Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de 6 Aprilie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 aprilie 2020 | 16:53


Horoscopul zilei de 6 Aprilie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ar fi bine sa petreci mai mult timp, la finalul acestei saptamani, alaturi de persoanele dragi. Copiii iti vor oferi surprize interesante, de aceea deschide-ti sufletul si scoate la iveala copilul tau interior. Veselia pluteste in aer, chiar daca situatiile in care te afli sunt tensionate sau sanatatea este precară. Propune un plan de activitati comune si accepta si doleanțele celorlalti.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cel mai bine ar fi sa petreci acest final de saptamana, acasa, alaturi de membrii familiei. Au succes discutiile legate de bugetul familiei si alcatuirea planurilor domestice care presupun reparatii majore, vanzarea sau achizitionarea de bunuri patrimoniale. Pe de alta parte, s-ar putea sa fii nevoit să sprijini moral sau material o rudă apropiată.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un weekend cu multe intalniri si discutii aprinse. Unii vor incerca sa te provoace cu subiecte filozofice sau abstracte. Vei fi uimit cat de bine vei reusi sa dai replica oricarei persoane care doreste sa intre in vorba cu tine. Pe de alta parte, esti un bun povestior, lucru care te va ajuta sa intreții o atmosfera placuta in ambientul familial. Ingrijeste-ti permanent sanatatea!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Se intrezaresc cheltuieli la finalul acestei saptamani, fie pe mofturile celor dragi, fie pentru necesitatile tale cotidiene. Fii prudent si alcatuieste o lista de prioritati, pentru ca fara sa-ti dai seama tendinta de a cheltui pe te miri ce este dificil de controlat. La prima vedere poti fi incantat de achiziile facute, insa la o a doua vedere, hibele vor iesi la iveala.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sunt zile cu stari fluctuante, iar energia vitala pare debordanta. Dozeaza-ti eforturile si evita sa te concentrezi pe altii si pe treburile lor. Tentatia de a căuta compania prietenilor este mare si păguboasă. Stai de vorba mai mult cu tine si ia aminte la semnalele corpului tau. S-ar putea sa fie nevoie de ingrijiri medicale de specialitate. Răbdare, calm si bunavoință!





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sfarsitul acestei saptamani este favorabil odihnei, meditatiilor interioare si regandirii planurilor personale si profesionale. Fiind foarte solicitat la serviciu, cu sarcini importante, care te pun in valoare este posibil sa pierzi din vedere, conflictele mocnite dintre colegi si neregulile financiare din preajma ta. Fii prudent si ia aminte la toate relatiile si situatiile in care esti implicat.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sunt zile bune pentru a discuta cu prietenii si cu persoanele din segmentul profesional care te pot sfătui mult si bine vizavi de planurile tale personale si profesionale. Posibil ca unele informatii sa-ti displaca sau unele indemnuri sa contravină filozofiei tale de viata. Evita formularea unor opinii si concluzii conform primului impuls. Răbdarea te fereste de erori greu de remediat.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

La sfarsitul acestei saptamani, reflectoarele scenei vietii sunt indreptate asupra ta. Vei avea de-a face cu multa lume din segmentul profesional, dar si în mediul familial s-ar putea sa fii invitat la reuniuni cu neamuri mai apropiate sau mai îndepartate. Ai incredere ca te vei descurca cu bine, indiferent de situatiile ivite. Răbdarea si deschiderea sufleteasca iti vor fi apreciate.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Iti sunt favorizate activitatile culturale, asimilarea informatiilor si discutiile filozofice. Rafineaza-ti mentalul si largeste-ti orizontul cunoasterii. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film deosebit sau lectureaza o carte. Astfel iti vei linisti sufletul, relaxa mintea si iti poti schimba radical viziunea despre lume si viata. Antreneaza-i si pe cei dragi in planurile tale.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Se intrezaresc castiguri substantiale de la si prin altii in acest weekend. Mai ales dinspre segmentul profesional ai sanse sa primesti bani, cadouri sau favoruri deosebite. Pe de alta parte, ar fi bine sa te gandesti la situatia ta financiara si sa-ti regandesti planurile de investitii. Este o perioada fluctuanta din perspectiva castigurilor sau acumularilor materiale, deci fii prudent.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Relatiile cu ceilalti sunt foarte active la sfarsitul acestei saptamani, astfel ca ar fi bine sa-ți deschizi sufletul si mentalul pentru informatii noi. Poate ca unii te vor necaji, fie prin remarci, fie prin gesturi total nepotrivite. Păstrează o anumita distanta fata de toata lumea si nu te lasa impresionat de nimeni si de nimic. Vei depasi totul cu bine daca ai incredere in tine.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti tentat sa muncesti mult in zilele acestui weekend. Se pare ca iti place si, pe deasupra, preiei si sarcinile colegilor sau, daca stai acasa, faci si treburile aferente celor dragi. Controleaza-ti elanul muncitoresc si ocupa-te de prioritati. Organismul tău este obosit si s-ar putea sa aiba nevoie de ingijiri de specialitate. Un plan de analize si consultatii medicale este binevenit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții