Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de 27 Februarie 2020

Written By NIKE B. on marți, 25 februarie 2020 | 16:18


Horoscopul zilei de 27 Februarie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai nevoie de o discutie serioasa si pe indelete cu tine insuti. Sunt anumite lucruri ce se cer lamurite si nu mai suporta amanare. Fi mai rezervat, nu te implica in multe actiuni si aloca-ti timp pentru sufletul tau. O plimbare in aer liber, o meditatie intr-un loc sfant sau o vizita la o galerie de arta te-ar ajuta enorm. Organismul tau este obosit, asa ca nu-l solicita prea mult. Sunt momente pasagere, deci nu te ingrijora.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti inconjurat de prieteni si protectori. Se pare ca ai nevoie de ceva sfaturi sau indemnuri. Situatiile controversate te pot insoti intreaga zi, dar au rolul de a te pune la treaba. Chiar daca nu ai chef de dialog sau propuneri, treci peste imbufnare si implica-te serios intr-o discutie cu cei din jur. Este posibil sa afli anumite lucruri interesante ce iti vor fi de folos mai tarziu. Spre seara, o persoana draga iti poate oferi surprize placute.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Cariera si imaginea ta in societate sunt subiectele principale ale zilei. Sunt posibile situatii dinamice, dar vei reusi sa te descurci foarte bine. Familia nu te sustine in demersurile tale sociale, de aceea trebuie sa fii foarte vigilent si atent la ce iti doresti cu adevarat. Imboldul de a te orienta numai catre sfera sociala este trecator, asa incat nu crea prea mare valva acasa. Bine ar fi sa-ti planifici drumurile scurte ce le ai de facut zilele urmatoare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

O zi excelenta pentru studii sau pentru planuri de calatorii in strainatate. Rafinarea sufleteasca ocupa si ea un loc de cinste. Ar fi bine sa-ti planifici cursuri de dezvoltare personala, de terapii complementare sau sa-ti faci un abonament la o sala de teatru sau concerte. Dorinta ta de a transcende planul material este foarte mare, astfel ca astrele iti vor pune la dispozitie tot ce ai nevoie.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Recomandabil ar fi sa te ocupi, pe indelete, de chestiunile financiare. Mai ales de taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare sau aspecte specifice mostenirilor. Este posibil ca activitatile cotidiene sau anumite lucruri legate de banii castigati din munca proprie sa-ti ridice ceva probleme. Dar, cu atentie, rabdare si perseverenta totul se poate solutiona cu bine.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Relatiile parteneriale te solicita foarte mult. Ai chef, vrei sa te implici in tot si toate, dar atentie ca elanul tau s-ar putea sa-i indeparteze pe cei din jur. Dozeaza-ti forta, astfel incat sa echilibrezi relatia dintre tine si ceilalti. Sunt posibile situatii conflictuale in acest segment de viata, insa cu rabdare si prudenta totul poate fi depasit foarte bine. Se pot modifica termenii si conditiile colaborarilor in care sti implicat.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Se contureaza o multime de activitati la serviciu. Fii atent la tot ce se petrece in sfera muncii, intrucat in umbra sunt multe capcane. Lucreaza cu masura, nu te implica in multe lucruri si selecteaza cu atentie prioritatile. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca sunt posibile stari neplacute. Nu se recomanda consultatiile sau analizele medicale. Un prieten iti poate oferi un sfat sau o lamurire de care ai mare nevoie.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj. Asta pentru ca tu foarte rar ai o asemenea stare. Sigur controversele sunt prezente, dar tocmai ele alcatuiesc farmecul acestei zile. Esti creativ si bine ar fi fi sa iti pui in practica ideile. Poate ar fi bine sa iti faci un abonament la o sala de teatru sau de concerte. In a doua parte a zilei, este posibila o mica petrecere cu cei dragi, unde ii vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Familia ocupa un loc important. Ai spor in treburile casnice si chiar daca este nevoie sa te ocupi si de activitatile profesionale, tot acasa iti este gandul. Astrele iti ofera un sprijin deosebit si recomandabil este sa te ocupi de tot ce este legat de camin sau relatii parentale. O vizita la parinti, o discutie cu acestia sau macar rasfoitul unui album cu poze de familie, ar reusi sa-ti aline dorul de vremurile copilariei si de personajele ei.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Calatoriile si studiile sunt subiectele principale ale zilei. Este nevoie sa faci o multime de drumuri si fii foarte atent. Verifica toate detaliile legate de plecari. Pentru altii, sunt posibile situatii specifice formelor de scolarizare pe termen scurt. Rasturnarile de situatie pot fi prezente. Spre seara, intalnirile cu neamurile sau prietenii apropiati iti pot oferi momente interesante. Controversele si ineditul vor da un farmec aparte zilei si evenimentelor ei.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Esti preocupat in mod special de bani. Este o zi favorabila acestor chestiuni, astfel ca iti poti planifica tot ce tine de segmentul financiar. Sunt posibile cadouri sau recompense binevenite. Pe de alta parte, cu bataie lunga, mostenirile sau banii si bunurile altora trebuie sa le ai in vedere. Nu te orienta catre speculatii financiare sau investitii surpriza, ca nu tine. Functioneaza doar afacerile cinstite si sigure.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti intr-o forma exceptionala si reusesti sa te bucuri de tot ce este in jurul tau. Ai energie, chef de tot si toate, iar ceilalti vor fi incantati de farmecul pe care il emani. Ocupa-te pe indelete de relatiile parteneriale sau de ce tine de parteneriate si colaborari. Cu forta pe care o ai poti descoperi anumite lucruri destul de interesante. Sunt posibile rasturnari benefice de situatie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții