Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei din 27 Martie 2020

Written By NIKE B. on joi, 26 martie 2020 | 15:05


Horoscop pentru femei din 27 Martie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca te-ai gandit sa faci o excursie, aceasta nu este ziua potrivita pentru a-ti face planuri. Orice afli astazi despre programele de zbor sau hoteluri pot sa nu reflecte situatia in realitate. Daca astepti cateva zile, lucrurile ar trebui sa mearga mult mai bine. Daca ai deja planuri de plecare, astepta-te la unele intarzieri. Nu lasa asta sa te puna intr-o stare de spirit sumbra! Creeaza-ti idei in minte cu care sa te distrezi!


Horoscop pentru femeia din Taur

O scrisoare sau un apel telefonic in legatura cu niste bani la care te-ai putea astepta, ar putea sa nu vina azi. Acest lucru te-ar putea introduce intr-o panica si te va face sa vrei sa ii suni pe cei responsabili pentru a vedea ce se intampla. Nu fi surprins daca termini sa te joci cu eticheta telefonului. Aceasta nu este o zi buna pentru orice fel de comunicare. Apelul tau va veni. Doar stai linistit inca o zi sau doua.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

O invitatie la un eveniment social ar putea veni azi, si probabil ca nu vei dori sa mergi. Este posibil ca persoanele implicate sa nu aiba nimic in comun cu tine si, probabil, vei simti ca evenimentul va fi obositor si plictisitor. Cu toate acestea, pot exista factori de afaceri implicati care ar putea sa te faca sa mergi oricum. Cat de urgenta este afacerea? Cat de importante sunt contactele? Gandeste-te inainte de a accepta sau refuza.






Horoscop pentru femeia din Rac

Te simti putin indispus astazi? Este posibil ca lumanarea rabdarii sa fi ars la ambele capete. Sfatul evident ar fi sa incetinesti din ceea ce faci, dar este posibil sa simti ca nu este posibil acum. Ia-ti cat mai mult timp pentru odihna si asigura-te ca mananci corect. Cere ajutor in cazul in care trebuie sa lucrezi urgent. In felul acesta totul se va rezolva repede, chiar daca nivelul de energie nu este cel dorit.


Horoscop pentru femeia din Leu

O vizita mult timp asteptata de la un prieten apropiat sau partener de dragoste ar trebui sa fie amanata. Acest lucru ar putea fi mai degraba descurajant. Este posibil sa te temi ca amanarea va face ca vizita sa nu se intample niciodata, dar nu este cazul. Prietenul tau a intrat probabil in cateva blocaje care trebuie indreptate. Ai rabdare si stai linistit. Toate ar trebui sa functioneze asa cum doresti, desi putin mai tarziu!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Problemele legate de cariera pot fi suspendate astazi, deoarece comunicarile importante pe care le asteptai nu vor veni la timp. Pe masura ce esti nerabdator sa concluzionezi problemele implicate, ai putea capata o stare de frustrare. Nu face asta. Gaseste altceva de facut in timp ce astepti si timpul va trece mai repede. Vei obtine ceva in plus. Preocuparea ta principala va fi rezolvata, nu doar atunci cand ai sperat. Fii rabdator!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Calatoria scurta in cartierul tau poate fi facuta astazi aproape imposibila de factori pe care nu ii poti controla cum ar fi traficul. Daca ai comisioane de facut, amanele. Daca poti, mergi cu bicicleta. Daca trebuie sa mergi in masina, totusi, asigura-te ca ai muzica preferata cu tine, astfel incat sa poti face ceva in timp ce astepti in trafic. Altfel, vei innebuni cu plictiseala.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aceasta nu este ziua potrivita pentru a avea grija de documente, in special daca este vorba despre bani. Procesele tale mentale sunt mai lente decat de obicei si s-ar putea sa descoperi ca esti usor distras. Nici dispozitia ta nu va fi atat de grozava, asa ca poate fi o idee buna sa astepti cateva zile inainte de a face fata unor astfel de sarcini. Daca lucrarea este urgenta, cere ajutor. Vei putea sa te concentrezi mai mult daca faci acest lucru.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Comunicarea cu partenerii este posibil sa fie inexistenta astazi. Acesta nu este momentul pentru a incepe negocieri contractuale sau alte discutii care ti-ar putea afecta viitorul intr-un mod major. Starea de spirit prevalenta este scazuta, deci orice decizi iei astazi vor reflecta acea dispozitie. Cel mai bine ar fi sa astepti cateva zile pana cand toata lumea va fi intr-un cadru mai pozitiv.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Orice munca pe care o faci astazi ar putea merge mai incet decat de obicei, deoarece esti capabil sa fii putin distras. S-ar putea sa fii preocupat de trecut, in special de sentimente si evenimente despre care ai crezut ca ai uitat de mult timp, care iti afecteaza starea de spirit in diverse moduri. Aceasta poate fi o zi buna pentru a te concentra asupra sarcinilor de rutina pe care le poti efectua automat, daca este posibil. In felul acesta vei fi la fel de productiv ca intotdeauna.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Apelurile telefonice si e-mailurile dintre tine si prietenii tai ar putea sa nu fie posibile. Daca o problema este urgenta, te poti gandi sa te duci sa vezi persoana in cauza. Aceasta este singura modalitate de a te asigura ca ajungi la oricine. Va trebui totusi sa te intrebi daca merita.






Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi vei fi nevoit sa faci unele schimbari in viata ta. Poate fi vorba de schimbarea locului de munca sau de renovarea caminului. Orice vei avea de facut, ar fi bine sa fii atent la deciziile pe care le vei lua, deoarece risti sa cheltuiesti bani pe chestii inutile. Mai bine ai cere ajutorul unei persoane apropiate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții