Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei din 27 Februarie 2020

Written By NIKE B. on miercuri, 26 februarie 2020 | 16:30


Horoscop pentru femei din 27 Februarie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Constructia de anumite strazi sau cladiri ar putea face dificil sa te deplasezi in cartierul tau astazi. Daca ai de facut unele comisioane, va fi cel mai bine sa le faci la inceputul zilei. Lucrarile ar putea sa bloca temporar si liniile de electricitate, cel putin pentru o perioada de timp, astfel incat s-ar putea sa devii frustrat. Aceasta ar putea fi o zi grea dar incearca sa iti gasesti o ocupatie acasa.

Horoscop pentru femeia din Taur

Dezamagirea cauzata de o figura publica proeminenta pe care ai admirat-o intotdeauna ti-ar putea cauza astazi o criza de etica. S-ar putea sa gasesti indoieli fata de anumite credinte si valori pe care le-ai acceptat fara intrebare in cea mai mare parte a vietii tale. Retine ca acesta este de fapt un proces sanatos. Pana maine, probabil ca vei face pace cu tine insuti.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

O lipsa de contact intre tine si un partener romantic te-ar putea face sa te simti destul de deprimat astazi. S-ar putea sa fii tentat sa sari la concluzia eronata ca iubitul tau nu-i mai pasa de tine si de aceea telefonul tau nu suna. Incearca sa nu cazi in aceasta capcana. Daca incerci sa fii obiectiv, vei realiza ca acest lucru nu este adevarat.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ai tendinta sa fii foarte intuitiv, dar astazi canalul tau catre cealalta parte ar putea parea a fi total blocat. Nu poti simti ceea ce simt altii, iar oracole nu mai au sens. Poate incerci sa te bazezi pe intuitie, dar nici asta nu va functiona. Nu crede ca aceasta este o situatie permanenta. Bioritmurile tale mentale sunt scazute dar trebui sa revii la normal in cateva zile.

Horoscop pentru femeia din Leu

De obicei esti o persoana muncitoare, indiferent daca munca implica un loc de munca, un proiect personal sau pur si simplu treburile in jurul casei. Astazi, insa, treci printr-o stare de lene. Este posibil sa nu doresti sa faci nimic, cu exceptia cazului in care citesti sau vizionezi ceva la televizor. E bine. Cu totii avem nevoie de timp pentru a ne relaxa. Nu suferi de vinovatie nejustificata.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, s-ar putea sa doresti sa te separi de lume si sa te ascunzi. Curtea sau dormitorul tau pare deosebit de atragator in acest moment si s-ar putea sa fi cumparat o noua carte pe care nu ai rabdare sa o citesti. Nici nu vei simti ca vei impartasi o masa cu restul familiei. Nu iti fa griji pentru asta. Cu totii ne dorim ceva timp sa fim singuri ocazional. Familia ta ar trebui sa inteleaga.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Un prieten sau o ruda ar putea sa-ti propuna o calatorie, dar astazi nici nu vrei sa te gandesti sa mergi la magazinul alimentar si nici sa vorbesti cu cineva. Mintea ta este probabil axata pe probleme intelectuale sau metafizice. Ai putea dori doar sa ramai acasa si sa studiezi aceste subiecte toata ziua. Asta e tot ce poti gestiona acum.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Frustrarea poate pune stapanire pe tine astazi cand te confrunti cu situatia ta financiara. Este posibil sa fi avut o multime de facturi de platit si, astfel, situatia ta financiara ar putea fi putin problematica. Totusi, acest lucru este doar temporar si, probabil, te vei simti mai bine bine ca nu mai ai facturi de platit. Gaseste ceva ieftin, cum ar fi cititul, care sa te tina ocupat si sa te indeparteze de orice grija. Probabil te descurci bine!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

In aceasta dimineata, s-ar putea sa te uiti in oglinda si sa fii ingrozit de ceea ce vezi. Ai muncit mult si esti stresat, asa ca probabil arati obosit. Cu toate acestea, esti apt sa arunci totul in proportie si sa crezi ca arati mult mai rau decat arati de fapt. Trateaza-te cu niste haine noi si o plimbare si apoi odihneste-te. Maine probabil vei arata mai grozav ca oricand

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea intampla ceva in timpul zilei care iti aminteste inconstient de ceva neplacut care ti s-a intamplat in trecut. S-ar putea sa nu-ti amintesti nici macar evenimentul de astazi, dar amintirile intamplarii din trecut te-ar putea traumatiza pe tot parcursul zilei si te-ar pune intr-o dispozitie foarte dificila. Incearca sa analizezi de ce te afecteaza atat de mult aceasta amintire. S-ar putea sa te simti ca si cum o greutate grea ti s-ar fi ridicat de pe umeri.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nici unul dintre prietenii tai nu poate fi acasa astazi, asa ca probabil nu vei putea avea vreun fel de conversatii telefonice sau vizite cu ei. Acest lucru te poate determina sa te simti destul de singur. S-ar putea sa crezi ca nimeni nu-i mai pasa de tine. Stii bine ca nu este cazul. Vei citi sau urmari videoclipuri pana cand te va suna cineva!





Horoscop pentru femeia din Pești

Azi s-ar putea sa te simti obligat sa ramai acasa din anumite motive. Poate ca astepti un vizitator care intarzie sau o livrare de un anumit fel. Prin urmare, te-ai putea simti oarecum frustrat. Iti place sa stai acasa, dar numai daca alegi acest lucru. Gasesti ceva creativ pentru a completa timpul pe care trebuie sa-l petreci in asteptare. Asta te poate face sa te simti ca si cum ai alege orice chiar daca nu stii pentru ce.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții