Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 martie 2020 | 14:53



Horoscop Urania săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 28 Martie-3 Aprilie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Berbec

Între 28 și 29 martie noaptea, nevoia de a medita pe tema unei schimbări de statut bănesc sau salarial; efort de a accepta noile condiții sau de a se adapta unei situații ciudate pentru care nu prea au model de comparație în trecut. Între 29 martie, după ora 3:38, și 31 martie, la prânz, comunicare mai puțin semnificativă: schimburi banale de știri și informații, nevoia de a se lămuri într-o privință prin consultarea textelor de lege, a documentelor oficiale sau a unei persoane avizate în domeniul care le pune Berbecilor o problemă. În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului, influențând, până pe 13 mai a.c., relațiile de prietenie. În sine, tranzitul nu este prea armonic; el aduce surprize, ipostaze inedite, întâmplări bizare sau reacții ale apropiaților câte unui nativ din zodia Berbecului de natură să-l pună pe gânduri sau cu care să aibă chiar un schimb de replici aprinse. Între 30 martie, seara, și 3-4 aprilie, conjuncția Marte/Saturn, la 0° Vărsător, care, în această variantă, s-a produs ultima dată în martie 1992, este de natură să introducă unul sau mai mulți factori de constrângere în ceea ce privește menținerea unei relații, chiar dacă la capitolul încredere, aici s-a produs deja o fisură ori dialogul a generat animozitate. Între 31 martie, după ora 13:44, și seara zilei de 2 aprilie, dedicare unei cauze familiale sau activității gospodărești curente. Între 2 aprilie, după ora 20:27, și 3 aprilie, reacții intense, uneori pătimașe, în plan sentimental; riscul ca părinții născuți în Berbec să exagereze în relația cu copiii. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor, semn în care va rămâne, în mers direct și, la un moment dat, în mișcare aparent retrogradă, până pe 7 august a.c., favorizând dialogul, comunicarea cu frații și vecinii, schimbul util de idei și informații cu instituțiile de rangul doi ale statului.

Horoscop Taur pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Taur

Între 28 și 29 martie noaptea, stare de echilibru organic, dar și psihic. Între 29 martie, după ora 3:38, și 31 martie, la prânz, informații privitoare la regimul lor fiscal, salarial sau la orice chestiune bănească actuală, alta decât marile sume, cumpărături sau investiții. În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 13 mai a.c. El va influența în mod semnificativ casa a X-a a puterii, a succesului sau a ridicării în rang, înlesnind, uneori în chip dramatic, abandonul unei funcții sau asumarea unor riscuri și dificultăți prin noile însărcinări pe care le va primi nativul. Răstimpul cuprins între 30 martie, seara, și 3-4 aprilie poate să le aducă multora schimbări de statut socio-profesional sau să-i pună în dificultate și, implicit, în fața unei opțiuni profesionale, radicale. Între 31 martie, după ora 13:44, și seara zilei de 2 aprilie, disponibilitate redusă spre conversații, refuz al pierderii timpului în discuții fără o miză precisă sau vreun beneficiu. Nevoia de a se concentra și lămuri, prin studiu și cercetare, asupra unei chestiuni ce privește formarea și dezvoltarea lor profesională. Între 2 aprilie, după ora 20:27, și 3 aprilie, intervenție energică într-o chestiune de familie, amestec greu de administrat între responsabilitățile profesionale și cele familiale sau domestice. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor, aducând, până pe 7 august a.c., influxuri pozitive în sectorul banilor câștigați prin efort propriu (protecție în fața unei situații dificile, eliminarea unei piedici financiare, șansa unei reechilibrări). Simpatie sau căldură sufletească în relația cu un prieten sau cu un grup de apropiați; contradicții interioare născute din convingeri și atașamente la care nativii nu vor să renunțe și care sunt supuse unor destabilizări (critici, atacuri, demascări, dezvăluiri).






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Gemeni

Între 28 și 29 martie, îngrijorări din motive financiare (un ajutor, un beneficiu, un câștig substanțial), care nu se rezolvă de multă vreme și care, acum mai mult ca în alte dăți, li se par nativilor că se îndepărtează de ei. Între 29 martie, după ora 3:38, și 31 martie, la prânz, bună capacitate de a dialoga, de a primi informații sau de a se exprima, indiferent prin ce mijloace (oral sau în scris, în public sau într-un context privat). Imaginație, fantezie, intuiție, disponibilitate spre a glumi, a se destinde, a se relaxa. În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și până pe 13 mai a.c. va influența segmentul conștiinței de sine, al atașamentelor superioare și al opțiunilor ideologice, înlesnind deciziile (cam bruște, totuși!) față de inițiativele și proiectele care, acum, pe moment, par că le deschid noi orizonturi de afirmare. Între 31 martie, după ora 13:44, și seara zilei de 2 aprilie, nevoia de a-și ajusta niște cheltuieli, de a-și revizui un mod de viață considerat, în condițiile de ultimă oră, riscant în perspectiva unei deteriorări financiare printr-o eventuală micșorare a veniturilor. Între 2 aprilie, după ora 20:27, și 3 aprilie, fel autoritar de a pune o problemă într-un dialog oficial sau de a-și susține vehement un drept, un interes, un principiu. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor, semn în care va rămâne, în mers direct și, la un moment dat, în mișcare aparent retrogradă, până pe 7 august a.c. Micul Benefic va reprezenta timp de patru luni o reală protecție și va fi un deschizător de drumuri precum și un factor de echilibrare organică ori de stare bună psihică (încredere, optimism). Atenție la o răsturnare de situație în forul lor interior între 30 martie și 3-4 aprilie, pe fondul conjuncției Marte/Saturn la 0° Vărsător, care, în acest context, a operat ultima dată în martie 1992.

Horoscop Rac pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Rac

Între 28 și 29 martie noaptea, câte un nativ își poate pune nădejdea într-un prieten, dar realitatea îl poate pune în fața refuzului sau a imposibilității aceluia de a-l ajuta; concluzie dezamăgitoare. Între 29 martie, după ora 3:38, și 31 martie, la prânz, gândul Racilor va fugi de la un subiect la altul (impresii superficiale). În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului, introducând, până pe 13 mai a.c., o pronunțată notă de suspans, de imprevizibil aproape fiecărui demers menit să le înlesnească un sprijin material sau să le atribuie o cotă-parte dintr-o moștenire sau o donație. Surprize, tensiuni relaționare, hotărâri bruște, evenimente majore care nu țin de voința nativului și care schimbă datele problemei. Atenție, totuși, că același aspect astral patronează și accidentele provocate de mijloacele rutiere, de utilajele care folosesc curent electric sau de aparatura care funcționează pe bază de unde, vibrații și radiații. Între 31 martie, după ora 13:44, și seara zilei de 2 aprilie, Luna va tranzita zodia Racului, va fi o Lună puternică, folositoare, din toate punctele de vedere, nativilor care “vor prinde puteri” specifice acestui context astral (sensibilitate, subtilitate, emotivitate, creativitate, delicatețe, farmec). Între 2 aprilie, după ora 20:27, și 3 aprilie, abordare “pieptișă” a secvențelor delicate din punct de vedere material (riposte vehemente, refuzul de a accepta sau de a coopera în situația unui declin financiar, comentarii critice, precizări de poziție cu aer de ultimatum). Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor. Plasat în sectorul lucrurilor ascunse, al psihismului și al afecțiunilor bazate pe o explicație genetică, Micul Benefic va tempera, până pe 7 august a.c., efervescența interioară și suprasolicitarea organismului, care se vor manifesta de-a lungul acestor patru luni în casa a XII-a.







Horoscop Leu pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Leu

Între 28 și 29 martie noaptea, Leii s-ar putea confrunta cu probleme de autoritate și stabilitate profesională, pe fondul opoziției unor colaboratori sau a unor subalterni care vor formula critici și se vor dezice de ei în situațiile cu grad mare de risc. Între 29 martie, după ora 3:38, și 31 martie, la prânz, comunicare cu cei apropiați, fără ca prin asta să fie vorba de cooperare sau de activități referitoare la un proiect comun (schimb banal de impresii și informații). În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai, va crea destule furtuni în relațiile parteneriale (conflicte, controverse, replieri de atitudine, ostilități, adversități). Atenție la ceea ce se va întâmpla sau se va contura, fie și vag, în răstimpul cuprins între seara zilei de 30 martie și 3-4 aprilie a.c., când Marte, alături Saturn, la 0° Vărsător, va instaura premisa înghețării negocierilor, blocarea unor contracte sau perfectarea unor afaceri, zădărnicind tentativele de împăcare între soți și soluționarea unor litigii. Multe dintre disfuncțiile care se vor produce în această scurtă perioadă vor constitui baza unor degradări relaționare profunde și greu de rezolvat în 2021/2022 sau alterării lor în contextul unor evenimente neașteptate (separări forțate de împrejurări). Între 31 martie, după ora 13:44, și seara zilei de 2 aprilie, solicitare a aparatului digestiv, a metabolismului și a sistemului osos, care favorizează și reacțiile alergice. Între 2 aprilie, după ora 20:27, și 3 aprilie, Leii vor fi în formă, plini de viață și de energie, având determinarea necesară pentru a duce la bun sfârșit activitățile curente. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita, până pe 7 august a.c., zodia Gemenilor, oferind multor relații de prietenie alterate de evenimente și de izolare șansa de a reveni la condiția lor anterioară de comunicare bună și utilă.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Fecioara

Între 28 și 29 martie noaptea, discrete destabilizări sau dezamăgiri în planul încrederii într-o persoană sau într-un mediu profesional în care nativul nu se mai regăsește ca altădată și față de care începe să dezvolte temeri, dezacorduri ori neîncredere. Între 29 martie, după ora 3:38, și 31 martie, la prânz, comentarii ale felului în care muncesc, se prezintă în public, decid sau conduc o activitate profesională. Cei care desfășoară activități publice (învățământ, presă, politică) pot avea intervenții necesare, apreciate de spectatori (populație, asistență). În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va influența, în felul acesta, până pe 13 mai a.c., casa sănătății și a afecțiunilor curente care se vindecă repede, solicitând, în mod special, sistemul nervos (central și periferic), circulația venoasă, fiziologia aparatului locomotor, patronând uneori accidentele însoțite de traumatisme și fracturi. Context delicat pentru sănătate, atât pentru cei tineri, cât și pentru cei mai în vârstă, între seara zilei de 30 martie și 3-4 aprilie, când Marte se va întâlni cu Saturn, la 0° Vărsător, după 28 de ani (martie 1992), realizând o pereche astrală a contradicțiilor și contrastelor cu efect neplăcut asupra întregului organism. Între 31 martie, după ora 13:44, și seara zilei de 2 aprilie, prudență și rezervă în relația cu acele persoane care li se par Fecioarelor că nu sunt mânate de cele mai bune intenții față de ei. Între 2 aprilie, după ora 20:27, și 3 aprilie, axa cardiovasculară va primi influențe astrale intense, care indică risc de disfuncții cardiace și neurologice. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a.c., va fi un protector real, chiar dacă uneori în registrul minor, pentru nume, renume, autoritate, admirație a publicului, respect și încredere a colegilor, succes, afirmare.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Balanta

Între 28 și 29 martie, gânduri și planuri în eventualitatea unor destabilizări materiale ori a apariției unor blocaje în demersurile legate de obținerea unei înlesniri financiare. Între 29 martie, după ora 03:38′, și 31 martie, la prânz, lecturi utile, conversații pe o temă de interes comun, mesaje și corespondență oficială cu instituțiile aflate dincolo de granițele țării, efort de lămurire (cunoaștere) sau de familiarizare cu un subiect de actualitate în directă legătură cu desfășurarea pregătirii profesionale. În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai a. c., va dinamiza (va dinamita?) relațiile sentimentale. Nota generală este de trăire intensă, de „mistuire” ori de conflict și de stare de spirit care vădește o situație specială în viața afectivă de natură să-i destabilizeze, să-i mânie și să-le determine pe Balanțe să ia decizii bazate mai puțin pe logică și rațiune. Pe această direcție, se conturează și conjuncția Marte/Saturn, la 0° Vărsător, care va opera între 30 martie seara și 3 – 4 aprilie, când Balanțele vor avea șocul unei descoperiri. Între 31 martie, după ora 13:44′, și seara zilei de 2 aprilie, nevoia de a rezista în fața unor presiuni la locul de muncă sau în desfășurarea unei activități comune, în contextul căreia partenerii, colegii sau colaboratorii dau bir cu fugiții și -l lasă pe nativ singur și cu activitatea, și cu răspunderea. Între 2 aprilie, după ora 20:27′, și 3 aprilie, afirmarea categorică a principiilor și valorilor în care cred în fața derapajelor la care se vor deda unii apropiați. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a. c., va susține activitățile de învățare, asimilare și rafinare a cunoștințelor teoretice și practice, scoțându-le nativilor în cale, la momentul oportun, omul sau sursa necesară pentru a se lămuri și perfecționa.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Scorpion

Între 28 și 29 martie noaptea, tendință de stabilizare a unei relații, de consolidare a unui parteneriat, de fructificare a unei colaborări. Între 29 martie, după ora 03:38′, și 31 martie, la prânz, informații întâmplătoare care au meritul să atragă atenția nativilor asupra unui detaliu într-o procedură de primire sau de acordare a unor bani, bunuri sau avantaje. În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului dar, până pe 13 mai a. c., această planetă dinamică nu-și va putea exprima întregul potențial, pentru că va evolua într-o casă puțin activă, cea a trecutului și a familiei. Pe acestă direcție, sunt posibile revelații, aflarea adevărului sau găsirea unor documente ori, și mai și!, apariția unei persoane (martor?) care să dezvăluie aspecte importante în legătură cu un membru de familie ceea ce-l va face pe nativ să-și schimbe părerea despre o persoană sau o cauză în derulare. Un astfel de eveniment se poate întâmpla în între 30 martie seara și 3 – 4 aprilie a. c., când Marte, alături de Saturn, la 0° Vărsător, pentru prima dată după 28 de ani, va reactualiza o chestiune importantă în economia vieții de familie a unui Scorpion. Între 31 martie, după ora 13:44′, și seara zilei de 2 aprilie, cramponări de idei, reprezentări superioare despre lume și viață, concepții culturale, mentalități, viziuni religioase la care nativul nu renunță sau pe care le apără prin activități publice, specifice. Între 2 aprilie, după ora 20:27′, și 3 aprilie, în cazul celor care au funcție și răspundere, orgoliul și vanitatea, mândria și demnitatea vor fi motivații puternice mai ales dacă Scorpionul va fi criticat, atacat, subminat în statùtul său socio-profesional. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a. c., va evolua în casa bunurilor materiale și a avantajelor financiare obținute cu ajutorul unor persoane sau instituții.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Săgetător

Între 28 și 29 martie noaptea, informații sau situații destabilizatoare la locul de muncă ori în legătură cu salariul. Între 29 martie, după ora 03:38′, și 31 martie, la prânz, dialoguri banale, superficiale, simple consultări pe o temă dată, asta poate și din dificultatea de a stabili niște întâlniri pentru discuții „pe concret” sau negocieri cu „documentele pe masă”. Nota generală este de verificare a celuilalt, de testare, de observare pentru a se trage concluziile necesare pentru mai târziu. În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai a. c., va da impulsuri interesante, profitabile mai ales pentru Săgetătorii mai puțin curajoși, mai lesne de intimidat, care nu se mobilizează rapid sau care se tem să aibă reacții categorice în fața unui preopinent autoritar și vehement. M arte, le va da, în felul acesta, suportul astral de care au nevoie: curaj, determinare, implicare, combativitate, degajare. Între 31 martie, după ora 13:44′, și seara zilei de 2 aprilie, axa celor două case ale banilor și bunurilor este marcată de întârzieri, blocaje sau temeri venite chiar din partea nativilor care vor ezita să-și ceară răspicat dreptul lor. Între 2 aprilie, după ora 20:27′, și 3 aprilie, Săgetătorii se vor entuziasma în fața unor propuneri, mai ales dacă ei vor fi cei care ar urma să conducă proiectul ori să alcătuiască strategia respectivei inițiative. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a. c., va patrona în chip avantajos relațiile parteneriale, făcând posibile dialogurile între cei certați, aflați în procese sau în dușmănie evidentă ori între soții care ar putea găsi o soluție de ieșire din impasul unei iminente despărțiri. Accente dificile în plan bănesc (salarial). Se vor afișa, întreaga săptămână, revoltele afective și tentativele de emancipare ale copiilor cu care părinții nu vor fi de acord.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Capricorn

Între 28 și 29 martie noaptea, Capricornii maturi vor opta pentru niște schimbări de strategie, de atitudine sau de premiză (vor, acum, să obțină alt efect, să abordeze altă latură educațională, vor să le ofere acelora alte satisfacții). Între 29 martie, după ora 03:38′, și 31 martie, la prânz, informații referitoare la locul de muncă ori la evenimente în curs de derulare care presupun adaptarea la noile condiții de muncă și viață impuse de evenimente generate de epidemie. Unele îi vor destabiliza și le vor schimba stilul de viață, ceea ce nu-i va încânta de loc, ba, poate că, unii vor și protesta sau vor încerca să impună alternative mai convenabile. În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai a. c., va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie introducând un adevărat suspans de la zi, la zi. Între 31 martie, după ora 13:44′, și seara zilei de 2 aprilie, rigiditate în toate abordările parteneriale ori în relațiile cu străinii față de care nu manifestă nici încredere, nici interes, nici simpatie. Între 2 aprilie, după ora 20:27′, și 3 aprilie, atitudine de prețuire excesivă față de bunurile personale ori de cele care urmează să-i fie atribuite: „ce-i al meu e de cea mai bună calitate”, de unde și tendința de a nu ceda la preț în condițiile niciunei tranzacții, indiferent de valoarea acesteia. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a. c., se va plasa în sectorul muncii, de unde și șansa unei perioade de patru luni de protecție, de avantaj, de noroc în păstrarea sau găsirea unui (alt) loc de muncă ori de a trece cu cât mai puține pierderi salariale o etapă ce se anunță critică. Între 30 martie, seara și 3 – 4 aprilie, conjuncția Marte/Saturn, la 0° Vărsător (care nu a mai avut loc din 1992), ar putea să dea peste cap ordinea firească a plăților și încasărilor. Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 28 martie – 3 aprilie 2020. Marte va intra în zodia Vărsătorului. Venus va intra în zodia Gemenilor

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Vărsător

Între 28 și 29 martie noaptea, dezordine domestică, tulburări temporare în relațiile de familie. Între 29 martie, după ora 03:38′, și 31 martie, la prânz, dorință de destindere, de relaxare, de abandon în divertisment; condițiile actuale severe de viață cotidiană nu le permit împlinirea acestor chefuri și atunci, probabil că, mulți dintre nativi se vor dedica unor activități ludice în familie (tabinet, scrabble, table), alții vor urmări filme. În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai a. c., se va constitui ca un agent provocator, ca un factor de progres care îi cheamă la acțiune, la inițiativă, la mobilizare într-o direcție de viață de care, până acum, nu au fost interesați. Totuși, în sectorul casei I a personalității, între 30 martie seara și 3 – 4 aprilie, se va constitui un aspect rar, care a funcționat ultima dată în martie 1992 și care va scoate la suprafață dorințele dar și nemulțumirile lor, subliniind capacitățile dar și limitele lor de acțiune sau de competență. Între 31 martie, după ora 13:44′, și seara zilei de 2 aprilie, accent pe axa celor două case ale sănătății care poate genera o disfuncție metabolică, digestivă, pancreatică, osoasă, reumatismală, dermatologică, neurologică. Între 2 aprilie, după ora 20:27′, și 3 aprilie, abordare „cam de sus” a unor persoane cu care ar trebui să colaboreze, să poarte o discuție pe tema unui proiect sau a unui contract. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a. c. se va plasa în sectorul plăcerilor vieții, intrând în deplină armonie cu specificul și cu aspirațiile patronate de casa a V-a, dând astfel, timp de patru luni, de acum încolo, nativilor posibilitatea să se bucure de viață, să-și valorifice un talent, să fie originali, creativi, imaginativi. Aventurile vor fi incluse, firește, printre plăcerile vieții.





Horoscop Pești pentru săptămâna 28 Martie-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania Pești

Între 28 și 29 martie noaptea, dorința de a da o bază solidă afirmațiilor, convingerilor, opțiunilor lor prin informații corecte, pertinente și adecvate. Între 29 martie, după ora 03:38′, și 31 martie, la prânz, răstimp lipsit de spectaculos, marcat de grija pentru activitățile casnice curente dar care, mai degrabă, fac plăcere decât pun la muncă și ostenesc (de exemplu, ordine în bibliotecă, amenajarea unei încăperi). În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai a. c., va tulbura universul interior alcătuit din amintiri și sentimentele tăinuite ori din impulsurile mai puțin limpezi chiar lor înșiși. Contextul îi va ajuta să „sară din tipar” și să facă lucruri în care nu aveau mare încredere că ar putea avea un viitor, că le-ar putea aduce vreo satisfacție și, cu atât mai puțin, ca ar putea să însemne șansa refacerii lor subtile, în planurile ființei lăuntrice și a conștiinței de sine. Atenție la șocul, surpriza care s-ar putea contura între 30 martie și 3 – 4 aprilie când pot trăi un soi de „trezire la realitate” prin specificul unor evenimente cu semnificații profunde. Pentru persoanele în vârstă, același context poate influența în chip dezordonat fiziologia sistemului nervos central, a circulației periferice și a funcționării inimii. Între 31 martie, după ora 13:44′, și seara zilei de 2 aprilie, grad mare de emotivitate, sensibilitate sporită sau, uneori, chiar exagerată, reacții afective alimentate și justificate de dor, de nostalgie, de tandrețe. Între 2 aprilie, după ora 20:27′, și 3 aprilie, solicitare a axei cardio-vasculare. Reacții motivate de orgoliu la locul de muncă. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a. c. le va da Peștilor posibilitatea să facă ordine în casă, să se împace cu rudele, să-și găsească liniștea printr-o raportare corectă și sănătoasă la trecut.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții