Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania săptămâna 22–28 Februarie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 februarie 2020 | 09:09



Horoscop Urania săptămâna 22–28 Februarie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 22–28 Februarie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Berbec

Între 22 și 23 februarie, dimineața, posibile întâmplări pline de surprize și semnificații care pot dezvălui aspectele interesante privitoare la prietenii nativilor. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, perioadă dedicată, chiar fără voia sau intenția Berbecilor, universului interior: evocări, reflecții asupra evenimentelor și oamenilor care au lăsat urme profunde în amintirea nativilor. Perioadă a unor constatări sub forma “„trezirii la realitate” pe fondul unei revelații sau a unei iluminări posibile datorită influenței fazei de Lună Nouă în Pești, care va avea loc în ziua de 23 februarie și care va marca acest sector în felul ei specific: cu blândețe și cu subtilitate. Moment bun pentru meditație, introspecție, estimări înaintea unor decizii importante. Perioada va funcționa independent de voința Berbecilor în sensul vindecării blânde a spiritului încercat de evenimentele neplăcute care acum se risipesc din fondul lor sufletesc ca un fum, lăsând locul curat pentru noi experiențe, concluzii și evoluții. Acest tip de “„terapie astrală involuntară” îi va privi pe toți nativii, indiferent de vârstă sau de nivelul de înțelegere. Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, Luna va traversa zodia Berbecilor și le va da celor care s-au născut în acest sector energie, determinare și tendința de a-și asuma riscuri (chiar și atunci când nu va fi nevoie!). Berbecii vor fi dornici să se afirme, să se impună; uneori, ei pot avea șansa să acționeze în chip inspirat. Din 28 februarie, după ora 9:30′, preocupări bănești pe direcția valorificării unui potențial personal: capacitate de muncă, talent sau funcție. Ultima ipostază va fi favorizată de nu mai puțin de opt trigoane (ipostaze pozitive): unele le vor susține pe celelalte în chip stabil, dar se vor asocia cu multe condiții și constrângeri pe care nativii le vor accepta.


Horoscop Taur pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Taur

Între 22 și 23 februarie, dimineața, provocări profesionale, ipostaze publice inedite, evenimente în care nativii vor fi implicați despre care se va vorbi. Încercare profesională sau de imagine pentru cei care se apropie de maturitate și pe care trebuie să o administreze cu grijă. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, relații agreabile cu prietenii mai noi sau mai vechi. Stare de comuniune sufletească, plăceri împărtășite alături de aceia (petreceri, evenimente fericite), revederea cu persoane de care îl leagă amintiri plăcute, situații speciale născute din preaplinul Lunii Noi în Pești din 23 februarie. Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, lumea interioară va fi destul de agitată. Din cauza celor douăzeci de cuadraturi între postùrile astrale care operează între casele a IX-a și a XII-a, Taurii vor avea o stare de neliniște, se vor îngrijora pentru fleacuri, vor avea trecătoare stări de nervozitate. Din 28 februarie, după ora 9:30′, Luna va începe să traverseze semnul lor zodiacal și le va da o binevenită tendință de a fi stabili, de a nu reacționa la primul impuls. În plus, relația armonică între Marte și Uranus, care va funcționa întreaga săptămână, va spori în intensitate, în acest răstimp, și îi va pune pe cei născuți în zodia Taurului, în fața unor situații mai puțin obișnuite legate de convingerile și idealurile lor, care pot produce o fisură și atunci ei vor trebui să înțeleagă motivul real pentru care aceasta s-a produs în conștiința lor; posibil conflict interior născut din spaima unor evenimente din în trecut, asemănătoare celor care se conturează acum, care i-au nemulțumit (“„rănit”?) pe nativi și care le trezesc nu doar resentimente și repulsii, ci și nevoia de a se distanța de ele categoric pentru a se securiza personal și profesional; atitudini radicale în plan ideologic.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Gemeni

Între 22 și 23 februarie, dimineața, idei originale, idei în cascadă, intuiție, inspirație, vioiciune mentală. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, influențe astrale favorabile sectorului carieră, ascensiune socială, imagine publică. Gemenii vor avea parte de șansă, de protecție sau de un culoar favorabil dezvoltării personale fără efort, fără stres, fără contradicții. În ziua de 23 februarie, se va produce faza de Lună Nouă în Pești, care va încheia circuitul inaugurat anul trecut și va deschide unul nou. Chiar dacă semnificația acestui context astral nu pare să conducă spre numiri în funcții de răspundere, totuși, în acest răstimp ori,, cu o marjă de toleranță de 1-2 zile înaintea și după producerea lui, nu sunt excluse situațiile mulțumitoare, bucuria de a se vedea apreciați (laude publice, premii, distincții, “„presă bună”, admirație). Gemenii vor avea posibilitatea să sesizeze vulnerabilitățile din evoluția unor evenimente sau în conduita unor persoane și să se replieze, optând pentru eschive diplomatice sau pentru extrageri dintr-un context nesigur, ambiguu. Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, confruntări cu persoanele apropiate: divergențe de opinie, imposibilitatea de a ajunge la un dialog constructiv, reacții dezagreabile, nervozitate, ostilitate stârnite și amplificate de cele douăzeci de cuadraturi între planetele care traversează zodia Berbecului și cea a Capricornului, ceea ce angajează segmentul banilor și al intereselor materiale și care pot declanșa aceste dispute. Din 28 februarie, după ora 9:30′, perioadă mult mai temperată, ba chiar surprinzătoare, prin calmul și temperanța care se vor așterne peste spiritul răscolit, până mai ieri, al nativilor. Imposibilitatea de a face compromisuri în privința unor drepturi bănești și avantaje materiale ce li se cuvin.


Horoscop Rac pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Rac

Între 22 și 23 februarie, dimineața, în efortul lor de a rezolva o chestiune de interes material sau patrimonial, Racii vor propune sau vor pune în practică soluții mai puțin obișnuite; principalul este ca ele să fie acceptate și de partea adversă. Totuși, nativii nu trebuie să se bazeze pe ajutorul, contribuția sau acceptul prietenilor. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, universul convingerilor care stau la baza structurii lor umane (principii morale, idealuri, credință religioasă, aspirații personale, opțiuni profesionale) este frumos susținut de un mănunchi de tranzite care vor fi sporite în efectul lor de forța Lunii Noi în Pești, din ziua de 23 februarie. Multe premisze care au stat la baza deciziilor lor din ultima vreme vor fi analizate și șlefuite. Nativii vor da dovadă de un fel de “„sete” de progres, de “„mai bine”, de ridicare la nivelul unor comandamente superioare pentru atingerea cărora, dacă vor constata că nu au pregătirea necesară, se vor mobiliza să găsească și cele mai eficiente căi de atingere a performanței. Informații agreabile, flatante sau onorante cu privire la felul în care sunt priviți și apreciați în mediul lor profesional sau de activitate. Șansă de la o ipostază la care visau de mult și care va avea o legătură cu străinătatea într-un fel direct (plecare, strămutare, schimbare a reședinței) sau indirect, prin rude, prieteni, instituții. RECOMANDĂRI Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, sectorul exercitării funcției și a atribuțiilor de serviciu va fi cam “„zgomotos”: confruntări de opinie, acuze și replici, divergențe cu colaboratorii care ridică numeroase observații, unele justificate, altele născute dintr-un spirit de șicană, încărcate de ostilitate, ceea ce va face și mai dificilă cooperarea. Din 28 februarie, după ora 9:30′, pragmatism în relațiile de prietenie.








Horoscop Leu pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Leu

Între 22 și 23 februarie, dimineața, situații neprevăzute, circumstanțe mai puțin obișnuite în care nativii ar putea fi puși de un partener. Afirmații care surprind, dialoguri mai puțin convenționale, provocate de un context special, de o constrângere; nu faceți afirmații hazardate de dragul de a “„face valuri” sau doar pentru a vă apăra, mai ales dacă este vorba de împrejurări oficiale când toții ochii sunt ațintiți asupra dvs. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, chestiuni materiale care se pot rezolva, contextul mai bun, mai relaxat vă va permite să obțineți ceea ce doriți, fie și parțial sau, măcar, vă va permite să ajungeți la o înțelegere care va sta la baza rezolvării finale. Posibile atenții și cadouri de mică valoare. În ziua de 23 februarie, Luna Nouă în Pești va încheia circuitul deschis anul trecut, pe vremea asta, care a pus un accent pe tot ceea ce ține de bunurile primite, dăruite sau obținute prin bunăvoință ori prin aplicarea legii și va deschide un circuit nou, până în primăvara anului 2021. Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, nativul va intra în contradicție cu convingerile pe baza cărora și-a construit un drum și și-a consolidat opțiunile. Pentru că acestea sunt bântuite de conflicte, disfuncții, nereguli, revoltă și dizarmonie, Leii vor analiza cu luciditate dacă este indicat să meargă pe același drum ori e mai bine să renunțe la unele principii, dorințe sau strategii socio-profesionale. Informații care nemulțumesc, venite de la persoanele sau instituțiile aflate în străinătate, abordate pe cale oficială, de către nativi. Din 28 februarie, după ora 9:30′, concentrare pe nevoia de a-și securiza și proteja imaginea, de a nu-și risca statutul public sau autoritatea profesională pentru care, dacă va fi nevoie, vor face, la nivelul muncii și activității curente, eforturi deosebite







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Fecioara

Între 22 și 23 februarie, dimineața, evenimente de mică importanță la serviciu care vor avea darul să complice sau să încurce lucrurile, generând dezordine și enervare. Vești care îi pot pune pe gânduri pe unii nativi referitor la posibilele schimbări care se preconizează la locul de muncă. Discretă solicitare a sistemului nervos central, a circulației periferice, a fiziologiei sistemului venos și a funcționalității aparatului loco-motor. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, relațiile parteneriale pot evolua bine, frumos, elegant și chiar eficient. Pe principiul “„vorba dulce mult aduce”, cei născuți în Fecioară pot tempera sau atenua niște ostilități, pot menține dialogul cu o persoană dificilă, își pot impune un punct de vedere sau o cerere în contextul discuției pe marginea unui contract. Situații favorabile nativilor în cazul litigiilor dezbătute în instanță. Luna Nouă în Pești, din 23 februarie, poate aduce surpriza unei evoluții neașteptat de bune prin schimbarea atitudinii celor care anchetează, audiază, expertizează, trag concluzii, emit decizii. În principal, este vorba de corectitudine și onestitate, și mai puțin de cumsecădenie sau îngăduință. Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, enervări pe teme patrimoniale, mai ales dacă, în jurul unui bun, se dezvoltă conflictele de interese ale celor interesați să intre în posesia lui sau a unei cote din valoarea lui. Cei născuți în zodia Fecioarei vor rămâne fermi pe poziție și nu vor accepta nici o ofertă. Din 28 februarie, după ora 9:30′, revin în prim-planul atenției nativilor situații, afirmații sau concluzii care pun sub semnul întrebării utilitatea unui proiect personal care nu li se pare celor născuți în Fecioară că se ridică la un nivel remarcabil, de unde și nesiguranța între a-l susține în continuare sau a-l revizui substanțial.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Balanta

Între 22 și 23 februarie, dimineața, nevoie de relaxare, dorință de a schimba atmosfera de seriozitate și responsabilitate cu una detașată, îndreptată spre activități care să le permită să-și pună în valoare una sau mai multe calități personale. Dorința de aventură, de inedit este mai puternic resimțită de cei tineri. Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, relații destinse la locul de muncă, situație favorabilă nativului, mai ales din perspectiva unei posibile rezolvări a unei nemulțumiri mai vechi ori, pur și simplu, prin găsirea unui plasament profesional. În planul sănătății, contextul le va da nativilor posibilitatea unei ameliorări trupești și sufletești prin alte metode decât cele clasice (medicație de sinteză și intervenții invazive), respectiv prin beneficiul unuia sau mai multor efecte ale terapiilor alternative, cu deosebire ale celor spirituale. Efect sporit al procedurilor care țintesc să ofere pacienților sau practicanților o stare de bine trupească (diferitele tipuri de masaj, de băi, de împachetări exotice aromate, gimnastică) pe fondul Lunii Noi în Pești, din 23 februarie, care se va revărsa asupra acestui sector și va accentua bucuriile simple și relaxarea fizică. Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, relațiile parteneriale se pot transforma în conflict, în dispută sau în motive de enervare: nici partenerii nu vor fi comozi, nici Balanțele nu vor fi înțelepte; de aceea, mai indicat ar fi să evite confruntările directe, abordarea subiectelor delicate, atitudinile radicale care aprind spiritele. Din 28 februarie, după ora 9:30, probleme de natură bănească sau materială ori încercare de rezolvare a problemelor de viață prin valorificarea unor bunuri de care nativul sau cineva din familia lui s-ar putea dispensa; e o ipoteză astrologică, nu o indicație.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Scorpion

Între 22 și 23 februarie, dimineața, posibile evenimente de mai mică importanță în plan familial, surprize domestice care îi pot pune în dificultate pe nativi prin felul în care le-ar putea da programul obișnuit de muncă și viață peste cap. Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, sectorul sentimentelor va fi susținut din plin de un mănunchi de influxuri astrale care vor spori emotivitatea și romantismul. În plus, acestor tendințe li se vor adăuga cele generate de Luna Nouă în Pești, din 23 februarie, care va introduce note pătimașe sau, de la caz la caz, în funcție de vârstă și experiență de viață, nerăbdare, exces afective, disponibilitate spre aventură, tendința de a cădea pradă visurilor și exagerărilor. Fiind vorba de un răstimp marcat de sensibilitate, toate activitățile de interpretare și creație se vor desfășura la cote de mare valoare și intensitate datorită forței de exprimare artistică. Perioadă favorabilă conceperii unui copil. Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, enervări la locul de muncă, situații neprevăzute, iscate în urma unor nereguli, a unor disfuncții în procesul muncii ale căror consecințe neplăcute le pot fi imputate Scorpionilor. Unele evenimente pot fi provocate chiar de nativi, pentru că, în acest răstimp, ei vor fi mai nervoși, mai lesne iritabili, se vor concentra mai greu și vor comite greșeli mai repede decât în alte perioade. Din 28 februarie, după ora 9:30, rigiditate în toate tipurile de abordare partenerială (dialoguri, negocieri, discuții pe marginea unei asocieri sau a unui contract, litigii, dispute mai vechi reluate fără argumente noi). Va continua să funcționeze, întreaga săptămână, felul greoi al schimburilor de idei, al transferului de informații (întârzieri), al proceselor de învățare (oboseală, plictiseală, ostilitate față de un cadru pedagogic)


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Săgetător

Între 22 și 23 februarie, dimineața, sectorul comunicării va fi marcat de ideile interesante, de dialogurile pline de substanță, de conținutul și de semnificația lor de pe urma cărora nativii pot avea beneficii. Unele știri se pot constitui ca niște avertismente pentru cei născuți în Săgetător. Deplasări pe nepusă masă, călătorii interesante. Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, preocupări domestice menite să facă interiorul locuinței, spațiul de muncă și de activitate mai plăcut, mai ergonomic, mai pe gustul lor, adaptat nevoilor lor ori mai nou, mai curat și mai modern. Ameliorare a relațiilor de familie, bunăvoință sau gesturi generoase ale părinților stârnite de un val de simpatie amplificată de Luna Nouă în Pești, din 23 februarie, care va lucra intens asupra netezirii asperităților dintre ei și copii. Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, sectorul relațiilor sentimentale va fi cam zbuciumat. Nativii nu vor fi niște parteneri sufletești comozi. Poate că, pe fondul numeroaselor solicitări din viața profesională și a responsabilităților sociale, rezistența lor nervoasă va da semne de slăbiciune (n-au răbdare să asculte, nu înțeleg corect, răstălmăcesc, au reacții subiective, disproporționate, cum zice românul, “își fac sânge rău”). De aceea, aspectele importante ale relațiilor afective nu e bine să fie puse în discuție tocmai acum. RECOMANDĂRI Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea Posibile conflicte între părinți și copii; unele situații, dacă într-adevăr sunt grave și-i alarmează pe părinți în chip justificat, pot atinge note stridente, violente și nepedagogice. Din 28 februarie, după ora 9:30, rezistență în fața unor restructurări la serviciu care ar putea atrage modificarea rolului lor în cadrul colectivului, atribuirea altor sarcini de serviciu cu riscuri și atribuții care nu le convin, o nouă încadrare salarială, un program nou de lucru.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Capricorn

Între 22 și 23 februarie, dimineața, evenimente de mai mică sau de mai mare importanță în plan financiar; teoretic, este vorba de banii câștigați din muncă proprie sau de obligațiile fiscale curente ale nativilor. Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, sectorul comunicare este favorabil nativilor, care se pot exprima frumos, pot vorbi într-un chip admirabil în public (interviuri, conferințe, prelegeri) sau în cadrul unor activități oficiale (ședințe, board-uri, întruniri). Uneori, din cauza retrogradării mercuriene, dacă aceștia au “călcat” strâmb, în acest răstimp pot găsi un moment potrivit să retracteze sau să se poarte în așa fel încât să șteargă prima impresie nefericită care a stârnit comentarii critice. Un moment special îl reprezintă ziua de 23 februarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Pești, ceea ce le va permite celor născuți în zodia Capricornului să primească mărturisiri ale sentimentelor din partea unor persoane de la care nu se așteptau: vor fi flatați, emoționați, impresionați. Nu e obligatoriu ca această secvență să declanșeze o relație afectivă, dar o apropiere sufletească, da. RECOMANDĂRI Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, motive de enervare sau de îngrijorare ba, poate, în unele cazuri, chiar un conflict provocat de un membru de familie care nu e la înălțimea provocărilor: nu înțelege, uită, greșește, ia decizii neinspirate, încurcă lucrurile, spune ce nu trebuie, se pune pe sine în pericol, etc. Din 28 februarie, după ora 9:30, Capricornii vor face efortul să se adapteze la o situație neprevăzută în plan afectiv, să asimileze o veste care îl debusolează sau pe care, din lipsa detaliilor, nu o înțeleg cu adevărat și până la capăt. Reacții sau inițiative care se plasează în afara conduitei obișnuite a unui părinte pus în fața derapajelor fiului sau fiicei lor.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Vărsător

Între 22 și 23 februarie, dimineața, Luna le va induce Vărsătorilor o stare bună; aceștia se vor regăsi pe sine în provocările și sugestiile astrale ale momentului (inspirație, intuiție, ideație bogată, inițiativă). Accentuat spirit de independență și autonomie față de familie în cazul copiilor și adolescenților. Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, secvență favorabilă reglărilor de conturi (plăți curente, achitarea datoriilor, lichidarea unor aspecte financiare), dar și moment bun pentru intrarea în normalitate cu privire la regimul salarial sau la identificarea unei soluții de a câștiga bani prin valorificarea unor abilități personale, altele decât profesia sau meseria dovedită printr-un atestat (diplomă), clipă de grație care permite “ieșirea din tunelul” datoriilor și lipsurilor bănești instaurată de Luna Nouă în Pești din 23 februarie. Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, fel de a vorbi cam precipitat, cam iritat și, nu odată, neatent la regulile de politețe sau de etichetă, ceea ce poate supăra sau chiar jigni o persoană, mai ales dacă aceea are un statut, o educație și o personalitate care nu acceptă lipsa de respect și de maniere. La rândul lor, Vărsătorii fiind lesne iritabili, nu vor suporta să fie corectați, contraziși ori supervizați, având impresia că aceste forme de control exercitate asupra lor sunt o formă de a li se limita libertatea de exprimare sau autonomia convingerilor, tendință justificată de cele douăzeci (!) de cuadraturi care se realizează între casa a III-a (a comunicării, despre care vorbim acum) și sectorul tăinuit, greu de înțeles în mecanismele lui ascunse, ale casei a XII-a. Din 28 februarie, după ora 9:30, confruntarea cu situații imprevizibile cu privire la felul în care funcționează gospodăria sau în care se manifestă relațiile de familie.






Horoscop Pești pentru săptămâna 22–28 Februarie 2020

Horoscop Urania Pești

Între 22 și 23 februarie, dimineața, neliniști interioare, stare specială în plan psihic, ca și cum ar fi în așteptarea unui eveniment important. Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, dimineața, perioadă frumoasă, pentru unii poate chiar memorabilă. Teoretic, este vorba de un context astral armonic ce va fi trăit cu intensitate de Pești, care, brusc, se vor simți mai bine fizic, mai în formă din punct de vedere psihic, care vor avea energie, entuziasm și inspirație. În ziua de 23 februarie va avea loc Luna Nouă în Pești, un fel de aniversare a lor, pentru că, în acel moment, se va închide, cu bune și cu rele, circuitul existențial inaugurat anul trecut și vor deschide altul nou, pe baza altor premise astrale și personale până în primăvara anului 2021, de unde și nevoia unui repaus, a unor zile de tihnă interioară, necesare pentru a medita asupra celor ce se petrec în jurul lor, pentru a înțelege direcția de viață și deciziile necesare în acest moment. Probabil că vor ajunge la concluzia că trebuie să renunțe la niște rigori interioare ce funcționează ca niște piedici de care se lovesc inițiativele și convingerile lor. RECOMANDĂRI Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, enervări cotidiene pe motive bănești sau născute din disputele banale cu funcționarii în fața cărora se prezintă pentru a efectua plăți sau a încasa bani. Unii se pot alarma, în mod special, pe fondul unor informații destabilizatoare cu privire la felul în care ar urma să fie retribuiți dacă vor intra în vigoare niște acte normative aflate în dezbatere. Din 28 februarie, după ora 9:30, observații și sfaturi ale unor apropiați de natură să-i mire și să-i pună pe gânduri. Dar cum vor avea o undă de îndoială asupra veridicității lor, Peștii vor încerca să afle temeiul evenimentelor care s-ar putea petrece în conformitate cu avertismentele acelor prieteni.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții