Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 1 Martie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 februarie 2020 | 15:27


Horoscop pentru femei din 1 Martie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

In sfarsit pui in miscare cateva obiective de a tale pentru o lunga durata. Bine pentru tine! Dar, desi totul este pregatit si esti gata de plecare, este posibil ca astazi sa primesti o notificare despre o anumita intarziere in planurile tale. Frustrarea poate fi insuportabila, dar cand faci un pas inapoi si te uiti la imaginea din ansamblu, vei vedea ca in cele din urma aceasta intarziere este in interesul tau.

Horoscop pentru femeia din Taur

Atentie la avocati, bancheri si brokerii pe care ii intalnesti astazi. Unul dintre ei este posibil sa incerce sa te induca in eroare cu cateva informatii inexacte. Desi ar putea fi in interesul tau, cel mai bine este sa incerci sa nu iei aceste informatii la valoarea nominala! Fa-ti propriile cercetari si afla toate datele inainte de a face investitiile financiare recomandate.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este posibil ca un membru al familiei sau o alta persoana iubita sa nu iti spuna adevarul. In apararea acestei persoane, probabil crede ca te protejeaza ferindu-te de adevar. Acesta este un moment bun pentru tine sa ai incredere in instinctele tale. Daca ti se spune ceva care pur si simplu nu suna adevarat, verifica informatiile singur in loc sa o accepti totul la valoarea nominala.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ai o minte activa si o imaginatie si mai activa. Astazi risti sa iti scurtcircuitezi creierul, in timp ce te lupti pentru a tine pasul cu toate ideile si informatiile care se invart in mintea ta. Ia-ti cateva minute pentru a face un inventar mental. Scrie tot ceea ce gandesti in acest moment, astfel incat sa poti elibera spatiu in creier pentru alte probleme. O plimbare lunga ar ajuta la calmarea mintii.

Horoscop pentru femeia din Leu

Daca un membru al familiei are o dispozitie proasta, dar nu marturiseste de ce, ti se cuvine sa iei atitudine si il ajuti. El sau ea poarta norul acela mare si negru in jur, aruncand umbre peste tot pe unde merge. Fa tot ce poti pentru a-ti ajuta ruda, desi ai grija sa nu fortezi prea tare nota. S-ar putea ca consilierea sa fie in regula, dar aceasta nu poate fi zona ta de expertiza!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca un prieten sau coleg pare sa aiba probleme, este posibil sa nu doresti sa interferezi de frica de a nu fi prea intim. Dar acesta nu este un moment pentru a te retine. Este probabil ca aceasta persoana sa aiba intr-adevar nevoie de ajutorul tau. Interventia ta va fi mult apreciata si, eventual, chiar rasplatita. Asigura-te ca te vei odihni diseara. Esti epuizat emotional si fizic.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cariera ta poate fi afectata de barfe, zvonuri si politici de birou. Este probabil ca cineva sa inainteze cu proiectul lui fara sa aiba nici un gand sau ingrijorare pentru impactul sau asupra celorlalti. Fa tot ce poti pentru a pune capat unor astfel de sicanari. Exista momente in care este indicat sa fii informatorul, iar acesta zi este una dintre ele.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Este posibil ca unele vesti proaste despre situatia ta financiara sa nu fie chiar atat de proaste pe cat par prima data. Chiar si asa, te va debusola. Verifica de doua ori informatiile inainte de a intra in panica. S-ar putea ca un computer sa fi facut o eroare sau sa greseasca un functionar bancar. Poate va trebui sa dezvalui unele documente, dar va fi o usurare sa o rezolvi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Intr-o situatie neplacuta, inclinatia ta este sa-i protejezi pe cei dragi de adevar. Ar fi o greseala. Chiar daca te porti frumos cu ei din dragoste, membrii familiei tale merita sa afle adevarul, chiar daca doare. Nu ii poti proteja de realitatile lumii exterioare. Majoritatea oamenilor, chiar si tinerii, prefera sa cunoasca faptele.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa te simti obosit si sa fii cam zguduit astazi. Desi esti un personaj obisnuit, chiar esti obligat sa recunosti ca este o zi potrivita pentru a ramane in pat. Acorda-ti aceste cateva ore pentru a te regrupa si a iti recupera energia. Va trebui sa functionezi la o forma de varf pentru toate lucrarile care probabil te vor lovi saptamana viitoare.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

In ziua de azi ai putea simti ca o persoana draga e disparuta de foarte mult timp. Este posibil ca relatia sa se termine si tu sa fii ultimul care sa afla? Nu lasa nesiguranta tale sa te innebuneasca. Este probabil ca prietenul tau sa aiba nevoie doar de ceva timp singur pentru a rezolva unele probleme majore din viata. El sau ea va cauta din nou caldura si prietenia ta in curand.





Horoscop pentru femeia din Pești

Dezinformarea este probabil sa se raspandeasca ca si focul salbatic astazi, provocand o multime de suparari inutile, fie cu vecinii, fie cu colegii de la serviciu. Nu accepta la valoare nominala barfele sau zvonurile pe care le auzi. Verifica singur exactitatea informatiilor. Daca se dovedeste a fi fals, asa cum este probabil, iti va parea rau daca ai avut vreo parte in perpetuarea acesteia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții