Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 23 Februarie 2020

Written By NIKE B. on duminică, 23 februarie 2020 | 10:35


Horoscop pentru femei din 23 Februarie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua de azi va fi o combinatie minunata de armonie si pasiune. Profita la maxim. Cu lucrurile care merg atat de bine la locul de munca, nu exista niciun motiv sa nu poti parasi biroul devreme pentru a te pregati pentru o seara speciala cu partenerul. Lumanari parfumate, o masa fabuloasa si o tinuta si mai fabuloasa. Ai la indemana un desert bogat si chef.

Horoscop pentru femeia din Taur

Eforturile tale pe frontul intern au fost cu siguranta remunerate. Casa ta arata minunat. Toti cei care intra spun asta. Unii vizitatori neasteptati se pot opri pentru o salutare rapida si pot termina sa stea la cina. Esti o gazda naturala, plina de mila, ca sa nu mai vorbim de un bucatar minunat. Cine iti poate acuza oaspetii ca vor sa stea?

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cartierul tau se schimba, iar schimbarea este in bine. S-ar putea sa se fi mutat vecini noi minunati sau, poate, s-a deschis un mic magazin specializat in preparate culinare. Totul se adauga sentimentului de caldura si comunitate al orasului tau. Petrece o buna parte a zilei printre vecini, intalnindu-i oriunde mergi in timp ce conduci prin oras.





Horoscop pentru femeia din Rac

Prosperitatea financiara este chiar la colt, in special cu abilitatile tale de gestionare a banilor dobandite recent. Este posibil sa primesti o marire in viitorul apropiat, desi poate nu ti se pare o noutate, deoarece te asteptati la acesti bani de mult timp. Foloseste-ti noile abilitati pentru a investi in mod solid si intelept. Esti obligat sa fii destul de multumit de rezultatele pe care le obtii pe termen lung.

Horoscop pentru femeia din Leu

Celalalt om semnificativ din viata ta are nevoie de sprijinul tau, nu de o prelegere. Anunta-l pe el sau pe ea ca esti disponibil pentru a asculta si a ajuta in orice fel, dar nu iti infrunta partenerul cu amabilitate. El sau ea va veni la tine cand este gata. Intre timp, ai grija de nevoile tale fizice. Daca corpul doreste exercitii fizice, de ce sa nu-ti cresti numarul de kilometri de jogging sau sa adaugi timp suplimentar la antrenamentul tau de gimnastica? Absenta face ca inima sa devina mai indragita, pana la urma.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi este ultima zi pentru a finaliza un proiect foarte mare la care probabil lucrezi de ceva timp. Chiar daca numele tau nu va aparea pe coperta cartii sau a propunerii de afaceri, esti incantat ca ai jucat un rol atat de important in finalizarea acesteia. Asigura-te ca vei avea un mic dejun si un pranz hranitor astazi, pentru ca este posibil sa lucrezi chiar si la cina.

Horoscop pentru femeia din Balanță

O iesire placuta ar putea fi intarziata sau anulata din cauza unui eveniment complet scapat de sub control. Tu si prietenii tai puteti profita de oportunitatea de a face ceva complet salbatic si diferit. De exemplu, ai putea sa iei o bilete la cel mai infricosator film din oras sau sa incerci in sfarsit acel restaurant etiopian despre care ai auzit atat de multe.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu exista nicio intrebare legata starea ta, deoarece ai muncit din greu in ultimele cateva saptamani. Pe masura ce se apropie termenul limita, s-ar putea sa te trezesti noaptea, sa-ti treaca numere prin cap si sa rescrie propunerile de proiecte care le ai. Este epuizant, pentru a fi sigur, dar stii ca rezultatul final va pune in valoare toata aceasta agravare.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua de astazi este potrivita pentru romantism si intimitate confortabila. Renunta la toate inhibitiile pentru cineva special. Lumanari parfumate, cel mai bun parfum si imbracamintea ta cea mai senzuala functioneaza pentru a incanta persoana care este deja cu capul in nori deoarece este indragostita de tine. Relatia ta incepe sa decurga din ce in ce mai frumos. De ce sa nu sarbatoresti intr-un mod special?

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este posibil ca unele oportunitati interesante de a face bani sa vina in calea ta, astazi sau in viitorul apropiat. Poate ca este timpul sa iti cauti un nou loc de munca, care promite un progres mai rapid prin randuri si mai multa stabilitate financiara. O data ce ai trecut de o anumita varsta, lucrul isi pierde frumusetea. Esti pregatit pentru o crestere constanta in portofoliul tau. Poate ca ar trebui sa cauti un planificator financiar pentru pasii pe care i-ai putea face chiar acum pentru a-ti imbunatati traiul.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi vor fi atat de multe de facut, incat s-ar putea sa te simti putin confuz. Pana la amiaza, te-ai putea gasi chiar coplesit. Ia o pauza. Ia un pranz lung pe o terasa exterioara, daca vremea iti permite. Respira adanc pana cand stresul scade. Este posibil sa fie nevoie sa te concentrezi pentru a termina doar una sau doua sarcini minore astazi si a pune restul deoparte pentru alta data. Aminteste-ti, stresul prea mult poate iti poate afecta sanatatea!





Horoscop pentru femeia din Pești

De cum pui piciorul la birou in aceasta dimineata incepi sa te confrunti cu diverse crize si probleme. Nu este o primire foarte buna. O ceasca calda de cafea si un salut cald al colegilor tai ar fi un mod mult mai frumos de a incepe ziua. Incearca sa iei totul in pas. Ai puterea creierului si rezistenta pentru a rezolva toate problemele zilei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții