Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 27 Martie 2020

Written By NIKE B. on miercuri, 25 martie 2020 | 09:22


Horoscopul zilei de 27 Martie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Stim, aveti tendinta de a va infunda in frigider, ori de cate ori va simtiti depresiv. Daca nu va controlati, veti dori sa aruncati oglinzile din casa ori de cate ori va priviti in ele.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Va dedicati ziua infrumusetarii mediului in care va desfasurati activitatile. Aliniati-va gusturile la adancimea buzunarelor!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

E o zi a evenimentelor caritabile si dumneavoastra va implicati activ in ele. Asta nu ii ajuta numai pe cei din jur. E o ocazie buna sa faceti cunostinta si cu o latura a dumneavoastra tinuta in umbra pana acum. Prietenii au tendinta sa profite de aceaasta perioada prin care treceti.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sunteti pus in fata unor alegeri dificile in viata profesionala. Daca se poate, amanati orice decizie astazi. Nu sunteti prea rational.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sunteti stapan pe viata profesionala si pe cea emotionala. Sunteti mai energic decat de obicei si actionati ca un magnet pentru cei din jur. Apare o noutate in viata sentimentala.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Cineva se pune in calea dorintei dumneavoastra de a duce un plan la bun sfarsit. Sfaturile pe care vi le da va incomodeaza. Daca nu vreti sa va confruntati cu asta, mai bine tineti planul secret.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Simtiti nevoia sa evadati din peisajul domestic. Puteti totusi incerca sa readuceti armonia in caminul dumneavoastra, pentru a face din el refugiul dupa o zi nebuna.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu va lasati sa cadeti in indoieli in ce priveste capacitatea de a va atinge visele legate de castiguri. Visele marete sunt alimentate de angajarea unor mari forte in lupta pentru obtinerea lor.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Singurul lucru care va poate deconecta azi e o intalnire cu prietenii. Daca nu va faceti timp si pentru ei, va veti trezi izolat si cu telefoanele inchise in nas.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Astazi ati vrea sa va ocupati de sanatatea dumneavoastra, dar nu va permit finantele. Mai bine amanati, pentru a evita sa va faceti datorii. Nu e nimic ce nu poate astepta!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sunteti sprijinit de astre, care fac lucrurile sa para mai usoare. Fie ca aveti de mutat muntii sau de aprins un chibrit, treaba va merge la fel de usor.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Viata amoroasa vi se va imbunatati daca analizati putin relatiile trecute si vedeti ce anume a mers prost acolo.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții