va adăuga numeroaselor influxuri ale celorlalte patru planete care tranzitează, de mai mult timp, semnul lor zodiacal natal. Până pe 16 ianuarie, Capricornii vor beneficia de sprijinul acestei planete care le va da luciditate, pragmatism, prudență, calcul atent al riscurilor cu care se poate asocia un demers, logica și temeiul care vor sta la baza oricărei inițiative. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, dialoguri care fac plăcere, ca rezultat al armoniei create în relațiile lor cu frații sau cunoscuții ocazionali. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, griji pentru starea de sănătate sau situația cu care se confruntă un părinte, enervări domestice. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, din perspectiva casei a XII-a, pe care o va tranzita până pe 16 februarie 2020, nu conturează o perioadă activă; în schimb, el va funcționa ca un motor în planul motivațiilor interioare, al dezvoltării unor stări de spirit, al unor ambiții și al abordărilor viitoare, curajoase. Contextul îi va avantaja pe Capricornii aflați în preajma vârstei de 36, 48 sau 60 de ani, cu nuanțele specifice fiecărui segment de vârstă. Atenție la ceea ce se va întâmpla, la ceea ce vor gândi sau simți (presimți, intui) nativii, pe 2 și 3 ianuarie, pe fondul unei triple conjuncții la grad perfect, care va avea rolul să-i trezească la realitate sau să le dea posibilitatea să afle adevărul, chiar dacă acest lucru nu-i va entuziasma.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 28 decembrie, aspect astral nesemnificativ. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, tranzit care le va spori spontaneitatea, inventivitatea, originalitatea, capacitatea de exprimare sau poate chema norocul ori le poate oferi o șansă, o intuiție, un context fericit. În ziua de 28 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului; din perspectiva casei a XII-a, pe care o va tranzita până pe 16 ianuarie, el nu va avea un efect vizibil, clar și imediat. În schimb, le va da mai mult temei în decizii, mai multă luciditate în abordările de perspectivă, mai multă stabilitate în reacții ori le va permite să ajungă la o viziune matură asupra vieții. Celor în vârstă, acest tranzit le va stârni mecanisme de reevaluare personală, iar nivelul de (ne)mulțumire la care vor ajunge, în urma acestor procese de conștiință, va avea darul să-i determine să facă schimbări importante în viața lor. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, calcule bănești bazate pe speranța “de mai bine” ori pe ipoteza unei rezolvări avantajoase. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, reacții bruște, nervoase, în cadrul unor dialoguri, mai ales dacă Vărsătorii vor fi contraziși ori li se vor aduce argumente neserioase de către interlocutori. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și până pe 16 februarie 2020 îi va pune pe nativi în situația de a întâlni o persoană bine plasată social sau profesional care să le dea o mână de ajutor în mod onest: recomandare, încurajare, sfat competent, susținere morală sau publică. Cei maturi se vor putea afla, în împrejurări oficiale, în situația de a fi aleși în funcții, desemnați pentru anume responsabilități, cooptați în structuri care să le permită să-și etaleze talentul, vocația, abilitățile sau calitățile personale (onestitatea, cinstea, onorabilitatea).





Horoscop Pești pentru săptămâna 28 Decembrie 2019–3 Ianuarie 2020

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 28 decembrie, cu excepția tendinței de a reedita, în lipsa somnului de noapte, ipostaze mai vechi de viață în care prietenii lor nu au fost la înălțimea încrederii acordate, etapa nu este aducătoare de evenimente. Dar, din 29 decembrie, Mercur va începe să tranziteze acest sector al relațiilor de prietenie și va introduce, până pe 16 ianuarie 2020, un plus de intransigență, de rigoare, de formalism, de exigență în toate relațiile cu cei apropiați, împingându-i pe cei născuți în zodia Peștilor să dea mesaje de intoleranță celor vizați de carențe față de educația, de comportamentul sau de gândirea care îl deranjează. Între 28 decembrie, după ora 7:21, și 30 decembrie, după-amiaza, celor născuți în acest semn zodiacal le vor trece prin minte tot felul de idei, care mai de care mai ciudate, mai extravagante, dar, prin asta, nu și lipsite de temei sau de valoare: trebuie să se păstreze conținutul și să-l reformuleze logic, mai târziu. Curaj sau schimbare a perspectivei din care erau privite, până acum, planurile personale, realitățile de fiecare zi ori constrângerile și piedicile. Între 30 decembrie, după ora 17:42, și 2 ianuarie dimineața, Luna va tranzita zodia Peștilor și le va unge nativilor sufletul cu trăiri plăcute, cu sentimente agreabile, cu tendințe împăciuitoare sau pline de bunăvoință și cumsecădenie, ceea ce le va permite să se decupleze de la conflictele trăite intens până mai ieri. Între 2 ianuarie, după ora 6:01, și 3 ianuarie, oarecare agitație pe teme bănești curente. În ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și până pe 16 februarie 2020 va prelua și va continua să susțină impulsurile favorabile, construite de-a lungul ultimului an de prezența lui Jupiter în sectorul carierei și al succesului. Nota generală va fi de hotărâre, de ambiție, de efort, de mobilizare a resurselor, de combativitate.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții