Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de 30 Martie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 martie 2020 | 14:46


Horoscopul zilei de 30 Martie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Sunteti hipersensibil, indispus si inchis. Aveti tendinta sa fugiti de emotii. Daca va simtiti rau, mai bine va retrageti astazi din lumina reflectoarelor.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Va uimiti pana si pe dumneavoastra insiva cu tendinta accentuata de a-i ajuta pe cei mai putin norocosi. Va implicati intr-o activitate caritabila care va cam surmeneaza. Satisfactia de la sfarsitul zilei compenseaza insa efortul depus.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nevoia de contact cu alti oameni e mai puternica astazi. Simtiti o puternica atractie fata de o persoana din imediata apropiere.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

E o zi perfecta pentru a va rasfata. Chiar daca aruncati ceva bani in acest sens, nu exista o perioada mai buna pentru a o face. Nu veti simti micile cheltuieli, daca placerea va fi pe masura.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

E o zi perfecta pentru a va rasfata. Chiar daca aruncati ceva bani in acest sens, nu exista o perioada mai buna pentru a o face. Nu veti simti micile cheltuieli, daca placerea va fi pe masura.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Vi se ofera noi oportunitati la locul de munca, prin care va veti dovedi creativitatea si spiritul de initiativa. E o zi buna pentru a restabili relatii deteriorate.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Gandurile va sunt cam incetosate astazi. Va lasati influentat de erorile din trecut si ratati momente speciale. Incercati sa va lasati purtat de val, nu va mai faceti atatea griji.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Norocul va surade astazi in plan general. Riscati sa va pierdeti simtul realitatii, dar cei din jur sunt atrasi de buna dumneavoastra dispozitie.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cam intindeti coarda atunci cand vreti sa castigati ceva si asta le starneste nemultumirea. Pana la urma, jocul presupune si riscuri, asa ca mai bine va vedeti de scopuri si nu aplecati urechea la gurile rele.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Schimbarile din familie va afecteaza sentimentul de securitate. Nu puteti controla actiunile celor dragi si asta va nelinisteste. Mai bine nu va amestecati in problemele lor, daca nu vreti sa va pierdeti de tot increderea in dumneavoastra.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Daca nu sunteti sigur de un proiect, mai bine il amanati. Confuzia dumneavoastra va afecta in mod negativ buna lui desfasurare.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Presiunea de la locul de munca si problemele financiare se vor rezolva daca dati totul astazi. Zilele urmatoare vor fi promitatoare!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții