Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 2 Martie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 februarie 2020 | 15:31


Horoscopul zilei de 2 Martie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O escapada romantica va fi tema zilei. Putina meditatie si introspectie va ajuta sa va imbunatatiti activitatile pe toate planurile.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mai multi prieteni sunt in situatii dificile si va solicita ajutorul. Va trebui sa decideti care dintre ei are mai mare nevoie de dumneavoastra. E o zi a alegerilor.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Va revin in atentie probleme legate de planul financiar. Nu le mai amanati, cu cat le rezolvati mai repede, cu atat mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Prietenii va tot cer ajutorul si nu gasiti timp sa ii sprijiniti pe toti. Fiti putin mai egoist, daca sunt prieteni adevarati, vor intelege ca aveti si viata personala.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sfera profesionala va este vizata in aceasta perioada si sunteti sensibil la deciziile pe care trebuie sa le luati in acest sens. Aveti nevoie de disciplina. Nu e bine sa faceti alegerile cu inima.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

E o perioada foarte buna pentru cei care s-au angajat in competitii sportive. Sunteti pe cale sa ajungeti in frunte. Daca ati renuntat la activitati fizice, ar fi bine sa va reinnoiti abonamentul la fitness.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Fiti atent la posibilitatile care va ies in cale astazi. Daca timiditatea v-a impiedicat sa dati frau unor porniri, e cazul sa iesiti din scoica in care v-ati inchis. Veti fi surprins de cat de usor va va fi sa impresionati.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Limitati-va gandurile pe momentul prezent al vietii dumneavoastra. Sunteti tentat sa alunecati in perioade apuse, pe care cei din jur le vor gasi agasante si irelevante.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Aveti multe de facut pe langa casa, dar sunteti usor de distras astazi. Va pierdeti timpul aplecand urechea la gurile rele ale celor din jur. Mai bine va concentrati pe treburile domestice, sunt prioritare acum.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca nu puteti fi consecvent in munca astazi, mai bine va luati o zi libera si reveniti cand veti avea forte proaspete. E o perioada in care productivitatea nu e deloc la cote bune. Nu va pierdeti timpul si energia inutil!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sunteti cam reticent la ideea de schimbare, dar ar fi bine sa va ganditi de doua ori. Ascultati-i pe cei din jur si apoi luati deciziile. S-ar putea sa ratati o ocazie unica in viata.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Apare o oferta in sfera profesionala, care e o ocazie perfecta pentru a va spori entuziasmul. Fiti totusi precaut si analizati oferta din toate perspectivele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții