Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania săptămâna 4-10 Aprilie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 aprilie 2020 | 16:59



Horoscop Urania săptămâna 4-10 Aprilie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 4-10 Aprilie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 4 aprilie, cei născuți în zodia Berbecului vor simți nevoia să trăiască intens, să se bucure de viață, să iasă din monotonie prin activități care le-ar oferi satisfacții pe toate planurile, doar că actualele restricții le vor limita posibilitatea de a le pune în aplicare, obligându-i să-și reprime niște chefuri și să găsească compensarea în acele activități care se pot desfășura în cadrul restrâns al mediului domestic. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, solicitări speciale la locul de muncă sau din sectorul de activitate profesională din care își câștigă banii pentru existența curentă. Fie volumul, fie natura activității însăși, fie condițiile în care aceasta se va desfășura vor fi solicitante și obositoare sau enervante. Stare organică apăsătoare, marcată de lipsa poftei de mâncare sau de apatie. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, relații parteneriale stringente, dialog impropriu din cauza atitudinii celor născuți în Berbec, care se vor dovedi refractari la sfaturile și soluțiile oferite de partea adversă, mai ales dacă la mijloc este vorba de un conflict mai vechi. Nervozitatea și nerăbdarea, sporite de Luna Plină în Balanță, în chiar casa relațiilor parteneriale, din dimineața zilei de 8 aprilie, nu-i vor avantaja pe nativi, mai ales că în acea perioadă respectivele dialoguri se vor desfășura în condițiile stinghere impuse de restricția întâlnirilor care, în alte condiții, ar face dialogul, negocierea ori consultarea firească și, prin asta, mai profitabilă. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, temeri legate de evoluția unei chestiuni bănești (salariale, dar nu numai!) sau a uneia materiale (patrimoniale), care pare să fie amenințată de noile reglementări financiare sau de dialogul greoi cu instituțiile responsabile să rezolve respectivele aspecte litigioase.

Horoscop Taur pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Taur

În ziua de 4 aprilie va fi nevoie de multă energie și autoritate pentru a ține sub control chestiunile de familie sau cele domestice; aceste situații presante vor impune decizii rapide și abordări categorice. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, ar trebui să vorbim despre o viață afectivă stabilă sau fără “evenimente neplăcute”. Totuși, restricțiile acestei perioade vor schimba felul în care s-au desfășurat până acum relațiile afective sau chiar relațiile dintre părinți și copii. Cea mai obișnuită reacție de adaptare la stres – dar nu singura! – presupune că aceia născuți în zodia Taurului, dotați cu mult calm, răbdare și simț practic, vor face efortul să se plieze pe actualele stringențe, fără să le amplifice prin reacții subiective. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, relațiile de muncă și activitatea curentă par să evolueze normal sau în limita regulamentelor în vigoare. În schimb, axa celor două case ale sănătății pare să fie tulburată de efectul Lunii Pline în Balanță, care se va produce în zorii zilei de 8 septembrie și care va produce tulburări la nivelul “interiorității”, scoțând la iveală trăiri demult uitate, temeri și spaime legate de niște experiențe din copilărie, din tinerețe sau din alte etape ale existenței care au lăsat urme adânci în subconștient. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, relații parteneriale încărcate de stres, mai ales între soții care de mult timp nu se înțeleg bine; în aceste zile de izolare, când partenerii trebuie să stea mai mult timp împreună, resentimentele se vor amplifica, iar tensiunea acumulată va tinde să genereze explozii de furie; contextul astral nu va fi ușor nici pentru cuplurile armonioase. Întreaga săptămână va fi activă o notă de neprevăzut, de stranietate sau de forță majoră pe relația nativilor cu funcția, imaginea, autoritatea, responsabilitatea.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Gemeni

În ziua de 4 aprilie, bună capacitate de exprimare dublată de dorința de a demonstra nivelul de pregătire sau abilitățile de comunicare. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, obligații de familie, datorie față de casă și gospodărie; în aceste zile, când deplasările sunt limitate ca timp și spațiu, se pot rezolva destul de multe lucruri, restabilind un confort domestic necesar (ordine, curățenie, regândire a unor spații de depozitare). Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, predispoziția astrală îi va chema pe nativi cu forța unui cântec de sirenă la petrecere, veselie, distracție, relaxare, dar restricțiile momentului le vor tăia aripile entuziasmului. Nu le va rămâne celor născuți în acest semn zodiacal decât să-și pună mintea la contribuție pentru a descoperi noi metode de a fi în contact cu cei apropiați sau de a-și petrece timpul cât mai agreabil, pe cont propriu. Luna Plină în Balanță, care se va produce pe 8 aprilie, va angaja axa celor două case ale relațiilor de prietenie, de simpatie sau de iubire. Rolul ei în acest context va fi unul răscolitor și generator de antipatie sau de alterare a echilibrului dintre prieteni din motive subiective, dezvoltate și de ambele părți. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul unui careu în T (configurație astrală din categoria celor cu “minus”) și va afecta discret regimul hormonal, dar poate mai important este felul în care acesta va interveni la nivelul atașamentelor superioare, al convingerilor și al deciziilor majore luate în conformitate cu aceste principii de viață. Nota generală va fi cea de revoltă, de descătușare de niște obligații morale sau ideologice, sociale sau profesionale, pe fondul unor concluzii la care nativul va ajunge pe baza unor descoperiri sau dezvăluiri de dată recentă.

Horoscop Rac pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Rac

În ziua de 4 aprilie, atitudine ostilă față de măsurile de ordin financiar care îi privesc direct (salariu, plăți cuvenite în varii condiții) sau indirect, dacă sunt implicați într-o activitate de producție, comerț, servicii (firmă, pfa). Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, efort de a ține legătura cu reprezentanții unor instituții pentru a rezolva chestiunile curente (aprobări, adeverințe, certificate). Unele aspecte pot privi statutul lor partenerial, la nivelul relațiilor între soți sau la nivelul unor asocieri și contracte care trebuie să intre pe un făgaș normal, cel puțin la nivelul documentelor. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, dezechilibru între obligațiile familiale și cele socio-profesionale; nativii vor fi obligați să se supună solicitărilor profesionale sau care țin de atribuțiile funcției și să neglijeze obligațiile de familie și treburile casei. E de reținut, în această privință, nota de “hărțuială” și de tensiune psihică în care cei născuți în zodia Racului își vor desfășura activitatea greoi, confuz și ineficient, nu doar din motivele invocate mai sus, ci și din cauza impactului pe care Luna Plină în Balanță, care se va produce în dimineața zilei de 8 aprilie, îl va avea asupra lor și asupra caselor a IV-a și a XII-a. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, sentimente de neîncredere și de nesiguranță în fața provocărilor de moment, care vor pune o relație de prietenie sau de dragoste la încercare. Poate fi doar o neconcordanță, o încurcătură banală, o piedică de moment, o disfuncție explicabilă pe fondul recentelor evenimente care vor sublinia însă latura șubredă în acea relație bazată pe afecțiune, simpatie, dragoste și/sau prețuire. Ca notă generală, valabilă pentru întreaga săptămână: surprize și încurcături provocate de un prieten cu consecințe financiare.







Horoscop Leu pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Leu

În ziua de 4 aprilie, perioadă în care nativii ar trebui să fie, în continuarea ultimelor două zile, într-o bună formă fizică, să aibă energie, entuziasm și disponibilitate pentru activitățile solicitante; depinde ce vor face și cât de activi și eficienți vor fi în condițiile restrictive actuale. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, preocupări de ordin financiar, nevoia de a se informa pe teme salariale, legislative, juridice, în general. Posibile limitări ale unor venituri și încasări din varii motive (amânări, blocări, întârzieri, revizuiri ale condițiilor contractuale, etc.). Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, efort de a se calma și de a nu face caz ori de câte ori aud câte o știre, o relatare, o interpretare sau un punct de vedere cu care nu sunt de acord. Stare de iritare și de adversitate față de premisele care se vehiculează și pe care nativul le raportează la ceea ce știe că este explicația reală a unui eveniment; acest conflict între realitate și răstălmăcirea lui va fi intensificat de influxurile destabilizatoare ale fazei de Lună Plină în Balanță, din dimineața zilei de 8 aprilie. Posibil moment care va dura două-trei zile, în care cei născuți în Leu vor constata că au greșit atunci când au acordat încredere unor persoane ori că și-au pus nădejdea într-un proiect care acum pare a se duce de râpă. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, tensiune în casă, între rude sau între nativ și părinți; paie pe foc mai poate pune, de la caz la caz, și soțul sau soția nativului, care tocmai acum are nemulțumiri și ridică pretenții, de unde și nota generală, a întregii săptămâni, de stres conjugal. Atenție la felul în care unii aliați sau colaboratori se pot întoarce împotriva unui Leu, în plan profesional sau social, mai ales dacă, de la un timp, acesta se află în mijlocul unei lupte pentru putere.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Fecioara

În ziua de 4 aprilie, accent astral pe axa cardio-vasculară, care le poate induce celor sensibili sau cu afecțiuni în acest sector anatomic fluctuații ale stării organice, care trebuie privite cu atenție și controlate medicamentos cu grijă pentru că planetele care provoacă aceste disfuncții lucrează în contradictoriu: una inhibă, alta suprasolicită, una accelerează funcțiile inimii, ale sistemului nervos ori ale circulației periferice, cealaltă le încetinește. Evenimente sau discuții la locul de muncă pe teme mai puțin obișnuite, măsuri care schimbă datele problemei ca stil, volum și răspundere în planul relațiilor de serviciu. E nevoie de răbdare, de atenție, de stăpânire de sine. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, Luna va tranzita zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal echilibru, tact, metodă și spirit practic. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, posibile dezechilibrări financiare provocate de măsurile luate la locul de muncă și care îl pot pune pe câte un nativ în dificultate. Fecioarele vor încerca să găsească metode să reziste sau să compenseze un moment de gol financiar (neconcordanțe între termenele fixe ale unor plăți și indisponibilitatea bănească de moment, lipsa cash-ului, epuizarea banilor din cont); nu le va fi ușor, mai ales că acest blocaj va fi provocat sau amplificat de Luna Plină în Balanță, care va avea loc în dimineața zilei de 8 aprilie pe axa celor două case ale banilor și bunurilor materiale de valoare. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, cei născuți în Fecioară nu vor fi parteneri comozi de dialog; ba mai mult, ei își vor manifesta vehement nemulțumirea față de degradarea relațiilor de muncă sau față de presiunile care se vor face asupra lor și nu vor fi deloc dispuși să-și calce pe conștiință. Unii vor lua în calcul demisia sau chiar și-o vor da.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Balanta

În ziua de 4 aprilie, ipostaze de viață care vor scoate în evidență aspecte de mirare în relația câte unui nativ cu un prieten, motiv pentru care acesta se va simți obligat să dea o replică autoritară sau să adopte o atitudine ce nu lasă loc la toleranță și îngăduință, în dorința de a-i da aceluia (acelora?) o lecție de demnitate sau un mesaj ferm că în acest chip, relația lor nu poate continua. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, răstimp mai puțin semnificativ. Doar din punctul de vedere al relațiilor de muncă ar fi indicat ca Balanțele să nu se lase furate de comoditate, să se bazeze pe promisiunile mai vechi ale cuiva ori pe propriile iluzii: analizați lucid realitatea care vă privește profesional sau salarial, chiar dacă ea nu e convenabilă pentru moment. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, Luna va străbate casa I a personalității acestor nativi și le va permite o oarecare detașare de factorii de stres, doar că, din cauza influxurilor drastice ale Lunii Pline în Balanță din dimineața zilei de 8 aprilie, relațiile parteneriale se pot complica prin replici și ipostaze de viață enervante, pe care, din păcate, nativii nu le vor putea evita, fiind provocați de capriciile, ambițiile sau limitele de gândire și comportament ale unor persoane cu care colaborează; mai complicată va fi situația în cazul cuplurilor “certărețe”. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, risc de a evalua greșit o situație financiară și de a lua decizii pe fondul fricii sau a lipsei de perspectivă; e nevoie de răbdare, informare corectă și calm. În cazul celor care sunt părinți, problema de viață, de educație, de sănătate a unui copil le va impune cheltuieli care nu pot fi făcute fără riscul unei dezechilibrări financiare, dar pe care nici nu le pot rezolva altfel (constrângere).





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Scorpion

În ziua de 4 aprilie, pentru cei care au o funcție de onorat, o răspundere sau o imagine de apărat, se va pune o problemă de autoritate, de demnitate sau de valoare personală, care trebuie dovedită, susținută, confirmată, pe fondul, poate, și al unor critici sau campanii de destabilizare a acestuia, dusă de oponenți, rivali, competitori, mai mult sau mai puțin “vizibili”. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, relațiile cu persoanele apropiate se vor desfășura cu greutate în condițiile prezente, întâlnirile și activitățile comune fiind restricționate; comunicarea va fi însă posibilă, dar ea nu va aduce noutăți în planul unui proiect comun, ci doar va aborda chestiunile curente, de organizare. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată de tranzitul Lunii prin sectorul lucrurilor neștiute; cel mai important, în acest răstimp, va fi aspectul de Lună Plină în Balanță, care se va forma în dimineața zilei de 8 aprilie și care va accentua niște disfuncții deja semnalate ori abia acum le va stârni: dureri de cap, insomnii, tulburări de echilibru, de vedere, de auz, de exprimare, de concentrare, de gândire rapidă. Un necaz, o amărăciune, o situație complicată se pot contura cu acest prilej la locul de muncă. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, Luna va traversa zodia Scorpionului și le va da celor care s-au născut în acest semn un mănunchi de influxuri pozitive, care pot compensa ultimele două zile, când nu au fost într-o bună formă fizică și psihică. Moment al redresării și al dorinței de a fi eficienți și activi, în ciuda altor impulsuri astrale care le dau ghes spre visare, romantism, trăiri speciale alături de cei dragi. Atenție, întreaga săptămână, la tensiunile care se pot naște în familie sau în căsnicie, pe o temă care nu e nouă și care, poate, a mai fost subiectul unei situații similare acum doi ani.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Săgetător

În ziua de 4 aprilie, informații destabilizatoare, ipostaze contradictorii care conduc la concluzii de natură să zdruncine niște convingeri și să le pună nativilor demnitatea sau verticalitatea morală la încercare. Săgetătorii vor fi puși în situația să reanalizeze niște convingeri personale, pe fondul provocărilor care îi vizează. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, preocupări obișnuite care decurg din asumarea unor sarcini de serviciu fără nimic spectaculos; nativul va avea șansa să găsească sprijin la un coleg de proiect sau la un colaborator (teoretic, tânăr, dar, totuși, vârsta nu este singurul criteriu), cu care se poate sfătui sau care îi poate oferi informații utile și observații pertinente. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, dacă în planul relațiilor de prietenie și al comuniunii de idei cu persoanele apropiate lor, Săgetătorii vor menține echilibrul, în cazul relațiilor afective sunt posibile deteriorări ale stării de spirit, generate de tranzitele care operează în sectorul casei a V-a, dar și ca efect al Lunii Pline în Balanță, din ziua de 8 aprilie, care se va reflecta dizarmonic atât asupra universului emoțional, cât și asupra relațiilor înseși dintre acești nativi, în postură de părinți, și copiii lor. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, marcaj astral care poate tulbura echilibrul endocrin și care poate modifica, pentru câteva zile, psihicul nativilor. Aceștia se pot simți dintr-odată copleșiți de gânduri și de trăiri pline de amărăciune, care le vor răscoli amintirile și le vor abate atenția de la activitatea curentă pentru care trebuie să fie calmi, lucizi, atenți și concentrați. Un careu în T pe semnele Fixe va antrena sectorul comunicării, de unde și ipostaza unor exprimări mai dure și a unei atitudini formulate categoric față de derapajele interlocutorilor.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Capricorn

În ziua de 4 aprilie, mesajele, conversațiile sau corespondența prin căile moderne de comunicare îl pot destabiliza pe câte un nativ din perspectiva disputelor sau a demersurilor legate de obținerea unor bani, bunuri sau avantaje materiale, sociale sau profesionale, ca rezultat al unei înțelegeri, al unui proces sau al manifestării bunăvoinței cuiva (persoană sau instituție); conflictul plutește în aer, între părțile implicate se nasc schimburi de cuvinte care sporesc tensiunea și ridică dialogul la cotele unui adevărat conflict, mai ales că incapacitatea de a acționa degajat din cauza restricțiilor actuale face imposibil orice dialog lămuritor și eficient. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, Capricornii vor simți nevoia de idei clare și precise sau de strategii de dezvoltare bazate pe o bună organizare a muncii și activității. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, pentru unele persoane, în prim-planul preocupărilor se va afla funcția, cariera, imaginea publică, doar că lucrurile nu vor fi deloc simple, din cauza influenței pe care Luna Plină în Balanță, din ziua de 8 aprilie, o va exercita asupra ridicării în rang prin exercitarea profesiei; va fi un moment al radicalizării tendințelor și al dorințelor raportate la propriile lor puteri și la condițiile sociale ale momentului. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, relațiile cu cei apropiați vor fi măcinate de bănuieli; unele nu vor fi noi, ci doar vor fi reactualizate pe fondul concluziilor anterioare, care doar se vor consolida acum. Transformările operate de conjuncția Jupiter/Pluton vor continua să funcționeze și chiar dacă rezultatele acestei “operațiuni astrale” nu se vor vedea imediat, ele vor constitui fundamentul pentru următorul deceniu sau pentru o perioadă îndelungată, în care Capricornii vor trebui să se reconfigureze.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Vărsător

În ziua de 4 aprilie, Vărsătorii vor fi inventivi și vor căuta o soluție pentru a ieși din impasul unei relații parteneriale complicate, restrictive și nemulțumitoare. Și, pentru că nu vor avea chef să se certe cu nimeni, vor încerca o variantă fantezistă, un soi de “vrăjeală” inteligentă. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, secvență lipsită de spectaculos, marcată, poate pentru unii, de niște demersuri administrative, de ordin practic, menite să pună ordine într-un dosar ce privește un beneficiu la care ei speră și pentru care intră în relații cu tot felul de instituții. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, registrul comunicării, al învățării, al relațiilor superioare în plan profesional va primi un imbold din partea Lunii, care va traversa casa conștiinței și a deciziilor importante. Totul se bazează pe prelucrarea informațiilor, a învățăturii, a bagajului de cunoștințe, doar că pe 8 aprilie, când se va forma Luna Plină în Balanță, unii Vărsători vor simți nevoia să se lepede de ideile incomode, de dorințele inutile, de ambițiile și trăirile care îi țin pe loc din dorința de a se transforma, de a se ridica la un nivel superior de înțelegere. Pentru acești nativi, momentul e fecund și profitabil. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, moment special, deloc ușor, provocator, care privește funcția, rangul, cariera, postura publică, ambițiile care vor primi influențele diametral opuse ale celor două planete de curând intrate în sectorul lor zodiacal natal – Saturn și Marte: în timp ce una îi motivează, cealaltă îi ține în frâu, controlându-le impulsurile exagerate sau lipsite de maturitate. Uriaș rezervor de necunoscute, unele presimțite, intuite, altele de curând dezvăluite, îi va “mâna de la spate” pe calea reformei personale, alimentând, mai ales în cazul tinerilor, agitația și neliniștea interioară.





Horoscop Pești pentru săptămâna 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania Pești

În ziua de 4 aprilie, solicitarea axei cardio-vasculare va fi discret resimțită de către nativi sub forma unui tremolo interior, pe care îl vor pune pe seama oboselii, a muncii, a efortului fizic, a îngrijorărilor. Indicat ar fi ca aceștia să lase efortul fizic pentru altădată, să se odihnească și să nu cadă pradă enervărilor din te miri ce. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, abilitatea, presimțirea și intuiția îi vor îndemna pe Pești să nu-și deterioreze relațiile parteneriale dacă nu au motive întemeiate; aceștia vor aborda o atitudine detașată de motivul stresului în plan conjugal sau relațional și vor recurge la umor, plasându-se într-un spațiu neutru, flexibil, util pentru dialog și cooperare, adaptat condițiilor de moment, chiar dacă acestea nu le convin în totalitate. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, axa celor două case ale banilor și beneficiilor materiale va sta sub semnul Lunii Pline în Balanță, care se va produce pe 8 aprilie. Grijile materiale, salariale, fiscale nu sunt o noutate, nou va fi însă impulsul de a găsi soluții pentru a echilibra un gol bănesc sau pentru a împiedica pierderea unei posturi socio-profesionale care ar atrage și pierderea veniturilor curente. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, mecanismele de gândire vor sta sub semnul atașamentelor față de idei, proiecte, oameni sau instituții pe care Peștii le susțin și al unui idealism pronunțat; pe fond, acesta nu e un lucru rău, dacă nu-i împinge la viziuni idilice, la exaltare romantică și la dezinteres pentru latura concretă și stabilă a existenței. Momente de intensă dezbatere interioară cu privire la viitorul relației lor cu o persoană apropiată. Mercur, în tranzit prin zodia Peștilor, le va da celor care s-au născut în acest semn suplețe în gândire, armonie interioară, fel de a vorbi elegant și idei nobile.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții